לפי דעתי אתה עדיין טועה,אם יהיה משאל עם והעם יבחר למי לתת זה תהיה הטעות הגדולה ביותר כי כל אחד יבחר לפי מה שקרוב עליו.
מי שצריך לבחור זה בעלי מקצוע שאמורים להיות הפוליטיקאים,אבל הבעיה המרכזית היום היא שהפוליטיקאים של היום נבחרים מתוך רצון לכוח ושליטה של הבוחר בהם:אני בוחר בך אתה תתן לי תעזור לי תביא לי וכו.
הפוליטיקאים של היום מושחטים ולא בגלל הסוציאליזם בגלל הקפיטליזם שיצר תחרות ואחד דורס את השני רק כדיי להגיע גבוהה יותר.
ומה התוצאה?
אתה מקבל שר ביטחון שלא מוריד את הכיסויי מהמשקפת.
אתה מקבל שר תחבורה שמבין בתחבורת לגו.
אתה מקבל שר רווחה שמבין במונופול(המשחק).
ואתה מקבל ראש ממשלה(ביבי)כלב בן כלב שכל רצונו זה ליצור 2 מעמדות שולט ונשלט..
מה שהוא מנסה ליצור זה כמו דוגמא לסוחר סמים ומסומם:בהתחלה הוא מפתה אותך וכשאתה מתמכר כל פעם שהוא מביא לך טיפת סם אתה מחשיב אותו כמו אלוהים.
זה מה שהם(הקפיטליסטים)רוצים,אותי לא תצליח להפיל בפח שלהם,עם זאת הניצול נוצר בגלל הערבים והחרדים שמביאים לעולם מיליון ילדים וגילו את החולשה במערכת הזאת,הם אשמים ולא המשטר הסוציאליסטי שנועד לעזור לחלשים באמת!!! 
ראשית, מושחתים בת' ולא בט'.
שנית, איני טועה - אלא אתה, המצב דהיום הוא מצב שבו למפלגות יש כח - יש להן 120 צירים והן יכולות לעשות כל העולה רוחן(משרדים, ועדות חקיקה, רשויות, נציבויות וכו' וגו'), ברגע שכוח המפלגה/המפלגות יוחלש על ידי:
א. צמצום מושבי הכנסת מ-120 ל-70.
ב. ביטול מוסד ראש הממשלה והפיכת מוסד הנשיא למוסד שנבחר אחת ל-6 שנים (והכנסת תבחר כל 4 שנים(במצב רגיל כן)), כשהנשיא אינו ח"כ.
ג. המשך נטרול כוח המפלגה על ידי הפיכת 20 מושבים מתוך ה-70 למושבים של מועמדים עצמאיים, שאינם קשורים בשום אופן לאף אחת מהמפלגות.
ד. 5 שרים בממשלה, כשאף אחד מהם אינו חבר כנסת מכהן, אלא איש מקצוע(שר הבטחון, שר הפנים, שר האוצר, שר המשפטים ושר החוץ).
ברגע שזה יקרה - העם יוכל להחליט.
רואים שלא קראת את הודעתי הקודמת - כשאני מפנה לקישור כלשהו, אני מצפה שמי שיבוא להתווכח איתי לא יתווכח איתי על סרק - אלא יקרא את המראה מקום אליו הפנתי אותו.
אני שוב מפנה אותך לאתר "קו ישר" לסעיפים "דמוקרטיה" ו"רווחה וסעד".