כתב נושא: עשיתי סרטון עם המידע על האנרכיסטים בירושלים  (נקרא 10945 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« עריכה אחרונה: מרץ 16, 2010, 23:31:42 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עשיתי סרטון עם המידע על האנרכיסטים בירושלים
« להגיב #1 ב- : מרץ 16, 2010, 00:24:22 »
הגבתי, כל הכבוד אחי  O0

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 16, 2010, 00:29:52 »
בבקשה תסבירו לי אחת ולתמיד: בשביל מה אתם מפרסמים את הפרטים שלהם? בשביל שאפשר יהיה להציק להם בטלפון? בשביל שאפשר יהיה להניח להם מטען צינור בפתח הבית כמו שעשו לזאב שטרנהל?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 16, 2010, 00:34:35 »
בבקשה תסבירו לי אחת ולתמיד: בשביל מה אתם מפרסמים את הפרטים שלהם? בשביל שאפשר יהיה להציק להם בטלפון? בשביל שאפשר יהיה להניח להם מטען צינור בפתח הבית כמו שעשו לזאב שטרנהל?

אולי זה רק כדי להרתיע אותם, והסרטון של הערוץ הראשון הוכיח שהמטרה הזו הושגה. נקווה גם לראות את התוצאות בשטח (שהם לא יבואו להפגין).

להזכירך, הימין האמיתי היא תנועה של שומרי חוק וההוכחה הכי טובה לכך היא שגם כאשר התפרסמה ההודעה לגבי זהותם באתר, הובהר

היטב שאין מטרת הפרסום לעודד או לאפשר פגיעה בהם באופן בלתי חוקי.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 16, 2010, 00:34:54 »
אם זה היה נכון ניראה לך שהיו עונים פה על זה?...ומגיע להם שיתנקמו בהם ואני לא מדבר על מטעני צינור או משהו כזה..
אל תצביע תשפיע

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עשיתי סרטון עם המידע על האנרכיסטים בירושל
« להגיב #5 ב- : מרץ 16, 2010, 00:38:43 »
אולי זה רק כדי להרתיע אותם, והסרטון של הערוץ הראשון הוכיח שהמטרה הזו הושגה. נקווה גם לראות את התוצאות בשטח (שהם לא יבואו להפגין).

להזכירך, הימין האמיתי היא תנועה של שומרי חוק וההוכחה הכי טובה לכך היא שגם כאשר התפרסמה ההודעה לגבי זהותם באתר, הובהר

היטב שאין מטרת הפרסום לעודד או לאפשר פגיעה בהם באופן בלתי חוקי.
אני לא חושב שצריך להתחייב לשמור על החוק..הרי בסופו של דבר תצתרחו לעבור עליו לדעתי בשביל להשפיע על משהו וזה כולל איומים ופגיעה(סבירה)באנשים מהסוג הזה.
אל תצביע תשפיע

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 16, 2010, 00:40:44 »
אני ממליץ לא לתקוף אותם או לעשות משהו כזה כי אנחנו שומרי חוק.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 16, 2010, 00:45:30 »
יישר כוח  O0

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 16, 2010, 04:25:58 »
בס''ד

אנו שומרי חוק ואנו לא מציעים לעשות שום דבר נגד הבוגדים האלה. כי אנו מתונים.

יישר כח משה על הסרטון המרתק.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 16, 2010, 05:36:18 »
בס''ד

אנו שומרי חוק ואנו לא מציעים לעשות שום דבר נגד הבוגדים האלה. כי אנו מתונים.

יישר כח משה על הסרטון המרתק.

אז אם אני לדוגמה יפרסם את הפרטים של חלק מחברי הפורום, עם אמירה ברורה שאני אזרח שומר חוק ולא קורה לפגוע בכם, אך מציין את דעותכם, זה יהיה בסדר?

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : מרץ 16, 2010, 12:26:42 »
יוטיוב המנוולים ימ"ו הורידו את הסרט.
אשמח אם תעלה אותו ל flix .

לכול השמאלנים "יפי הנפש" שהגיבו פה בגנות הסרט ופירסומם של הבוגדים המנוולים הללו , אתם חייבים להבין שאותם יהודונים רק מחזקים את הערבים הנאצים במאבק שלהם להשמיד את המדינה היחידה שיש לנו.
לצערנו הרב רשויות החוק שייכות לאליטה השמאלנית הבוגדנית ולכן מתייחסים למנוולים הללו בכפפות של משי.
מישהו חייב להרתיע את אותם נבלות ולכן כול הכבוד למי שפירסם את הפרטים שלהם.
אני מקווה שבקרוב אני אזכה לראות את האליטה השמאלנית המנוולת מחוץ לעמדות המפתח ואותם בוגדים מנוולים יענשו בגין בגידה וסיוע לאויב.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : מרץ 16, 2010, 12:35:12 »
אז אם אני לדוגמה יפרסם את הפרטים של חלק מחברי הפורום, עם אמירה ברורה שאני אזרח שומר חוק ולא קורה לפגוע בכם, אך מציין את דעותכם, זה יהיה בסדר?

אנחנו פוגעים בביטחונה של המדינה?? אנחנו שאוהבים את הארץ ומוכנים לחסום בגופינו כול פעולה התאבדותית של חזרה לגבולות 67'. אנחנו שרק מרתיעים מפני הרע ביותר ואומרים את האמת לעם.
אם אתה חושב ככה אז עדיף שתלך מהר להתאשפז בבית משוגעים.

אותם בוגדים מנוולים תומכים בהשמדתה של מדינת ישראל , הם רוצים שנפקיר את גבולות המדינה ונחזור לגבולות 67'.
הם מניפים את דגל אש"ף במקום את דגל ישראל , הם מגנים את המדינה היהודית מול תקשורת זרה ועוינת והם אינם משרתים בצבא ומגינים על המדינה היחידה שיש לעם שלנו.

לכן יפה עשה פותח השירשור שחשף את פרטיהם של המנוולים הבוגדים האלה . אני משוכנע שזה זה מרתיע חלק מהם להמשיך להסית ולפגוע במדינה.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 16, 2010, 13:07:08 »
אנחנו פוגעים בביטחונה של המדינה?? אנחנו שאוהבים את הארץ ומוכנים לחסום בגופינו כול פעולה התאבדותית של חזרה לגבולות 67'. אנחנו שרק מרתיעים מפני הרע ביותר ואומרים את האמת לעם.
אם אתה חושב ככה אז עדיף שתלך מהר להתאשפז בבית משוגעים.

אותם בוגדים מנוולים תומכים בהשמדתה של מדינת ישראל , הם רוצים שנפקיר את גבולות המדינה ונחזור לגבולות 67'.
הם מניפים את דגל אש"ף במקום את דגל ישראל , הם מגנים את המדינה היהודית מול תקשורת זרה ועוינת והם אינם משרתים בצבא ומגינים על המדינה היחידה שיש לעם שלנו.

לכן יפה עשה פותח השירשור שחשף את פרטיהם של המנוולים הבוגדים האלה . אני משוכנע שזה זה מרתיע חלק מהם להמשיך להסית ולפגוע במדינה.

הדעות שלהם, יהיו מה שהיו הם חוקיות ולגיטימיות(ואגב אף אנרכיסט לא טען שהוא מעוניין בהשמדת מדינת ישראל, אם כן יש לפנות לרשות החוק לטפל בו), הם רואים את הסכסוך בצורה שונה.
ברור שאם מחר חולה נפש רוצה לפגוע בהם, גם אם אתם לא קוראים לזאת אתם מסייעים לו.
ולכן אני חוזר ושואל, האם כקונטרה, זה יהיה בסדר אם אני יפרסם את הפרטים שלכם?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : מרץ 16, 2010, 13:23:47 »
הדעות שלהם, יהיו מה שהיו הם חוקיות ולגיטימיות(ואגב אף אנרכיסט לא טען שהוא מעוניין בהשמדת מדינת ישראל, אם כן יש לפנות לרשות החוק לטפל בו), הם רואים את הסכסוך בצורה שונה.
ברור שאם מחר חולה נפש רוצה לפגוע בהם, גם אם אתם לא קוראים לזאת אתם מסייעים לו.
ולכן אני חוזר ושואל, האם כקונטרה, זה יהיה בסדר אם אני יפרסם את הפרטים שלכם?

צר לי, אין זהות מוסרית בין אויבי ישראל לאוהבי ישראל.

אנחנו בעד פעולות (חוקיות) שפוגעות ומזיקות לאויב, ונגד מעשים שפוגעים ביהודים טובים. תפסיק להתבכיין.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : מרץ 16, 2010, 13:49:40 »
צר לי, אין זהות מוסרית בין אויבי ישראל לאוהבי ישראל.

אנחנו בעד פעולות (חוקיות) שפוגעות ומזיקות לאויב, ונגד מעשים שפוגעים ביהודים טובים. תפסיק להתבכיין.

לא שאני הולך לפרסם את פרטיכם האישיים, מפני שאיני יודע איך.

כמובן שאם משהוא יעשה זאת בזמן מסוים, אל תופתעו, או כפי שכתב המשורר "תפסיק להתבכיין".

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : מרץ 16, 2010, 14:06:16 »
לא שאני הולך לפרסם את פרטיכם האישיים, מפני שאיני יודע איך.

כמובן שאם משהוא יעשה זאת בזמן מסוים, אל תופתעו, או כפי שכתב המשורר "תפסיק להתבכיין".

בצעירותי ובעוונותי, אצלי בשכונה היו אומרים על זה: לא מאיימים על יונה עם יין.

את ילדי השמנת השמאלנים אולי מפחיד מאוד פרסום של פרטים שאפשר לגלות בצלצול ל-144, אבל זה קצת פחות
מרתיע כשזה מכוון נגד מי שנרדף באופן אובססיבי על ידי הפרקליטות, המשטרה, הבג"צ וכלל התקשורת הישראלית.

הימין בישראל נמצא במסע השרדות שלא נפסק אפילו לשניה, בזמן שהשמאל נישא על כתפי האליטה והברנז'ה.
ולכן הנסיון שלך למצוא זהות פרקטית או מוסרית בינינו לבין סייעני האויב, מעיד על חוסר התמצאות במערך הכוחות הפוליטיים בישראל. לא שזה בהכרח דבר רע.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : מרץ 16, 2010, 14:11:07 »
יוטיוב המנוולים ימ"ו הורידו את הסרט.
אשמח אם תעלה אותו ל flix .

לכול השמאלנים "יפי הנפש" שהגיבו פה בגנות הסרט ופירסומם של הבוגדים המנוולים הללו , אתם חייבים להבין שאותם יהודונים רק מחזקים את הערבים הנאצים במאבק שלהם להשמיד את המדינה היחידה שיש לנו.
לצערנו הרב רשויות החוק שייכות לאליטה השמאלנית הבוגדנית ולכן מתייחסים למנוולים הללו בכפפות של משי.
מישהו חייב להרתיע את אותם נבלות ולכן כול הכבוד למי שפירסם את הפרטים שלהם.
אני מקווה שבקרוב אני אזכה לראות את האליטה השמאלנית המנוולת מחוץ לעמדות המפתח ואותם בוגדים מנוולים יענשו בגין בגידה וסיוע לאויב.

בס''ד

אל תדאג חביבי. יש יהודים טובים ואפילו גויים מאמריקה שיעלו את זה שוב ושוב. יוטיוב הסיר את זה כי השמאלנים מתלוננים מייד. הם בבהלה. אני מבין למה - הרי הבהרנו שאנו שומרי חוק.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : מרץ 16, 2010, 14:23:45 »
בס''ד

אל תדאג חביבי. יש יהודים טובים ואפילו גויים מאמריקה שיעלו את זה שוב ושוב. יוטיוב הסיר את זה כי השמאלנים מתלוננים מייד. הם בבהלה. אני מבין למה - הרי הבהרנו שאנו שומרי חוק.

