כתב נושא: צביעות של מפגיני שייח ג'ראח  (נקרא 2022 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
צביעות של מפגיני שייח ג'ראח
« ב- : אפריל 22, 2010, 00:04:30 »
בס''ד
כפי שרבים מכם כבר יודעים, אנשי השמאל, בנוסף להיותם אכולי שנאה עצמית, מצטיינים גם בכמה תכונות אופייניות כמו למשל, חוסר גאווה לאומית, בוגדנות, פחדנות ועוד. אך התכונה הבולטת ביותר לדעתי היא צביעות. לעיתים אני מוצא עצמי נדהם מרמת צביעותם של אותם אנשי-שמאל, הסהרוריים השמאלנים הקיצוניים שמפגינים כל יום שישי בשייח ג'ארח ומפריעים שם לתושבים היהודיים המתגוררים שם עפ''י חוק.
האנרכיסטים הנלהבים צועקים, מתופפים, נושאים שלטים בגנות הממשלה ''הימנית של ביבי'', וזועקים כנגד הכיבוש הציוני הפושע.
הם מגנים את הבנייה במזרח ירושלים, מכיוון שלדעתם זהו שטח פלסטיני שנכבש. וכאן ניתן לראות את גודל צביעותם, ירושלים המזרחית היא שטח כבוש?!? -כל מדינת ישראל היא שטח כבוש, לא?! הרי מדינת ישראל נוסדה על אדמת פלסטינה. אם ירושלים המזרחית היא שטח כבוש אז גם רמת אביב, למשל, ששמה הערבי היה שייח מוניס, גם היא שטח כבוש. אם מזרח ירושלים אמורה לחזור לידי הערבים, אז למה שלא ניתן להם הכל?!? למה שלא נחזיר להם את חיפה, יפו, לוד, באר-שבע, ובעצם את כל פלסטין..? למה שלא נחזיר את הפליטים, ונשנה את שם המדינה לפלסטין? אין גבול לטיפשות! אין גבול לצביעות! בוגדים ארורים!!
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #1 ב- : אפריל 22, 2010, 00:06:40 »
הם לא מבינים שזה או אנחנו או הם...
עדן איסקוביץ

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 22, 2010, 00:32:42 »
אותם בוגדים מנוולים מקבלים מימון שמן מגורמים אנטישמים בעולם.
הם מכונה משומנת היטב שמטרתה היא השמדת מדינת ישראל.

לאורך כול ההיסטוריה של העם שלנו תמיד היו בוגדים מנוולים שתמכו באויבנו כדוגמת המתיוונים.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #3 ב- : אפריל 22, 2010, 01:02:26 »
בס''ד
כפי שרבים מכם כבר יודעים, אנשי השמאל, בנוסף להיותם אכולי שנאה עצמית, מצטיינים גם בכמה תכונות אופייניות כמו למשל, חוסר גאווה לאומית, בוגדנות, פחדנות ועוד. אך התכונה הבולטת ביותר לדעתי היא צביעות. לעיתים אני מוצא עצמי נדהם מרמת צביעותם של אותם אנשי-שמאל, הסהרוריים השמאלנים הקיצוניים שמפגינים כל יום שישי בשייח ג'ארח ומפריעים שם לתושבים היהודיים המתגוררים שם עפ''י חוק.
האנרכיסטים הנלהבים צועקים, מתופפים, נושאים שלטים בגנות הממשלה ''הימנית של ביבי'', וזועקים כנגד הכיבוש הציוני הפושע.
הם מגנים את הבנייה במזרח ירושלים, מכיוון שלדעתם זהו שטח פלסטיני שנכבש. וכאן ניתן לראות את גודל צביעותם, ירושלים המזרחית היא שטח כבוש?!? -כל מדינת ישראל היא שטח כבוש, לא?! הרי מדינת ישראל נוסדה על אדמת פלסטינה. אם ירושלים המזרחית היא שטח כבוש אז גם רמת אביב, למשל, ששמה הערבי היה שייח מוניס, גם היא שטח כבוש. אם מזרח ירושלים אמורה לחזור לידי הערבים, אז למה שלא ניתן להם הכל?!? למה שלא נחזיר להם את חיפה, יפו, לוד, באר-שבע, ובעצם את כל פלסטין..? למה שלא נחזיר את הפליטים, ונשנה את שם המדינה לפלסטין? אין גבול לטיפשות! אין גבול לצביעות! בוגדים ארורים!!

הם טוענים כביכול שהשטחים שניתנו לנו בתכנית החלוקה של האו"ם הם השטחים שלנו ולא יותר מזה (אני לא כ"כ זוכר אבל נדמה לי שיפו ורמת אביב נמצאות התחומי המדינה היהודית של החלוקה), אבל הם שוכחים שאנחנו קיבלנו את תכנית החלוקה והערבים לא קיבלו אותה (אז עוד קראו להם ערבים, עוד לפני המצאת ה"פלסטיני"), והערבים הם אלה שפתחו נגדנו במלחמה.
מה גם שאהוד ברק הציע לעראפאת יש"ו את ההצעה הכי מרחיקת לכת שמנהיג ערבי אי פעם קיבל (ויקבל) והוא ירק לו בפרצוף.
בנוגע להתפרעויות שלהם בירושלים נגד אחינו היקרים שם יש לי רק דבר אחד לומר: "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק tyroll

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 22, 2010, 08:00:26 »
אני חושב שדיברתי על העניין הזה פעם, כל העניין של הפגנות בשיח ג'ראח, קבוצות השמאל היהודי הקיצוני הצעיר,
הם עבודה בעיניים, יהודיים יפה נפש או בעלי אינטרסים, אינם יודעים מה מחוללים מתחת לשטח
השיח העברי השמאל קיצוני אפילו אינו יודע מה הולך בשיח הערבי לגבי אותם נושאים
זה לא שמאל כמו שזה לאומנות ערבית נטו, מציע לכל אחד שמצדיק את הנטייה השמאלנית שלו להיכנס לאתרים של בל"ד
PANET.CO.IL
ולאתר חד"ש בערבית
גם לא חסרים קבוצות בפיסבוק עם שמות תמים כמו תא חד"ש, זוכרות, עדאלה, והרשימה עוד ארוהב
וינסה לתרגם את הטקסטים בערבית, אפילו לאנגלית
ויגלה מציאות אחרת

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 22, 2010, 09:27:41 »
יש משהו שלא הזכרתם כאן וזה עונה על שאלה הראשונה שלך, עדן. אני קיימתי על זה דיון עם שמאלנים פה בפורום לפני כמה חודשים,

ושאלתי אותם - אם אתם בעד נסיגה מיהודה ושומרון, אז צריך כבר לסגת מכל השטחים שנכבשו ב 47-48, כי גם הם שטחים כבושים

ואין הבדל מוסרי בין כיבוש לכיבוש. התשובה המייצגת שלהם הייתה שתיים:

אמנם היה כיבוש גם ב 47-48, אבל זה היה מצב שונה, כי שם סיפחנו, לפי החוק הבינלאומי, את כל הערבים שנשארו שם והענקנו להם אזרחות
ישראלית. לעומת זאת, ב 67 רק סיפחנו שטחים וכבשנו שטחים, אבל לא הענקנו אזרחות לכל הערבים שהשארנו בשטחנו. וכך נוצר מצב שיש ערבים
בתחום של מדינת ישראל שאין להם אזרחות ישראלית (שכם, ג'נין, חברון וכו'), ולכן את השטחים שכבשנו ב 67 צריך להחזיר לפי החוק הבינלאומי
וכי זה סוג של מוסכמה שהעולם קבע

התשובה הזו מראה על הצביעות והפשרנות של השמאל :

א)אני בכלל התכוונתי לפן המוסרי ולא לפן החוקי. הרי מבחינת המוסר אין הבדל בין כיבוש 47-48 לכיבוש 67, להפך, אפשר לומר שכיבוש 47-48
היה אפילו יותר אגרסיבי והרבה פחות מוסרי. אז אם אתם טוענים בהפגנות שלכם שהכיבוש הוא לא מוסרי אז צריך להחזיר כמו שרשמת את כל השטחים
שנכבשו אי פעם ולא רק את שטחי 67.

ב)השמאל הם חברו של רכיכות חסרי אופי, כל מה שהעולם יגיד להם - הם יעשו. היום העולם רוצה נסיגה מאלה לקוו 67, מחר העולם ירצה נסיגה מלאה
לקווי 47 - השמאל יסכים.

ג)הם אינטרסנטים, אם היה מדובר בבתים שלהם הם היו מתנגדים, אבל כאשר מדובר בבתים של יהודים טובים כמו "המתנחלים" - אז הם בעד לגרש את כולם.

איפה נמר השמאלן שהתווכח איתי אז על זה, הרבה זמן לא ראיתי אותו

מנותק big123

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 22, 2010, 16:29:45 »
אני חושב שדיברתי על העניין הזה פעם, כל העניין של הפגנות בשיח ג'ראח, קבוצות השמאל היהודי הקיצוני הצעיר,
הם עבודה בעיניים, יהודיים יפה נפש או בעלי אינטרסים, אינם יודעים מה מחוללים מתחת לשטח
השיח העברי השמאל קיצוני אפילו אינו יודע מה הולך בשיח הערבי לגבי אותם נושאים
זה לא שמאל כמו שזה לאומנות ערבית נטו, מציע לכל אחד שמצדיק את הנטייה השמאלנית שלו להיכנס לאתרים של בל"ד
PANET.CO.IL
ולאתר חד"ש בערבית
גם לא חסרים קבוצות בפיסבוק עם שמות תמים כמו תא חד"ש, זוכרות, עדאלה, והרשימה עוד ארוהב
וינסה לתרגם את הטקסטים בערבית, אפילו לאנגלית
ויגלה מציאות אחרת

מה הקשר בין בל"ד לפאנט? פאנט הוא הגירסה האינטרנטית של "עיתון פנורמה"