כתב נושא: הזכירו את חיים בן פסח הי"ו היום ברדיו בתוכנית של יורם שפטל הי"ו  (נקרא 17645 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תקשיבו מדקה 4:45
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=EMMHFM&c41t4nzVQ=KL
 כל הכבוד למאזין שהעלה את הנושא וכל הכבוד לשפטל על תמיכתו O0 O0

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

מעניין מי זה הזכיר את הנושא הזה..

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

מעניין מי זה הזכיר את הנושא הזה..
מסתבר שזה מישהו שגר בהתנחלות הרצליה, חושב שזה מישהו מהפורום?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מסתבר שזה מישהו שגר בהתנחלות הרצליה, חושב שזה מישהו מהפורום?
בס"ד

אכן,זה מה שרציתי להגיד בהתחלה אבל לא אמרתי,כי באמת זה נראה כמו מישהו מהפורום,או יכול להיות מישו שצפה בסרטונים של תנועת הימין.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הזכירו את חיים בן פסח הי"ו היום ברדיו בתוכנ
« להגיב #4 ב- : אפריל 18, 2010, 12:32:39 »
בס"ד

אכן,זה מה שרציתי להגיד בהתחלה אבל לא אמרתי,כי באמת זה נראה כמו מישהו מהפורום,או יכול להיות מישו שצפה בסרטונים של תנועת הימין.
בכל מקרה בין אם הוא חבר בפורום ובין אם לאו אני מקווה שהנושא הזה יתפוס תאוצה בתקשורת, והדרך היחידה לעניות דעתי בשביל אזרח מין השורה שהוא לא עיתונאי לנסות לקדם נושא מסויים בתקשורת זה לפנות לתוכנית שבו יש לו במה ובמקרה הזה זה התוכנית של שפטל, ואולי כדי גם לנו לנסות לעלות את הנושא אצל נתן זהבי, זה אולי לא יביא את הנושא לכותרת הראשית של העיתון אבל זה לפחות יביא למודעות של עוד כמה אנשים שמאזינים לתוכניות שלהם, ככה שזה דווקא רעיון טוב, וכל הכבוד למאזין הזה.
« עריכה אחרונה: אפריל 18, 2010, 12:51:15 על ידי חרותניק »

מנותק adirco

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הפגנה המונית להעלת הרב חיים בן פסח תעשה רעש
כי יש הרבה בציבור שלא יודעים מי הוא בכלל

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
תודה רבה. מצויין! כן ירבו! O0

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
למה הקול הזה מוכר לי?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
למה הקול הזה מוכר לי?
אולי זה הונלוהוהו? חחחחחח סתם..

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

תודה חרותניק!

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : אפריל 18, 2010, 17:56:15 »
בס''ד

תודה חרותניק!
אין על מה   :old_smiley:

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אבל תקשיבו לערבי שמדבר אחריו, יותר מעניין

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אבל תקשיבו לערבי שמדבר אחריו, יותר מעניין

בס''ד

משום מה אני לא מופתע שבשבילך העובדה שאני מגורש מארץ הקודש 14 שנים כבר לא כל כך מעניינת. חבל שאני לא שחור אנטישמי, אז היית מגן על זכויותיי.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : אפריל 18, 2010, 19:00:21 »
אגב חיים, משתמע לפי השיחה הזאת שעו"ד שפטל שמע עליך ויודע פחות או יותר מי אתה, מה דעתך על לפנות אליו בתור עורך דין לעזרה?
או לפחות אפילו אתה יכול מארה"ב להתקשר אליו לתוכנית ולנסות להסביר את מצבך בשידור חי ולנסות לידעה את הציבור, מה דעתך חושב שזה שווה ניסיון?
כי לדעתי ניסיון זה בטוח שווה כי אין לך מה להפסיד אלא רק להרוויח אם תתקשר אליו לתוכנית.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

אגב חיים, משתמע לפי השיחה הזאת שעו"ד שפטל שמע עליך ויודע פחות או יותר מי אתה, מה דעתך על לפנות אליו בתור עורך דין לעזרה?
או לפחות אפילו אתה יכול מארה"ב להתקשר אליו לתוכנית ולנסות להסביר את מצבך בשידור חי ולנסות לידעה את הציבור, מה דעתך חושב שזה שווה ניסיון?
כי לדעתי ניסיון זה בטוח שווה כי אין לך מה להפסיד אלא רק להרוויח אם תתקשר אליו לתוכנית.

חיים כבר עשה את זה והוא ניסה לעזור לו.לא יודע מה קרה מאז.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : אפריל 18, 2010, 20:56:09 »
בס"ד

חיים כבר עשה את זה והוא ניסה לעזור לו.לא יודע מה קרה מאז.
באמת? מתי זה היה? הוא התקשר אליו לעזרה בתור עורך דין או שדרן רדיו בשביל פרסום?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

באמת? מתי זה היה? הוא התקשר אליו לעזרה בתור עורך דין או שדרן רדיו בשביל פרסום?

בתור עורך דין אחי.שפטל הוא אחד עורכי הדין הכי טובים בישראל.וזה היה לפני שנתיים או שלוש.הוא עשה על זה סרטון בעברית ובאנגלית או שרק באנגלית.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

בתור עורך דין אחי.שפטל הוא אחד עורכי הדין הכי טובים בישראל.וזה היה לפני שנתיים או שלוש.הוא עשה על זה סרטון בעברית ובאנגלית או שרק באנגלית.
אה הבנתי, ולפני שנתיים שלוש שפטל בכלל לא שידר ברדיו, אז לפחות עדיין נשאר לו לעלות לשידור אצלו ולנסות לעלות את הנושא של עלייתו ארצה (או לפחות פרסום של התנועה) על סדר היום לא?

