כתב נושא: הימין האמיתי חושף: אנרכיסט המחמד של התשקורת הוא נרקומן שהורשע בהריגת קטינה  (נקרא 5325 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
השבוע התשקורת רתחה מזעם כשהמשטרה עצרה את מיכאל סולסברי, אחד האנרכיסטים האלימים שמתעללים ביהודי שכונת
שמעון הצדיק (שייח ג'ראח לשעבר).

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1159416.html
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/087/380.html

מה שהתקשורת שכחה להזכיר לציבור הוא שמיכאל סולסברי הוא עבריין סמים שהורשע בהזרקת מנת יתר של הרואין
לילדה בת 15 שנפטרה כתוצאה מהזרקה זו. הוא רצח את הילדה הזאת.

מיהו גיבור השמאל הקיצוני ואהוד בתקשורת מיכאל סולסברי? האם הוא מבריק? האם הוא חכם? האם הוא איש אקדמיה?

נקרא את מה שכותבת השופטת בגזר הדין:

הנאשם 3 תואר בתסקיר כמי שנפגע בשל גירושי הוריו בגיל צעיר. בהיותו בן 3 עבר אביו להתגורר בארה"ב ולא קיים קשר עימו עד לאחרונה. הקשר של הנאשם 3 עם אימו מורכב ומאופיין בתלות הדדית חזקה. בשל נישואיה השניים חש תחושות דחייה וקיפוח. יחסיו עם אביו החורג היו מורכבים. כבר בגיל צעיר התגלו אצל הנאשם 3 בעיות ריכוז וקשב והישגיו היו נמוכים. בגיל 15 עזב את מסגרת הלימודים ועבד תקופות קצרות, אך מרבית הזמן חי חיי שוטטות והתגורר במקומות שונים. יחסיו עם הוריו היו מעורערים, בין השאר בגין מחלוקת לגבי אורח חייהם הדתי.

מגיל 16 החל הנאשם 3 להשתמש בסמים כחלק מאורח חיים ללא מסגרת, כפי שתואר לעיל. ואולם, לדבריו, השתמש במריחואנה ורק בפעמים בודדות בסם מסוג הירואין.

במסגרת התיק הנוכחי, קיים הנאשם 3 קשר רצוף עם שרות המבחן ועפ"י הדרכת השרות עמד בקשר גם עם פסיכולוג. הוא שיתף פעולה עם השירות ועל פי בדיקות השתן שמסר - הוא נקי מסמים. עפ"י הערכת שרות המבחן הנאשם 3 חווה זעזוע נפשי משמעותי בשל מותה של הקטינה, וגם בשל חוויית המעצר. במהלך השנה האחרונה, החל ללמוד בבית הספר "שער פתוח" המיועד לצעירים עם קשיי למידה, ועד כה עמד בשתי בחינות בגרות בהצלחה. לאור השינוי שחל בגישתו של נאשם 3 כלפי עצמו, והמאמצים שהשקיע בכך, המליץ שרות המבחן להימנע משליחתו למאסר בפועל ולהסתפק במאסר בעבודות שרות ובמע"ת. כן המליץ השירות על העמדתו בפיקוחו למשך שנה, שבמהלכה ימשיך בטיפול אצל הפסיכולוג, יגיע לשיחות מעקב עם השירות וימסור בדיקות שתן כנדרש.

:old_grin:
« עריכה אחרונה: מרץ 29, 2010, 16:24:42 על ידי האלקשי »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מצורף פסק הדין המלא (שלא תמצאו בשום מקום אחר ברשת)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מעניין, ואני בטוח שיש המון שלדים בארון של  האנרכיסטים האלה. יש למשל טיפוס מחליא אחר,  עזרא נאווי- שהורשע בתקיפה מינית של קטין ובעבירות נשק וסמים והוא "נשוי" למחבל ערבי. 

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
עזרא נאווי הורשע בפדופיליה. זה השרץ:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לא סתם זועקת הכותרת "מידע על האנרכיסטים החולים . . ."

מדובר באנשים חולים נפשית, ריקים, חסרי אופי, פחדנים. אנשים שלא מסוגלים לעמוד בשירות צבאי הפשוט ביותר ומוצאים דרך להתחמק ממנו

באמירות של "כיבוש משחית" ופצפיזם.

אני בטוח שאם למשל נבדוק את אחוזי הילודה בקרב אנשים חולים אלו נגלה שלרובם הגדול מאד אין כיום ילדים וגם לא יהיה להם בעתיד.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הימין האמיתי חושף: אנרכיסט המחמד של התשקור
« להגיב #5 ב- : מרץ 28, 2010, 19:19:18 »
בס"ד

הם פשוט מנסים לברוח מעצמם.הם חושבים שעל ידי תמיכה באויבניו הם יפתרו את בעיותיהם.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

מעניין שלא נתנו לרוצח המתועב הזה מאסר עולם על שרצח ילדה בת 15. אזה אי צדק!

האלקשי, יישר כח על המחקר המקצועי והחיוני שלך.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

מעניין שלא נתנו לרוצח המתועב הזה מאסר עולם על שרצח ילדה בת 15. אזה אי צדק!
בס"ד

כי תמיד באים רק עלינו,על השמאלנים והערבים לא באים אף פעם,דוגמא:אוהדיי בני סכנין שרו במשחק נגדנו "משה מת""ירושלים על הזין"ירושלים זה לא אירופה ירושלים זה ירדן""שימו את ירושלים בירדן תחלקו אותה לשניים",ולא עשו כלום עם זה אפילו לא באו אליהם בטענות.
פתאום אנחנו אוהדי בית"ר ארגון "לה פמיליה" מתחילים לשיר נגד הערבים ויש לנו מלא שירים יפים עליהם,ומתחילים לצעוק"מוות לערבים"מוחמד מת",רק בגלל שאנחנו ימנים ויהודים טובים באו עלינו ישר וקראו לנו "ארגון אל עקצה",לא ואוהדי סכנין תלית שכולה תכלת.
תשקורת שמאלנית פרקליטות שמאלנית מה לא...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

כי תמיד באים רק עלינו,על השמאלנים והערבים לא באים אף פעם,דוגמא:אוהדיי בני סכנין שרו במשחק נגדנו "משה מת""ירושלים על הזין"ירושלים זה לא אירופה ירושלים זה ירדן""שימו את ירושלים בירדן תחלקו אותה לשניים",ולא עשו כלום עם זה אפילו לא באו אליהם בטענות.
פתאום אנחנו אוהדי בית"ר ארגון "לה פמיליה" מתחילים לשיר נגד הערבים ויש לנו מלא שירים יפים עליהם,ומתחילים לצעוק"מוות לערבים"מוחמד מת",רק בגלל שאנחנו ימנים ויהודים טובים באו עלינו ישר וקראו לנו "ארגון אל עקצה",לא ואוהדי סכנין תלית שכולה תכלת.

בס''ד

אמת.

הרי חטפו 10,000 תינוקות מיהדות תימן ואף אחד לא נעצר ולא נענש על הפשע הזוועתי הזה.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

מעניין במשחק מולנו הם לא שרו את זה, גם לא מול חיפה, פ''ת וכן הלאה, כנראה סתם בא להם לשיר את זה ללא קשר לקבוצה שהם היו מולה.
ציטוט
בס''ד

אמת.

הרי חטפו 10,000 תינוקות מיהדות תימן ואף אחד לא נעצר ולא נענש על הפשע הזוועתי הזה.

חיים יש לכך הוכחות?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מעניין במשחק מולנו הם לא שרו את זה, גם לא מול חיפה, פ''ת וכן הלאה, כנראה סתם בא להם לשיר את זה ללא קשר לקבוצה שהם היו מולה.
לא סתם בא להם לשיר,הם שרים את זה רק מולנו ורק בגלל שאנחנו ימנים,והקנאה אוכלת להם את הלב.
והם מתכוונים לשירים האלה תאמין לי,כל "Gרביי ישראל" תומכים בחמאס בחיזבאללה וכו'...

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לפי הסרטון ביו-טיוב יש להפועל גם המנון שטנה נגד מכבי ת"א בכדורסל ("שימו את מכבי בתאים..."). בכל מקרה לא משנה נגד מי הם שרים את דברי הבלע האלו, הם מבזים את כל עם ישראל.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לא סתם בא להם לשיר,הם שרים את זה רק מולנו ורק בגלל שאנחנו ימנים,והקנאה אוכלת להם את הלב.
והם מתכוונים לשירים האלה תאמין לי,כל "Gרביי ישראל" תומכים בחמאס בחיזבאללה וכו'...

