סליחה אני לא רוצה שהילדים שלי יחשפו לפרסומות זימה במקומות ציבוריים וגם אני לא רוצה להיחשף לזה!!! ברור שזו כפייה!!!!
למה אני צריך להימנע מללכת במקומות ציבוריים אך ורק בגלל שיש שם פרסומות ענק של זימה? כי אם יש דבר כזה זה מקשה עלי נורא כי אסור לגבר להסתכל על נשים וקל וחומר על תמונות לא צנועות בלבוש מינימאלי של זימה.
כופים עלי במדינה-היהודית מצעדי תועבה למרות שרוב הציבור מתנגד לכך בתוקף גמור ומביא סלידה ושאט נפש מאותם יצורים סוטים המתקראים הומואים.
ויש גם חרדים שיטענו שכופים עליהם למשל לעמוד בצפירה ביום השואה (למרות שאני עומד) אבל יש בזה גם היגיון למרות שכאמור אני לא מסכים איתם בזה ולא בגלל שבאמת אני מאמין שהצפירה תעזור לאותם נרצחים הי"ד אלא מפאת חילול-ה' כי אם חילוני יראה למשל שאני לא עומד בצפירה הוא יסיק מזה שככה כל הדתיים מתנהגים ומזלזלים בנרצחי השואה ח"ו ויתרחק יותר מהיהדות.
אבל כאמור אין בצפירה שום עזרה וסיוע לנרצחים ולכן עדיף לקרוא פרקי תהילים לעילוי נשמתם או לחלופין החרדים מציינים את יום-השואה בעשרה לטבת שזהו יום הקדיש הכללי וזה הרבה יותר מועיל לנשמות הנרצחים מאשר צפירה שזה סתם מנהג של גויים שבכלל לא מסייע לנשמותם של הנרצחים.
1. אתה חתיכת צבוע, אם אתה מפרסם כאן, לפני ילדים מתחת לגיל המותר, סרטון של כריתת ראש בלי שום בעיה, אתה האחרון שיכול להתלונן על "תמונות זימה".
2. מפריע לך? תפנה לחברה שמפרסמת, ליחסי הציבור, לחברי הכנסת, לרשויות החוק המתאימות, לבג''ץ וכן הלאה.
זה לא כפיה ולא נעליים.
3. בנוגע למצעד הגאווה, אף אחד לא כופה עליך להשתתף בו, זכותם לבצע את המצעד הזה, בדיוק כמו שאני צריך לסבול את שירי החרדים בסוכות.
רוב הציבור מתנגד לזה? גם אם זה נכון(נא הבא מקור, ועשו טובה לא סקר, עברנו כבר על זה) זה זכותם הבסיסית.
4. בנוגע לצפירה, אף אחד לא כופה שום דבר, אתה ראשי לא לעמוד בצפירה וזה זכותך המלאה(או לחרדי), אם אתה סופג על זה ביקורת חברתית זה משהוא אחר, זה לא כפיה.
5. לסיכום, אין חוק שכופה עליך להסתכל בתמונות, לעמוד בצפירות, להשתתף במצעד הגאווה וכן הלאה, לאומת זאת יש חוק על איסור תחבורה ציבורית בשבת, על איסור אכילת חמץ בפסח וכן הלאה. הבנת את ההבדל?