כתב נושא: פשוט עצוב, הימין מול שמאל, מבחינת התארגנות  (נקרא 1798 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חחחח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« עריכה אחרונה: פברואר 12, 2020, 04:28:13 על ידי חחחח »

מנותק ירון בן ישראל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • "ה' עוז לעמו ייתן ה' יברך את עמו בשלום".
פשוט עצוב, הימין מול שמאל, מבחינת התארגנות
« להגיב #1 ב- : אפריל 18, 2010, 06:40:16 »
חזק ואמץ אחי אני לא נמצא בישראל הלוואי שהייתי יכול לעזור,אתה נכון צריך לעשות מעשה,הפגנות וכדומה להראות נוכחות,יש לי רעיון אולי תנסה (מכיוון שאני רואה שאתה מהאקטיביסטים האמיתיים פה),לצור קשר עם חברי כנסת ימניים כמו משה פייגלין ומיכאל בן ארי ודרכם תוכל אולי לגבש משהו קונקרטי.
רק חזק ואמץ ומי יתן שדרכך אם נכונה היא תהיה מבורכת.
"תורת ישראל, ארץ ישראל ועם ישראל הם שלושה עיקרים שחברו יחדיו. טול אחד מן השלושה ושני האחרים בטלים."

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 18, 2010, 07:21:30 »
בס''ד

הפגנות של השמאל מקבלות הרבה פירסום כי התשקורת תומכת בהם.

בכל מקרה, אני בעד הפגנות. אך צריך להיות מספיק אנשים שמוכנים להפגין. אני עדיין לא רואה את זה. וחייבים לעשות הפגנה בחוכמה.

אני לא מסכים שרק הפגנות משפיעות. ההפך: אני סבור שרשת האינטרנט היא גל העתיד. האינטרנט הרבה יותר יעיל מהפגנות לדעתי.

בינתיים תנועתנו מממנת פעולות ביהודה ושומרון. אנו תומכים כספית בגיבורים שמתיישבים במאחזים ובגבעות ביו''ש. הגיבורים האלה מובילים את ההתנגדות להקפאת הבנייה היהודית ביו''ש שממשלת נתניהו-ליברמן-ברק-ש''ס הטילה.

אנו גם מגיעים להרבה יהודים עם המסר הכהניסטי דרך הסרטונים שלנו. יש לנו מעל 1000 סרטונים ביוטיוב ומעל 1000 בפליקס. קיבלנו מיליוני צפיות. יש לנו לפחות 10 חשבונות בפליקס למשל, וברק חשבון אחד קיבלנו מעל מיליון צפיות. תוכלו לראות את זה בעצמיכם (הסתכלו ב"סה''כ צפיות"): http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=2706928

ברשת האינטרנט אנו כן משפיעים והסרטונים שלנו מנצחים את הסרטונים של המשאל.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 18, 2010, 09:13:42 »
פותח האשכול צודק. הגרעין הקשה של השמאל פעיל הרבה יותר מהגרעין הקשה בימין.

וזאת משתי סיבות: האחת היא שאנשי ימין הם לרוב בעלי משפחות גדולות ובנוסף עובדים ו\או לומדים ברצינות,
והשניה היא שאין לנו מימון לפעילות בסדר גודל לו זוכה השמאל. מליונרים מהימין מעדיפים להשקיע את כספם
בדברים מהותיים כמו רכישת קרקע מערבים ולא בפעילות מאורגנת ושוטפת.

ההפגנות הגדולות ביותר של הימין אורגנו על ידי גוף ממומן ציבורית, המועצות האיזוריות של יש"ע - מכיון שאין
לנו גב אזרחי רחב כמו זה שנותנת הקרן לישראל חדשה לשמאל הקיצוני.

לכן את מספר "הפעילים המקצועיים" בימין אפשר לספור על יד אחת.

מנותק חחחח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 19, 2010, 11:14:37 »
יש מישהו שמוכן לעזור לי לעוד כמה חודשים?