אז למה הם לא שרים את זה מול כל קבוצה אחרת? הם מתביישים?
אם הם שרים את זה רק נגדכם, כנראה שיש לזה סיבה, בדיוק כמו שאנחנו לא שרים "שואה למכבי" מול מכבי נתניה(ואם כן זה כמובן מופנה למכבי ת''א).

שלא תבין אותי לא נכון, לא שאני לרגע אחד מצדיק את זה, אבל שאתה בא ובוכה על הפליה של התקשורת השמאלנית ואיך היא מציקה לאוהדי בית''ר המסכנים זה פשוט עלוב.

ציטוט
לפי הסרטון ביו-טיוב יש להפועל גם המנון שטנה נגד מכבי ת"א בכדורסל ("שימו את מכבי בתאים..."). בכל מקרה לא משנה נגד מי הם שרים את דברי הבלע האלו, הם מבזים את כל עם ישראל.

יש שירים יותר גרועים, השנאה בין מכבי להפועל גדולה אף מהשנאה שלכם לערבים, עוד יותר בכדורסל מאשר כדורגל(במילותיו של אחד האוהדים הידועים שלנו "הדבר היחידי שיותר גרוע ממכבי זה מכבי כדורסל).
והשירים האלו, בכל מני סגנונות יש בכל קבוצה כדורגל. אוהדי מכבי שרים על אבותיהם שנפטרו של שחקנים של הפועל, אוהדי בית''ר שרים לחצי עם "חיזבאללה", כולל לקבוצות של אוהדים יהודים+שחקן של בני יהודה שנפטר. אוהדי חיפה שרו על מני לוי(שחקן מכבי ת''א שבלע את הלשון ב-2001 או 2002, אני לא זוכר בדיוק, ועד היום הוא צמח). למה? כי יש אוהדי כדורגל שהם באופן כללי אנשים מגעילים, לעשות תחרות מי יותר זה פשוט טיפשי.

אבל אתה מבין שאם קבוצה מסוימת שרה שירים גזעניים על מגזר שלם בכל משחק, וקבוצה יריבה שרה רק מולה כדי "להחזיר לה" זה קצת הורס את הטעון "למה להם לא עושים נו נו נו", שהביא כאן ירין הכהניסט.  

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אז למה הם לא שרים את זה מול כל קבוצה אחרת? הם מתביישים?
אם הם שרים את זה רק נגדכם, כנראה שיש לזה סיבה, בדיוק כמו שאנחנו לא שרים "שואה למכבי" מול מכבי נתניה(ואם כן זה כמובן מופנה למכבי ת''א).

שלא תבין אותי לא נכון, לא שאני לרגע אחד מצדיק את זה, אבל שאתה בא ובוכה על הפליה של התקשורת השמאלנית ואיך היא מציקה לאוהדי בית''ר המסכנים זה פשוט עלוב.

יש שירים יותר גרועים, השנאה בין מכבי להפועל גדולה אף מהשנאה שלכם לערבים, עוד יותר בכדורסל מאשר כדורגל(במילותיו של אחד האוהדים הידועים שלנו "הדבר היחידי שיותר גרוע ממכבי זה מכבי כדורסל).
והשירים האלו, בכל מני סגנונות יש בכל קבוצה כדורגל. אוהדי מכבי שרים על אבותיהם שנפטרו של שחקנים של הפועל, אוהדי בית''ר שרים לחצי עם "חיזבאללה", כולל לקבוצות של אוהדים יהודים+שחקן של בני יהודה שנפטר. אוהדי חיפה שרו על מני לוי(שחקן מכבי ת''א שבלע את הלשון ב-2001 או 2002, אני לא זוכר בדיוק, ועד היום הוא צמח). למה? כי יש אוהדי כדורגל שהם באופן כללי אנשים מגעילים, לעשות תחרות מי יותר זה פשוט טיפשי.

אבל אתה מבין שאם קבוצה מסוימת שרה שירים גזעניים על מגזר שלם בכל משחק, וקבוצה יריבה שרה רק מולה כדי "להחזיר לה" זה קצת הורס את הטעון "למה להם לא עושים נו נו נו", שהביא כאן ירין הכהניסט.  
בס"ד

השנאה שלנו לערבים יש"ו יותר גדולה משלכם למכבי.
ואל תבוא עכשיו ותגיד שאין אפליה כי יש אפליה.
תמיד באים עלינו ועליכם בחיים לא יבואו ובמיוחד לא על בני סכנין.
ואתה מסכן אתה וכל שער 5,אנחנו יהודים טובים ואנחנו לא מסכנים לפחות אנחנו לא עוכרי ישראל שבאים למשחק באמצע שבת ומביאים הרבה קהל באמצע שבת.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

השנאה שלנו לערבים יש"ו יותר גדולה משלכם למכבי.
ואל תבוא עכשיו ותגיד שאין אפליה כי יש אפליה.
תמיד באים עלינו ועליכם בחיים לא יבואו ובמיוחד לא על בני סכנין.
ואתה מסכן אתה וכל שער 5,אנחנו יהודים טובים ואנחנו לא מסכנים לפחות אנחנו לא עוכרי ישראל שבאים למשחק באמצע שבת ומביאים הרבה קהל באמצע שבת.

שמע חוץ מלצעוק "אתם עוכרי ישראל אני יהודי אמיתי בלה בלה בלה" תוכל לומר משהוא ענייני?
בעניין השנאה, זה היה אמירת סרק בשביל להסביר שקיימת שנאה.
עם זאת הדברים שעשו אוהדי הפועל ואוהדי מכבי אחד לשני גוברים בינתיים על כל פעולות שאתה אישית וחיים בו פסח אישית ביצעו בערבים, אם אלו מהומות, מכות, סכינים ודברים הרבה יותר מפחידים מזה(ואני לא אתן דוגמאות ספציפיות).

ומה זה רק אליכם באים? היו אין ספור טענות, במיוחד מדון שמעון מזרחי על שירי הנאצה שלנו. בזמן מסוים הגדירו אותנו כהאוהדים הכי אלימים(אתה יודע זה טרנד, פעם זה אתם פעם זה אנחנו תלוי איזה ארוע מתקיים), במיוחד אחרי פרשת אדהם שבטה(אוהד הפועל שנפגע מרקטה שאוהדי הפועל ניסו לירות על אוהדי מכבי ובטעות פגעה בו). רק לפני שבוע היה כתבה על "חיילי נימני"(אוהדי מכבי שסוגדים לאבי נימני, שחקן של מכבי ת''א) ועל "עבריינים בקהל של מכבי". באותו שבוע היה ראיון עם אוהד מכבי בכיר שסיפר על איומים שקיבל מאוהדי מכבי אחרים, ואין ספור פרשיות של הסכסוכים בפנימיים של אוהדי מכבי מול אוהדי מכבי וההנהלה(עוד בימי נימני בבית''ר). את אוהדי בני יהודה צלבו במחאות שלהם מול ההנהלה שלהם לפני 8-7 שנים שהם עלו לליגת העל(וזה לא כולל את ההתפרעויות שלהם מולנו, מול חיפה, שירים גזעניים וכן הלאה, שגם אז העיתונות חגגה).
אז די לבכות.

ומה זה לא יבואו לסכנין בטענות?
1. אתם קבוצה גדולה סכנין לא.
2. סכנין מקללת יהודים, ירושלים, משה רבנו וכן הלאה במשחקים מולכם בלבד(שבהתפרעות שלכם ושלהם דאז גם אותם גינו, כנ''ל במהומות שלהם מול אחי נצרת) אתם עושים זאת בכל משחק, במוחצנות בלתי נשלטת.
אם אתה כל כך מוחצן בשנאה שלך לערבים, אל תצפה שלא יבואו אליך בטענות(בדיוק כמו שעושים להפועל על השירי "נאצים ושואה").

מנותק אחד העם

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« עריכה אחרונה: מרץ 29, 2010, 02:04:27 על ידי אחד העם »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אוהד הפועל, אני לא כל כך עוקב אחרי הספורט בארץ ומלחמות האוהדים אבל אפילו לפי דבריך אני מתרשם שהשנאה של אוהדי בית"ר מתמקדת בעיקר באויבי ישראל כמו אוהדי הפועל ששרים שירים נגד המדינה וכמובן בני-סכין הערבים. מעניין מה קורה במשחקים של בית"ר מול מכבי חיםה ומכבי ת"א, האם גם שם יש שנאה כזו ? השנאה שבין הפועל למכבי ת"א או מכבי חיפה למכבי ת"א זה ממש שנאת חינם האולטימטיבית, כל כך סתמי ומיותר.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אוהד הפועל, אני לא כל כך עוקב אחרי הספורט בארץ ומלחמות האוהדים אבל אפילו לפי דבריך אני מתרשם שהשנאה של אוהדי בית"ר מתמקדת בעיקר באויבי ישראל כמו אוהדי הפועל ששרים שירים נגד המדינה וכמובן בני-סכין הערבים. מעניין מה קורה במשחקים של בית"ר מול מכבי חיםה ומכבי ת"א, האם גם שם יש שנאה כזו ? השנאה שבין הפועל למכבי ת"א או מכבי חיפה למכבי ת"א זה ממש שנאת חינם האולטימטיבית, כל כך סתמי ומיותר.

אוהדי הפועל הם אויבי ישראל כי הם שרים "ירושלים בירדן"? על פי כן אוהדי בית''ר הם אויבי ישראל כי הם שרים "ת''א עולה באש".
והסיבה שאין שנאה אמיתית בין בית''ר למכבי(יש יריבות) או בית''ר וחיפה כי אין הבדלים והיסטוריה מאחורי כל הדבר הזה.
אבל כמובן שכחת לציין שאפילו במשחקים בין הקבוצות לא פעם הם הולכים מכות עם אוהדי חיפה ומכבי, ראה לדוגמא:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,25641.0.html

ציטוט
יש אמת בדברייך אבל משהו אחד בטוח שמעתם "כמה יפים יהיו אותם ימים לראות את נמני על גלגלים"
וחוץ מזה עד עכשיו יש לי צעיף שלכם בבית שלקחתי לאיזה אוהד הומו שלכם הוא יחכה עד המשחק האחרון של הליגה אז נשרוף אותו (=

גם אוהדי מכבי הם שונאי ישראל? אגב מעניין למה הוא לא לקח את הצעיף של האוהד ח.פ לדוגמה, אחד האוהדים הידועים של מכבי, או להרבה מאוד אוהדים אחרים שהם כנראה היו מגיבים אחרת מאשר אותו "אוהד הומו"(פאק אני מגן כאן על אוהדי מכבי, תראה מה אתם גורמים לי לעשות).
אז בבקשה, מילא ירין הכהניסט, אבל אל תבלבל לי את המוח על המלחמה הפטריוטית כביכול של אוהדי בית''ר מול כל העולם ואחותו.

יש יריבות בין הפועל לבית''ר, שהתחיל בעיקר משנות ה-80 שמשה סיני( O0) הרס להם את האליפות והתפתח ליריבות פוליטית ומכאן נוצר השנאה.
היריבות עם מכבי זה הרבה יותר עמוק והרבה יותר קיצוני בערך מכל הבחינות, ברור שלך זה נראה סתמי, כי אתה לא חלק מזה.
מדובר ביריבות, שחוץ מיוקרה על שם העיר, מדובר בשוני מבחינת הפן המנטלי, ובתור אוהד הפועל ת''א אני אוטומטית סולד מהשחצנות, היהירות, הדורסנות, הגאוותנות, הצדקנות והאמפריליזם הצהוב, או במילה אחת המכביזם.
לכן קיימת שנאה עמוקה יותר, קשה יותר וקיצונית יותר מאשר השנאה בין הפועל לביתר(ואפשר לראות את זה בשוני של המעשים הפיזיים, וגם ובמיוחד השירים, תפאורה, שלטים, פריכו וכן הלאה).
בנוגע לחיפה, אין שום שנאה, הם לא מעניינים את אף אחד(גם לא את מכבי).

« עריכה אחרונה: מרץ 29, 2010, 15:48:28 על ידי אוהד הפועל »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
האשכול הועלה גם לאתר "רוטר.נט." אתם מוזמנים להגיב גם שם בצורה מכובדת זה חשוב ויעיל!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.