כתב נושא: "לחשוף שותפות הערבים עם הנאצים"  (נקרא 7653 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
"לחשוף שותפות הערבים עם הנאצים"
« ב- : אפריל 16, 2010, 10:15:42 »
עו"ד שפטל: מדוע מדינת ישראל מסתירה את שותפות הערבים עם הנאצים בהשמדת יהודי אירופה? יד ושם: דבריו לא רלוונטים. (להאזנה לראיון)
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/203128

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #1 ב- : אפריל 16, 2010, 11:00:16 »
אין כל חדש תחת השמש דור הולך(שרוצה להשמידנו) ודור בא(כנ"ל), הם רצו להשמיד אותנו והם רוצים כעת להשמידנו.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 16, 2010, 12:34:27 »
כי זה היה לפני הרבה מאוד זמן וכי לערבים היה תפקיד מאוד מאוד שולי בהשמדת יהודי אירופה. בגלל זה.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 16, 2010, 12:48:45 »
כי זה היה לפני הרבה מאוד זמן וכי לערבים היה תפקיד מאוד מאוד שולי בהשמדת יהודי אירופה. בגלל זה.
זה לא היה כל כך "שולי", השואה עצמה הייתה לפני הרבה מאוד זמן אז? להזכירך המוסלמים הבוסניים והאלבנים שאותו מופתי ימח שמו וזכרו גייס, רצחו פחות או יותר 90,000 יהודים הי"ד והיה להם תפקיד די גדול במלחמת העולם השנייה ויש משערים שערביי ארץ ישראל אחראים לרצח של פחות או יותר 300,000 יהודים בשואה, וזה פשוט חוצפה לקרוא לזה דבר "שולי" בעוד שאנו חיים כיום לצידם של הצאצאים של אותם נאצים, אם היינו חיים היום בגלות אז זה היה סיפור אחר, זה שהשמאל הקיצוני מוכן גם להכחיש חלקים מהשואה בשביל האגנדה שלו זה לא אומר שזה פרט "שולי".
עלינו ללמוד מההיסטוריה ולא לסלף אותה לפי איך שנוח.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 16, 2010, 12:55:18 »
זה לא היה כל כך "שולי", השואה עצמה הייתה לפני הרבה מאוד זמן אז? להזכירך המוסלמים הבוסניים והאלבנים שאותו מופתי ימח שמו וזכרו גייס, רצחו פחות או יותר 90,000 יהודים הי"ד והיה להם תפקיד די גדול במלחמת העולם השנייה ויש משערים שערביי ארץ ישראל אחראים לרצח של פחות או יותר 300,000 יהודים, וזה פשוט חוצפה לקרוא לזה דבר "שולי" בעוד שאנו חיים כיום לצידם של הצאצאים של אותם נאצים, אם היינו חיים היום בגלות אז זה היה סיפור אחר, זה שהשמאל הקיצוני מוכן גם להכחיש חלקים מהשואה בשביל האגנדה שלו זה לא אומר שזה פרט "שולי".
עלינו ללמוד מההיסטוריה ולא לסלף אותה לפי איך שנוח.

היה להם תפקיד מאוד שולי. גם הנאצים עצמם דאגו לזה כי הם די זלזלו בערבים. ולא שאני יודע בוודאות אבל לא שמעתי שבקרב המוסלמים בבוסניה הייתה התגייסות המונית לעזרת הנאצים כמו שהיה באוקראינה או בליטא.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 16, 2010, 13:01:38 »
היה להם תפקיד מאוד שולי. גם הנאצים עצמם דאגו לזה כי הם די זלזלו בערבים. ולא שאני יודע בוודאות אבל לא שמעתי שבקרב המוסלמים בבוסניה הייתה התגייסות המונית לעזרת הנאצים כמו שהיה באוקראינה או בליטא.
העובדה היא שהם התגייסו לS.S בין אם פחות או יותר זה בכלל לא רלוונטי כי שניהם רצחו המון יהודים, חוץ מזה היום אנו חיים לצידם של הצאצאים של אותם נאצים כך שהנושא הזה הוא חשוב לא פחות מבחינה מסויימת מהשואה כולה, אני מבין שהעובדות ההיטוריות לא כל כך נוחות לך אבל זה מה יש..

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 16, 2010, 13:24:38 »
העובדה היא שהם התגייסו לS.S בין אם פחות או יותר זה בכלל לא רלוונטי כי שניהם רצחו המון יהודים, חוץ מזה היום אנו חיים לצידם של הצאצאים של אותם נאצים כך שהנושא הזה הוא חשוב לא פחות מבחינה מסויימת מהשואה כולה, אני מבין שהעובדות ההיטוריות לא כל כך נוחות לך אבל זה מה יש..

"המון" זה דבר יחסי. לא שהעובדות ההיסטוריות לא נוחות לי, פשוט אני לא חושב שאותם צאצאים אחראים למה שאבותיהם עשו. לכן בין היתר אני לא חושב שצריך לנתק את היחסים עם גרמניה בגלל השואה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : אפריל 16, 2010, 13:32:53 »
ובכל זאת הם הרכיבו את דיוויזיית הוואפן SS הגדולה ביותר מבחינת כח אדם, מעניין.......
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : אפריל 16, 2010, 13:35:17 »
"המון" זה דבר יחסי. לא שהעובדות ההיסטוריות לא נוחות לי, פשוט אני לא חושב שאותם צאצאים אחראים למה שאבותיהם עשו. לכן בין היתר אני לא חושב שצריך לנתק את היחסים עם גרמניה בגלל השואה.
אז לפי הלוגיקה שלך אתה אומר שעלינו לסגור את יד ושם ולא ללמד על השואה בבתי הספר יותר כי הגרמנים/פולנים/רומנים/אלבנים/ושות' של היום לא אשמים במעשים של אבותיהם? ז"א שבשביל פוליטקלי קורקט עלינו להפסיק את לימוד השואה ושהעם לעולם לא ילמד מההיסטוריה, זה מה שאתה רוצה?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אפריל 16, 2010, 13:35:52 »
ובכל זאת הם הרכיבו את דיוויזיית הוואפן SS הגדולה ביותר מבחינת כח אדם, מעניין.......

מה זה משנה לאיזה זרוע של הנאצים הם התגייסו. עדיין אי אפשר היה להשוות את זה להתגייסות ההמונית לעזרת הנאצים באוקראינה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #10 ב- : אפריל 16, 2010, 13:36:21 »
בשונה מרוב הגרמנים, באסלאם מעולם לא התחרטו על דבר ביחס לשואה, חג' אמין אל חוסייני ופאוזי אל קאוקג'י הם עדיין מגה-סטארים בעולם המסלמי בכלל ובעולם הערבי-מסלמי בפרט.
כמות הנאצים וכמות הבכירים שבהם במנגנונים השונים של גרמניה הנאצית, שמצאו מפלט במדינות ערב בדגש על מצרים וסוריה היא מבחילה עד אימה, מעל ומעבר לכמות הנאצים שעזרו לארה"ב, ומתחרים יפה עם דרום אמריקה כבסיס לקליטת נאצים שברחו ממשפט ברחבי אירופה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אפריל 16, 2010, 13:37:48 »
אז לפי הלוגיקה שלך אתה אומר שעלינו לסגור את יד ושם ולא ללמד על השואה בבתי הספר יותר כי הגרמנים/פולנים/רומנים/אלבנים/ושות' של היום לא אשמים במעשים של אבותיהם? ז"א שבשביל פוליטקלי קורקט עלינו להפסיק את לימוד השואה ושהעם לעולם לא ילמד מההיסטוריה, זה מה שאתה רוצה?

אח, לו רק היה לי שקל על כל פעם שאיזה כהניסט היה מכניס לי מלים לפה, אולי לא הייתי היום במינוס בבנק.
מתי אמרתי לסגור את יד ושם? מתי אמרתי לא ללמד על השואה? בסך הכל אמרתי שהדור של היום לא אחראי למעשים של הדורות הקודמים, זה הכל...

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : אפריל 16, 2010, 13:39:22 »
אח, לו רק היה לי שקל על כל פעם שאיזה כהניסט היה מכניס לי מלים לפה, אולי לא הייתי היום במינוס בבנק.
מתי אמרתי לסגור את יד ושם? מתי אמרתי לא ללמד על השואה? בסך הכל אמרתי שהדור של היום לא אחראי למעשים של הדורות הקודמים, זה הכל...
בסדר גמור, אז צריך ללמד גם על הקשר של ערביי ארץ ישראל לשואה (אנחנו חיים בארץ ישראל אחרי הכל).

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אפריל 16, 2010, 13:40:38 »
בסדר גמור, אז צריך ללמד גם על הקשר של ערביי ארץ ישראל על השואה.

שילמדו, אבל שיסבירו גם שהדור הנוכחי של הערבים לא אחראי למעשים של הדור של אז (לא שהדור של היום הוא יותר טוב...)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #14 ב- : אפריל 16, 2010, 13:41:42 »
מה זה משנה לאיזה זרוע של הנאצים הם התגייסו. עדיין אי אפשר היה להשוות את זה להתגייסות ההמונית לעזרת הנאצים באוקראינה.
זה משנה וחצי, זה היה לוואפן SS, דמם של עשרות אלפי יהודים על ידיהם, ואחת היא דינו משת"פ אוקראיני ודינו של משת"פ מסלמי עם הנאצים.
עצם זה שבמספרים מוחלטים היה פחות משת"פים בוסנים מאשר אוקראינים, זה ברור, אבל מה זה משנה? זה מנקה מאשמה רק בגלל שבאופן מספרי היו פחות? איזה מן שטות זאת?
נאצי קטן הוא נאצי חף מפשע? מה גם שהיו הרבה יותר אוקראינים מבוסנים ואלבנים דאז מספרית וגם היו יותר יהודים "לטפל" בהם באוקראינה מאשר בבלקנים, אז מה זה מראה? זה מראה שהטיעון שלך פשוט אדיוטי!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #15 ב- : אפריל 16, 2010, 13:42:30 »
שילמדו, אבל שיסבירו גם שהדור הנוכחי של הערבים לא אחראי למעשים של הדור של אז (לא שהדור של היום הוא יותר טוב...)
אם הם מזדהים עם זה ותומכים בזה, אז הם כן אחראים, פשוט מאוד.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : אפריל 16, 2010, 13:44:45 »
זה משנה וחצי, זה היה לוואפן SS, דמם של עשרות אלפי יהודים על ידיהם, ואחת היא דינו משת"פ אוקראיני ודינו של משת"פ מסלמי עם הנאצים.
עצם זה שבמספרים מוחלטים היה פחות משת"פים בוסנים מאשר אוקראינים, זה ברור, אבל מה זה משנה? זה מנקה מאשמה רק בגלל שבאופן מספרי היו פחות? איזה מן שטות זאת?
נאצי קטן הוא נאצי חף מפשע? מה גם שהיו הרבה יותר אוקראינים מבוסנים ואלבנים דאז מספרית וגם היו יותר יהודים "לטפל" בהם באוקראינה מאשר בבלקנים, אז מה זה מראה? זה מראה שהטיעון שלך פשוט אדיוטי!

אני רק יודע שמי שהועמד למשפט בנירנברג זה הבכירים, לא פעילי הקצה של המפלגה. גם היום לא תעשה חיסול ממוקד לאיזה פלסטיני על עצם היותו פעיל בחמאס.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : אפריל 16, 2010, 13:45:36 »
אם הם מזדהים עם זה ותומכים בזה, אז הם כן אחראים, פשוט מאוד.

הם לא אחראים כי הם אפילו לא נולדו אז. יש הבדל בין לתמוך במשהו ולהיות אחראי למשהו.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : אפריל 16, 2010, 14:09:28 »
הם לא אחראים כי הם אפילו לא נולדו אז. יש הבדל בין לתמוך במשהו ולהיות אחראי למשהו.
אם הם מזדהים איתם ותומכים באבותיהם אז עלינו ללמד בבתי הספר בצורה הברורה ביותר שהם (או לפחות רובם המכריע) תפוח רקוב מעץ רקוב.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #19 ב- : אפריל 16, 2010, 15:13:23 »
אחריות קולקטיבית! אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהינה.
ומעבר לזה, דבר כזה אם אתה תומך בו ומעלה אותו על נס, בסוף אתה גם תשאף לקדם אותו ותבצע אותו אם יהיו בידך האמצעים והמומנטום.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #20 ב- : אפריל 16, 2010, 15:17:33 »
אני רק יודע שמי שהועמד למשפט בנירנברג זה הבכירים, לא פעילי הקצה של המפלגה. גם היום לא תעשה חיסול ממוקד לאיזה פלסטיני על עצם היותו פעיל בחמאס.
נכון, ולכן הם צריכים לקבל את דרדזן בעזה.
איוון דמיניוק, היה בסך הכל וואכמן, גם אם הוא לא אותו "איוואן האיום" ועל זה הוא מוסגר עתה לגרמניה.
והיו מקרים בהם גם נשפטו גם דרגי ביניים ודרגים זוטרים על חלקם, משפטי נירנברג היו משפטי ראווה של הבכירים ביותר, נכון, אבל בכל אירופה הן זו שתחת המערב, והן זו שתחת בריה"מ, נאצים מכל הדרגים נפשטו על חלקם, אמנם לא מספיק, והרבה שבצעו פשעים ושפקחו ואשרו תחת מרותם פשעי זוועה הצליחו לצאת ללא משפט מכל מיני סיבות ותירוצים, אבל זה לא משנה את העובדה שלא רק בנירנברג התקיימו משפטים ולא רק נאצים בכירים בלבד נשפטו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל