כתב נושא: "המרגלת ענת קם מול הגיבור נעם פדרמן" - סרט חדש שלנו  (נקרא 4584 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

ייש כח חיים,כל מילה נכונה!

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
"המרגלת ענת קם מול הגיבור נעם פדרמן" - סרט חד&#
« להגיב #2 ב- : אפריל 18, 2010, 09:15:30 »
בס"ד

יישר כוח חיים!!  O0

חייבים לחשוף אותם בלי הפסקה

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #3 ב- : אפריל 18, 2010, 10:02:53 »
ישר כוח! O0

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
סרטון מצוין שמציג בפנינו את עוולות השמאל הקיצוני שמשתלט על מדינת ישראל.
אם לא נחליף את השופטים , התקשרות הבוגדנית ואת מערכת הלכלוך תהיה כאן התאבדות לאומית.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אם בתי המשפט כל הזמן זיכו את נועם פדרמן אז אולי השופטים פה הם לא כאלה "שמאלנים"...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 18, 2010, 13:40:48 »
אם בתי המשפט כל הזמן זיכו את נועם פדרמן אז אולי השופטים פה הם לא כאלה "שמאלנים"...
אני לא יודע מי השופט ששפט אותו לך תדע יכול להיות שהוא היה ימני,אבל לא יכולת לחשוב שאולי פשוט לא היה ראיות עד כדי כך שהשופט לא יכל להביע דעה סובייקטיבית כלשהי בעניין?  חוץ מזה בבית המשפט העליון למשל בראשות דורית בייניש (שכולנו יודעים שדעותיה לא נופלות רחוק משל אהרון ברק ואולי אפילו שמאלה ממנו) עומדים רק שניים מתוך חמישה עשר שהם ימנים- אדמונד לוי ואליקים רובינשטיין זה הכל, כך שלהגיד שמערכת המשפט שלנו היא לא שמאלנית/קיצונית זה פשוט שקר וכזב.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מעבר לזה שענת קם בוגדת ,היא גם מכוערת .. :::D

וזה כבר מחייב מיתה כפולה ..
 :old_afro:
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יישר כוח. O0

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

חח לא היה צריך לחשוף את המסכמים.היא כבר חשפה את הפרצוף וזה עושה שם רע למדינה.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

חח לא היה צריך לחשוף את המסכמים.היא כבר חשפה את הפרצוף וזה עושה שם רע למדינה.
:::D

מנותק big123

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מעבר לזה שענת קם בוגדת ,היא גם מכוערת .. :::D

וזה כבר מחייב מיתה כפולה ..
 :old_afro:

זה מוכיח כמה אתה טיפש - וזה לא מחייב מיתה אלה דרישה להדיר רגליך מכל מוסדות הספר ברחבי היקום, כדי להשאירך בור ששכלו פועל בשיטת ONE WAY TICKET (והמבין יבין).

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
זה מוכיח כמה אתה טיפש - וזה לא מחייב מיתה אלה דרישה להדיר רגליך מכל מוסדות הספר ברחבי היקום, כדי להשאירך בור ששכלו פועל בשיטת ONE WAY TICKET (והמבין יבין).

זה שאתה מנסה להתנסח ברמהגבוהה, לאו דווקא הופך אותך לחכם .. אתה נראה לי יותר כמו חנון מסריח ..
נ.ב. מי אתה בכלל ?! ,מי פנה אליך ?! , ולמה אתה מכונה BIG (אתה BIG ?? והמבין יבין) ..

כדי שתבדוק אם סתום לך החריץ כי יוצא לך המון קקי מהפה ..
שלא תענה לתגובתי ,יצור מוכה גורל שכמוך ..  :old_evil: אל תיצור קשר ואל תגרום לי לבזבז אנרגיה מיותרת על להשיב להגיגייך הנשגבים ..

"מוסדות הספר" עאלק , מתרוממם ..  :::D

מנותק דנה היהודיה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
מה קורה ? הפסיקו להזכיר את ה"פרשה" הזאת בתשקורת. אני יודעת למה, כי עצם המילה ענת קם ואורי בלאו מפחידה אותם פחד מוות בגלל שזה חושף את הפרצוף המכוער שלהם, מה הם צריכים את זה, עדיף להתחבא מאחורי הכאילו "ניטרליים" מאשר להראות שהם תכלס עובדים בשביל האויב. אז הם מעדיפים לטאטא מהר מאוד את העניין הזה מתחת לשטיח.    וההשוואה לפדרמן, באמת איזה גועל נפש , כל המעצרים המנהליים שעשה השב"כ (המחלקה היהודית) ליהודים צ'יק צ'ק בלי לחשוב הרבה ולענת קם מעצר בית. אה... והחמירו לה את התנאים עכשיו היא צריכה לבוא פעם בשבוע לתחנת המשטרה ולהיות בפיקוח של אחות אמא או דודה - משהו כזה. איזה יופי של צדק. הנה מה שכתוב בדבקה פחות או יותר שהיא גנבה : http://www.debka.co.il/headline.php?hid=4260

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה קורה ? הפסיקו להזכיר את ה"פרשה" הזאת בתשקורת. אני יודעת למה, כי עצם המילה ענת קם ואורי בלאו מפחידה אותם פחד מוות בגלל שזה חושף את הפרצוף המכוער שלהם, מה הם צריכים את זה, עדיף להתחבא מאחורי הכאילו "ניטרליים" מאשר להראות שהם תכלס עובדים בשביל האויב. אז הם מעדיפים לטאטא מהר מאוד את העניין הזה מתחת לשטיח.    וההשוואה לפדרמן, באמת איזה גועל נפש , כל המעצרים המנהליים שעשה השב"כ (המחלקה היהודית) ליהודים צ'יק צ'ק בלי לחשוב הרבה ולענת קם מעצר בית. אה... והחמירו לה את התנאים עכשיו היא צריכה לבוא פעם בשבוע לתחנת המשטרה ולהיות בפיקוח של אחות אמא או דודה - משהו כזה. איזה יופי של צדק. הנה מה שכתוב בדבקה פחות או יותר שהיא גנבה : http://www.debka.co.il/headline.php?hid=4260

בס''ד

הודעה מצויינת דנה. יישר כח!

מנותק דנה היהודיה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בס''ד

הודעה מצויינת דנה. יישר כח!
:old_smiley:   

מנותק big123

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
זה שאתה מנסה להתנסח ברמהגבוהה, לאו דווקא הופך אותך לחכם .. אתה נראה לי יותר כמו חנון מסריח ..
נ.ב. מי אתה בכלל ?! ,מי פנה אליך ?! , ולמה אתה מכונה BIG (אתה BIG ?? והמבין יבין) ..

כדי שתבדוק אם סתום לך החריץ כי יוצא לך המון קקי מהפה ..
שלא תענה לתגובתי ,יצור מוכה גורל שכמוך ..  :old_evil: אל תיצור קשר ואל תגרום לי לבזבז אנרגיה מיותרת על להשיב להגיגייך הנשגבים ..

"מוסדות הספר" עאלק , מתרוממם ..  :::D

אם יש לך תימוכין נוספים לטענה שלי, המשך כרצונך.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
ענת קם היא בושה למדינת ישראל. אני מציע עונש תלייה. יש עוד הצעות?
עדן איסקוביץ