כתב נושא: "ישראל פוגעת באבו-מאזן בסגירת מעבר רפיח"  (נקרא 3607 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
בירושלים נפגשו הבוקר נציגים ישראלים, פלסטינים, אמריקאים ואירופאים ודנו בנהלי פתיחת מעבר רפיח. עריקאת: יש להשאירו פתוח-ציטוט של עריקאת"נגרם לאבו מאזן נזק תדמיתי"........
בירושלים התקיימה הבוקר פגישה מרובעת בהשתתפות נציגים ישראלים, פלסטינים, אמריקאים ואירופאים, בנושא הפעלת מעבר רפיח. הצוות הפלסטיני, בראשות סאיב עריקאת, מחה על כך שישראל אינה פותחת את מעבר רפיח באופן שוטף......
לדברי הנציגים הפלסטינים, ישראל גורמת לאנשיו של יו"ר הרשות אבו מאזן לנזק תדמיתי באופן שבו היא מנהלת את מדיניותה ביחס למעבר רפיח. הפלסטינים הבטיחו לטפל בסוגיות ביטחוניות הקשורות למעבר כמו מצלמות האבטחה.......
בפגישה השתתפו מצד ארצות הברית המתאם הביטחוני קית דייטון, סגן הקונוסול האמריקאי, ונציג מטעם השגריר האמריקאי בישראל. בראש הצוות האירופי עמד ראש צוות הפקחים האירופי במעבר רפיח, הגנרל פייטרו פיסטולצי. נציגי ישראל היו יועצו של שר הביטחון, חגי אלון, וראש מפקדת התיאום והקישור בעזה, ניר פרס......

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"ישראל פוגעת באבו-מאזן בסגירת מעבר רפיח"
« להגיב #1 ב- : מרץ 07, 2007, 18:29:02 »
בס"ד
והם פוגעים בנו עם המחבלים שהם מעבירים שמה והנשק יש"ו.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : מרץ 08, 2007, 10:46:14 »
שיפסיקו לעשות מהאבו אפס הזה קדוש מעונה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #3 ב- : מרץ 08, 2007, 13:53:48 »
שיפסיקו לעשות מהאבו אפס הזה קדוש מעונה.
בס"ד
גם כן "קדוש" יותר בכיוון מחבל.
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : מרץ 08, 2007, 14:54:29 »
אני בעד להפוך אותו רק למעונה
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #5 ב- : מרץ 08, 2007, 14:57:40 »
אני בעד להפוך אותו רק למעונה
בס"ד
חחח ;)
הייתי עוזר לו להיות ערבי טוב.
יגאל=גואל