כתב נושא: יש לי שאלה...  (נקרא 3306 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק UK-Jewishboy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יש לי שאלה...
« ב- : אפריל 15, 2010, 14:38:06 »
כידוע לכם יש המון עתירות באנגליה ובאירופה שעליהם אנחנו שומעים כנגד קצינים בצבא או כנגד אנשים פוליטים מישראל ועוד ועוד...
לאחרונה אף שמענו על משהו בריטי שעובד על עתירה כנגד האפיפיור...

בקיצור, במילים אחרות, אפשר לראות שמאוד קל להוציא עתירות באירופה ורציתי לשאול או להציע את הדבר הבא:

האם אני כתושב אנגליה ואזרח אירופאי יכול להוציא עתירה נגד יריב אופנהיימר מזכ"ל 'שלום עכשיו' על פגיעה באזרחים ישראלים ע"י הוצאתם מבתיהם?
האם יש לי אפשרות לפעול באותו אופן שבו הוא פועל אבל מתוך אירופה, ולפגוע בו ע"י שימוש באותם כלים בהם הוא משתמש כדי לפגוע באחרים?
משהו פה מבין קצת במשפטים ויכול אולי לחשוב על אותו כיוון אם יש אופציה לעשות כזה דבר?

אודה לכם על תגובות!
יום טוב!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי שאלה...
« להגיב #1 ב- : אפריל 15, 2010, 14:39:52 »
האירופאים אוהבים את יריב אופנהיימר, לא נראה לי שבאירופה אתה יכול להגיש נגדו עתירה...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש לי שאלה...
« להגיב #2 ב- : אפריל 15, 2010, 14:45:58 »
האירופאים אוהבים את יריב אופנהיימר, לא נראה לי שבאירופה אתה יכול להגיש נגדו עתירה...

הם לא רק אוהבים אותו, הם גם ממנים אותו (לפי מה ששמעתי). וגם האהבה שלהם אליו היא אהבה התלויה בדבר. הם אוהבים
אותו כי הוא נלחם ביהודים שהם לא אוהבים (המתנחלים) - היהודים האמיתיים וכי הוא בעצמו סוג של מתיוון.

ובקשר להצעה להוציא צו מעצר נגדו באירופה, אני לא יודע אם זה מתאפשר, אם אפשר אז צריך לעשות עליו את החיים כמה שיותר קשים, אבל
התשובה הכי טובה לאופנהיימר ו"שלום עכשיו" - הקמת עוד ישוב יהודי ביהודה ושומרון על אפם וחמתם.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
יש לי שאלה...
« להגיב #3 ב- : אפריל 15, 2010, 14:48:18 »
לצערי זה נכון.
אני לא מבין כ"כ במשפטים אבל לדעתי גם אם אתה יכול להגיש נגדו תביעה, התביעה שלך בטח תגיע לפח האשפה לפני שמישהו בכלל יקרא אותה.
אבל אולי כדאי לנסות בכל זאת (רק לשם הסקרנות לראות איך יגיבו במערכת המשפט האירופאית לתביעה כזאת).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש לי שאלה...
« להגיב #4 ב- : אפריל 15, 2010, 14:54:03 »
לעניות דעתי מבחינה טכנית זה אפשרי אבל השאלה היא אם יש לך דבר ספציפי שאופנהיימר עשה שעליו הנך רוצה לעתור?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי שאלה...
« להגיב #5 ב- : אפריל 15, 2010, 15:05:39 »
אתה לא יכול, כי יריב אופנהיימר לא הוציא אזרחים מבתיהם.

ניתן להגיש תביעה נגד הצד הביצועי - היינו ממשלת ישראל, קציני צה"ל המעורבים ואולי גם שופטי בג"צ.

מנותק UK-Jewishboy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יש לי שאלה...
« להגיב #6 ב- : אפריל 15, 2010, 15:06:09 »
לעניות דעתי מבחינה טכנית זה אפשרי אבל השאלה היא אם יש לך דבר ספציפי שאופנהיימר עשה שעליו הנך רוצה לעתור?

בקשר למי שכתב למעלה ש"האירופאים אוהבים אותו" אני מסכים ולא מסכים, ברור שהעולם הוא לא "ימני" אבל אני חי כאן ותאמינו לי שהכל עובד כאן כמו רובוט, בוחנים פה מקרים לפי מה שהחוקים אומרים ולא לפי איך שאתה נראה... כמובן שברור שיש שחיתות וכולי אבל עדיין אני מאמין שאם יש עתירה לגיטימית אפשר שועוד איך יתייחסו אליה.

עכשיו, חרותניק שאל אם יש דבר ספציפי שאפשר לעתור עליו - אני חושב שהעובדה שהוא מנסה לפגוע באזרחים ישראליים ע"י הוצאתם מהבתים שלהם היא סיבה, הוא מחפש לפגוע באחרים ודורס את מה שבדרכו כדי להשיג את המטרה - אני לא יודע איך לנסח את זה מבחינה משפטית אבל זו לא בעיה להגיש פה עתירה נגדו או אפילו אם אני אשלב עוד כמה חבר'ה כאן אולי עתירה בבית המשפט הבינלאומי בהאג כנגד הארגון שלו?

אני לא מבין גדול במשפטים אבל אם למשהו יש רעיון אני אשמח ליישם אותו, במיוחד שאפשר לנצל את זה מתוך אירופה, אולי כן אפשר להפיל את הארגון שלו - לא חסרים סיבות?

מנותק UK-Jewishboy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יש לי שאלה...
« להגיב #7 ב- : אפריל 15, 2010, 15:06:58 »
אתה לא יכול, כי יריב אופנהיימר לא הוציא אזרחים מבתיהם.

ניתן להגיש תביעה נגד הצד הביצועי - היינו ממשלת ישראל, קציני צה"ל המעורבים ואולי גם שופטי בג"צ.

אוקיי, יש איזושהי סיבה משפטית אחרת שאפשר לקחת אותה ולהשתמש בה כנגדו?

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יש לי שאלה...
« להגיב #8 ב- : אפריל 15, 2010, 17:41:54 »
כדי שתשאל ותברר עם עורך דין מוסמך בקשר לזה הוא יכול לתת לך תשובה הכי טובה.
אל תצביע תשפיע

מנותק UK-Jewishboy

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יש לי שאלה...
« להגיב #9 ב- : אפריל 15, 2010, 18:19:30 »
כדי שתשאל ותברר עם עורך דין מוסמך בקשר לזה הוא יכול לתת לך תשובה הכי טובה.

בהחלט.
אבל אני צריך קודם סיבה שעליה אפשר להתבסס כדי לדבר עם עו"ד ולהמשיך עם זה הלאה - יש כזו חיה?
ידוע לכם על איזה ליקוי או משהו שאפשר להשתמש בו כנגד ארגון "שלום עכשיו"? משהו מהתקשורת וכו'?

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יש לי שאלה...
« להגיב #10 ב- : אפריל 15, 2010, 18:56:26 »
בהחלט.
אבל אני צריך קודם סיבה שעליה אפשר להתבסס כדי לדבר עם עו"ד ולהמשיך עם זה הלאה - יש כזו חיה?
ידוע לכם על איזה ליקוי או משהו שאפשר להשתמש בו כנגד ארגון "שלום עכשיו"? משהו מהתקשורת וכו'?

גם על זה אתה יכול להתיעץ עם עורך דין,אתה יכול לשאול באתר הזה(מקווה שמותר לפרסם)
http://forum.g.co.il/crime/בדרך כלל עונים יחסית מהר תוך יום יומיים אבל לפעמים יותר וזה עורך דין שעונה שם.
אל תצביע תשפיע