כתב נושא: שאלה לחיים על הדרוזים  (נקרא 12263 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #25 ב- : מרץ 31, 2010, 18:11:19 »
בס"ד

אז על מה נקבעת הזכות לגור בארץ? זה לא שהמדינה עצמה לא נאמנה,יש אנשים שלא נאמנים ושהם לא יגורו פה.

מק"מ

לפי נאמנות לתורת ישראל ולעם היהודי, ותו לא מידי.

אתה נאמן לאחמד טיבי? הוא נציג ממלכתי של המדינה. בזמן שהכהניסטים פסולים מלהיות מיוצגים בכנסת.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #26 ב- : מרץ 31, 2010, 18:14:09 »
מק"מ

אתה נאמן לאחמד טיבי? הוא נציג ממלכתי של המדינה. בזמן שהכהניסטים פסולים מלהיות מיוצגים בכנסת.

נאמנות לתורת ישראל ולעם היהודי, חילונים נכנסים לקטגוריה הזו?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #27 ב- : מרץ 31, 2010, 18:29:40 »
בס"ד

תגדיר שמאלני שלא נאמן למדינה, אני מספיק נאמן או לא?
קצין הקשר שלי, ששירת בגדוד 77 ועושה מילואים שאתה נמצא בבית ספר, פעיל מרץ, נאמן מספיק?
שאני ימשיך?

נאמנות לא נקבעת רק על ידי שירות בצה"ל.יש מלא שמאלנים ששירתו בצה"ל.צה"ל זה שירות חובה וקשה להשתמט ממנו.
לגבי הערבים,זה כן אחד האתגרים החשובים ביותר,כי ערבי בחיים לא יסכים להיות חלק מצבא של יהודים,צבא ה"כיבוש" שרוצח את העם שלו אז כל מקרה של שירות מצד ערבי הוא מבורך.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #28 ב- : מרץ 31, 2010, 19:06:00 »
מק"מ

ומה עם אנשים כמו נטורי קרתא ששונאים את המדינה ומשתפים פעולה עם האויב אבל מגדירים את עצמם "יהודים"?? רעיונות של גירוש כל מי שלא נאמן ליהדות או יהודי
מהמדינה בעייתי כי זה יצור מצב איום בוא בוגדים מגעילים יאכלו להישאר פה חופשי בעוד שאנשים שנלחמו באומץ למען המדינה יגורשו כמו כלבים,אם דבר כזה ייושם
זה רק יזיק למדינה.ולהשאיר אנשים נאמנים למדינה שהם לא יהודים לא דווקא יזיקו לערכיה היהודים לאומת זאת להשאיר בוגדים נאצים שלא סובלים תמדינה בכלל לא יתרום לשום ערך יהודי.
אל תצביע תשפיע

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #29 ב- : מרץ 31, 2010, 19:25:36 »
אין לי ספק שגם חלק לא מבוטל של האנרכיסטים שירתו בצבא ואולי אפילו חלקם היו קצינים, אז?

ולכן השאלה היא מה זה בוגד, אנרכיסטים נגד הגדר שלפי הפרסומים באתר הזה מקיימים שיחות עם חמאס, או סתם פעילי מרץ.

ציטוט
נאמנות לא נקבעת רק על ידי שירות בצה"ל.יש מלא שמאלנים ששירתו בצה"ל.צה"ל זה שירות חובה וקשה להשתמט ממנו.

פחהההה, רק היום ראיתי בטלוויזיה כתבה שנטען שכל ילד שני לא מתגייס לצה''ל

ציטוט
לגבי הערבים,זה כן אחד האתגרים החשובים ביותר,כי ערבי בחיים לא יסכים להיות חלק מצבא של יהודים,צבא ה"כיבוש" שרוצח את העם שלו אז כל מקרה של שירות מצד ערבי הוא מבורך.

יופי ולשאלה מה זה בוגד מבחינתך

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #30 ב- : מרץ 31, 2010, 19:35:45 »
ומה עם אנשים כמו נטורי קרתא ששונאים את המדינה ומשתפים פעולה עם האויב אבל מגדירים את עצמם "יהודים"?? רעיונות של גירוש כל מי שלא נאמן ליהדות או יהודי
מהמדינה בעייתי כי זה יצור מצב איום בוא בוגדים מגעילים יאכלו להישאר פה חופשי בעוד שאנשים שנלחמו באומץ למען המדינה יגורשו כמו כלבים,אם דבר כזה ייושם
זה רק יזיק למדינה.ולהשאיר אנשים נאמנים למדינה שהם לא יהודים לא דווקא יזיקו לערכיה היהודים לאומת זאת להשאיר בוגדים נאצים שלא סובלים תמדינה בכלל לא יתרום לשום ערך יהודי.

אין זה משנה איך אדם מגדיר את עצמו, משנה איך הוא מוגדר לפי תורת ישראל.

אנרכיסטים, נטורי קרתא ויתר הארגונים שמסייעים לתעמולת רוצחינו הינם בוגדים בעם היהודי, אך מדינת ישראל שמסייעת
לאויב במסירת נשק, שטח וכסף שמשמשים לרצח יהודים - בוגדת פי כמה וכמה. אין קשר חד חד ערכי בין נאמנות למדינה הזו ושרות
בצבאה לבין תועלת ליהדות וליהודים. לעתים זה פשוט הפוך.

עניין הגויים אינו קשור לנושא הכאוב של הבגידה. השארת הגויים בארץ אסורה מפני סכנת התבוללות, ולכן אין היתר הלכתי להשאיר
גוי בארץ ישראל מבלי שיקבל עליו את שבעת מצוות בני נח ואת מרות היהודים בפני בית דין ובכך יהפוך לגר תושב (וגם זה לא בדיוק חלק).

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #31 ב- : מרץ 31, 2010, 19:38:08 »
לאוהד הגועל : בוגד = אדם אשר בפעולותיו הוא מסב נזק למדינתו ,אם שבמודע ואם שלא , כמו תמיכה באוייב ...

מי שלא מאמין שהמקום הזה שלנו , הוא צבוע וצריך לעוף מכן ולא לעזור לאוייב במילחמתו במי שכן מאמין שהמקום הזה שייך לו ...
 :old_Angry2:
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #32 ב- : מרץ 31, 2010, 20:41:56 »
אין זה משנה איך אדם מגדיר את עצמו, משנה איך הוא מוגדר לפי תורת ישראל.

אנרכיסטים, נטורי קרתא ויתר הארגונים שמסייעים לתעמולת רוצחינו הינם בוגדים בעם היהודי, אך מדינת ישראל שמסייעת
לאויב במסירת נשק, שטח וכסף שמשמשים לרצח יהודים - בוגדת פי כמה וכמה. אין קשר חד חד ערכי בין נאמנות למדינה הזו ושרות
בצבאה לבין תועלת ליהדות וליהודים. לעתים זה פשוט הפוך.

עניין הגויים אינו קשור לנושא הכאוב של הבגידה. השארת הגויים בארץ אסורה מפני סכנת התבוללות, ולכן אין היתר הלכתי להשאיר
גוי בארץ ישראל מבלי שיקבל עליו את שבעת מצוות בני נח ואת מרות היהודים בפני בית דין ובכך יהפוך לגר תושב (וגם זה לא בדיוק חלק).
זה כבר עניין הלכתי אבל רשום בתורה שאסור לגויי להיות בארץ??..
אל תצביע תשפיע

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #33 ב- : אפריל 01, 2010, 10:09:23 »
לאוהד הגועל : בוגד = אדם אשר בפעולותיו הוא מסב נזק למדינתו ,אם שבמודע ואם שלא , כמו תמיכה באוייב ...

מי שלא מאמין שהמקום הזה שלנו , הוא צבוע וצריך לעוף מכן ולא לעזור לאוייב במילחמתו במי שכן מאמין שהמקום הזה שייך לו ...
 :old_Angry2:

אז אפשר לפרש זאת לכמה כיוונים, ובכך גם אתה יכול להיות בוגד.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #34 ב- : אפריל 01, 2010, 15:10:36 »
בס"ד

אז אפשר לפרש זאת לכמה כיוונים, ובכך גם אתה יכול להיות בוגד.

תסביר? 

הוא תומך באוייבינו? הוא לא מאמין שהמקום הזה שייך לנו?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #35 ב- : אפריל 01, 2010, 18:26:26 »
בס"ד

תסביר? 

הוא תומך באוייבינו? הוא לא מאמין שהמקום הזה שייך לנו?

