כתב נושא: שאלה לחיים על הדרוזים  (נקרא 13161 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« ב- : מרץ 31, 2010, 04:14:43 »
בס"ד

לגבי הבדואים יש"ו כמובן שיש להעיפם.הם עויינים. אך מה לגבי הדרוזים? אני דווקא חושב שצריך להשאיר את הדרוזים כי רוב רובם באמת נאמנים למדינה(אני אפילו הייתי קורא להם ציונים) ורוב רובם משרתים בצה"ל.

מה דעתך?

תודה מראש,

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #1 ב- : מרץ 31, 2010, 04:44:21 »
בס"ד

לגבי הבדואים יש"ו כמובן שיש להעיפם.הם עויינים. אך מה לגבי הדרוזים? אני דווקא חושב שצריך להשאיר את הדרוזים כי רוב רובם באמת נאמנים למדינה(אני אפילו הייתי קורא להם ציונים) ורוב רובם משרתים בצה"ל.

מה דעתך?

תודה מראש,
סרטון של חיים בקשר לדרוזים.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #2 ב- : מרץ 31, 2010, 04:51:49 »
בס"ד

תודה על הסרטון.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #3 ב- : מרץ 31, 2010, 08:46:39 »
איך ייתכן שבכנסת ישראל יושבים פרעושים כמו אחמד פיפי ,ניצן הורביץ ?! ,זכאלקאקקה ?!?! ולא נותנים לחיים בן פסח לעלות לארץ >:(
את מי בכלל צריך חיים לשאול ?!
חיים יהודי וזכותו וחובתו להיות כאן איתנו ולהמשיך את מורשתו של "הצודק" ,הלא הוא רבנו ז"ל כהנא הי"ד !!!

חובתו של כל אחד מאיתנו לנסות להעלות לובי עבור השבתו של חיים לארצו ישראל . :old_afro:..
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #4 ב- : מרץ 31, 2010, 12:12:40 »
איך ייתכן שבכנסת ישראל יושבים פרעושים כמו אחמד פיפי ,ניצן הורביץ ?! ,זכאלקאקקה ?!?! ולא נותנים לחיים בן פסח לעלות לארץ >:(
את מי בכלל צריך חיים לשאול ?!
חיים יהודי וזכותו וחובתו להיות כאן איתנו ולהמשיך את מורשתו של "הצודק" ,הלא הוא רבנו ז"ל כהנא הי"ד !!!

חובתו של כל אחד מאיתנו לנסות להעלות לובי עבור השבתו של חיים לארצו ישראל . :old_afro:..

בס"ד

גם אני באותה דעה כמוך,אני גם מקווה שחיים יעלה לארץ בע"ה ונראלי שהסיבה שלא נותנים לו לארץ זה כי הם מפחדים.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #5 ב- : מרץ 31, 2010, 12:23:11 »
בס"ד

מה דעתך?

תודה מראש,

יש בדואים שמשרתים בצה"ל. גם אותם צריך להעיף?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #6 ב- : מרץ 31, 2010, 12:26:22 »
בס"ד

הבדואים שמשרתים בצבא הם רק לגישוש זה התפקיד שנותנים להם,זה לא תפקיד שכל כך תורם משו לצבא ולכן אני בעד להעיף אותם.
ושאלה:אתה שירתת בצבא,ואם כן איפה?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #7 ב- : מרץ 31, 2010, 12:57:11 »
בס"ד

הבדואים שמשרתים בצבא הם רק לגישוש זה התפקיד שנותנים להם,זה לא תפקיד שכל כך תורם משו לצבא ולכן אני בעד להעיף אותם.
ושאלה:אתה שירתת בצבא,ואם כן איפה?

הייתי בחיל מודיעין.
ומה זה משנה אם בדואים הם אפילו רק שקמיסטים הם עדיין עושים צבא.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #8 ב- : מרץ 31, 2010, 13:22:27 »
בס"ד

זה לא מדויק יש גדוד חי"ר שנקרא "הפלס"ר הבדואי", זה לא באמת פלס"ר אבל זה גדוד קרבי רציני מאוד, בערך כמו הגדוד של הדרוזים (חר"ב).
אני למשל שירתתי בנח"ל וחלק מהשרות שלי שירתתי בנגב, והיה בסיס של תובלה לא רחוק מאיתנו וחלק גדול מנהגי המשיאות שם היו בדואים מהאזור (ולהיות נהג משאית שם זה לא תפקיד פשוט כל כך).
אכן רוב השבטים הבדואים הם לא אוהבים את ישראל (במילים עדינות) אך יש מיעוט של שבטים שדווקא עוזרים מאוד בצבא ומחייבים את הצעירים שבשבט להתגייס.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #9 ב- : מרץ 31, 2010, 13:49:51 »
איך הגעת למסקנה הגאונית שגישוש זה לא תפקיד חשוב? ראית בכלל קו חי"ר מקרוב?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #10 ב- : מרץ 31, 2010, 14:01:16 »
זה לא מדויק יש גדוד חי"ר שנקרא "הפלס"ר הבדואי", זה לא באמת פלס"ר אבל זה גדוד קרבי רציני מאוד, בערך כמו הגדוד של הדרוזים (חר"ב).
אני למשל שירתתי בנח"ל וחלק מהשרות שלי שירתתי בנגב, והיה בסיס של תובלה לא רחוק מאיתנו וחלק גדול מנהגי המשיאות שם היו בדואים מהאזור (ולהיות נהג משאית שם זה לא תפקיד פשוט כל כך).
אכן רוב השבטים הבדואים הם לא אוהבים את ישראל (במילים עדינות) אך יש מיעוט של שבטים שדווקא עוזרים מאוד בצבא ומחייבים את הצעירים שבשבט להתגייס.

אתה מתכוון לגדס"ר. הם בדואים טיפוסיים שמשרתים למען כסף (רובם נשואים עם שתי נשים או יותר ולכן מקבלים משכורת צבאית גבוהה).

במוצבי גדס"ר "נעלמים" נשקים כמעט כל שבוע, כולל מאגים - וממש לא מומלץ להשאיר לידם בחורות יהודיות. הם חיות.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #11 ב- : מרץ 31, 2010, 14:22:25 »
אתה מתכוון לגדס"ר. הם בדואים טיפוסיים שמשרתים למען כסף (רובם נשואים עם שתי נשים או יותר ולכן מקבלים משכורת צבאית גבוהה).

במוצבי גדס"ר "נעלמים" נשקים כמעט כל שבוע, כולל מאגים - וממש לא מומלץ להשאיר לידם בחורות יהודיות. הם חיות.
אתה צודק זה הגדס"ר התבלבלתי.
עכשיו שאתה אומר את זה אז אני נזכר שאצלנו בבסיס היה בדואי עם שתי נשים שניסה לגנוב כמות אדירה של תחמושת ותפסו אותו והכניסו אותו לכלא אזרחי.
ואתה גם צודק שחלק גדול מהם נשואים ומקבלים תוספת במשכורת ות"ש אדיר אך לא כולם,  אני הכרתי היטב ארבעה בדואים בשירות שלי ושניים מהם אכן היו נשואים + פילגש, על השניים האחרים אני יודע בוודאות שהם באמת באו לעשות שלוש שנים וללכת ללא ת"ש או דברים מהסוג הזה, למרות שמדובר כנראה במיעוט קטן מאוד.
« עריכה אחרונה: מרץ 31, 2010, 14:38:14 על ידי חרותניק »

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #12 ב- : מרץ 31, 2010, 14:24:21 »

??? על כל כדור שנעלם בצבא, צה''ל משתגע עם מצ''ח.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #13 ב- : מרץ 31, 2010, 15:03:26 »
??? על כל כדור שנעלם בצבא, צה''ל משתגע עם מצ''ח.
אז עדיף שיתנו לאנשים לגיטימציה לגנוב תחמושת/נשק?

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #14 ב- : מרץ 31, 2010, 15:38:41 »
מצחיק לדבר על גירוש הדרוזים בעוד שהם טובים יותר מהרבה "יהודים" שנמצאים כאן היום..צריך לגרש אנשים שלא נאמנים למדינה ולא לפעול לגירוש מלח הארץ רק בגלל שהוא לא יהודי ולהשאיר במקום זבל מהלך שקורא לעצמו "יהודי" רק כדי ללכלך על המדינה ועל העם!.
אל תצביע תשפיע

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #15 ב- : מרץ 31, 2010, 15:52:21 »
אז עדיף שיתנו לאנשים לגיטימציה לגנוב תחמושת/נשק?

מעניין אם עושים 3 פעמים סימן שאלה זה יוצר את הסמיילי הזה ???

ולא, זה מצוין, אבל האלקשי טוען שכל שבוע נגנב משם נשק, ככה שזה לא מסתדר.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #16 ב- : מרץ 31, 2010, 17:30:08 »
בס"ד

אז מי שלא משרת חייב לעוף,טוב?(שזה הרוב)

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #17 ב- : מרץ 31, 2010, 17:31:36 »
בס"ד

מצחיק לדבר על גירוש הדרוזים בעוד שהם טובים יותר מהרבה "יהודים" שנמצאים כאן היום..צריך לגרש אנשים שלא נאמנים למדינה ולא לפעול לגירוש מלח הארץ רק בגלל שהוא לא יהודי ולהשאיר במקום זבל מהלך שקורא לעצמו "יהודי" רק כדי ללכלך על המדינה ועל העם!.

מסכים איתך 100%.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #18 ב- : מרץ 31, 2010, 17:41:39 »

מק"מ

הזכות לגור בארץ אינה נקבעת לפי "נאמנות למדינה". בפרט כשמדובר במדינה שאינה בהכרח נאמנה לערכי היהדות ולעם היהודי.

צריך להוציא את הביטוי הסטליניסטי המגונה הזה מהלקסיקון שלנו, יחד עם הביטוי הישועי מהברית החדשה "מלח הארץ".

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #19 ב- : מרץ 31, 2010, 17:47:04 »
בס"ד

מק"מ

הזכות לגור בארץ אינה נקבעת לפי "נאמנות למדינה". בפרט כשמדובר במדינה שאינה בהכרח נאמנה לערכי היהדות ולעם היהודי.

אז על מה נקבעת הזכות לגור בארץ? זה לא שהמדינה עצמה לא נאמנה,יש אנשים שלא נאמנים ושהם לא יגורו פה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #20 ב- : מרץ 31, 2010, 17:47:53 »
בס"ד

אז מי שלא משרת חייב לעוף,טוב?(שזה הרוב)

אני הוצאתי שחרור משירות מילואים על 21 נפשי. גם אותי צריך להעיף מהארץ?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #21 ב- : מרץ 31, 2010, 17:54:07 »
בס"ד

כן,כי השמאלנים לא נאמנים.הבדואים יש"ו שר"י הם עויינים ולא נאמנים אז המעט שהם יכולים לעשות זה לשרת בצבא ה"כיבוש".

לא כי מי שלא משרת יש להעיפו.יש אנשים נאמנים שלא יכולים לשרת מסיבות בריאותיות.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #22 ב- : מרץ 31, 2010, 17:58:44 »
בס"ד

כן,כי השמאלנים לא נאמנים.הבדואים יש"ו שר"י הם עויינים ולא נאמנים אז המעט שהם יכולים לעשות זה לשרת בצבא ה"כיבוש".

לא כי מי שלא משרת יש להעיפו.יש אנשים נאמנים שלא יכולים לשרת מסיבות בריאותיות.

תגדיר שמאלני שלא נאמן למדינה, אני מספיק נאמן או לא?
קצין הקשר שלי, ששירת בגדוד 77 ועושה מילואים שאתה נמצא בבית ספר, פעיל מרץ, נאמן מספיק?
שאני ימשיך?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #23 ב- : מרץ 31, 2010, 18:01:27 »
מק"מ

צריך להוציא את הביטוי הסטליניסטי המגונה הזה מהלקסיקון שלנו, יחד עם הביטוי הישועי מהברית החדשה "מלח הארץ".
אני חושב שבין אם המדינה נאמנה לערכי היהדות או לא זה ויכוח אחר, ואם יש מישהו משתמש בזה כתירוץ כדי להיות גיס חמישי אז חבל מאוד.

אני לא חושב שמדובר בביטוי סטאליניסטי אלא בדבר אחד בסיסי ופשוט- אם אתה הולך למשחק כדורגל ואינך אוהד את הקבוצה שלך אז עליך פשוט לצאת מהאיצטדיון.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים על הדרוזים
« להגיב #24 ב- : מרץ 31, 2010, 18:04:38 »
תגדיר שמאלני שלא נאמן למדינה, אני מספיק נאמן או לא?
קצין הקשר שלי, ששירת בגדוד 77 ועושה מילואים שאתה נמצא בבית ספר, פעיל מרץ, נאמן מספיק?
שאני ימשיך?

אין לי ספק שגם חלק לא מבוטל של האנרכיסטים שירתו בצבא ואולי אפילו חלקם היו קצינים, אז?