כתב נושא: בתור סורי ומוסלמי אני מעריץ את ישראל  (נקרא 3196 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בתור סורי ומוסלמי אני מעריץ את ישראל
« להגיב #1 ב- : מרץ 28, 2010, 22:13:18 »
בס''ד

אם הוא מעריץ את ישראל, הוא לא מוסלמי אמיתי. מוסלמי אמיתי מצווה לשנוא את היאהודים וכל ה"כופרים" האחרים ולרצוח אותם.

יש מקרים נדירים מאוד כשערבי באמת מעריץ את ישראל והיהודים. אבל יש רק מעט מאוד ערבים שחושבים כך. כמעט כל הערבים שונאים אותנו שנאת מוות.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 28, 2010, 22:21:38 »
זה לא סותר, מותר להעריך ולהעריץ את האויב שלך, על הנחישות שלו או הקשיחות שלו.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 28, 2010, 22:31:08 »
בס''ד

אם הוא מעריץ את ישראל, הוא לא מוסלמי אמיתי. מוסלמי אמיתי מצווה לשנוא את היאהודים וכל ה"כופרים" האחרים ולרצוח אותם.

יש מקרים נדירים מאוד כשערבי באמת מעריץ את ישראל והיהודים. אבל יש רק מעט מאוד ערבים שחושבים כך. כמעט כל הערבים שונאים אותנו שנאת מוות.

בס"ד

אתה צודק חיים,אבל לפי מה שהבנתי לו רק את היהודים הקוראן מצווה עליהם לרצוח את כל מי שלא מוסלמי זה נכון?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 28, 2010, 22:57:34 »
בס"ד

אתה צודק חיים,אבל לפי מה שהבנתי לו רק את היהודים הקוראן מצווה עליהם לרצוח את כל מי שלא מוסלמי זה נכון?

בס''ד

נכון. הם מצווים לרצוח את כל הלא מוסלמים.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 28, 2010, 23:32:43 »
לצורך העניין, מה היא ההגדרה של מוסלמי?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 28, 2010, 23:35:52 »
לצורך העניין, מה היא ההגדרה של מוסלמי?
בס"ד

הייתי שמח לרשום לך אבל זה ארוך יש לי הרבה מה לרשום עליהם,אז הבאתי לך הגדרה מהאינטרנט שגם אתה יכלת למצוא.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A1%D7%9C%D7%90%D7%9D

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 29, 2010, 00:12:37 »
בס"ד

הייתי שמח לרשום לך אבל זה ארוך יש לי הרבה מה לרשום עליהם,אז הבאתי לך הגדרה מהאינטרנט שגם אתה יכלת למצוא.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A1%D7%9C%D7%90%D7%9D

המאמר הזה מסביר על עיקרי האמונה של האסלאם ועל ההיסטוריה שלו אך לא מסביר מיהו מוסלמי.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 29, 2010, 00:23:23 »
המאמר הזה מסביר על עיקרי האמונה של האסלאם ועל ההיסטוריה שלו אך לא מסביר מיהו מוסלמי.
בס"ד

אל תשחק אותה לא מבין,אתה יודע טוב מאוד מהו מוסלמי.
הגדרה קצרהאוליי לזה אתה מתכוון:מוסלמי הוא בנאדם שמאמין במוחמד "הנביא".
בקוראן שלהם כתוב,שהם מצווים לרצוח את כל מי שלא מוסלמי,גם עם הוא לא יהודי,ובמיוחד לרצוח את היהודים ח"ו.
המוסלמים קוראים לעצמם"שהיד"למי שמתפוצץ(מחבל/ת מתאבד/ת),יעני מה שהם אומרים"שליח אללה".
לא אכפת להם למות,העיקר שהם יהרגו מישו שהוא לא מוסלמי.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 29, 2010, 00:26:41 »
בס"ד

מיעוט מאוד קטן ולא משמעותי מעריץ את שיראל.רוב המוסלמים שונאים אותנו.אבל כמובן שכל מקרה כזה הוא מבורך.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : מרץ 29, 2010, 00:29:02 »
בס"ד

מיעוט מאוד קטן ולא משמעותי מעריץ את שיראל.רוב המוסלמים שונאים אותנו.אבל כמובן שכל מקרה כזה הוא מבורך.
בס"ד

המיעוט הזה וחבל שזה מיעוט,מבין שהאחים שלהם הם ברברים והם רק מה שהם יודעים זה להתאבד.אבל לא צריך שמוסלמים יאהבו אותנו,צריך לחסל אחד אחד מהם!!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : מרץ 29, 2010, 00:31:52 »
מאיפה לך שאני יודע טוב מאד?  :'( אני נמצא כאן כדי ללמוד. מאיפה אני יודע מי נחשב למוסלמי? עכשיו אני מבין שזו ההגדרה:

ציטוט
מוסלמי הוא בנאדם שמאמין במוחמד "הנביא".

רק כדי להבהיר, ניקח לדוגמא תינוק בן שנה, בן לשני הורים מוסלמים, אני מבין שהוא לא נחשב למוסלמי? כי אני משוכנע שהוא עדיין לא מאמין במוחמד. אם כן, אין דבר כזה "תינוק מוסלמי". אתה מתחיל להיות מוסלמי רק בגיל 4 או 5. הלאה. אדם שנולד עם פיגור שכלי עמוק עד כדי כך שלעולם לא יבין בכלל מה זה מוחמד הנביא. גם הוא איננו מוסלמי, אני צודק? אם בן לאדן יחטוף אלצהיימר קשה כל כך שלא יזכור מיהו מוחמד אז בן לאדן יחדל מלהיות מוסלמי, האם נכון?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 29, 2010, 00:32:47 »
בס"ד

בס"ד

המיעוט הזה וחבל שזה מיעוט,מבין שהאחים שלהם הם ברברים והם רק מה שהם יודעים זה להתאבד.אבל לא צריך שמוסלמים יאהבו אותנו,צריך לחסל אחד אחד מהם!!

צודק.אני לא בעד שמוסלמים יאהבו אותנו.בגללו אני לא אפסיק לרדוף את הערבים,רק בגלל שיש אנשים כמוהו.צריך להרוג את כולם.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : מרץ 29, 2010, 00:33:46 »
מאיפה לך שאני יודע טוב מאד?  :'( אני נמצא כאן כדי ללמוד. מאיפה אני יודע מי נחשב למוסלמי? עכשיו אני מבין שזו ההגדרה:

רק כדי להבהיר, ניקח לדוגמא תינוק בן שנה, בן לשני הורים מוסלמים, אני מבין שהוא לא נחשב למוסלמי? כי אני משוכנע שהוא עדיין לא מאמין במוחמד. אם כן, אין דבר כזה "תינוק מוסלמי". אתה מתחיל להיות מוסלמי רק בגיל 4 או 5. הלאה. אדם שנולד עם פיגור שכלי עמוק עד כדי כך שלעולם לא יבין בכלל מה זה מוחמד הנביא. גם הוא איננו מוסלמי, אני צודק? אם בן לאדן יחטוף אלצהיימר קשה כל כך שלא יזכור מיהו מוחמד אז בן לאדן יחדל מלהיות מוסלמי, האם נכון?
בס"ד

זוהי הייתה פתיחתה של ההגדרה,ולפי מה שאני יודע מי שלא מאמין במוחמד הוא לא מוסלמי ואפילו לא יכול להיחשב כמוסלמי.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : מרץ 29, 2010, 01:06:10 »
בס"ד

זוהי הייתה פתיחתה של ההגדרה,ולפי מה שאני יודע מי שלא מאמין במוחמד הוא לא מוסלמי ואפילו לא יכול להיחשב כמוסלמי.

אז אתה מסכים איתי שאין תינוקות מוסלמים וכל מה שרשמתי? ושאלה נוספת, אם אני אחליט מחר שאני מאמין במוחמד, האם אהפוך למוסלמי, או אשאר יהודי, או אהפוך למין יהודי מוסלמי?