כתב נושא: תמונות מההילולת ד"ר ברוך גולדשטיין הי"ד בערב פורים  (נקרא 16230 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק DolphinBoy

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • כהנא צדק, ועכשיו הכל ברדק!
האלקשי היית תופס את מרזל ובן גביר לשיחה ופותר את כל בעיות הפורום...

נכון! למה לא עשית את זה?  ???

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
האלקשי היית תופס את מרזל ובן גביר לשיחה ופותר את כל בעיות הפורום...

נכון! למה לא עשית את זה?  ???

באמת לא דיברת איתם? על רוני ההומו..

Aaron

• אורח
זה לא הזמן ולא המקום לדבר על שטויות כאלה. הייתה הילולה על אירוע מאוד חשוב, מה רוני קשור לשם בכלל?.

מנותק Apricot

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
למה להלל אנשים כמו ברוך גולדשטיין, עמי פופר ועדן נתן זאדה שהרגו אנשים באקראי שלא עוללו כל רע ?

דרך אגב הכרתי באופן אישי את עדן נתן זאדה, למד איתי בתיכון...היה איש נחמד, לא האמנתי כאשר הלך ורצח אנשים באקראי רק בגלל מוצאם האתני

יש לדעת להבדיל בין המחבלים שבקרב האוכלוסיה הערבית לבין האנשים שלא עוללו כל רע
אורי אבנרי - דע זאת - אתה פסיכי, אתה משוגע

Aaron

• אורח
למה להלל אנשים כמו ברוך גולדשטיין, עמי פופר ועדן נתן זאדה שהרגו אנשים באקראי שלא עוללו כל רע ?

דרך אגב הכרתי באופן אישי את עדן נתן זאדה, למד איתי בתיכון...היה איש נחמד, לא האמנתי כאשר הלך ורצח אנשים באקראי רק בגלל מוצאם האתני

גם הילדים הקטנים והנשים שנרצחו באוטובוסים ומסעדות לא עוללו כל רע ונרצחו ע"י מחבל מתאבד.
הנקמה היא להרוג לאוכלוסיה האוייבת גם כן אנשים פשוטים. דרך אגב, מי שמאמין באסלאם הוא מחבל, כי האסלאם היא דת נאצית ומוחמד היה רוצח ואנס ומי שמאמין בדת הזאת הולך בדרכו של מוחמד.

מנותק Apricot

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
גם המחבלים הערבים שרוצחים נשים וילדים באוטובוסים הם רוצחים בדם קר ויש להשמיד אותם עד האחרון בהם

בכל מקרה אני לא מאמין בנקמה

חשוב למשל על אדם שמשפחתו נהרגה בהפצצת צה"ל על בית חאנון, בא נניח והאדם הזה בכלל אתאיסט ולא מוסלמי - ובכלל מעולם לא חשב על להרים יד על חייל או אזרח ישראלי , אך עם זאת הוא אכול נקמה כי ילדיו נהרגו מול עיניו ולכן מחליט לקחת רובה אוטומטי, לחדור לשטח ישראל ולרסס אנשים תמימים בבית כנסת ביישוב ישראלי כלשהו

זהו כמובן, גם רצח מתועב - ולדעתי נקמה לא מצדיקה זאת

בכל מקרה בקשר לדת האיסלאם, אני לא מתמצא בה, אבל יש מוסלמים רבים שחיים באופן "רגיל" ורק מחפשים פרנסה למשפחתם ולא מחפשים בידיהם להרוג יהודים כל היום

בייקר

• אורח
אלמנט ההתרעה והגמול.מידה כנגד מידה.

Aaron

• אורח
טוב, יש לנו תפיסות עולם שונות ולכן זה מיותר להתווכח. אני כן מאמין בנקמה. לא כואב לי אפילו טיפה כשילדים או נשים מוסלמים מתים ולא אכפת לי אם הם חפים מפשע. כי הם חיים על אדמה שלנו. כל עוד הם חיים על אדמה יהודית מצידי שיושמדו... וכולם יודעים מה הערבים הישראליים חושבים על היהודים, הם ערב רב, גיס חמישי. תומכים בחיזבאללה, סוריה, איראן, חמאס, מסייעים למחבלים לבצע פיגועים בא"י.

