כתב נושא: "תנועת הימין האמיתי מול הבוגדים האנרכיסטים - מי צודק?" - סרטון חדש שלנו  (נקרא 9256 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
סרטון מצוין  O0

חיים בן פסח הגיבור ישר כוח!

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

סרטון מצויין! כל הכבוד לך חיים!!! O0

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק MrKahane

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חיים, אז לגיטימי לפרסם גם את הפרטים האישיים שלך?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים, אז לגיטימי לפרסם גם את הפרטים האישיים שלך?

בס''ד

אני לא בוגד. כשזה לגיטימי לעשות משהו לבוגד מרושע, זה לא לגיטימי לעשות אותו הדבר ליהודי נאמן.

למשל זה לגיטימי לשלוח פושע לכלא. אך זה לא לגיטימי לשלוח חף מפשע לכלא.

זה לגיטימי להוציא מחבל להורג. אך זה לא לגיטימי להוציא חף מפשע להורג.

מה שמגיע לבוגד לא מגיע ליהודי נאמן.

מנותק MrKahane

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

אני לא בוגד. כשזה לגיטימי לעשות משהו לבוגד מרושע, זה לא לגיטימי לעשות אותו הדבר ליהודי נאמן.

אבל אמרת שזה בסדר לפרסם את הפרטים שלהם בגלל שהם "דמויות ציבוריות"..
אז למה את שלך לא?
רק ביוטיוב יש לך מאות סרטונים.. אתה עומד בראש תנועה פוליטית ואתה כל הזמן מדבר על השאיפות שלך להיות ראש ממשלה..
הייתי אומר שאתה יותר "דמות ציבורית" מכל פעיל באנרכיסטים נגד הגדר..

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

סרטון מצויין חיים.
יישר כח!

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סרטון מעולה כל הכבוד  O0
ואתה צודק הם באמת לא אנרכיסטים עשית הבחנה טובה..

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

אם הם בוגדים, והמדינה לא עוצרת אותם, אזי גם המדינה בוגדת. אם המדינה בוגדת ואתה מתנגד לפעילותה באופן כל כך נחרץ, וסולד מדרכה, אזי אתה בוגד במדינה.
לכן אתה בוגד(אהבת?) עכשיו תפרסם את הפרטים שלך. 

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אם הם בוגדים, והמדינה לא עוצרת אותם, אזי גם המדינה בוגדת. אם המדינה בוגדת ואתה מתנגד לפעילותה באופן כל כך נחרץ, וסולד מדרכה, אזי אתה בוגד במדינה.
בס"ד

אתה הבוגד הגדול במדינה אתה וכל חבריך משער 7-5.
קודם כל תסתכלו על עצמיכם מה אתם שרים ומה אתם מניפים במשחקים,ואחריי זה תדברו על אחרים שלטענתכם הם "בוגדים".

מנותק Eran levi

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
למה אתה לא מדבר על הסכסוך עם ברק חוסיין אובמה שיש היום?
בנוסף אני רוצה לציין כי כל 47 מחברי הכנסת חתמו על עצומה לביבי לא להפסיק את הבניה בירושלים אתה ידעת שציפי פיצי לא חתמה על העצומה אובמה רצה להפיל את ביבי ולהחליפה לציפי פיצי

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אבל אמרת שזה בסדר לפרסם את הפרטים שלהם בגלל שהם "דמויות ציבוריות"..
אז למה את שלך לא?
רק ביוטיוב יש לך מאות סרטונים.. אתה עומד בראש תנועה פוליטית ואתה כל הזמן מדבר על השאיפות שלך להיות ראש ממשלה..
הייתי אומר שאתה יותר "דמות ציבורית" מכל פעיל באנרכיסטים נגד הגדר..

בס''ד

חוקית זה בסדר לפרסם את הפרטים של דמויות ציבוריות במיוחד אם הם בעצמם כבר פירסמו את הפרטים. חוקית ומשפטית זה מותר לעשות זאת. ואתה צודק שאני גם דמות ציבורית. אבל אני לא פירסמתי את הפרטים שלי אז המצב שלי שונה מהמצב של הבוגדים האלה. אך זה רק הפן החוקי והמשפטי.

יש גם הפן המוסרי. מוסרית זה אסור לעשות מאומה נגד יהודים אם הם לא בוגדים. חייבים לאהוב כל יהודי באשר הוא יהודי, ולהגן על כל יהודי באשר הוא יהודי. אבל אם היהודי הוא בוגד שמסכן את עם ישראל בזדון, אז מוסרית כדאי לפעול נגד הבוגד המרושע הזה.

ולידיעתך כבר פירסמו את הפרטים שלי הרבה פעמים. בשבילי זה היה כל כך נורא.

מנותק MrKahane

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

חוקית זה בסדר לפרסם את הפרטים של דמויות ציבוריות במיוחד אם הם בעצמם כבר פירסמו את הפרטים. חוקית ומשפטית זה מותר לעשות זאת. ואתה צודק שאני גם דמות ציבורית. אבל אני לא פירסמתי את הפרטים שלי אז המצב שלי שונה מהמצב של הבוגדים האלה. אך זה רק הפן החוקי והמשפטי.

יש גם הפן המוסרי. מוסרית זה אסור לעשות מאומה נגד יהודים אם הם לא בוגדים. חייבים לאהוב כל יהודי באשר הוא יהודי, ולהגן על כל יהודי באשר הוא יהודי. אבל אם היהודי הוא בוגד שמסכן את עם ישראל בזדון, אז מוסרית כדאי לפעול נגד הבוגד המרושע הזה.

ולידיעתך כבר פירסמו את הפרטים שלי הרבה פעמים. בשבילי זה היה כל כך נורא.

אני יכול לראות איך הם מפרסמים את הפלאפון שלהם בשביל פרטים על הפגנות.. בסדר. אבל קשה לי להאמין שהם פרסמו את הכתובת והטלפון שלהם בבית..
וגם באחת הכתבות סהר ורדי אמרה שהופיעו כתובות שהם בכלל לא רשומים בהן וש"נעשתה פה עבודת תחקיר רצינית".. אז כנראה שזה לא פרטים שהם פרסמו בעצמם.

מבחינה מוסרית... אם יש חשש שבעקבות פרסום הפרטים האלה מישהו יפגע, אסור לכם לתמוך בזה..
אתם כל הזמן (ובמיוחד בהקשר של פרסום הפרטים האלה) מדגישים שאתם תנועה שומרת חוק.. אבל לכולם ברור לגמרי מה הכוונה של מי שפרסם את הפרטים האלה.
ואם בפורום הוא הדגיש שהוא לא רומז לשום דבר... הרי את הסרטונים שהעלו עכשיו ליוטיוב, למען הסר ספק, פותחים בציטוט הסטאליניסטי משהו של Israelipatriot "בכל מדינה מתוקנת היו מוציאים את הבוגדות האלה להורג"

אולי אחת ולתמיד תגידו למה? אם אתם לא מתכוונים לעשות שום דבר עם הפרטים האלה, ולא רוצים שאף אחד אחר יעשה שום דבר, אז למה זה טוב?

מנותק MrKahane

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מה זה הפלפולים האלה?
מתחזק? (:

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני יכול לראות איך הם מפרסמים את הפלאפון שלהם בשביל פרטים על הפגנות.. בסדר. אבל קשה לי להאמין שהם פרסמו את הכתובת והטלפון שלהם בבית..
וגם באחת הכתבות סהר ורדי אמרה שהופיעו כתובות שהם בכלל לא רשומים בהן וש"נעשתה פה עבודת תחקיר רצינית".. אז כנראה שזה לא פרטים שהם פרסמו בעצמם.

מבחינה מוסרית... אם יש חשש שבעקבות פרסום הפרטים האלה מישהו יפגע, אסור לכם לתמוך בזה..
אתם כל הזמן (ובמיוחד בהקשר של פרסום הפרטים האלה) מדגישים שאתם תנועה שומרת חוק.. אבל לכולם ברור לגמרי מה הכוונה של מי שפרסם את הפרטים האלה.
ואם בפורום הוא הדגיש שהוא לא רומז לשום דבר... הרי את הסרטונים שהעלו עכשיו ליוטיוב, למען הסר ספק, פותחים בציטוט הסטאליניסטי משהו של Israelipatriot "בכל מדינה מתוקנת היו מוציאים את הבוגדות האלה להורג"

אולי אחת ולתמיד תגידו למה? אם אתם לא מתכוונים לעשות שום דבר עם הפרטים האלה, ולא רוצים שאף אחד אחר יעשה שום דבר, אז למה זה טוב?

בס''ד

יש הרבה סיבות לפרסם את המידע הציבורי הזה (למרות שאנו לא מפרסמים את זה, מישהו שאנו לא מכירים נרשם בפורום ופירסם את זה ועכשיו מישהו מארה''ב ערך סרטון):

א. אולי יש יהודים טובים מירושלים המזרחית או מיו''ש שנפגעו בהפגנות האלימות של האנרכיסטים והם רוצים לתבוע אותם. עכשיו יש ליהודים הטובים האלה מידע שניתן לעזור להם.

ב. אולי יש שוטרים, חיילים או משמר הגבול שנפגעו בהפגנות האלימות של האנרכיסטים והם רוצים לעצור את הפושעים. עכשיו יש להם מידע שניתן לעזור.

ג. אולי יש עדים שראו את האנרכיסטים כשהם ביצעו מעשים בלתי חוקיים. עכשיו יש להם מידע שעשוי לעזור.

ד. אולי יש עיתונאים ימניים (ערוץ 7 למשל) שרוצים לערוך כתבות על האנרכיסטים. עכשיו יותר קל להשיג אותם לראיונות.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

יש הרבה סיבות לפרסם את המידע הציבורי הזה (למרות שאנו לא מפרסמים את זה, מישהו שאנו לא מכירים נרשם בפורום ופירסם את זה ועכשיו מישהו מארה''ב ערך סרטון):

א. אולי יש יהודים טובים מירושלים המזרחית או מיו''ש שנפגעו בהפגנות האלימות של האנרכיסטים והם רוצים לתבוע אותם. עכשיו יש ליהודים הטובים האלה מידע שניתן לעזור להם.

ב. אולי יש שוטרים, חיילים או משמר הגבול שנפגעו בהפגנות האלימות של האנרכיסטים והם רוצים לעצור את הפושעים. עכשיו יש להם מידע שניתן לעזור.

ג. אולי יש עדים שראו את האנרכיסטים כשהם ביצעו מעשים בלתי חוקיים. עכשיו יש להם מידע שעשוי לעזור.

ד. אולי יש עיתונאים ימניים (ערוץ 7 למשל) שרוצים לערוך כתבות על האנרכיסטים. עכשיו יותר קל להשיג אותם לראיונות.

חיים, לזה קוראים דמגוגיה:

א. אם אתה רוצה לתבוע אותם, שם זה מספיק, ואתה יכול לקבל את המידע שלהם במספיק דרכים, בלי העזרה שלכם.

ב. הצבא רוצה לעצור אותם אז הוא יחפש בפורום הימין האמיתי? באמת?

ג. עדים יעידו במשטרה, תפקיד של המשטרה למצוא אותם(ושוב לא באתר של הימין האמיתי)

ד. אם אתם הצלחתם לעלות עליהם, אזי גם התשקורת הבולשביקית יכולה לעלות על הפרטים שלהם.

חיים אנחנו אומנם שמאלנים, אבל לא עד כדי כך מטומטמים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים, לזה קוראים דמגוגיה:

א. אם אתה רוצה לתבוע אותם, שם זה מספיק, ואתה יכול לקבל את המידע שלהם במספיק דרכים, בלי העזרה שלכם.

ד. אם אתם הצלחתם לעלות עליהם, אזי גם התשקורת הבולשביקית יכולה לעלות על הפרטים שלהם.

בס''ד

ציטוט

לא נכון. הרבה פעמים אפילו אם יש לך את השם של מישהו שאתה רוצה לתבוע, קשה לאתר את הכתובת שלו.

ציטוט

הרבה פעמים המשטרה וצה''ל מקלבים מידע מאתרי אינטרנט. אפילו סוכני ביון וריגול מקבלים מידע מאתרי אינטרנט לפעמים.

ציטוט

אולי עדים ראו אנרכיסט מתפרע אך העדים לא יכלו לזהות את המתפרע. אולי המידע יעזור לעדים לזהות את הפושעים.

ציטוט

שוב אנו לא פירסמנו את המידע. מישהו נרשם לפורום ופירסם את זה.
בכל אופן, אתה צודק שהתשקורת הבולשביקית יכולה להשיג את כל המידע הזה. אך פירסום המידע מקל על עיתונאים שרוצים לערוך כתבות - יש לעיתונאים פחות עבודה וזה עשוי לעודד אותם לדווח על הנושא, דבר שאנו רוצים.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

חשבתי שאתה "מרכזניק"

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
"תנועת הימין האמיתי מול הבוגדים האנרכיסטי
« להגיב #20 ב- : מרץ 21, 2010, 07:07:53 »
בס"ד

חשבתי שאתה "מרכזניק"
גם משה פייגלין מגדיר את עצמו "מרכזניק", אבל מה לעשות שהעמדות שלו מדברות בעד עצמן כנ"ל גם במקרה של אוהד הפועל..
« עריכה אחרונה: מרץ 21, 2010, 08:45:27 על ידי חרותניק »

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

גם משה פייגלין מגדיר את עצמו "מרכזניק", אבל מה לעשות שהעמדות שלו מדברות בעד עצמן כנ"ל גם במקרה של אוהד הפועל..

אני לא הייתי משווה בין פייגלין לאוהד הפועל בכלל..

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : מרץ 21, 2010, 10:32:43 »
בס"ד

אני לא הייתי משווה בין פייגלין לאוהד הפועל בכלל..
לא נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון, השתמשתי בפייגלין בתור דוגמא
« עריכה אחרונה: מרץ 21, 2010, 10:50:08 על ידי חרותניק »

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

חשבתי שאתה "מרכזניק"

אצליכם ליברמן זה שמאל וכמו שחירותניק כתב פייגלין זה שמאל.

אם הייתי בפורום של חד''ש או משהוא הייתי מגדיר את עמדותיי כימין.

ציטוט
לא נכון. הרבה פעמים אפילו אם יש לך את השם של מישהו שאתה רוצה לתבוע, קשה לאתר את הכתובת שלו.

אתה רציני? 144, או שאתה מעוניין לחסוך לו את השיחה?

ציטוט
הרבה פעמים המשטרה וצה''ל מקלבים מידע מאתרי אינטרנט. אפילו סוכני ביון וריגול מקבלים מידע מאתרי אינטרנט לפעמים.

המשטרה לוקחת עדויות באינטרנט, המידע הזה, במיוחד לגורמי המשטרה הוא קל להשיג. כל מי שרוצה להשיג אותו למטרה חוקית לא צריך את העזרה שלכם.

ציטוט
אולי עדים ראו אנרכיסט מתפרע אך העדים לא יכלו לזהות את המתפרע. אולי המידע יעזור לעדים לזהות את הפושעים.

אז הם ילכו למשטרה, המשטרה תעצור אותם בלי להסתכל על הפורום שלכם, ב-1001 אמצעים, הקל ביותר 144, יעצרו אותם והעדים יעידו מולם.

ציטוט
שוב אנו לא פירסמנו את המידע. מישהו נרשם לפורום ופירסם את זה.
בכל אופן, אתה צודק שהתשקורת הבולשביקית יכולה להשיג את כל המידע הזה. אך פירסום המידע מקל על עיתונאים שרוצים לערוך כתבות - יש לעיתונאים פחות עבודה וזה עשוי לעודד אותם לדווח על הנושא, דבר שאנו רוצים.

אם אתה רוצה לעודד את העיתונות לכתוב כתבות, יש לך כמה דרכים.
1. דרך של אוהדי הפועל, פשוט תזמין אותם לפורום(בפורום שלנו מסתובבים לפחות 2 עיתונאים, ורק לפני כמה ימים היה ראיון של אוהד שלנו בעיתון העיר)
2. מפנה לעיתונות עם מכתבים או ידיעה מעניינת. הרי אני בספק אם אתה רוצה לתת פרסום חיובי לאותם אנרכיסטים.
לכן שאתם מצלמים אותם מתפרעים, אומרים אמירות קיצוניות, תפרסמו את זה+תשלחו לעיתונאות. מה הקשר בין זה לפרסם את הפאלפון של סהר ורדי?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #24 ב- : מרץ 21, 2010, 13:15:30 »
אצליכם ליברמן זה שמאל וכמו שחירותניק כתב פייגלין זה שמאל.
נראה לי שהבנת אותי לא נכון ובצדק לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך, הבאתי את פייגלין בתור דוגמא לאיש  פוליטי שבאמת מגדיר את עצמו מרכז אך הציבור הרחב רואה בו דווקא איש ימין וזה בכלל לא משנה איך הוא יגדיר את עצמו כי העמדות שלו מדברות בעד עצמן, ואני לא רמזתי בשום צורה שפייגלין הוא איש שמאל.
ועם עמדות כמו שלך הציבור הרחב היה רואה בך דווקא איש שמאל וזה לא משנה איך תקרא לעצמך, ולזה התכוונתי כשהבאתי את פייגלין בתור דוגמא.
« עריכה אחרונה: מרץ 21, 2010, 19:53:41 על ידי חרותניק »