כתב נושא: תשובה לתשובת חיים בן פסח לשאלה שלי  (נקרא 4141 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תשובה לתשובת חיים בן פסח

ראשית עלי לומר שהתרשמתי לטובה מן התשובות, ובסך הכל אני חושב שטוב ששאלתי את זה כי זה יוצר תקדים נח שמסביר את הדברים ששאלתי בצורה עניינית וכך נותן בסיס להבנת

הדברים האלה במסגרת הJTF

עכשיו , מה שאמרתי הוא לא שאני רוצה שתקלל נוצרים ולא תקלל שחורים אנטישמים
הפואנטה בשאלה שלי הייתה שעל שחורים אתה מדבר כ"שחורים"באמריקה(זאת אומרת בצורה כוללת),ולא על זרם מסוים אנטישמי שלהם, ולו וכשאנחנו מדברים על נצרות, אנחנו מדברים על דת מסוימת שמאגדת בתוכה כמה וכמה עמים וגזעים שונים , לכן זה לא אותו השוואה מלכתחילה
לו היית מדבר על לבנים באותה צורה שאתה מדבר על שחורים , כ"כלל" זאת אומרת , הכללה קולקטיבית, גם הייתי סביר להניח שואל אותו שאלה אומר  כמו ששאלתי בקשר

לשחורים

לעצם העניין עצמו , אני לא אמרתי לך חלילה וחס לא לתקוף שחורים אנטישמים , חס וחלילה , להפך , אותם צריך לתקוף ולדבר נגדם, בהחלט , פשוט אני מציע שתדבר

על זה בצורה לא קולקטיבית, כ"שחורים" , אלא כעל אויב מוגדר (למשל מוסלמים שחורים אנטישמים, נוצרים שחורים אנטישמים) ולא כעל "שחורים" ללא הגדרה נלווית כי זה עלול חלילה לפגוע בשחורים מסוימים , שהם דווקא כן תומכים שלנו, ועלולים להבין אותך לא נכון (למרות שאין לי שום ספק , שאתה לא התכוונת שזה ישמע כך, כמו שבעצמך הבהרת , שזה לא בעייה גזעית, כמובן שיהודים הם לא דרוויניסטים )

ורק כדי לחדד את מה שאני אומר אתרגם לאנגלית (למרות שאתה מבין עברית בכל זאת, היטב, פשוט לחידוד העניין)

what i mainly meant was not , that u should curse and talk against christians , while

leaving the black anti-semite's without any comment against them
much the opposit , we should attack black anti-semites
what i meant was , that when u say 'blacks' it "sounds" like a collective label , which

speaks about all blacks , and i KNOW thats not what u mean ,
while on the other hand , christianity is a religion , and is collective only about

christians , so its not the same , if u would speak in such matters against "whites" as

antisemites , instad of saying neo nazi's and antisemites , i would probably ask the same

quastion , about not saying "whites" in a collective approach , but dealing with the exact

enemies

cuz when youre saying "blacks" in a collective way , good black ppl might feel u mean them

too from a mis understanding of the broader subjact

i didn't said u should not attack our enemies , black or white , g-d forbid , much the

opposit, what i said is , is that u should sound less "extreme" with collective approach ,

while attacking black antisemites , dont say just "blacks" , use a direct attack , if its

muslim black , for exemple , SAY u are talking about them , and not the all black race ,

which is not what u are saying , but might sound like that

לנושאים אחרים , בקשר לארגון שהרב מאיר כהנא עליו השלום הקים נגד ג'סי ג'קסון , וכתבתי שהצתרפו אליו שחורים בארה"ב , אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו ארגון

בדיוק , אבל ייתכן שכן

בכל אופן, אני בהחלט מאמין לך, פשוט מה שרשמתי מבוסס על מה ששמעתי בראיון עם הרב , כשהיה שיחות מאזינים, התקשרה אשה כושית לרב ובירכה אותו ואמרה שהיא נגד

ג'קסון ורוצה לעזור לרב וכו' בנוגע לנושא , והוא אמר לה שהוא מודה לה ונתן לה גם מספר של ארגון שהיא רצתה להצתרף אליו שהוא הקים (כנראה) נגד ג'סי ג'קסון

בקשר לשנאת השחורים ליהודים בארה"ב , אני מאמין לך שאתה מכיר הרבה הרבה יותר טוב ממני את השחורים שגרים באמריקה , ואני יודע בעצמי על מה שאתה מספר עליהם ,

פשוט התכוונתי שלא צריך להכליל את כולם בבת אחת , כי יש שחורים לא רעים, ויש שחורים טובים (שזה שתי דברים שונים) , כמו שיש לבנים רעים ולא רעים ו"לבנים טובים" (בני נח לבנים)

אני חושב שיש כמה קהילות בני נח של שחורים , כמו שיש בדרום אמריקה וכו' , כי היום בכמעט כל העולם יש קהילות של בני נח , כמובן שרובם הגדול נמצא בארצות הברית ,

ומורכב מלבנים ועוד עמים

בנוגע לנוצרים

ראשית, מה שאמרתי הוא שהם והמוסלמים יותר גרועים מכנענים , לא מקנאים (אני מודע לכך שזה היה בטעות כמובן,פשוט מדגיש שלפי ההלכה "מחדשי דת"

זה יותר גרוע מהדתות ההם)

בקשר לתגובה שלך למה שאמרתי

אני מסכים איתך שהעיקר הוא להטיף נגד מסיונריות , וכו'

בקשר למה שרשמת "שלהתגרות" בהם סתם זה לא טוב, ושאתה חושב שאני טועה בקשר לזה

הרשה לי להסביר

1.אני חושב שהנצרות והאיסלאם הם אויבי היהדות, והם מגדילי השקר וטשטוש האמת בעולם , לכן אני חושב  שזה טוב גם לגוים , אם יהודים יתווכחו ויראו לגוים כמה שהדתות

העלובות האלה הם שקר , בפומבי , כך שזה לא התגרות לשווא , אלא למען מטרה , שהיא הגדלת האמת בעולם , שהיא התורה , כדי שכל הגוים ידעו שהנצרות והאיסלאם

הם לא אלטרנטיבה , ואם הם רוצים לעבוד את אלוקי האמת , אז הם צריכים לעבוד אותו בדרך שהוא רוצה , ולא בדרך שנוחה לדתות הנאלחות האלה שמנסות להוות תחליף  לתורת

משה

2. אני שונא נוצרים כמו שאני שונא מוסלמים , אני לא חושב שיש הבדל בינהם, ואני חושב ששניהם אויבי היהדות באותה מידה , אם יש נוצרים מסוימים שהם לא חלק מהכלל ,

אז זה דבר שונה , כי הם לא באמת נוצרים שמאמינים בלב שלם בנצרות, אבל רוב הנוצרים, וכל הממסדים והזרמים הנוצריים, ביסודם הם אויבנו .
לפי דעתי הפשעים שהנצרות עשתה ליהודים הם בלתי נסלחים , ואני דוגל בשיטה שהיא דווקא כן התגרות בנוצרים, כי אלפיים שנה היו יותר מדי ,והם צריכים להבין, ולהפנים

שהגלות נגמרה, ועם ישראל של "פעם" זה שהם קוראים עליו במה שהם קוראים לו כביכול בזלזול אולד טסטאמנט , חזר לפה, ולא מפחד לרמוס אותם אם צריך
 ולפי דעתי הנוצרים היום רועדים מפחד כי עצם העובדה שמדינת ישראל קיימת, מראה את השקר של הנצרות ( הרי בנצרות יש נבואה שאומרת שהיהודים לעולם לא יחזרו למולדתם

ויקימו מדינה בה , כי הם "גורשו ממנה בעונש" , ומדינת ישראל היא הפטיש בראש הנצרות , שמוכיחה שהנבואה שעליה התבססה הטענה בנצרות שהם עכשיו העם הנבחר ,

שגויה , ויש הוכחה גלויה שהיא נבואה שקרית, וההוכחה הזאת היא היא מדינת ישראל )
לכן הנוצרים היום מנסים להתחבב על היהודים , ולהקים זרמים שכביכול טוענים שבנצרות מעולם לא היה שנאה ליהדות, וכי השנאה ליהדות הייתה של נוצרים טועים ולא באמת חלק

מהנצרות , וחלק מהנוצרים האלה, זה הנוצרים שאתה מדבר עליהם, שהם שייכים לזרם שאחרי שראה איך הנצרות קורסת החליט לטעון שהנצרות מעולם לא התנגדה ליהדות ,

אלא ההפך , דוגלת במדינה יהודית וכו' , וכל זה הוא שקר חזותי ווויזואלי , כי מה שהם אומרים למאמינהם בצינעה היא שהם רוצים שמדינת ישראל תקום ושנבנה בית מקדש,

כדי שזה יפתח את מה שלדעתם יביא למלחמה שתביא את מה שהם רואים בו כמשיח השקר שלהם

ואתרגם לאנגלית שוב את הנושא הזה

i agree with u that the main thing is fighting missionery  and such ,  but about what u

said about teasing them is not good , and u think that i am wrong about this

allow me to explain and share my views with u about this

1. i belive that christianity and islam are both , enemies of jews and judaism . and they

are the reason of the un clearity in eyes of many gentiles nations about who's the real
g-d given religion , so they are raising the banner of lie and deception which make the

truth hard to find for the other nations of gentiles in the world

thats why i think that its good for the gentile nations , if jews will fight against

christianity and islam , on a public scale , to proof that they are lies presented as truth

, so this is not just an teasing christians in vein , cuz it brings the truth much clearer

in the world , so all the world will see the truth in which is what g-ds real word  , and

what nation did he chose  , and all nations will see that christianity an islam are not

alternative to the torah , and if they want to worship the one true g-d , then they need to

do it in the way's he want them to , which is by practising the noah sons laws in real

meaning , or becoming jews
and not in the way which is might be more easy and tempting in the eyes of that false

religions (which allows evrything forbbiden , or a so called "releasing " them from yoke of

mizvoth which g-d really gave)

2 . i hate both christians and muslims in the same manner , i dont think there is much

diffrence in nither of them when it comes to hating jews and being evil
i think they are both enemies of judaism in the same manner

if there are some indevidual christians which are not part of this , then they are first

not a real christians , and well , thats a diffrent case . but all of the christians types

and organizations are sirously our enemies and think alike about being our replacement and

about standing against the torah , and then are all our enemies  in their core .

i consider the crimes of christians against jews to be unforgivable , And i support a

manner of teasing and speaking against christians and christianity because of what they did

, and because 2000 years had been enough , and they must understand that the galut is over

and the real israelites are back , the israelite's which wouldn't hesitate trampling them

beneath our boots

as well , the christians are terrified i belive , from us this days
because the existence of the state of israel , because it contradicts the christian

prophecy which claims that the jews are now bannished from the land of israel and never

could return to it and built a country as a punishment , which to them , was the "ultimate

proof" for christianity being truth ,the last tousand years , And when the state of israel

arose , it was the hammer crushing the skull of christianity , sirously

thats led to new chrisitian movmenets (like the one you speak about) which from fear of

christianity being destroyed by the proof of state of israel which contradicts somthing all

christians sincrly (or so they acted) belived in , which fell apart when israel was

declared
thats why they started claiming and making new types of christianity , who blame old

christianity as not real christianity , and started claiming that in original christianity  

, which was what they just invented they suppusdly loved jews , and want them to have a

country , and built a temple

but this is as well not all they saying , what they preach in their churches is that this

will lead for a war which bring their so called "messiah"

בקשר למה שאמרת , שאתה משתמש בנוצרים , כדי לעזור ליהודים ,אם הם מוכנים מרצונם לעזור ליהודים בעניינים מסוימים  אין לי בעייה עם זה עקרונית נראה לי שינצלו אותם