מנותק Apricot

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חשוב שכל שמשפחותיהם של כל המוסלמים שנרצחו ביום ההוא במערת המכפלה ילכו ויחפשו נקמה וילכו לרצוח יהודים באופן שרירותי, ואז משפחות היהודים הנ"ל ילכו לחפש נקמה ולרצוח מוסלמים באופן שרירותי, ואז המשפחות של המוסלמים האלו גם יחפשו נקמה והלאה והאלה...

ובסוף כולם ימותו ולא ישאר פה דבר

(טוב סביר להניח שהערבים יישארו, כי יש הרבה יותר מהם)

דרך אגב יש בארץ ערבים ומוסלמים "טובים" כמו הדרוזים והצ'רקסים שמתגייסים לצה"ל - ואין לשכוח את עמוס ירקוני שהיה מגדול מפקדי צה"ל ונלחם למען ישראל ובכלל נולד בדואי, או את עזאם עזאם שישב בכלא המצרי בגין ריגול לטובת ישראל

Aaron

• אורח
הערבים לא ירצו לנקום על הנקמה שלנו כי הם ידעו שהמחיר יקר מאוד.
ואין אפילו חייל ערבי מוסלמי אחד בצבא. יש רק דרוזים בדואים וצ'רקסים... ערבים מוסלמים אין.

בייקר

• אורח
הבדואים הם מוסלמים.
לא כל ערבי מאמין בנקמת דם ומתנהג כך.
את הטיעון תפנה למחבלים שרוצחים בנו ואינם מפחדים מנקמת דם.
בזמנו פגעו באחותו של הר ציון.כל שנה ביום שפגעו בה הוא היה נכנס לכפר הערבי והורג בני משפחה של מי שפגע באחותו.
מאיר הר ציון נחשב כחיל הטוב בצבא.

מנותק Apricot

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ראיתי לא ממזמן כתבה בYnet על ערבי מוסלמי שהתנדב לצה"ל וסובל מטראומה מאז חטיפת גלעד שליט (הוא חלק מן הכוח שהותקף ע"י הפלסטינים)

דיי הפתיע אותי למען האמת

מאיר הר ציון רצח רק 4 בדואים אם אני לא טועה....ולא חזר על המעשה כל שנה...
הוא אמנם היה חייל מהולל אך אני מאמין שאיש לא נתן לו את עיטוריו על נקמת הדם שהוא ביצע

חוץ מזה תחשוב שטכנית אם אתה מצדיק נקמות דם למעשה אתה אומר שמשפחות המוסלמים שנפגעו במערת המכפלה הם בעלי לגיטימציה לבוא ולפגוע במשפחתו של ברוך גולדשטיין

בייקר

• אורח
כן יש להם לגטימציה בהנחה שאנו חיים בחברה שבטית עם ערך נקמת הדם.
אני לא חושש משפיכות דמים הדדית כי במילא הערבים משמידים אותנו בצורה שיטתית יומיומית בגלל דתם והג'יהאד אז כאן בנוסף למניע דתי לאומני יתווסף מניע נוסף.
או שלחילופין הם יחששו ויאמרו היהאוד מג'נון ולא כדאי להתעסק איתם כי נמות.
פופר נאנס בידי ערבים.
נתן זאדה נסע לשפרעם והיה יכול לפגוע בדרוזים חלילה ואני מגנה זאת.
גולדשטיין הגיב על גל טרור ערבי מוסלמי באותה העת.

בייקר

• אורח
אני גם נגד הכללות ושנאה על רקע גזע או דת.
אבל הערבים הם אויב.
אין לי בעיה עם מוסלמי באינדונזיה או עם מוסלמי שחור בארה"ב.
עובדתית צבא ההגנה לישראל הפציץ במלחמת ההתשה את ערי התעלה והפציץ בלבנון ונפגעו אזרחים ערבים בלתי מעורבים.
ויתכן שהם ינקמו בנו נקמת דם.
בחברון הרבה מהנרצחים הם תומכי חמאס.
אני מברך כל מי שמתגייס לצה"ל.
עמוס ירקוני הוא גיבור אבל הוא חריג והוא היוצא מהכלל (ביחד עם שבטו)המעיד על הכלל.
אני כן מסכים עם רוח דבריך וההגיון שבהם.
אני גם ביקרתי את חיים שקורא למוסלמים נאצים.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
אני גם נגד הכללות ושנאה על רקע גזע או דת.
אבל הערבים הם אויב.
אין לי בעיה עם מוסלמי באינדונזיה או עם מוסלמי שחור בארה"ב.
עובדתית צבא ההגנה לישראל הפציץ במלחמת ההתשה את ערי התעלה והפציץ בלבנון ונפגעו אזרחים ערבים בלתי מעורבים.
ויתכן שהם ינקמו בנו נקמת דם.
בחברון הרבה מהנרצחים הם תומכי חמאס.
אני מברך כל מי שמתגייס לצה"ל.
עמוס ירקוני הוא גיבור אבל הוא חריג והוא היוצא מהכלל (ביחד עם שבטו)המעיד על הכלל.
אני כן מסכים עם רוח דבריך וההגיון שבהם.
אני גם ביקרתי את חיים שקורא למוסלמים נאצים.
בס"ד
לא יעזור מוסלמי זה מוסלמי.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה

כשכופים על עם אחד לדור בכפיפה אחת עם עם אחר זר, מוזר ועוין, קורים מקרים כאלו של התפרצויות "אקראיות".  (אגב, אני לא מסכים שזה היה באקראי.)  אם זה לא היה הקדוש עדן נתן זאדה הי"ד, זה היה מישהו אחר.  האשמים האמיתיים בארוע זה ובכל הארועים הם ה"מנהיגים" האומללים שלנו שאינם מוכנים ליישם את השלב הסופי של חילופי אוכלוסין, שהחל ב-1948 כשהערבים פלטו מקרבם 800,000 יהודים שעלו לא"י, וזאת אך ורק משום שה"מנהיגים" הללו מפחדים מדעת הקהל העולמית---קהל שמורכב ברובו מאנטישמים עוינים.  הערבים נתנו לנו את היהודים שגרו בקרבם, ועכשיו עלינו להחזיר להם את הערבים שגרים בקרבנו.  מלימוד היסטוריה ומעקב אחר מאורעות יומיומיים ברחבי העולם, קל לראות שמצב דומה קיים בכל מקום שבו גרים שני עמים שונים ועוינים.  כמובן שברוב המקרים הללו מעורבים מוסלמים ("ידו בכל ויד כל בו"), אבל גם באירופה הנאורה כביכול, עם תום מלחמת העולם השניה, צ'כוסלובקיה (לשעבר) ופולין פלטו מקרבם מיליוני גרמנים משת"פים של היטלר שחיו שם מאות שנים.  העולם לא פצה פה.  אני ממליץ לך לקרוא את הספר לשכים בעיניכם שכתב הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק Apricot

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
דוקא_כך, לא נכנסתי לעניינים הפוליטיים של ישראל והערבים....הרי בנושא הזה אני מחזיק בדעות ימניות (אמנם לא קיצוניות, אך ימניות)

אך התייחסתי לעובדה שאנשים נוטים להלל את עדן נתן-זאדה רק בגלל שלקח רובה, עלה על אוטובוס והחל רוצח אנשים תמימים רק בגלל מוצאם האתני

אינני רואה בכך שום מעשה גבורה וחשוב שבצד הערבי הם מהללים מחבלים שהולכים ומתפוצצים באוטובוסים וכך רוצחים אנשים תמימים גם כן

אינני מבדיל ברוצחים היוצאים משני הצדדים ולדעתי כולם פסולים

בייקר

• אורח
לא עניין של גבורה או הלל.
יש כאן מאבק לחיים ולמוות בין שתי תנועות לאומיות דתיות שנמשך יותר מ100 שנה.
בכתיבתך רוצחים משני הצדדים אתה מתייחס לזאת כאילו מדובר באירוע פלילי או מקומי.
קיימת שנאה לאויב ולכן אנשים שמחים שרוצחים בערבים.
עדיין מדובר במיעוט קטן מאד שהורג בערבים ובמיעוט שמשתתף בהילולה.

מנותק Apricot

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
עדן נתן זאדה ביצע את הרצח כתגובה להתנתקות, ההתנתקות אמנם הייתה פשע מתועב, מטופש, אנוכי - שרק פגע בישראל ונתן לחמאס לבסס בעזה מערכת הגנתית בדומה למה שיש בדרום לבנון (קראו באתר "תיק דבקה" לעוד פרטים, לאחרונה האתר נראה אמין יותר, אבל מי יודע)

אך עם זאת המעשה שעשה - רציחת אנשים באופן אקראי באוטובוס (מעשה שלא ימנע את ההתנתקות, גם אם היה הורג 100 אנשים) הינו מעשה מיותר ובזוי, לפי דעתי

המעשה הזה הוא אינו דבר מלבד פריקת זעם על אנשים חפים מפשע - אכן יש סיכוי שאולי האנשים שנהרגו שם שיתפו פעולה עם האוייב בצורה מסויימת, תמיד יש סיכוי כזה, אך יש גם סיכוי (גדול יותר - סביר להניח) שהם היו חפים מפשע ולא שלחו ידם מעולם בניסיון לפגוע ביהודים ורק מנסים לחיות חיים נורמלים - האם לנתן זאדה יש זכות להרוג אותם רק כי ממשלת ישראל החליטה לבצע את ההתנתקות?

מה שאני רואה בהילולות זה אנשים שמפארים את הרצח, למשל כמו גרפיטי שפעם ראיתי "נתן זדאה הגבר" (בדומה ל"ברוך הגבר") - האם נתן זאדה הוא "גבר" בגלל שלקח רובה וריסס אנשים שרק ביקשו לנסוע באוטובוס ?

ועוד הערה - מה אם היה יהודי באוטובוס? והיה הורג אותו בשגגה? האם גם היה נתן זאדה "גבר" במקרה הזה ?
« עריכה אחרונה: מרץ 08, 2007, 11:35:42 על ידי Apricot »

בייקר

• אורח
לדעת נתן זאדה הרצח היה מפסיק את הגירוש.
לדעת עמיר הרצח היה מפסיק את תהליך אוסלו.
פופר נקם על אונס שבוצע בו בילדותו ויש הרואים בתהליך הזה תהליך פסיכוטי.
לדעת גולדשטיין הוא מנע מעשי טבח שביצעו מחבלים ביהודים שהיו ידידיו הקרובים.
אתה מדבר כרופא או פסיכיאטר המנתח תהליך קליני ומתעלם מהסיטואציה.
הסיטואציה היא כזאת:במשך יותר מ100 מבצע בנו האויב הערבי מוסלמי תהליך השמדה שיטתי.
מעשי אלימות ורצח כל יום.
במצב כזה נקמה היא תגובה טבעית ונורמלית ותמיכה בה היא רגש נורמלי.
נהפוך הוא המצב הקיים מפליא כי מעשי הטרור או הרצח של יהודים נגד ערבים נדירים ומתרחשים אחת לשנה או אחת ל10 שנים או בעת אירוע מדיני ופוליטי כלומר בזמנים שאינם רגילים.
קח אותי לדוגמא אלמלא הערבים אחי היה היום חי בריא נשוי עם משפחה ולא היה נהרג בגיל 19.5 !
האם אתה דורש ממני לבכות כשגולדשטיין טובח בתומכי חמאס?
וכן ערבים טבחו ביהודים בבית כנסת וכאב לי וגיניתי זאת.
אבל אדם קרוב אצל עצמו,משפחתו,עירו וארצו.
לכן כשנהרג אח יהודי כואב לי ואני שמח כשנהרג אויב מוסלמי ערבי.
אם הערבים רוצים לחיות בשלום אדרבא!שלא יאנסו את עמי פופר או ירצחו את חבריו של גולדשטיין.
ושהשמאלנים לא יגרשו יהודים או יגרמו למותם!
אפילו חיים בן פסח שהוא קיצוני ממני איננו תומך ברצח אקראי של ערבים כי הוא שגוי טקטית אבל מוסרית הוא מצדיק זאת כי הבא להורגך השכם להורגו.
סיכמנו כאן כולנו ששומרים על החוק אלא במצב של גירוש.
ואני קורא לכולם כאן לא להרוג ערבים ולא לעבור על החוק.
אבל אני לא יכול לבוא לכהנא צדק שדודו נהרג במלחמת ההתשה ולומר לו להתאבל כשערבי נהרג!
לא רוצה שאף אחד ימות אבל במציאות המרה יש השלכות ותוצאות לכל מעשה.
לדוגמא:רבין בגד באוסלו ורצח באלטלנה ועמיר רצח אותו ועמיר יושב בכלא!
לדוגמא:ערבים רוצחים יהודים ואז באירוע נדיר קם יהודי ונוקם.
בעבר צה"ל היה נוקם בפדאיין שרצחו יהודים.
אתה יודע מה?אם הצבא היה מקבל הוראות נכונות לא היה צורך במחתרות,נקמות,טבח ורצח.
אני לא אוהב שיהודי יורה בתוך מסגד או באוטובוס מלא ערבים למרות שהסיכוי שיהודי יפגע אפסי.
המחתרת היהודית גרמה לסולימאן חירבאווי חבלן דרוזי להתעוור והם התנצלו על כך!
אין בכוחי למנוע מעשי רצח וטבח הדדיים.
אני לא פוליטיקאי ואין זאת מתפקידי לגנות.

