סקר

האם אתם בעד השתתפות של ערבים בפורום

כן. אין לי בעיה עם זה.
11 (73.3%)
לא חלילה. דיון עם ערבי זה דבר לא לגיטימי בפורום הזה.
4 (26.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: ערבים בפורום  (נקרא 1946 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ערבים בפורום
« ב- : מרץ 31, 2010, 22:55:47 »
שלום לכל חברי הפורום היקרים,

אני יודע שהפורום הזה הוא פורום פלורליסטי מאד, שהוא מאפשר להשמיע דעות שונות ומשונות פה,

כולל דעות של שמאל קיצוני, ימין מזויף או סוטי מין מסכנים. חיים אומר בסרטונים שכל עוד הדיון מתנהל

על מי מנוחות אין שום בעיה שיהיו פה אנשים כאלו, כי זה תרגול טוב לקראת איך לענות לשמאלנים שניפגש

איתם פנים מול פנים.

השאלה שלי היא איפה הגבול של הפלורליזם בפורום ? האם הייתם מסכימים שערבי יבוא לפה ויביע את דעתו

שלפי דעתו ישראל צריכה לסגת מכל השטחים הכבושים או ש"פלשתין" כולה שייכת לערבים ?

האם הייתם מסכימים לנהל דיון תרבותי עם ערבי ?

אנא נמקו את בחירתכם.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ערבים בפורום
« להגיב #1 ב- : מרץ 31, 2010, 23:00:18 »
אני מסכים (ואפילו רוצה) לנהל דיון עם ערבי לאומן כל עוד הוא יתווכח על דברים עניינים ולא ירד לרמה האישית, זה דווקא יכול להיות מאוד מעניין לדעתי. ומה דעתך? (אם אתה כבר שואל)

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ערבים בפורום
« להגיב #2 ב- : מרץ 31, 2010, 23:04:04 »
אני מסכים (ואפילו רוצה) לנהל דיון עם ערבי לאומן כל עוד הוא יתווכח על דברים עניינים ולא ירד לרמה האישית, זה דווקא יכול להיות מאוד מעניין לדעתי. ומה דעתך? (אם אתה כבר שואל)

אני בחרתי שזה בסדר. לפעמים הערבים עצמם הם פחות גרועים מהשמאלנים.
חשוב גם תמיד לשמוע ולהבין את הצד השני-  למה הוא חושב שהארץ שייכת לו, האם הוא באמת שונא יהודים, איך הוא יכול לסנגר על הקוראן
וכו' וכו'

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ערבים בפורום
« להגיב #3 ב- : מרץ 31, 2010, 23:07:36 »
בס"ד

זה יהיה פי אלף יותר כיף להתווכח עם הערבים מאשר השמאלנים! אם לשמלאנים מותר להגיד שמותר לסגת אז גם לערבים מותר להגיד את זה.

צריך איכשהו למשוך לפה ערבים באמת.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ערבים בפורום
« להגיב #4 ב- : אפריל 02, 2010, 01:47:30 »

גם אני הייתי רוצה אפילו בקוראן כתוב שישראל שייכת ליהודים ומעניין לדעת מה הם חושבים על זה כשאין התערבות של השמאל שכופה בכוח להגיד שזה שייך להם כמו המנהיגים הקיצוניים שלהם.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו