נדב בחורות שמתלבשות בלבוש פרוץ ולא צנוע זה לא עניין שלי אני לא יכול לעשות כלום בקשר לזה...אלו החיים הפרטיים שלהם ויש להם בחירה חופשית שלי אין זכות להתערב בא אבל זה לא יפתור אותם מעונש כי הם מחטיאות את הרבים באיסור חמור של עריות שנאמר "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עינכם".
ומצד שני החברות שמפרסמות פירסומות ושלטי זימה בראש חוצות אלו אני כן בא אליהם בטענות מכיוון שזה עסק שפשוט בחר לפרסם את אותם דברי הזימה,ולכן זו כן כפייה-חילונית כנד הדתיים.
אתה טוען שיש כפייה-דתית בסדר זה הדדי אני גם טוען שיש כפייה-חילונית...
ודרך-אגב אתה וכל השמאלנים צריכים להבין שזוהי מדינה-יהודית.
אתם גם נוהגים לקרקר על כך שצריך "שלטון-החוק" אבל מאידך אתם הם הצבועים כי אם אתם כל-כך אובססיבים בעניין מדוע שלא תלכו לות על אי אכיפת החוק בדברים הנ"ל:
אי אכיפת החוק האוסר כמדומני לפתוח בתי-עסק לא פרטיים בשבת
אי אכיפת החוק האוסר למכור חמץ בפסח
אי אכיפת חוקי התכנון והבנייה בקרב הערבים הגרים בגליל בנגב במזרח-ירושלים וביהודה-ושומרון?
אי אכיפת החוק האוסר למכור בשר חזיר
אה שכחתי אתם מעל לחוק לכם מותר להפר את החוק בריש גלי מכיוון שאתם "הציבור-הנאור" דהיינו שמאלנים ולכן השמאל בזמנו ציפצף על החוק וניפגש עם מחבלי אש"ף למרות שהיה חוק מפורש שאסר זאת.
אז מי כאן הפורע-חוק???
נתחיל מזה שתמונות זימה זה לא כפיה חילונית, בדיוק כמו שיש לבחורות להתלבש איך שהם רוצים, יש לכל בית עסק לעשות איזה פרסומת שהוא רוצה.
בדיוק כמו שיש לך זכות לפרסם סרטונים של כריתת ראש.
להבדיל מחוק מדיני "לא למכור חזיר".
זה לא כפיה, החזיר זה כן. אם יהיה חוק אנטי דתי, נגיד איסור על מכירת ספר סידור או משהוא, תוכל להתלונן.
אבל אתה יודע מה? זה מעצבן אותך? תרים טלפון לאותם חברות, תארגן מרד צרכנים ותראה איך הפרסומות נעלמות.
אני אתן לך 2 דוגמאות.
אתה זוכר שלפני כמה זמן היה פרסומת של חברת ויזה כאל על "אשראי אחראי"(הלוואה אחראית, פרסומת שנועדה לקדם את מוצרי האשראי של החברה)? בפרסומת היה את שי אביבי בשמלה כמשל ללחץ/חנק.
מה שאתה לא יודע, ואני כן כי במקרה עבדתי שם באותה תקופה, זה שהרבה לקוחות דתיים יתלוננו על הפרסומת. מה פתאום גבר בשמלה?
נחש מה קרה? הורידו את הפרסומת, וביצעו פרסומת של שי אביבי בכנרת שהוא צועק "שמשהוא כבר יסגור את המינוס".
כנ''ל בפרסומת של פפסי עם ההדמיה של תהליך האבולוציה, הורידו את הפרסומת עקב תלונות של דתיים, מה פתאום אדם בא מהקוף?
לאותם חברות לא אכפת מה אתה אוהב, מה העקרונות שלך ומה האמונות שלך. מעניין אותם אם אתה קומה אצליהם או לא.
וזה רחוק מכפיה דתית.
בנוגע לחוקים, זה בדיוק העניין, החוקים האלו הם הכפייה הדתית שאנחנו מתלוננים עליה(מלבד הבניה של הערבים).
למה לא אוכפים? כי לא צריך לאכוף אותם. לך בשבת, תראה מקום פתוח או שמוכר חזיר, תצלצל למשטרה...
חוץ מזה אתה האחרון שיכול לבכות על חוקים, כי כמובן לא הזכרת את הבניה הבלתי חוקית של יהודים בשטחים.