כתב נושא: למה לא התייחס נתניהו להקפאה?  (נקרא 2328 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
למה לא התייחס נתניהו להקפאה?
« ב- : אפריל 07, 2010, 14:09:33 »
עוזריו של ראש הממשלה מנעו מכתב ערוץ 7, חזקי עזרא, לשאול את נתניהו האם תופשר הבנייה ביהודה ושומרון בתום עשרת חודשי ההקפאה.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/202725

יש לי הרגשה שהבניה תימשך כשיהודה ושומרון ימסרו למחבלים של פת"ח - אם זה לא היה כ"כ עצוב זה היה מצחיק..

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : אפריל 07, 2010, 14:30:33 »
בס"ד

אם המצב יימשך ככה כמו שעכשיו(אין מו"מ) אז אני מאמין שהבנייה תימשך לאחר תום עשרת החודשים.צריך שהערבים לא ייכנסו למ"ומ ואז נגיד שעשינו הכול והם לא עשו כלום.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 07, 2010, 14:56:15 »
בס"ד

אם המצב יימשך ככה כמו שעכשיו(אין מו"מ) אז אני מאמין שהבנייה תימשך לאחר תום עשרת החודשים.צריך שהערבים לא ייכנסו למ"ומ ואז נגיד שעשינו הכול והם לא עשו כלום.
אולי אתה צודק, אבל לומר "אנחנו עשינו הכל" זה מה שנקרא "משחקי כדור" ולמשחקים האלה אין סוף בעתיד נראה לעין כלשהו, ז"א שאחרי ההקפאה הכדור יעבור לערבים, ואז מחמוד עבאס בטח יאמר שזו לא הייתה הקפאה אמיתית כי לא הקפיאו גם בירושלים וכו' וכו' ולכן לא ניכנס למשא ומתן, ואז העולם ישתכנע שעבאס צודק והכדור שוב יעבור לצד הישראל מבלי שהערבים יעשו דבר ואז נאלץ לעשות עוד ויתור וכן הלאה וכן הלאה, לכן לכבוד סיום שנה לממשלה הזאת לדעתי יש לה שתי אופציות(במידה והיא רוצה לטובת המדינה ולא דבוקה לכסא):

1.לשנות את האגנדה של "שתי מדינות לשני עמים" ולהחליפה באלטרנטיבה לאומית שלא מסכנת את קיומנו ולוקחת בחשבון שיקולים דמוגרפיים.

2.והמעט שהם יכולים לעשות זה לעזוב לאלתר את הזיות ה"שלום" שרק מקרבות אותנו לים, ולשים בראש סדר העדיפיות סדר יום כלכלי לפחות עד סוף הקדנציה הנוכחית.

אם הם יחליטו להמשיך עם משחקי הכדור האיפנטילים האלה אנחנו פשוט נמצא את עצמנו הולכים במעגלים ולא מגיעים לשום מקום, הבעיה בממשלה הזאת ובכל הממשלות בשנים האחרונות זה שהם לא מבינים שמדיניות ביטחונית זה לא משחק כדורגל.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 07, 2010, 18:09:38 »
בס"ד

אולי אתה צודק, אבל לומר "אנחנו עשינו הכל" זה מה שנקרא "משחקי כדור" ולמשחקים האלה אין סוף בעתיד נראה לעין כלשהו, ז"א שאחרי ההקפאה הכדור יעבור לערבים, ואז מחמוד עבאס בטח יאמר שזו לא הייתה הקפאה אמיתית כי לא הקפיאו גם בירושלים וכו' וכו' ולכן לא ניכנס למשא ומתן, ואז העולם ישתכנע שעבאס צודק והכדור שוב יעבור לצד הישראל מבלי שהערבים יעשו דבר ואז נאלץ לעשות עוד ויתור וכן הלאה וכן הלאה, לכן לכבוד סיום שנה לממשלה הזאת לדעתי יש לה שתי אופציות(במידה והיא רוצה לטובת המדינה ולא דבוקה לכסא):

1.לשנות את האגנדה של "שתי מדינות לשני עמים" ולהחליפה באלטרנטיבה לאומית שלא מסכנת את קיומנו ולוקחת בחשבון שיקולים דמוגרפיים.

2.והמעט שהם יכולים לעשות זה לעזוב לאלתר את הזיות ה"שלום" שרק מקרבות אותנו לים, ולשים בראש סדר העדיפיות סדר יום כלכלי לפחות עד סוף הקדנציה הנוכחית.

אם הם יחליטו להמשיך עם משחקי הכדור האיפנטילים האלה אנחנו פשוט נמצא את עצמנו הולכים במעגלים ולא מגיעים לשום מקום, הבעיה בממשלה הזאת ובכל הממשלות בשנים האחרונות זה שהם לא מבינים שמדיניות ביטחונית זה לא משחק כדורגל.

מסכים איתך.המשחקים שלו באמת מטופשים,אבל לפחות עד עכשיו בעניין ירושליים הוא נשאר די תקיף וממשיך לבנות והוא אמר שאחרי 10 החודשים נמשיך לבנות ולא יהיו יותר מחוות.צריך לחכות עוד חמש חודשים וזהו ואז נמשיך לבנות.(אני מקווה).כי הסיבה היחידה שהערבים לא נכנסים למו"מ היא כי אין הקפאה בירושליים וביבי אמר שלא תהייה הקפאה ועד עכשיו הוא נשאר די תקיף בעמדה הזו.אבל אני עדיין שונא אותו כי הוא שקרן,אבל נחייה ונראה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #4 ב- : אפריל 07, 2010, 21:45:22 »
נתניהו לא התייחס להקפאה ע"מ שלא להקדים את המאוחר.
לא משנה מה יאמר - זה יגרום להתלהטות רוחות בטרם עת ולכן אין סיבה להתייחס לכך בשעה זו.