זקוק לעזרתכם אני כבר התיאשתי. לאלה שלא נכחו בדיוןנים שלי עם חיים ורון בן מיכאל (או יהודה או איך שלא קוראים לו), הם טענו שהמוזיקה האמריקאית כולה - כולל בלוז, פ'אנק, ג'אז וכו' היא מוזיקה אמריקאית - אירופאית, כלומר לבנה לחלוטין ושלשחורים לא הייתה שום השפעה על המוזיקה הזו, אלא כל הזמרים השחורים (ויש המון כאלו) פשוט העתיקו מהלבנים. לאלה מכם שאינם בקיאים במוזיקה אציין רק שטענה כזו מקבילה לטענה שכדור הארץ שטוח. אף אחד מהם לא הביא אפילו רבע ראיה ממקור מוסמך כלשהו לטענה הזו, הם פשוט הסתפקו בלטעון את זה בלהט דתי. בתגובה, הצבתי להם
אתגר. ביקשתי מחיים לתת לי שם של פרופסור
אחד, או ספר, או מקור אחר לא משנה מאיפה, שיתמוך בטענה ההזויה אותה חיים טוען. חיים לא עמד באתגר ולא זכיתי ממנו לתגובה. אחריו בא רון בן מיכאל, שטען בתגובה לאתגר שלי
ב"ה, בשעות הקרובות אביא לך
. מאז חלפו כבר חמישה ימים ועדיין לא זכיתי לשם של מומחה שיתמוך בטענות שלהם. לכן אני מפנה את האתגר אל שאר חברי הימין האמיתי:
אני מבקש שם של פרופסור, או ספר, או מקור מידע אינטרנטי, לא משנה כרגע איזה שיתמוך בטענה הזו - ש
"למפגרים האלה מאפריקה לא הייתה שום השפעה על מוזיקה אמריקאית אלא הם העתיקו הכל מלבנים ויהודים" - כלשונו של יו"ר התנועה.
יודעים מה, לא פרופסור, סתם מומחה. יודעים מה? לא מומחה, מתמחה באונ' כלשהי. יודעים מה, לא צריך, תביאו סתם שם של אדם כלשהו בעולם שלמד מוזיקה איפשהו, שטוען את זה, איזשהו בלוג מצידי שיהיה. אני הלכתי לקראת המנהלים וחיפשתי ברחבי הרשת מסמך כלשהו שיתמוך בטענה שלהם. לצערי אני לא מי יודע מה טוב בלחפש דברים כאלה ברשת לכן נכשלתי - לא מצאתי שום מאמר או טענה כזו שאפילו רומז על דבר כזה.
אין לי ספק שמישהו מהפורום הזה שכולל בתוכו אנשים חכמים יכול לעזור לי. אחרת נאלץ להכיר בעובדה שמנהלי התנועה טוענים טענה כ"כ אידיוטית שאין לה סימוכין אפילו בבלוגי קונספירציה למינים.