הוא כתב:
ציטוט

אם הוא תומך בהתישבות הוא, הוא מסכן את השלום, את הביטחון, מסכן את מדינת ישראל מבחינה דיפלומטית וכלכלית. לכן הוא פועל נגד המדינה(במיוחד שהמדינה מפנה אותם) לכן זה פועל במודע או שלא במועד כנגד מדינתו ומסב לה נזק,
ועל פי ההגדרה שלו הוא בוגד.
כנ''ל בן אדם שלא משלם מיסים(ותנחש מי לא משלם מיסים מלבד הערבים?) או אדם שלא מתגייס לצבא/מסרב להתגייס לצבא, אדם שפועל למען אי קיום מסחר בימים מסוימים וכן הלאה. כל אלו על פי ההגדרה שלו הם בוגדים(שלו, לא שלי) .

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #36 ב- : אפריל 01, 2010, 18:44:42 »
לאוהד הגועל ,אם לא הבנת עדיין  ,אנסה להסביר שוב ...
אתה ואני חיים בישראל ויש לישראל אוייבים כגון הפלסטיניים , אני לא מדבר על השקפת עולם אם זה טוב או לא ליישב את השטחים (זה ויכוח אחר,כמו כל דבר פנימי ישראלי),אני מדבר על אויב מוגדר וממשי אשר נלחם בישראל ...
אני מדבר על אנשים (אזרחיי המדינה) אשר עוזרים לאויביי ישראל !!! , אוייב = רוצה במותך והורג בך וקורא לך אוייב ...!!!
מי שמניף דגל פלסטין = בוגד (פלסטין היא האויב והוא תומך ...) אני מדמה את זה להפגנה ברוסיה עם דגליי גרוזיה או להיפך ... , למה ללכת רחוק ,זה כמו הפגנה העזה עם דגליי ישראל ...
מי שמאיתנו (היהודים) נימצא ותומך באוייבי ישראל ,אשר משליכים אבנים על חיילי ושוטרי ישראל הוא בוגד נאלח וחייב מיתה...
וכו ... :old_wink2: תיקווה שהבנת ...

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #37 ב- : אפריל 01, 2010, 18:48:10 »
לאוהד הגועל ,אם לא הבנת עדיין  ,אנסה להסביר שוב ...
אתה ואני חיים בישראל ויש לישראל אוייבים כגון הפלסטיניים , אני לא מדבר על השקפת עולם אם זה טוב או לא ליישב את השטחים (זה ויכוח אחר,כמו כל דבר פנימי ישראלי),אני מדבר על אויב מוגדר וממשי אשר נלחם בישראל ...
אני מדבר על אנשים (אזרחיי המדינה) אשר עוזרים לאויביי ישראל !!! , אוייב = רוצה במותך והורג בך וקורא לך אוייב ...!!!
מי שמניף דגל פלסטין = בוגד (פלסטין היא האויב והוא תומך ...) אני מדמה את זה להפגנה ברוסיה עם דגליי גרוזיה או להיפך ... , למה ללכת רחוק ,זה כמו הפגנה העזה עם דגליי ישראל ...
מי שמאיתנו (היהודים) נימצא ותומך באוייבי ישראל ,אשר משליכים אבנים על חיילי ושוטרי ישראל הוא בוגד נאלח וחייב מיתה...
וכו ... :old_wink2: תיקווה שהבנת ...

ברור שהבנתי, אתה רוצה למנוע זכות דמוקרטית בסיסית מבן אדם בטענה שהוא בוגד. אם הבן אדם מניף דגל פלסטין או ווטאבר זה לא הופך אותו לבוגד, זה אומר שהוא תומך בהקמתה של מדינת ישראל. ולכן זה
ויכוח לגיטימי בדיוק כמו התנחלות, בעד או נגד.
וזה בדיוק עניין של השקפת עולם.
אתה פשוט בטוח שמי שלא חושב כמוך הוא בוגד, ולכן פירשתי את מה שכתבת רק לכיוון ההפוך.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #38 ב- : אפריל 01, 2010, 18:56:49 »
תמיכה באוייבי מדינת ישראל  (שהם פלסטינים אגב ולא מיתישבים ...)  אם נעשתה ע"י אזרח ישראל = בגידה , פשוט מאוד , מתמטיקה פשוטה ידידי האדום ,
נ.ב. שנה הבאה קולואטי ייתן לכם בראש ... :laugh:

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #39 ב- : אפריל 01, 2010, 19:04:00 »
תמיכה באוייבי מדינת ישראל  (שהם פלסטינים אגב ולא מיתישבים ...)  אם נעשתה ע"י אזרח ישראל = בגידה , פשוט מאוד , מתמטיקה פשוטה ידידי האדום ,
נ.ב. שנה הבאה קולואטי ייתן לכם בראש ... :laugh:

למה? כי אתה קבעת? בן אדם שתומך בקיומה של מדינת פלסטין, לצד מדינת ישראל ועל פי כן מניף דגל פלסטין למה הוא בוגד? למה המתנחל שמסכן את המדינה הוא לא אויב והתומך בו הוא בוגד?

