כתב נושא: שאלה לידידי חיים בן פסח הי"ו  (נקרא 1684 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לידידי חיים בן פסח הי"ו
« ב- : מרץ 18, 2010, 04:51:11 »
בס"ד

חיים שלום רב,
אתה אומר בסרטונים שצריך לעודד את הרעבים להגר ונתת דומגאות שמדינות מערביות כמו:קנדה,ניו זילנד,אוסטרליה ורומניה,שהן רוצות פעילים ערבים.

מצד שני אתה אומר באנגלית שצריך להפסיק הגירה מוסלמית בגלל שהם משתלטים על אירופה והמערב ורוצים לכבוש אותה..

אז מה העמדה שלך?

אני חושב שצריך פשוט לשלוח אותם למדינות מוסלמיות..

תודה מראש,

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : מרץ 18, 2010, 12:28:25 »
בס''ד

אם מדינות מערביות מוכנות לקבל ערבים מארץ ישראל, עלינו לשלוח את הערבים לשם.

אני כן אומר באנגלית שהמוסלמים כובשים את המערב דרך הגירה. כי אני רוצה לשכנע את הגויים שהמוסלמים מאיימים עליהם וכדאי לגויים לתמוך בישראל נגד המוסלמים.

אך תעמולה לחוד ומעשים לחוד. כשתהיה לנו הזדמנות לפתור את הבעיה הערבית שלנו, לא נהסס לעשות זאת בכל דרך אפשרית. אם מדינות מערביות כל כך טיפשות שהן רוצות פועלים ערבים רק כי משלמים פחות לפועלים ערבים, נשלח למדינות הללו את הערבים שלנו. בעלי העסקים שם מאוד רוצים את זה. לדעתי משוגעים אלה שמוכנים לקבל מהגרים ערבים או מוסלמים. אך יש לנו בעיה קיומית ועלינו לפתור אותה. ללא ספק, רוב הערבים היו מעדיפים להגר למדינות מערביות במקום מדינות מוסלמיות. לנו זה לא איכפת. כל עוד שהם יעזבו את ארץ הקודש שלנו.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 18, 2010, 16:08:55 »
בס"ד

בס''ד

אם מדינות מערביות מוכנות לקבל ערבים מארץ ישראל, עלינו לשלוח את הערבים לשם.

אני כן אומר באנגלית שהמוסלמים כובשים את המערב דרך הגירה. כי אני רוצה לשכנע את הגויים שהמוסלמים מאיימים עליהם וכדאי לגויים לתמוך בישראל נגד המוסלמים.

אך תעמולה לחוד ומעשים לחוד. כשתהיה לנו הזדמנות לפתור את הבעיה הערבית שלנו, לא נהסס לעשות זאת בכל דרך אפשרית. אם מדינות מערביות כל כך טיפשות שהן רוצות פועלים ערבים רק כי משלמים פחות לפועלים ערבים, נשלח למדינות הללו את הערבים שלנו. בעלי העסקים שם מאוד רוצים את זה. לדעתי משוגעים אלה שמוכנים לקבל מהגרים ערבים או מוסלמים. אך יש לנו בעיה קיומית ועלינו לפתור אותה. ללא ספק, רוב הערבים היו מעדיפים להגר למדינות מערביות במקום מדינות מוסלמיות. לנו זה לא איכפת. כל עוד שהם יעזבו את ארץ הקודש שלנו.

מסכים איתך.גם ככה הם לוחצים כולם עלינו להתאבד,אז אנחנו נדאג לעצמנו ולא להם.