כתב נושא: אני קצת מאוכזב...  (נקרא 1601 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ירון בן ישראל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • "ה' עוז לעמו ייתן ה' יברך את עמו בשלום".
אני קצת מאוכזב...
« ב- : מרץ 21, 2010, 20:14:50 »
פרסמתי סרטון בכדי לתת פרספקטיבה למה שקורה בעולם ולתת קצת לאנשים לראות מה קורה בין השורות,אפילו אם אנטישמי עשה זאת,העינין היה לסנן את השטויות ולראות את השאר,אנשים שמאלניים קצוניים מקבלים פה יותר במה להגיב למעשייהם ונורא אכזב אותי שננעל האשכול כל כך מהר ומבלי יכולתי להגיב...
"תורת ישראל, ארץ ישראל ועם ישראל הם שלושה עיקרים שחברו יחדיו. טול אחד מן השלושה ושני האחרים בטלים."

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני קצת מאוכזב...
« להגיב #1 ב- : מרץ 21, 2010, 21:26:58 »
פרסמתי סרטון בכדי לתת פרספקטיבה למה שקורה בעולם ולתת קצת לאנשים לראות מה קורה בין השורות,אפילו אם אנטישמי עשה זאת,העינין היה לסנן את השטויות ולראות את השאר,אנשים שמאלניים קצוניים מקבלים פה יותר במה להגיב למעשייהם ונורא אכזב אותי שננעל האשכול כל כך מהר ומבלי יכולתי להגיב...
תשמע, חלק ניכר מהדברים שהובאו שם הם שטויות והבלים אבל יש שם גרעין של אמת, ישנם כמה נתונים עובדתיים ששווים דיון ובדיקה, ועדיף להתמקד בהם במקום להביא את הסרטון כשלעצמו, אם ברצונך לדבר על אותם פרטים באופן ספציפי, אתה בהחלט מוזמן להעלות אותם לדיון.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.