נ.ב. אתם עוד פעם בונים קבוצה?
4:2 42-41
ת''א שוב אדומה

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #40 ב- : אפריל 01, 2010, 19:11:35 »
לא אני קבעתי , הם קוראים לך האוייב הציוני (אם אתה לא יודע) , ואנחנו קוראים להם אוייב גם כמובן ( בניגוד למיתיישבים שהם חלק מעמנו)

אם יהיה שלום (מה שלא נראה לי...) אז הם כבר לא יהיו אוייב ,בינתיים , על אפך וחמתך , הם אוייב , כמו כן אוייב הוא מישהו חיצוני ,אם הוא אוייב פנימי הוא נקרא בוגד .... ,בדיוק כמו כל הבוגדים שתומכים באוייב !!!

נ.ב. ,  כמה אליפויות יש לכם ב 20 שנה האחרונות ??? , וכמה פעמים שיחקתם בליגת אלופות ?  (אה , צריך לקחת אליפות בשביל להיות שם , אז אין לכם סיכוי ...) O0

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #41 ב- : אפריל 01, 2010, 19:16:17 »
לא אני קבעתי , הם קוראים לך האוייב הציוני (אם אתה לא יודע) , ואנחנו קוראים להם אוייב גם כמובן ( בניגוד למיתיישבים שהם חלק מעמנו)

אם יהיה שלום (מה שלא נראה לי...) אז הם כבר לא יהיו אוייב ,בינתיים , על אפך וחמתך , הם אוייב , כמו כן אוייב הוא מישהו חיצוני ,אם הוא אוייב פנימי הוא נקרא בוגד .... ,בדיוק כמו כל הבוגדים שתומכים באוייב !!!

נ.ב. ,  כמה אליפויות יש לכם ב 20 שנה האחרונות ??? , וכמה פעמים שיחקתם בליגת אלופות ?  (אה , צריך לקחת אליפות בשביל להיות שם , אז אין לכם סיכוי ...) O0

לא ענית לשאלה הבסיסית, למה אותו "בוגד" הוא אויב? למה אתה בטוח שמי שמניף דגל פלסטין או מביא דעה אנטי ישראלית או ציונית הוא בהכרח בוגד?
זה אתה כן החלטת.
והערבי ויהודי שתומך בהליך שלום, ובכך מניף דגל פלסטין זה לא בוגד.

נ.ב. אתה רציני? אתה מסתלבט על הקבוצה שלי? זה פשוט עלוב, לך תעשה מחאה ותקים ארגון נוסף. או שאולטרס ירביצו לך אם תעשה את זה?

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #42 ב- : אפריל 01, 2010, 19:53:10 »
מתחיל היורוליג ... אתה יודע ,כדורסל , :Pמכבי ...
נתראה אחר כך , יאללה מכבי !!!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #43 ב- : אפריל 01, 2010, 19:58:26 »
מתחיל היורוליג ... אתה יודע ,כדורסל , :Pמכבי ...
נתראה אחר כך , יאללה מכבי !!!

תגובה לעניין, ילה פרטיזן(יצא לי חרוז)

רק עוד משחק 1

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #44 ב- : אפריל 01, 2010, 20:50:32 »
תגובה לעניין, ילה פרטיזן(יצא לי חרוז)

רק עוד משחק 1
בס"ד

תזכיר לי איפה הפועל תל אביב בכדורסל?איזה ליגה היא?יש לה אולם בכלל?
יאללה מכבי!!!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #45 ב- : אפריל 01, 2010, 21:13:38 »
בס"ד

תזכיר לי איפה הפועל תל אביב בכדורסל?איזה ליגה היא?יש לה אולם בכלל?
יאללה מכבי!!!

ליגה לאומית(הפועל אוסישקין) ולהבדיל מבית''ר מקומה בליגת העל

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #46 ב- : אפריל 01, 2010, 21:15:01 »
ליגה לאומית(הפועל אוסישקין) ולהבדיל מבית''ר מקומה בליגת העל

בס"ד

כשהיא תעלה לליגת העל אתם תרדו חזרה ללאומית אני מבטיח לך!!