תשובה לתשובת חיים בן פסח
ראשית עלי לומר שהתרשמתי לטובה מן התשובות, ובסך הכל אני חושב שטוב ששאלתי את זה כי זה יוצר תקדים נח שמסביר את הדברים ששאלתי בצורה עניינית וכך נותן בסיס להבנת
הדברים האלה במסגרת הJTF
עכשיו , מה שאמרתי הוא לא שאני רוצה שתקלל נוצרים ולא תקלל שחורים אנטישמים
הפואנטה בשאלה שלי הייתה שעל שחורים אתה מדבר כ"שחורים"באמריקה(זאת אומרת בצורה כוללת),ולא על זרם מסוים אנטישמי שלהם, ולו וכשאנחנו מדברים על נצרות, אנחנו מדברים על דת מסוימת שמאגדת בתוכה כמה וכמה עמים וגזעים שונים , לכן זה לא אותו השוואה מלכתחילה
לו היית מדבר על לבנים באותה צורה שאתה מדבר על שחורים , כ"כלל" זאת אומרת , הכללה קולקטיבית, גם הייתי סביר להניח שואל אותו שאלה אומר כמו ששאלתי בקשר
לשחורים
לעצם העניין עצמו , אני לא אמרתי לך חלילה וחס לא לתקוף שחורים אנטישמים , חס וחלילה , להפך , אותם צריך לתקוף ולדבר נגדם, בהחלט , פשוט אני מציע שתדבר
על זה בצורה לא קולקטיבית, כ"שחורים" , אלא כעל אויב מוגדר (למשל מוסלמים שחורים אנטישמים, נוצרים שחורים אנטישמים) ולא כעל "שחורים" ללא הגדרה נלווית כי זה עלול חלילה לפגוע בשחורים מסוימים , שהם דווקא כן תומכים שלנו, ועלולים להבין אותך לא נכון (למרות שאין לי שום ספק , שאתה לא התכוונת שזה ישמע כך, כמו שבעצמך הבהרת , שזה לא בעייה גזעית, כמובן שיהודים הם לא דרוויניסטים )
ורק כדי לחדד את מה שאני אומר אתרגם לאנגלית (למרות שאתה מבין עברית בכל זאת, היטב, פשוט לחידוד העניין)
what i mainly meant was not , that u should curse and talk against christians , while
leaving the black anti-semite's without any comment against them
much the opposit , we should attack black anti-semites
what i meant was , that when u say 'blacks' it "sounds" like a collective label , which
speaks about all blacks , and i KNOW thats not what u mean ,
while on the other hand , christianity is a religion , and is collective only about
christians , so its not the same , if u would speak in such matters against "whites" as
antisemites , instad of saying neo nazi's and antisemites , i would probably ask the same
quastion , about not saying "whites" in a collective approach , but dealing with the exact
enemies
cuz when youre saying "blacks" in a collective way , good black ppl might feel u mean them
too from a mis understanding of the broader subjact
i didn't said u should not attack our enemies , black or white , g-d forbid , much the
opposit, what i said is , is that u should sound less "extreme" with collective approach ,
while attacking black antisemites , dont say just "blacks" , use a direct attack , if its
muslim black , for exemple , SAY u are talking about them , and not the all black race ,
which is not what u are saying , but might sound like that
לנושאים אחרים , בקשר לארגון שהרב מאיר כהנא עליו השלום הקים נגד ג'סי ג'קסון , וכתבתי שהצתרפו אליו שחורים בארה"ב , אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו ארגון
בדיוק , אבל ייתכן שכן
בכל אופן, אני בהחלט מאמין לך, פשוט מה שרשמתי מבוסס על מה ששמעתי בראיון עם הרב , כשהיה שיחות מאזינים, התקשרה אשה כושית לרב ובירכה אותו ואמרה שהיא נגד
ג'קסון ורוצה לעזור לרב וכו' בנוגע לנושא , והוא אמר לה שהוא מודה לה ונתן לה גם מספר של ארגון שהיא רצתה להצתרף אליו שהוא הקים (כנראה) נגד ג'סי ג'קסון
בקשר לשנאת השחורים ליהודים בארה"ב , אני מאמין לך שאתה מכיר הרבה הרבה יותר טוב ממני את השחורים שגרים באמריקה , ואני יודע בעצמי על מה שאתה מספר עליהם ,
פשוט התכוונתי שלא צריך להכליל את כולם בבת אחת , כי יש שחורים לא רעים, ויש שחורים טובים (שזה שתי דברים שונים) , כמו שיש לבנים רעים ולא רעים ו"לבנים טובים" (בני נח לבנים)
אני חושב שיש כמה קהילות בני נח של שחורים , כמו שיש בדרום אמריקה וכו' , כי היום בכמעט כל העולם יש קהילות של בני נח , כמובן שרובם הגדול נמצא בארצות הברית ,
ומורכב מלבנים ועוד עמים
בנוגע לנוצרים
ראשית, מה שאמרתי הוא שהם והמוסלמים יותר גרועים מכנענים , לא מקנאים (אני מודע לכך שזה היה בטעות כמובן,פשוט מדגיש שלפי ההלכה "מחדשי דת"
זה יותר גרוע מהדתות ההם)
בקשר לתגובה שלך למה שאמרתי
אני מסכים איתך שהעיקר הוא להטיף נגד מסיונריות , וכו'
בקשר למה שרשמת "שלהתגרות" בהם סתם זה לא טוב, ושאתה חושב שאני טועה בקשר לזה
הרשה לי להסביר
1.אני חושב שהנצרות והאיסלאם הם אויבי היהדות, והם מגדילי השקר וטשטוש האמת בעולם , לכן אני חושב שזה טוב גם לגוים , אם יהודים יתווכחו ויראו לגוים כמה שהדתות
העלובות האלה הם שקר , בפומבי , כך שזה לא התגרות לשווא , אלא למען מטרה , שהיא הגדלת האמת בעולם , שהיא התורה , כדי שכל הגוים ידעו שהנצרות והאיסלאם
הם לא אלטרנטיבה , ואם הם רוצים לעבוד את אלוקי האמת , אז הם צריכים לעבוד אותו בדרך שהוא רוצה , ולא בדרך שנוחה לדתות הנאלחות האלה שמנסות להוות תחליף לתורת
משה
2. אני שונא נוצרים כמו שאני שונא מוסלמים , אני לא חושב שיש הבדל בינהם, ואני חושב ששניהם אויבי היהדות באותה מידה , אם יש נוצרים מסוימים שהם לא חלק מהכלל ,
אז זה דבר שונה , כי הם לא באמת נוצרים שמאמינים בלב שלם בנצרות, אבל רוב הנוצרים, וכל הממסדים והזרמים הנוצריים, ביסודם הם אויבנו .
לפי דעתי הפשעים שהנצרות עשתה ליהודים הם בלתי נסלחים , ואני דוגל בשיטה שהיא דווקא כן התגרות בנוצרים, כי אלפיים שנה היו יותר מדי ,והם צריכים להבין, ולהפנים
שהגלות נגמרה, ועם ישראל של "פעם" זה שהם קוראים עליו במה שהם קוראים לו כביכול בזלזול אולד טסטאמנט , חזר לפה, ולא מפחד לרמוס אותם אם צריך
ולפי דעתי הנוצרים היום רועדים מפחד כי עצם העובדה שמדינת ישראל קיימת, מראה את השקר של הנצרות ( הרי בנצרות יש נבואה שאומרת שהיהודים לעולם לא יחזרו למולדתם
ויקימו מדינה בה , כי הם "גורשו ממנה בעונש" , ומדינת ישראל היא הפטיש בראש הנצרות , שמוכיחה שהנבואה שעליה התבססה הטענה בנצרות שהם עכשיו העם הנבחר ,
שגויה , ויש הוכחה גלויה שהיא נבואה שקרית, וההוכחה הזאת היא היא מדינת ישראל )
לכן הנוצרים היום מנסים להתחבב על היהודים , ולהקים זרמים שכביכול טוענים שבנצרות מעולם לא היה שנאה ליהדות, וכי השנאה ליהדות הייתה של נוצרים טועים ולא באמת חלק
מהנצרות , וחלק מהנוצרים האלה, זה הנוצרים שאתה מדבר עליהם, שהם שייכים לזרם שאחרי שראה איך הנצרות קורסת החליט לטעון שהנצרות מעולם לא התנגדה ליהדות ,
אלא ההפך , דוגלת במדינה יהודית וכו' , וכל זה הוא שקר חזותי ווויזואלי , כי מה שהם אומרים למאמינהם בצינעה היא שהם רוצים שמדינת ישראל תקום ושנבנה בית מקדש,
כדי שזה יפתח את מה שלדעתם יביא למלחמה שתביא את מה שהם רואים בו כמשיח השקר שלהם
ואתרגם לאנגלית שוב את הנושא הזה
i agree with u that the main thing is fighting missionery and such , but about what u
said about teasing them is not good , and u think that i am wrong about this
allow me to explain and share my views with u about this
1. i belive that christianity and islam are both , enemies of jews and judaism . and they
are the reason of the un clearity in eyes of many gentiles nations about who's the real
g-d given religion , so they are raising the banner of lie and deception which make the
truth hard to find for the other nations of gentiles in the world
thats why i think that its good for the gentile nations , if jews will fight against
christianity and islam , on a public scale , to proof that they are lies presented as truth
, so this is not just an teasing christians in vein , cuz it brings the truth much clearer
in the world , so all the world will see the truth in which is what g-ds real word , and
what nation did he chose , and all nations will see that christianity an islam are not
alternative to the torah , and if they want to worship the one true g-d , then they need to
do it in the way's he want them to , which is by practising the noah sons laws in real
meaning , or becoming jews
and not in the way which is might be more easy and tempting in the eyes of that false
religions (which allows evrything forbbiden , or a so called "releasing " them from yoke of
mizvoth which g-d really gave)
2 . i hate both christians and muslims in the same manner , i dont think there is much
diffrence in nither of them when it comes to hating jews and being evil
i think they are both enemies of judaism in the same manner
if there are some indevidual christians which are not part of this , then they are first
not a real christians , and well , thats a diffrent case . but all of the christians types
and organizations are sirously our enemies and think alike about being our replacement and
about standing against the torah , and then are all our enemies in their core .
i consider the crimes of christians against jews to be unforgivable , And i support a
manner of teasing and speaking against christians and christianity because of what they did
, and because 2000 years had been enough , and they must understand that the galut is over
and the real israelites are back , the israelite's which wouldn't hesitate trampling them
beneath our boots
as well , the christians are terrified i belive , from us this days
because the existence of the state of israel , because it contradicts the christian
prophecy which claims that the jews are now bannished from the land of israel and never
could return to it and built a country as a punishment , which to them , was the "ultimate
proof" for christianity being truth ,the last tousand years , And when the state of israel
arose , it was the hammer crushing the skull of christianity , sirously
thats led to new chrisitian movmenets (like the one you speak about) which from fear of
christianity being destroyed by the proof of state of israel which contradicts somthing all
christians sincrly (or so they acted) belived in , which fell apart when israel was
declared
thats why they started claiming and making new types of christianity , who blame old
christianity as not real christianity , and started claiming that in original christianity
, which was what they just invented they suppusdly loved jews , and want them to have a
country , and built a temple
but this is as well not all they saying , what they preach in their churches is that this
will lead for a war which bring their so called "messiah"
בקשר למה שאמרת , שאתה משתמש בנוצרים , כדי לעזור ליהודים ,אם הם מוכנים מרצונם לעזור ליהודים בעניינים מסוימים אין לי בעייה עם זה עקרונית נראה לי שינצלו אותם
למטרות כאלה (כי הם יודעים מה אנחנו חושבים על הדת שלהם, אז ברור גם להם שהם בדעתם מנצלים אותנו , ואנחנו מנצלים אותם) , פשוט מה שאמרתי הוא , שלא צריך
להחמיא להם יותר מדי בשמות מפוארים כאלה כ"גוים צדיקים" חס וחלילה , שהם אמורים להשמר לצדיקים ששומרים שבע מצוות בני נח
I JUST MEANTED THAT NICKS SUCH AS "righteous gentiles" are not fitting christians , but
the true righeous gentiles , which practise the 7 noahid laws
בכל אופן , תודה רבה לך על התשובה וההתייחסות , אני מקווה שיהיה לך זמן לקרוא את זה , כי בכל זאת אתה אדם עסוק וסליחה על האורך של התשובה שלי , פשוט חשבתי
שזה נחוץ להסביר את עצמי ולדון בנושא הזה
אם תרצה להגיב לי על הנושא שוב , אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בקשר לנושאים האלה
ובכל אופן , גם אם יש ביננו חילוקי דעות בנושאים מסוימים , בתמונה הכוללת אנחנו מסכימים, וגם ההצלחה שלכם היא ההצלחה של כל אנשי כהנא , והלוואי שנצליח למשוך את לב כל היהודים בעולם לדרך האמת , אשריכם
חזק חזק ונתחזק
באהבת ישראל
אדיר