כתב נושא: "ממציאים שחורים גדולים - הפרכה לחיים בן פסח" - עוד סרטון מצחיק של אירה  (נקרא 3509 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

האם אתם מבינים את הנקודה שלה?

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
חיים מה זה קשור ? לויוח שהיה לך עם נדב כמדומני ?
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

בס''ד

האם אתם מבינים את הנקודה שלה?

כן.שהשחורים רק מחזירים אותנו אחורה.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

חיים,מי זאת האירה הזאת?היא מישראל או מרוסיה? והיא יהודייה?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

אנו תמיד מתעמתים עם שחורים אנטישמיים בארה''ב. כי כמעט כל השחורים באמריקה שונאים ומקנאים ביהודים. זה לא סתם מקרי שברק חוסיין אוסמה כל כך אנטישמי.

אירה מגיבה לטענה שלי ששחורים תרמו כמעט אפס לעולם. אבל התגובה שלה מצחיקה (בכוונה תחילה).

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

חיים,מי זאת האירה הזאת?היא מישראל או מרוסיה? והיא יהודייה?

בס''ד

לפני 25 שנים כשהייתי היו''ר של הליגה להגנה יהודית, אירסתי דוגמנית מרוסיה שנקראה "אירנה" או "אירה" בקיצור. אירה הייתה פעילה בליגה. כשנעצרתי והלכתי לכלא, היא עזבה אותי.

לא שמעתי ממנה עד ששוחררתי מהכלא. אז היא שלחה לי פרחים כל יום הולדת שלי (היא עושה זאת עד היום). אין כתובת או עוד מידע על משלוח הפרחים. יש רק פתק קצר מאירה בעברית (כן, אירה דוברת עברית).

לפני זמן מה, הופיעו כמה עשרות סרטונים עליי ביוטיוב מ"אירה". הסרטונים תמיד צוחקים עליי אבל לא באופן מכוער. והסרטונים דוקא מצחיקים והם נותנים לנו יותר פירסום שזה דבר מבורך.

האם האירה של יוטיוב היא אותה אירה של הליגה? חשבתי שכן עד שהאירה של יוטיוב כתבה שהיא גוייה והיא גרה במוסקבה. כמובן שארוסתי הייתה יהודייה והיא עזבה את רוסיה לפני הרבה שנים ושנאה את רוסיה. אז חשבתי שהאירה של יוטיוב מישהי אחרת.

אבל עכשיו אני רואה שהאירה של יוטיוב כותבת בעברית (בלי טעויות!). לכן, אני מבולבל לגמרי.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אולי דיי לשנוא שחורים?? איך ניראה לך יגיבו שחורים יהודים לזה? זה שיש מלא שחורים ששונאים יהודים לא אומר שהם אויב הרי לא אתפלה אם רוב האנטישמים בארצות הברית הם בכלל לבנים או ממוצא מעורב כל שהוא.
אל תצביע תשפיע

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
אולי דיי לשנוא שחורים?? איך ניראה לך יגיבו שחורים יהודים לזה? זה שיש מלא שחורים ששונאים יהודים לא אומר שהם אויב הרי לא אתפלה אם רוב האנטישמים בארצות הברית הם בכלל לבנים או ממוצא מעורב כל שהוא.
יש הבדל בין שחורים לאתיופים שחורים לרוב נוצרים ואתיופים יהודים
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *

זה לא קשור לויכוח שלי עם חיים, אנחנו דיברנו על מוזיקה. אם תראה את הדיון שהיה לי עם נץ תבחין שאני בהחלט מסכים עם העובדה שהאפרו האמריקאים לא העמידו הרבה ממציאים, פיסקאים, פילוסופים וכו'. מוזיקאים וספורטאים יש להם ובשפע אבל בכל הקשור לתחומים שהזכרתי הלוואי והם היו לומדים משהו מהיהודים.

מנותק קישקשתא

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

לפני 25 שנים כשהייתי היו''ר של הליגה להגנה יהודית, אירסתי דוגמנית מרוסיה שנקראה "אירנה" או "אירה" בקיצור. אירה הייתה פעילה בליגה. כשנעצרתי והלכתי לכלא, היא עזבה אותי.

לא שמעתי ממנה עד ששוחררתי מהכלא. אז היא שלחה לי פרחים כל יום הולדת שלי (היא עושה זאת עד היום). אין כתובת או עוד מידע על משלוח הפרחים. יש רק פתק קצר מאירה בעברית (כן, אירה דוברת עברית).

לפני זמן מה, הופיעו כמה עשרות סרטונים עליי ביוטיוב מ"אירה". הסרטונים תמיד צוחקים עליי אבל לא באופן מכוער. והסרטונים דוקא מצחיקים והם נותנים לנו יותר פירסום שזה דבר מבורך.

האם האירה של יוטיוב היא אותה אירה של הליגה? חשבתי שכן עד שהאירה של יוטיוב כתבה שהיא גוייה והיא גרה במוסקבה. כמובן שארוסתי הייתה יהודייה והיא עזבה את רוסיה לפני הרבה שנים ושנאה את רוסיה. אז חשבתי שהאירה של יוטיוב מישהי אחרת.

אבל עכשיו אני רואה שהאירה של יוטיוב כותבת בעברית (בלי טעויות!). לכן, אני מבולבל לגמרי.

הזכרת בעבר טעות שעשית ועליה אתה נענש, האם אירה קשורה לנושא?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
נכון הסרטון לא קשור ישירות לסרטון עם נדב. היה בפורום העברי מישהו אחר שהתוכח עם חיים על הנושא הזה ונתן כמה דוגמאות, שחלקן מופיעות בסרטון של אירה וחלקן לא. נראה לי שאירה פשוט חיפשה בגוגל ממציאים שחורים. התוצאות באמת עלובות זו עובדה.