בס"ד
חשבתי שאתה "מרכזניק"
אצליכם ליברמן זה שמאל וכמו שחירותניק כתב פייגלין זה שמאל.
אם הייתי בפורום של חד''ש או משהוא הייתי מגדיר את עמדותיי כימין.
לא נכון. הרבה פעמים אפילו אם יש לך את השם של מישהו שאתה רוצה לתבוע, קשה לאתר את הכתובת שלו.
אתה רציני? 144, או שאתה מעוניין לחסוך לו את השיחה?
הרבה פעמים המשטרה וצה''ל מקלבים מידע מאתרי אינטרנט. אפילו סוכני ביון וריגול מקבלים מידע מאתרי אינטרנט לפעמים.
המשטרה לוקחת עדויות באינטרנט, המידע הזה, במיוחד לגורמי המשטרה הוא קל להשיג. כל מי שרוצה להשיג אותו למטרה חוקית לא צריך את העזרה שלכם.
אולי עדים ראו אנרכיסט מתפרע אך העדים לא יכלו לזהות את המתפרע. אולי המידע יעזור לעדים לזהות את הפושעים.
אז הם ילכו למשטרה, המשטרה תעצור אותם בלי להסתכל על הפורום שלכם, ב-1001 אמצעים, הקל ביותר 144, יעצרו אותם והעדים יעידו מולם.
שוב אנו לא פירסמנו את המידע. מישהו נרשם לפורום ופירסם את זה.
בכל אופן, אתה צודק שהתשקורת הבולשביקית יכולה להשיג את כל המידע הזה. אך פירסום המידע מקל על עיתונאים שרוצים לערוך כתבות - יש לעיתונאים פחות עבודה וזה עשוי לעודד אותם לדווח על הנושא, דבר שאנו רוצים.
אם אתה רוצה לעודד את העיתונות לכתוב כתבות, יש לך כמה דרכים.
1. דרך של אוהדי הפועל, פשוט תזמין אותם לפורום(בפורום שלנו מסתובבים לפחות 2 עיתונאים, ורק לפני כמה ימים היה ראיון של אוהד שלנו בעיתון העיר)
2. מפנה לעיתונות עם מכתבים או ידיעה מעניינת. הרי אני בספק אם אתה רוצה לתת פרסום חיובי לאותם אנרכיסטים.
לכן שאתם מצלמים אותם מתפרעים, אומרים אמירות קיצוניות, תפרסמו את זה+תשלחו לעיתונאות. מה הקשר בין זה לפרסם את הפאלפון של סהר ורדי?