ערוץ 1 והעיתון הארץ שמנוהלים ע"י השמאל הקיצוני עשו לי את היום.
הם עושים לנו אחלה פירסום ואני בטוח שתנועתינו תיגדל בעקבות זאת.
ישנן גם הרבה תגובות שתומכות במי שפירסם את פרטיהם של הבוגדים שר"י וזה בהחלט משמח.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : מרץ 16, 2010, 14:35:19 »
בס''ד

אני חושב שהם עשו יותר מסתם סימון, כי יוטיוב לא מוריד סרטונים בעברית גם אחרי 1000 תלונות
(חלק מהסרטונים של עוזי זלכה נגד אהרון הם עוד לא הורידו - אחרי כמעט שנתיים)

הייתי מהמר על כך שהם שלחו פקס עם C&D של עו"ד ישירות למשרדי גוגל. החלאות בלחץ.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #19 ב- : מרץ 16, 2010, 15:43:41 »
בצעירותי ובעוונותי, אצלי בשכונה היו אומרים על זה: לא מאיימים על יונה עם יין.

את ילדי השמנת השמאלנים אולי מפחיד מאוד פרסום של פרטים שאפשר לגלות בצלצול ל-144, אבל זה קצת פחות
מרתיע כשזה מכוון נגד מי שנרדף באופן אובססיבי על ידי הפרקליטות, המשטרה, הבג"צ וכלל התקשורת הישראלית.

הימין בישראל נמצא במסע השרדות שלא נפסק אפילו לשניה, בזמן שהשמאל נישא על כתפי האליטה והברנז'ה.
ולכן הנסיון שלך למצוא זהות פרקטית או מוסרית בינינו לבין סייעני האויב, מעיד על חוסר התמצאות במערך הכוחות הפוליטיים בישראל. לא שזה בהכרח דבר רע.

אתה מדבר על השמאל שנרדף על אי שירותו בצבא, הזוכה ליריקות והשפלות, ושנאה בקרב העם עצמו(וכאן בצדק)?

אם כך אדון גיבור, למה שלא תפרסם את פרטיך האישיים לכל הבא ליד?

עם שמך המלא בלבד, היום ניתן לגלות הרבה יותר מפרטי מגוריך, מניסיון, אך המטרה כאן היא עוד יותר קיצונית ליבוי אלימות בסתר, באופן חבוי.
רמז מובהק לפגיעה פיזית, עם שלילתו כביכול בטענה "אנחנו שומרי חוק" הוא מתיחת הגבול העפור בין המותר לאסור, וניצול ציני. ההתבכיינות על "רדיפת הימין" הוא פשוט עלבון.
כל קיצוני נרדף ומגונה בחברה מתוקנת, לכן גם אתה. המרכזניק הממוצע לא ירצח ראש ממשלה, לא יניח פצצות על יריביו הפוליטיים וכן הלאה.

כנראה שאתם באמת מפחדים מהשמאל הקיצוני וההזוי אם אתם משקיעים כל כך הרבה מרץ להרתיע אותו...

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : מרץ 16, 2010, 16:09:26 »
כנראה שאתם באמת מפחדים מהשמאל הקיצוני וההזוי אם אתם משקיעים כל כך הרבה מרץ להרתיע אותו...

וואלה, אתה צודק. משתמש אלמוני התקשר ל-144 וכתב הודעה אחת בפורום, השמאל נכנס לפאניקה
שלח מכתבי איום, הלך להגיש תלונות במשטרה, עשה כתבות שטנה נגדינו בתקשורת - וכל זה מעיד
שאנחנו משקיעים יותר מדי מאמצים בגלל שאנחנו בלחץ.

אין ספק, אתה מגדלור ההיסק וההיקש הלוגי.  :old_rolleyes:

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : מרץ 16, 2010, 18:25:30 »
וואלה, אתה צודק. משתמש אלמוני התקשר ל-144 וכתב הודעה אחת בפורום, השמאל נכנס לפאניקה
שלח מכתבי איום, הלך להגיש תלונות במשטרה, עשה כתבות שטנה נגדינו בתקשורת - וכל זה מעיד
שאנחנו משקיעים יותר מדי מאמצים בגלל שאנחנו בלחץ.

אין ספק, אתה מגדלור ההיסק וההיקש הלוגי.  :old_rolleyes:

1. לא ענית לאתגר, למה אז שלא תפרסם את הפרטים האישיים שלך, אל תתחמק.
2. ההשקעה הייתה של כמה חברי פורום, כולל סרטון, כולל כתובות גרפיטי על ביתה של אחת הנערות האלו וכן הלאה.
נץ בעצמו(וגם אתה וגם אחרים) כותבים מאמרים שלמים על הסכנה של השמאל הקיצוני השוטף את ראשם של טוביי נערינו, ועוזר לאויב המוסלמי יש''ו שר''י.
חיים מקדיש שעות על גבי שעות לסרטונים לתעמולה הזולה, ומדגיש את השמאל הבוגדני, ולו אובססיה ליריב אופנהיימר.
שאני ימשיך?
שאתם עושים זאת זה למען מדינת ישראל, שהם עושים זאת זה כי הם מפחדים, מרוב סרטים שאתם מאכילים את עצמכם אתם פולטים פופקורן וקוקה קולה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : מרץ 16, 2010, 18:33:55 »
אתה חוזר על עצמך, ובכל סיבוב חדש אתה נשמע נלעג והזוי יותר.

אנו פועלים למען עם ישראל ונגד אויביו באשר הם, בדרכים חוקיות ולגיטימיות. זה כל מה שעליך לדעת.

אם יש לך דרישה שלשם "איזון" נפרסם גם את הכתובות של עצמינו, ולשם שוויון גם נעשה סרטונים נגד הימין -
אני ממליץ להוועץ בפסיכיאטר המחוזי, כי רק הוא עשוי לספק תשובות ברורות יותר לגבי מצבך. רפו"ש.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : מרץ 16, 2010, 18:43:24 »
אתה חוזר על עצמך, ובכל סיבוב חדש אתה נשמע נלעג והזוי יותר.

אנו פועלים למען עם ישראל ונגד אויביו באשר הם, בדרכים חוקיות ולגיטימיות. זה כל מה שעליך לדעת.

אם יש לך דרישה שלשם "איזון" נפרסם גם את הכתובות של עצמינו, ולשם שוויון גם נעשה סרטונים נגד הימין -
אני ממליץ להוועץ בפסיכיאטר המחוזי, כי רק הוא עשוי לספק תשובות ברורות יותר לגבי מצבך. רפו"ש.

אני חוזר כי אתה לא עונה, לא ביקשתי שתבצע שום סרט שלילי על הימין האמיתי, פשוט מעניין אותי איך אתה היית מגיב אם היו מפרסמים את הפרטים שלך, אם זה כל כך לגיטימי.
טענת שכלל אין בך שום פחד עקב רדיפת הימין על ידי רשויות השמאל, לכן עניתי לך באתגר שאתה מסרב לקבל.
מעניין למה?
לאחר מכאן טענת שאין שום השקעה שלכם בכל לנוגע לתעמולה מול השמאל, כאשר השמאל נלחץ מכל פעולה של הימין(ובפעולה זאת בצדק),
אדון בן פסח טען באין ספור סרטונים שהשמאל משמיץ אותו אישית ואת הימין עקב אותו "פחד" מהימין, ולכן הוא משקיע רבות מהשמצות וסרטונים וכן הלאה.
הסברתי לך את ההשקעה, אזי לפי הלוגיקה של הימין האמיתי, אתם מפחדים מהשמאל.
כמובן במקום להתמודד עם הטענה המאוד מאוד לוגית ובסיסית הזאת, אתה לא כותב כלום ושום דבר.

צביעות היא לא מילה גסה בימנו.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : מרץ 16, 2010, 18:48:07 »
אתה צודק, ויותר מכך - אני (בצביעותי ובאטימותי הרבה) גם לא רוצה להרגיש את מה שמרגיש יתוש טורדני כשאני מכה בו עם עיתון מגולגל.

סלח לי - טענותיך באשכול זה הן קדיחה וחפירה אחת גדולה, ללא הקשר והיקש לוגי מינימלי.
כאן סיימנו. תנוח, תדלק את ה-IQ וחזור עם משהו שפוי יותר.