כתב נושא: חיים, הידעת שאנחנו סוכני שטאזי?  (נקרא 4567 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים, הידעת שאנחנו סוכני שטאזי?
« ב- : מרץ 19, 2010, 12:43:35 »
בלוג קורע מצחוק של שמאלנית פרנואידית במצב פסיכוטי:

אתר ימין קיצוני מפרסם זה כשבוע את פרטיהם האישיים  - תמונותיהם, כתובות מגוריהם, טלפונים, כתובות מייל, ואף תצלומי הבתים של פעילי שמאל מרכזיים העומדים מאחורי המחאה בשכונת שיח ג'ראח בירושלים.

מדובר פה בהזמנה לפגיעה בפעילים!

פורסמו שורה של איומים מפורשים על חייהם!!!

קוראים להם "נאצים בוגדים", ואחרים קוראים לערוף את ראשם או "רק" לשבור להם ברך.

הפעילים הגישו תלונה במשטרה, אך לא נעשה דבר (כמובן), והאתר ממשיך לפעול כרגיל!!!

זה מפחיד!

ע"פ "הארץ", הטקסטים שבאתר מתפרשים כהסתה לגזענות ולאלימות.

מפעיל האתר מעיד על עצמו שהוא פעיל כ"ך לשעבר, ומקרובו של הרב מאיר כהנא.

ואני שוברת את הראש ומנסה להבין מי סייע לימין הקיצוני לאתר את תמונותיהם, כתובותיהם, מספרי הטלפון שלהם, כתובות המייל שלהם, ואף תצלומי הבתים של הפעילים? מי?

קראו לי פרנואידית, if you like, אך זה מזכיר לי תקופות אפילות בהסיטוריה, ומה שעלה לי לראש זה השטאזי – שירות ביטחון חשאי שפעל בגרמניה המזרחית- שפירושו בגרמנית: ביטחון המדינה.

במשך שנות קיומו (עד 1990), עסק באיתור ודיכוי מתנגדי השלטון.השטאזי הפעיל מערך מעקב נרחב ביותר על אזרחי גרמניה המזרחית, בניסיון לאתר פעילות חתרנית... מערך זה כלל מאות אלפי מודיעים אשר דיווחו על פעולותיהם ודעותיהם של קרובים, חברים לעבודה, שכנים, וכו'..

או אולי הסקוריטאטה הרומנית?

קלסרים עבי כרס, נשאו שמות של 'בוגדים' בארכיון המשטרה החשאית הקומוניסטית – הסקוריטאטה.

בתקופת הרודן ניקולאי צ'אושסקו, מודיעים דיווחו בקביעות לסוכנים על מעשי 'חשודים' ותוכניותיהם. הם היו תחת מעקב, בבתיהם הושתלו מכשירי ציתות!

או- הקו קלוקס קלאן (בלועזית – Ku Klux Klan, או בראשי תיבות: - KKK ארגוני "אחווה" בארה"ב, הדוגלים בין היתר, בעליונות הגזע הלבן, בגזענות, פשעי שנאה, ובהעדפת תושבים מקומיים על פני מהגרים. הוא נחשב לאחת מ"קבוצות השנאה" הקיצוניות במדינה.  

כל זה מדיר שינה מעיני (אני כותבת עכשיו, בשעה 03:45).

http://cafe.themarker.com/view.php?t=1511703

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : מרץ 19, 2010, 12:48:05 »
בס"ד

היא חושבת שזה הזמנה לפגוע בהם,אבל זה ממש לא.
זה אמנם מפחיד שמפרסמים את שמך באתר כלשהו או באתר שמתנגדים לדעות שלך אבל אני בטוח שאין פה אנשים שיקחו את הפרטים האלה וילכו עם זה לבתים כדיי לפגוע בהם.
אלוהים כבר ישלם להם,הוא יתן להם מכה בע"ה!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #2 ב- : מרץ 19, 2010, 13:05:56 »
היא חושבת שזו בעיה להשיג פרטים על אנשים שדוחפים את אפם לטלויזיה יומם ולילה נו שויין..

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 19, 2010, 13:08:48 »
גור, כבר קיבלת השבוע את הצ'ק ממטה השטאזי?

הם אמורים להוסיף בונוס לכבוד חג הפסח אבל עם כל הקיצוצים אני כבר לא בטוח.  :old_Angry2:

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #4 ב- : מרץ 19, 2010, 13:35:38 »
הם הודיעו שהם פושטים רגל והם מכרו אותנו כעובדים כללים למטה הביון הסיני, יש פה מישהו שמחליף יינים? :old_undecided:

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 19, 2010, 15:06:50 »
אישה הזויה. זה מצחיק - איך השמאל מפחד.  ;D ;D :laugh: :laugh: :old_smiley: :old_grin: :old_wink2: :old_Cheesy: :old_cheesy2: :old_afro:
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 19, 2010, 15:30:44 »
אתם חושבים שזה הזוי:

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 20, 2010, 18:58:25 »
בס"ד

לפחות עכשיו השמאל לא יתפלא איך הצליחו הכהניסטים להפיל אותו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 20, 2010, 20:10:06 »
אתם חושבים שזה הזוי:

הזוי ברמות.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 21, 2010, 14:18:07 »
אתם חושבים שזה הזוי:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :::D :::D :::D :::D :::D :'( :'( :'( :'( :old_cry: :old_cry: :old_cry: :old_grin: :old_grin: :old_grin: :old_Cheesy: :old_Cheesy: :old_Cheesy: :old_cheesy2: :old_cheesy2: :old_cheesy2: :old_laugh: :old_laugh: :old_laugh: :old_embarrassed: :old_embarrassed: :old_embarrassed: :old_embarrassed: :old_embarrassed:

שמישהו יגיד לבכות או לצחוק?!
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #10 ב- : מרץ 21, 2010, 21:11:24 »
גור, כבר קיבלת השבוע את הצ'ק ממטה השטאזי?
הם אמורים להוסיף בונוס לכבוד חג הפסח אבל עם כל הקיצוצים אני כבר לא בטוח.  :old_Angry2:
אני מקבל צ'קים שלי מהאוכרנה של הצאר אלכסנדר ה-1
תקציבים דווקא לא חסר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #11 ב- : מרץ 21, 2010, 21:18:28 »
הזוי ברמות.
בכל טיעון קונספירטיבי הזוי כזה יש גרעין כלשהו של אמת (למעט השטויות שיש להם קשר לחייזרים).
למערכת הבנקאות בעולם בראשות משפחות- רוטשילד, רוקפלר, מורגן, קרנגי יש השפעה אדירה על המתחולל בעולם, צריך להזכיר שמי שדחף להקמת ה"פד" זה אותם משפחות ב-1913, מי שהעביר את הכלכלה העולמית מתלוית סחורות (על כל דולר שהדפיסו עד אז, היה צריך גיבוי ממשי, כמו זהב למשל) לתלוית כח קנייה וירטואלי זה הם.
למועצה ליחסי חוץ כנ"ל, יש השפעה אדירה על יחסי החוץ של ארה"ב, (להלן ה-CFR)- ה-CIA דרך מחלקת המדינה שנמצאת בידיים שלהם שהיא זה שמפעילה את קרן פורד (למי שחיפש את הקשר לקרן החדשה לישראל), זה הכל יד רוחצת יד, זה אותם גורמים שמקושרים ביניהם עמוקות.
כמובן שמכאן ועד הדברים שאומר הדובר ו/או אכלס ג'ונס/ברי חמיש וכו' זה הזוי ביותר, אבל גרעין של אמת אכן נמצא שם וזה דורש חשיפה, ליבון ודיון וצורך להתמודד עם המידע.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 21, 2010, 21:23:59 »
בכל טיעון קונספירטיבי הזוי כזה יש גרעין כלשהו של אמת (למעט השטויות שיש להם קשר לחייזרים).
למערכת הבנקאות בעולם בראשות משפחות- רוטשילד, רוקפלר, מורגן, קרנגי יש השפעה אדירה על המתחולל בעולם, צריך להזכיר שמי שדחף להקמת ה"פד" זה אותם משפחות ב-1913, מי שהעביר את הכלכלה העולמית מתלוית סחורות (על כל דולר שהדפיסו עד אז, היה צריך גיבוי ממשי, כמו זהב למשל) לתלוית כח קנייה וירטואלי זה הם.
למועצה ליחסי חוץ כנ"ל, יש השפעה אדירה על יחסי החוץ של ארה"ב, (להלן ה-CFR)- ה-CIA דרך מחלקת המדינה שנמצאת בידיים שלהם שהיא זה שמפעילה את קרן פורד (למי שחיפש את הקשר לקרן החדשה לישראל), זה הכל יד רוחצת יד, זה אותם גורמים שמקושרים ביניהם עמוקות.
כמובן שמכאן ועד הדברים שאומר הדובר ו/או אכלס ג'ונס/ברי חמיש וכו' זה הזוי ביותר, אבל גרעין של אמת אכן נמצא שם וזה דורש חשיפה, ליבון ודיון וצורך להתמודד עם המידע.

מין הסתם, לכל חברה ולכל מדינה שלהם טייקונים בעלי בנקים, חברות השקעות וכן הלאה, ובנוסף להם קשרים פוליטיים(שנקשרים עקב מעמדם) יש השפעה על המתחולל במוסדות הציבוריות והחלטותיהם של הממשל.
בן אדם נורמלי מבין את ההגבלות האלו, בן אדם הזוי, סטייל ברי חרמש או אותו בעל אתר וחבריו צריכים להיות מנודים.   

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #13 ב- : מרץ 21, 2010, 21:40:07 »
מין הסתם, לכל חברה ולכל מדינה שלהם טייקונים בעלי בנקים, חברות השקעות וכן הלאה, ובנוסף להם קשרים פוליטיים(שנקשרים עקב מעמדם) יש השפעה על המתחולל במוסדות הציבוריות והחלטותיהם של הממשל.
בן אדם נורמלי מבין את ההגבלות האלו, בן אדם הזוי, סטייל ברי חרמש או אותו בעל אתר וחבריו צריכים להיות מנודים.   
מסכים, הבעיה שהטייקונים הללו אינם מוגבלים למדינה ספציפית, אלא הם שחקנים בינ"ל שבעבר אף עזרו לממן מלחמות ענק בשני צידי המתרס והכל למען רווחם הם, משפחת רוטשילד לדוג' ממנה את שני הצדדים כבר במלחמות נפוליאון בונפרטה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל