כתב נושא: יצירת סרטון חדש הפעם מהסוף  (נקרא 1898 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חחחח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יצירת סרטון חדש הפעם מהסוף
« ב- : אפריל 06, 2010, 17:56:15 »
בס"ד

« עריכה אחרונה: פברואר 12, 2020, 03:01:42 על ידי glizur »

מנותק F-C-B-J

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • על חומותייך עיר דוד הפקדתי שומרים.
« להגיב #1 ב- : אפריל 06, 2010, 19:08:01 »
בס"ד

חשבתי על רעיון חדש לסרטון,

נתחיל עם הסוף, בואו נגיד שלא הצלחנו, והאיסלם ניצח (חס וחלילה וזה לא יקרה אף פעם!),

נראה את העולם כאשר כולו מוסלמי, נראה בהתחלה את מערכת הכוכבים חמה ,נוגה, איסלם, מאדים,צדק ושבתאי (דווקא עד שבתאי אבל אפשר להמשיך),

משם נתבונן על הכוכב "איסלם" עולם של דיכוי, שואות, פחד , יאוש ושנאה, העולם מזוהם מנפט, הרס וחורבן כמו אחרי מלחמה, כל הזמן, ונחזור אחורה בזמן כאשר נותרו עוד לא מוסלמים אשר נלחמים למען אמונותיהם ולמען החופש, לחימה אין סופית ורדיפות על ידי מוסלמים, אבא מספר לילדיו שלא יסלח להוריו שהיו אדישים למצב עד אשר העניין עם האיסלם התפוצץ, ועוד יותר אחורה, מלחמה בכל מדינה ומדינה, בין נוצרים ומוסלמים, בין יהודים למוסלמים בעולם ובארץ בכלל, בין בודהיזם לאיסלם, בין הכושים באפריקה לטבח שהמוסלמים מבצעים בהם, בין ההינדים לאיסלם, בין כל הלא מוסלמים למוסלמים עצמם, ולחזור יותר אחורה, לזמנינו הנוכחי, ליופי שבחירות, ליופי ביהדות ויופי ולעצמה שהחיים נותנים שכל זה התפוגג עם התפשטות הסרטן המוסלמי בכדור הארץ, ואם לא נמנע זאת עכשו ילדינו לא יסלחו לנו וספק אם להם יהיו ילדים, ואם יהיו להם הם יהיו מוסלמים אשר יחיו בפחד, ברדיפות , ולהראות לעולם מה שאסור שיקרה ושהאדישות תוקעת אותנו ומקדמת את האיסלם, מלחמה היא בלתי נמנעת ולא נוכל לסלוח לעצמינו אם נוותר לאיסלם,

קיצר זזה הרעיון לסרטון מי שרוצה להכין אותו איתי שיפנה אליי,

ואם זה לא הפורום המתאים אז המנהל שיעביר שיודיע לי בבקשה שהוא מעביר לפורום המתאים

בהחלט טרנטינו קטן (=
רעיון יפה אני בעד
"זָכוֹר אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק"

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 06, 2010, 21:41:19 »
ברוך הבא לפורום יהודי יקר,

רעיון ממש יפה והכי חשוב - מקורי. אני לא יודע אם קיים סרט עם רעיון כזה ברשת.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בהכנת הסרטון. זה קידוש השם.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 07, 2010, 17:17:44 »
חברה אני צריך שמישהו עביר את האשכול הזה למקום הנכון אני רואה שהרבה לא מגיבים לי

זה הפורום העיקרי שלנו. אני לא יודע אם יש פה מישהו עם ידע טכני לביצוע של מה שאתה רוצה, למרות שזה לא נשמע מסובך יותר מידי.

אתה יכול לנסות לחפש עזרה בפורומים של תפוז או לחפש לגבי אנשים שיוצרים סרטונים מהתנועה שלנו.