בייקר

• אורח
אגב מעולם לא ראיתי מוסלמי אתאיסט כי באיסלם אין הפרדה בין דת ומדינה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
לדעת נתן זאדה הרצח היה מפסיק את הגירוש.
לדעת עמיר הרצח היה מפסיק את תהליך אוסלו.
פופר נקם על אונס שבוצע בו בילדותו ויש הרואים בתהליך הזה תהליך פסיכוטי.
לדעת גולדשטיין הוא מנע מעשי טבח שביצעו מחבלים ביהודים שהיו ידידיו הקרובים.
אתה מדבר כרופא או פסיכיאטר המנתח תהליך קליני ומתעלם מהסיטואציה.
הסיטואציה היא כזאת:במשך יותר מ100 מבצע בנו האויב הערבי מוסלמי תהליך השמדה שיטתי.
מעשי אלימות ורצח כל יום.
במצב כזה נקמה היא תגובה טבעית ונורמלית ותמיכה בה היא רגש נורמלי.
נהפוך הוא המצב הקיים מפליא כי מעשי הטרור או הרצח של יהודים נגד ערבים נדירים ומתרחשים אחת לשנה או אחת ל10 שנים או בעת אירוע מדיני ופוליטי כלומר בזמנים שאינם רגילים.
קח אותי לדוגמא אלמלא הערבים אחי היה היום חי בריא נשוי עם משפחה ולא היה נהרג בגיל 19.5 !
האם אתה דורש ממני לבכות כשגולדשטיין טובח בתומכי חמאס?
וכן ערבים טבחו ביהודים בבית כנסת וכאב לי וגיניתי זאת.
אבל אדם קרוב אצל עצמו,משפחתו,עירו וארצו.
לכן כשנהרג אח יהודי כואב לי ואני שמח כשנהרג אויב מוסלמי ערבי.
אם הערבים רוצים לחיות בשלום אדרבא!שלא יאנסו את עמי פופר או ירצחו את חבריו של גולדשטיין.
ושהשמאלנים לא יגרשו יהודים או יגרמו למותם!
אפילו חיים בן פסח שהוא קיצוני ממני איננו תומך ברצח אקראי של ערבים כי הוא שגוי טקטית אבל מוסרית הוא מצדיק זאת כי הבא להורגך השכם להורגו.
סיכמנו כאן כולנו ששומרים על החוק אלא במצב של גירוש.
ואני קורא לכולם כאן לא להרוג ערבים ולא לעבור על החוק.
אבל אני לא יכול לבוא לכהנא צדק שדודו נהרג במלחמת ההתשה ולומר לו להתאבל כשערבי נהרג!
לא רוצה שאף אחד ימות אבל במציאות המרה יש השלכות ותוצאות לכל מעשה.
לדוגמא:רבין בגד באוסלו ורצח באלטלנה ועמיר רצח אותו ועמיר יושב בכלא!
לדוגמא:ערבים רוצחים יהודים ואז באירוע נדיר קם יהודי ונוקם.
בעבר צה"ל היה נוקם בפדאיין שרצחו יהודים.
אתה יודע מה?אם הצבא היה מקבל הוראות נכונות לא היה צורך במחתרות,נקמות,טבח ורצח.
אני לא אוהב שיהודי יורה בתוך מסגד או באוטובוס מלא ערבים למרות שהסיכוי שיהודי יפגע אפסי.
המחתרת היהודית גרמה לסולימאן חירבאווי חבלן דרוזי להתעוור והם התנצלו על כך!
אין בכוחי למנוע מעשי רצח וטבח הדדיים.
אני לא פוליטיקאי ואין זאת מתפקידי לגנות.
בס"ד
בקשר לעמיר אתה טועה הוא לא אמר זאת ההפך.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i