אוהד הפועל, אני לא כל כך עוקב אחרי הספורט בארץ ומלחמות האוהדים אבל אפילו לפי דבריך אני מתרשם שהשנאה של אוהדי בית"ר מתמקדת בעיקר באויבי ישראל כמו אוהדי הפועל ששרים שירים נגד המדינה וכמובן בני-סכין הערבים. מעניין מה קורה במשחקים של בית"ר מול מכבי חיםה ומכבי ת"א, האם גם שם יש שנאה כזו ? השנאה שבין הפועל למכבי ת"א או מכבי חיפה למכבי ת"א זה ממש שנאת חינם האולטימטיבית, כל כך סתמי ומיותר.
אוהדי הפועל הם אויבי ישראל כי הם שרים "ירושלים בירדן"? על פי כן אוהדי בית''ר הם אויבי ישראל כי הם שרים "ת''א עולה באש".
והסיבה שאין שנאה אמיתית בין בית''ר למכבי(יש יריבות) או בית''ר וחיפה כי אין הבדלים והיסטוריה מאחורי כל הדבר הזה.
אבל כמובן שכחת לציין שאפילו במשחקים בין הקבוצות לא פעם הם הולכים מכות עם אוהדי חיפה ומכבי, ראה לדוגמא:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,25641.0.htmlיש אמת בדברייך אבל משהו אחד בטוח שמעתם "כמה יפים יהיו אותם ימים לראות את נמני על גלגלים"
וחוץ מזה עד עכשיו יש לי צעיף שלכם בבית שלקחתי לאיזה אוהד הומו שלכם הוא יחכה עד המשחק האחרון של הליגה אז נשרוף אותו (=
גם אוהדי מכבי הם שונאי ישראל? אגב מעניין למה הוא לא לקח את הצעיף של האוהד ח.פ לדוגמה, אחד האוהדים הידועים של מכבי, או להרבה מאוד אוהדים אחרים שהם כנראה היו מגיבים אחרת מאשר אותו "אוהד הומו"(פאק אני מגן כאן על אוהדי מכבי, תראה מה אתם גורמים לי לעשות).
אז בבקשה, מילא ירין הכהניסט, אבל אל תבלבל לי את המוח על המלחמה הפטריוטית כביכול של אוהדי בית''ר מול כל העולם ואחותו.
יש יריבות בין הפועל לבית''ר, שהתחיל בעיקר משנות ה-80 שמשה סיני(

) הרס להם את האליפות והתפתח ליריבות פוליטית ומכאן נוצר השנאה.
היריבות עם מכבי זה הרבה יותר עמוק והרבה יותר קיצוני בערך מכל הבחינות, ברור שלך זה נראה סתמי, כי אתה לא חלק מזה.
מדובר ביריבות, שחוץ מיוקרה על שם העיר, מדובר בשוני מבחינת הפן המנטלי, ובתור אוהד הפועל ת''א אני אוטומטית סולד מהשחצנות, היהירות, הדורסנות, הגאוותנות, הצדקנות והאמפריליזם הצהוב, או במילה אחת המכביזם.
לכן קיימת שנאה עמוקה יותר, קשה יותר וקיצונית יותר מאשר השנאה בין הפועל לביתר(ואפשר לראות את זה בשוני של המעשים הפיזיים, וגם ובמיוחד השירים, תפאורה, שלטים, פריכו וכן הלאה).
בנוגע לחיפה, אין שום שנאה, הם לא מעניינים את אף אחד(גם לא את מכבי).