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס''ד

משום מה אני לא מופתע שבשבילך העובדה שאני מגורש מארץ הקודש 14 שנים כבר לא כל כך מעניינת. חבל שאני לא שחור אנטישמי, אז היית מגן על זכויותיי.

אין פה קשר לזכויות. אתה לא גורשת מישראל בגלל שאתה יהודי או בגלל צבע העור שלך. אתה גורשת כי לדעת הממשלה אתה מהווה סכנה לדמוקרטיה. יש להם זכות חוקית מלאה לעשות כן כפי ששמעת את עורך הדין מסביר - אתה אדם בעל עבר פלילי. ממשלת ישראל לא חייבת לאזרח אותך. זה נתון לשיקול דעתו של הממשל. במקרה הזה הממשל סבור שאתה מהווה גורם אנטי דמוקרטי, כלומר אתה מהווה סכנה לעצם קיומו. הממשל חושש שאתה עשוי ליצור כאן תסיסה שתוביל לחיסול המשטר הקיים ולהחלפתו באחר (אם אני לא טועה המטרה הסופית שלך היא שלטון מלוכני). דמוקרטיה חייבת להגן על עצמה מפני גורמים שעשויים לסכן את קיומה. אם כן, לסיכום:

-ראינו שלממשלה אין אינטרס לאזרח אותך מפני שאתה מהווה סכנה לדמוקרטיה.

- בנוסף ראינו שהממשלה לא חייבת לאזרח אותך מתוקף חוק השבות, חוק השבות לא חל עליך מפני שיש לך עבר פלילי.

אז אם לממשלה אין אינטרס לאזרח אותך ובנוסף היא לא חייבת לעשות כן, אז בוא תסביר לי למה לעזאזל שהיא תאזרח אותך? איזה סיבה יש לה לעשות את זה?

אני סבור שלמרבה הצער מצב זה לא ישתנה, אך מי יודע, אולי תפתיע אותי...

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אין פה קשר לזכויות. אתה לא גורשת מישראל בגלל שאתה יהודי או בגלל צבע העור שלך. אתה גורשת כי לדעת הממשלה אתה מהווה סכנה לדמוקרטיה. יש להם זכות חוקית מלאה לעשות כן כפי ששמעת את עורך הדין מסביר - אתה אדם בעל עבר פלילי. ממשלת ישראל לא חייבת לאזרח אותך. זה נתון לשיקול דעתו של הממשל. במקרה הזה הממשל סבור שאתה מהווה גורם אנטי דמוקרטי, כלומר אתה מהווה סכנה לעצם קיומו. הממשל חושש שאתה עשוי ליצור כאן תסיסה שתוביל לחיסול המשטר הקיים ולהחלפתו באחר (אם אני לא טועה המטרה הסופית שלך היא שלטון מלוכני). דמוקרטיה חייבת להגן על עצמה מפני גורמים שעשויים לסכן את קיומה. אם כן, לסיכום:

-ראינו שלממשלה אין אינטרס לאזרח אותך מפני שאתה מהווה סכנה לדמוקרטיה.

- בנוסף ראינו שהממשלה לא חייבת לאזרח אותך מתוקף חוק השבות, חוק השבות לא חל עליך מפני שיש לך עבר פלילי.

אז אם לממשלה אין אינטרס לאזרח אותך ובנוסף היא לא חייבת לעשות כן, אז בוא תסביר לי למה לעזאזל שהיא תאזרח אותך? איזה סיבה יש לה לעשות את זה?

אני סבור שלמרבה הצער מצב זה לא ישתנה, אך מי יודע, אולי תפתיע אותי...
עדיין בקטע של לפלוט שטויות? עצם זה שהביאו לפה את ערפת סותר את מה שאתה אומר.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה לעשות, עוד לא נגמלתי. את עראפת לא איזרחו כאן מתוקף חוק השבות כמדומני.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
נשמה שהוא תומך בכך שחיים יעלה ארצה....
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
מה לעשות, עוד לא נגמלתי. את עראפת לא איזרחו כאן מתוקף חוק השבות כמדומני.

כמובן.
אבל אין זה משנה.
הביאו אותו אדם,רוצח כולו בא חמוץ מדם.
הפכו אותו לגיבור נתנו לו כסף,נשק וכוח.
מהפירות של זה אנחנו נהנים עד היום....
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
כמדומני ששפטל הסביר ששר הפנים הוא זה שיקבע מה יהיה ולא הכנסת, הממשלה או בית המשפט.
לי החוק נשמע לא תקין - מי שם את שר הפנים לקבוע כזה דבר?  ועוד לצמיתות (ע"י אישרורים)?

אני יכול להבין אם החוק היה קובע ששר הפנים יכול למנוע לפרק זמן מסויים והחל ממנו יש לפנות לערכאות משפטיות.

עכשיו משהסביר שפטל איפה הדברים תקועים - שרי הפנים בישראל מפחדים להתעסק בסוגיה הזו.
נאמר שמחר אלי ישי מאשר הגעתו של חיים בן פסח, אתם מתארים לעצמכם איזו מהומת אלוהים תהיה כאן בתשקורת? לעומת זאת, הדברים יראו לגמרי אחרת אם בית משפט יותיר זאת.  

הרי חיים אינו שייך לציבור שמעניין את ישי פוליטית.  כעת, נראה לי שרק אם יהיה שר פנים כהניסט יתקבל אישור כזה.  מקווה שאופתע.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שר הפנים לא קובע דבר. מה שקובע זו המלצת השב"כ.

אף שר פנים לא יעז להמרות את פי השב"כ.