למטרות כאלה (כי הם יודעים מה אנחנו חושבים על הדת שלהם, אז ברור גם להם שהם בדעתם מנצלים אותנו , ואנחנו מנצלים אותם) , פשוט מה שאמרתי הוא , שלא צריך

להחמיא להם יותר מדי בשמות מפוארים כאלה כ"גוים צדיקים" חס וחלילה , שהם אמורים להשמר לצדיקים ששומרים שבע מצוות בני נח
 I JUST MEANTED THAT NICKS SUCH AS "righteous gentiles" are not fitting christians , but

the true righeous gentiles , which practise the 7 noahid laws

בכל אופן , תודה רבה לך על התשובה וההתייחסות , אני מקווה שיהיה לך זמן לקרוא את זה , כי בכל זאת אתה אדם עסוק וסליחה על האורך של התשובה שלי , פשוט חשבתי

שזה נחוץ להסביר את עצמי ולדון בנושא הזה

אם תרצה להגיב לי על הנושא שוב , אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בקשר לנושאים האלה

ובכל אופן , גם אם יש ביננו חילוקי דעות בנושאים מסוימים , בתמונה הכוללת אנחנו מסכימים, וגם ההצלחה שלכם היא ההצלחה של כל אנשי כהנא , והלוואי שנצליח למשוך את לב כל היהודים בעולם לדרך האמת , אשריכם

חזק חזק ונתחזק

באהבת ישראל
אדיר
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
תשובה לתשובת חיים בן פסח לשאלה שלי
« להגיב #1 ב- : מרץ 07, 2007, 03:51:14 »
בתכניות האנגליות, חיים מציין שמותיהם של כושים בודדים שאותם הוא מעריך, כמו, למשל, Alan Keyes, כך שהוא לא סתם גזען שעושה הכללות.  ישנם כושים במקום העבודה שלי שאני אישית מאוד מעריך.  הם אנשים טובים.  But let's face it, רוב רובם של הכושים בארה"ב הם בורים, מפגרים, עצלנים, גזענים ונאצים.  האמן לי---כשאני אומר את תפילת הדרך ברכבת התחתית בדרכי לעבודה, אני מתכוון לכל מלה ומלה, כי אני לא לוקח את עובדת חזרתי לביתי בערב כמובנת מאליה, וכשאני חוזר הביתה בריא ושלם, אני מודה להקב"ה.  אין לך מושג אילו טיפוסים מסתובבים בשעות הערב והלילה.  הם כלל לא טורחים להסתיר את הקנאה והשנאה שלהם ל-Whitey.  להיפך, הם לפעמים אפילו מתנכלים בכוונה.

לילה אחד בדרכי חזרה הביתה (נאלצתי להישאר מאוחר בגלל עומס בעבודה) היה לי מקרה שהלך לקראתי כושי.  זה היה לילה חשוך במיוחד, וכלל לא ראיתי את תוי פניו.  סטיתי מראש לצד הימני של המדרכה מתוך נימוס כדי לאפשר לו לעבור, אבל הוא גם סטה לאותו צד תוך כדי שהוא ממשיך ללכת לעברי.  סטיתי לצד שמאל, והוא עשה אותו דבר.  בפעם השלישית הבנתי שזה לא צירוף מקרים, ופשוט עצרתי, נעמדתי וחיכיתי עד שהוא יעבור, תוך כדי שהכנתי את עצמי לאפשרות של מאבק אלים.  אבל הוא רק רצה להפחיד אותי, ותוך כדי שהוא חלף על פני הוא חשף את שיניו הצהובות בגיחוך ופלט קללה עסיסית לעברי.  וכל זה בלי שום פרובוקציות מצדי---פשוט מפני שאני לבן.  כמובן שמיד לאחר הארוע ברכתי ברכת הגומל, אבל גם הודיתי להקב"ה שארוע זה התרחש, מפני שזה הזכיר לי שמקומי אינו בגלות, שהגלות היא קללה, והכושי הזה נשלח ע"י הקב"ה ומלא את תפקידו נאמנה.

בקשר לכל השאר---אני אתן לחיים להשיב, אם ימצא לנכון.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 07, 2007, 04:20:50 »
אני רואה שאתה אדמין כאן, הממם יש לי שאלה, אין דרך לעשות עריכה להודעות ? כי קצת התבלגן לי ההודעה ואחרי שהשקעתי כל כך שהיא תהיה מובנת חח , קצת יהיה איירוני שזה לא יהיה מבולגן כי נכנסו בין השורות רווחים (כתבתי את זה במסמך טקסט קודם , כדי שאוכל להוסיף את זה לכשיפתח הנושא של השאלות החדשות, אך החלטתי בסוף שזה יותר דיון מאשר שאלות אז אולי כדאי לרשום את זה בתור הודעה רגילה ומכיוון שלא רשמתי את זה בתוך המבנה של ההודעות בפורום זה קצת יצא מבולגן)

אשמח אם תוכל להעביר את הלינק להודעה לחיים

בעניין מה שרשמת , אני מאמין לך , גם הבנתי את זה כשקראתי את הספר של הסיפור של הליגה להגנה יהודית וכו' ובעוד מאמרים ודברים שקראתי

אני יודע שהמון שחורים בארה"ב הם אנטישמים, ללא שום ספק , אין פה שום וויכוח , הנושא שלי היה על נקודה אחרת, שאני מקווה שהצלחתי להבהיר

כמו כן בגוף השאלות רשמתי בנושא "אפילו אם אתה צודק" , זאת אומרת, לא התווכחתי אם הטענה, אני מסכים שזה נכון
הנקודה שלי הייתה בנושא השימוש במונחים כוללים , ושעדיף לתקוף אויבי ישראל ישירות בשמם, ולהשתמש במונחים לא מכלילים בנושאים כאלה , שעלולים להשמע גזעיים, גם אם הם לא , בגלל הסיבות שמניתי בשאלות ובהודעה למעלה

" But let's face it, רוב רובם של הכושים בארה"ב הם בורים, מפגרים, עצלנים, גזענים ונאצים. "
חח גם האירופאים באמריקה מתאימים לתיאור , ובכלל , תיארת עכשיו את כמעט כל התרבויות בעולם המערבי (כמעט כולם, לא כולם)

שמע , בסך הכל אם אנחנו מדברים על השחורים בארה"ב , אין פה על מה להתווכח

אבל למשל (שזה באמת בלי שום קשר לדיון) , לשחורים היה פעם תורי זהב , מצרים ושומר היו ממלכות של עמים כושים או "אחים של כושים" כמו שרש"י קורא למצרים , והיו לובים וכו' שהיו עמים שהיו קשורים עם מצרים ויוצאים אתם בצבאות וכו' , אתיופיה העתיקה גם הייתה יחסית ממלכה רצינית

כל הדברים האלה היו קיימים בזמן ש"יפת" היה בדיוק מה שאתה מתאר ,בורים עצלנים ונחשלים וכו'. אם יוצאי דופן כמו המיתנים והמדיים , או תוגרמה ומשך שהצליחו לנצח את הפרסים קצת לפני הספירה הנוצרית והיוונים
אפילו המוסלמים שהיום הם די אדיוטים, פעם הם היו אלה שרדפו אחרי המדע והידע, בזמן שהנוצרים העדיפו לחיות בעולם חשוך של גזענות בורות ואמונות טפלות (לא שזה עשה את המוסלמים נחמדים יותר, הם היו עדיין אותו זבל)

העולם זורם ומשתנה , יש רק שתי דברים שנבראו בעולם ולעולם הזה והם נצחיים, ויהיו קיימים תמיד , וזה עם ישראל והתורה שהיא האמת האבסולוטית.
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק DolphinBoy

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • כהנא צדק, ועכשיו הכל ברדק!
« להגיב #3 ב- : מרץ 07, 2007, 08:02:34 »
אני רואה שאתה אדמין כאן, הממם יש לי שאלה, אין דרך לעשות עריכה להודעות ?

זה יופיע לך אחרי איזה 20 הודעות נראה לי  ::)
« עריכה אחרונה: מרץ 07, 2007, 08:03:12 על ידי DolphinBoy »

בייקר

• אורח
« להגיב #4 ב- : מרץ 07, 2007, 13:42:21 »
השאלה ששאלת את חיים במקומה ונשאלה גם בתוכנית באנגלית.

בייקר

• אורח
« להגיב #5 ב- : מרץ 07, 2007, 14:07:51 »
ותוכל כמובן להמשיך ולשאול את חיים.גם אני התפלאתי על הכעס של חיים כלפי הכושים.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #6 ב- : מרץ 07, 2007, 14:24:07 »
אני רואה שאתה אדמין כאן, הממם יש לי שאלה, אין דרך לעשות עריכה להודעות ?

זה יופיע לך אחרי איזה 20 הודעות נראה לי  ::)
בס"ד
אחרי 15.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #7 ב- : מרץ 08, 2007, 04:38:07 »
אילו היית גר כאן בגלות ארה"ב, לא היית מתפלא.  הכושים שמציגים לך התשקורת והסרטים השקריים של הוליווד הם לא הכושים האמיתיים.  אתמול בדרכי חזרה מהעבודה ברכבת התחתית, איתרע מזלי והתיישבתי בקרון עם מספר כושים.  הם התחילו לעשות תחרות מי מפליץ פלוץ יותר מסריח.  הסירחון היה לא יאומן.  לא חשבתי שאני אשרוד עד התחנה הבאה, אבל איכשהו שרדתי, וכשהרכבת נעצרה והדלתות נפתחו קפצתי החוצה, שאפתי מלוא הריאות אויר צח ועברתי מהר לקרון אחר.

חלק מהמאזינים לתכניותיו של חיים באנגלית אוהבים שהוא מספר סיפורים על תקריות שהוא חווה אישית שהיו מעורבים בהן כושים.  הוא גם יודע לחקות טוב את סגנון הדיבור של הכושים, וזה מאוד משעשע את המאזינים.  אבל חיים עצמו אף פעם לא משועשע, וגם אותי זה לא משעשע, מפני שמה שהוא מספר הם דברים אמיתיים שאני והוא חווים כמעט מדי יום.

העולם הדמיוני שמציירים לכם הסרטים השקריים של הוליווד שונה מאוד מהמציאות בארה"ב.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #8 ב- : מרץ 08, 2007, 13:09:10 »
אילו היית גר כאן בגלות ארה"ב, לא היית מתפלא.  הכושים שמציגים לך התשקורת והסרטים השקריים של הוליווד הם לא הכושים האמיתיים.  אתמול בדרכי חזרה מהעבודה ברכבת התחתית, איתרע מזלי והתיישבתי בקרון עם מספר כושים.  הם התחילו לעשות תחרות מי מפליץ פלוץ יותר מסריח.  הסירחון היה לא יאומן.  לא חשבתי שאני אשרוד עד התחנה הבאה, אבל איכשהו שרדתי, וכשהרכבת נעצרה והדלתות נפתחו קפצתי החוצה, שאפתי מלוא הריאות אויר צח ועברתי מהר לקרון אחר.

חלק מהמאזינים לתכניותיו של חיים באנגלית אוהבים שהוא מספר סיפורים על תקריות שהוא חווה אישית שהיו מעורבים בהן כושים.  הוא גם יודע לחקות טוב את סגנון הדיבור של הכושים, וזה מאוד משעשע את המאזינים.  אבל חיים עצמו אף פעם לא משועשע, וגם אותי זה לא משעשע, מפני שמה שהוא מספר הם דברים אמיתיים שאני והוא חווים כמעט מדי יום.

העולם הדמיוני שמציירים לכם הסרטים השקריים של הוליווד שונה מאוד מהמציאות בארה"ב.
בס"ד
עזוב את זה הם שונאים את היהודין!
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i