כתב נושא: אחרי כמה התלבטויות...החלטתי להיפרד כמו שצריך  (נקרא 2173 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מניח שכולם מכירים אותי בפורום, אני חבר ותיק פה
ולאחרונה לא הייתי חביב על הרבה אנשים ואפילו גרמתי לכמה לשנוא אותי קצת...אפילו לקחו לי את הV.I.P שקיבלתי אותו ממש ממזמן.
כמו ששמתם לב השתתפתי רק בדיונים שנגעו לצה"ל ותקפתי פה אנשים ולפעמים הדיונים ירדו לרמה נמוכה, בכמה מהפעמים זה היה בגללי אני חייב לציין.
ניסיתי להעביר את המסר שאין לנו צבא אחר ומה לעשות לא כל כך הלך לי, אני לא עיוור, נכון שהצבא גירש יהודים ולא רק אתם בכיתם בגירוש מגוש קטיף וכולנו
ראינו את התמונות האיומות מעמונה... אבל צה"ל יש רק אחד ומישהו צריך לעשות את העבודה ברגע האמת ולא משנה כמה שתנסו לשכנע אותי שמי שלא הולך לצבא הוא מביע מחאה שהיא צודקת ושזה עוזר במשהו - אני בחיים לא יסכים עם זה!
מי שמכיר אותי יודע שאני מאוד מאמין בדרך של הרב כהנא ואני לא מתפשר על ארץ ישראל השלמה ושאני בחיים לא יגרש יהודי מביתו ושאני בן אדם אידיאליסט.
בכל מקרה אני מחר מתגייס לקרבי כמובן (לא חשוב לאן) ואני מקווה להצליח שמה =] אני לא עוזב לצמיתות, מידי פעם אני יבוא לבקר במוצאי שבת אני יבדוק שהכל בסדר  :old_smiley:

לפני כן אני חייב לפנות לכמה אנשים באופן אישי...
האלקשי, אני לא שונא אותך כמו שאתה חושב ... עושה רושם שאתה בן אדם טוב, אולי אתה אזרח לא טוב כי לא מילאת את חובתך למדינה אבל נשאיר לך לעשות עם עצמך את החשבון נפש. בכל מקרה מצטער אם פגעתי בך.
נץ וגאה בזה, אתה בן אדם חכם, אולי הכי חכם שיצא לי להכיר! אני מקווה שתמשיך לנצל את הידע שלך להחזיר אנשים בדרך הישר.
חיים בן פסח, שמחתי להכיר אותך, אני מקווה שיום אחד ניפגש !
רון בן מיכאל, שמע.... אני בחיים לא יסלח לך על זה: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,24990.msg169664.html#msg169664
ושאלת אותי אם זה "מחרמן אותי" ... נשארתי עם שאלה אחת, למה יש לך תמונה של היטלר וסטלין מתנשקים על המחשב?
באמת שהצלחת לגרום לי לכעוס...וסביר מאוד להניח שאם היית לידי באותו רגע הייתי מעיף לך איזה לאטמה לפנים...
אבל בסדר נשים את זה רגע בצד, ואללה יחסית לבחור צעיר יש לך ידע מרשים ואני מאחל לך הצלחה בהמשך הדרך ! אתה תגיע רחוק, בלי ציניות!
גם בשן וגם גלעד, איתך ממש התחברתי אתה בן אדם סימפטי מצחיק שכיף לדבר איתו!
רן הכהניסט, אתה תותח תאמין לי ! באמת הפורום לא היה אותו דבר בלעדיך!
ואללה הכרתי פה עוד הרבה חבר'ה שמאוד אהבתי כמו: אלמ, NOE, ימני, דניאל בן יהושע, שלמה... סליחה אם שחכתי מישהו!

בקיצור היה לי חשוב להשאיר טעם טוב לפני שאני זז לדרכי החדשה...
אז מי שמאחל לי בהצלחה, תודה מכל הלב!
מי שיקרא לי בוגד ויאחל למותי.... הוא נמצא בבעיה רצינית עם עצמו !

בקיצור אני מאחל לכם בהצלחה עם הפורום ואני מקווה שכמות האנשים תוכפל ותשלש את עצמה בפעם ה באה שאני יכנס!

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אחרי כמה התלבטויות...החלטתי להיפרד כמו שצריך
« להגיב #1 ב- : מרץ 09, 2010, 22:06:04 »
יחיאל, בהצלחה בדרך!!! ישר כח!
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 09, 2010, 22:07:04 »
אתה מתגייס לנח"ל כן?
בכל מקרה שיהיה גיוס קל.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 09, 2010, 22:12:34 »
זו לא פרידה. אם תבוא לבקר פה כל שבוע זה יהיה נחמד מאד. תשתדל להקפיד על זה כי אם
לא תקפיד אז תשכח מהפורום מהר מאד.

בצבא תיקח הכל בקלות. המפקדים הם בסך הכל בני אדם וגם הם חושבים רק על האוכל של
אמא ועל להגיע הביתה ביום חמישי. אז אל תיקח ללב אם מישהו מעיר לך על גומיות בנעלים . . . זה לא אמת מעניין אותו . . .

חוץ מזה אני מאחל לך שתזכה לחסל כמה שיותר מחבלים ומרצחים, שתחזור בריא ולשם בעוד 3 שנים (אולי יותר . . .)
שתשמור על מסגרת דתית כמה שאפשר ( אם אתה דתי )
וגם שלא תגרש יהודים.

בהצלחה ומקווים לראות אותך פה כמה שיותר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 09, 2010, 22:35:38 »
בס''ד

יחיאל, קודם כל אני מאחל לך כל טוב ושהקב''ה ישמור עליך. אני תמיד אהבתי אותך למרות שיש לנו חילוקי דעות. וכמו שאתה יודע, תמיד התיחסתי אליך בכבוד רב אפילו כשהתווכחנו. אם יום יבוא ויתנו לי לעלות לארץ הקודש, הייתי רוצה לא רק להפגש איתך אלא גם לעבוד איתך למען עם ישראל וארץ ישראל.

לא שמתי לב שמישהו שוב לקח ממך את הVIP. אני לא יודע מה הייתה הסיבה.

כתבת שאולי האלקשי לא היה אזרח טוב. יחיאל אתה לא מכיר את האלקשי ואין לך מושג אזה גיבור הוא. אין אזרחים יותר טובים ממנו.

לגבי רון בן מיכאל, התמונה היא לא של היטלר וסטלין אלא היטלר ושרון. בכל אופן, רון הוא גיבור בן 16 שמקדיש את חייו לעם ישראל וארץ ישראל. כמה בני 16 יש לנו במדינה שעושים זאת?

יחיאל, אני מאמין שתהיה פעיל מאוד בתנועתנו בע''ה כשתסיים את שירותך בצה''ל. ואני מאמין שדוקא תהיה ידיד טוב של האלקשי ורון.

שוב שהקב''ה ישמור עליך. אני אוהב אותך.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אחרי כמה התלבטויות...החלטתי להיפרד כמו שצרי&#
« להגיב #5 ב- : מרץ 09, 2010, 22:47:43 »
אני מחזק אותך ומאחל לך בהצלחה O0 אני מסכים כמעט עם כל שאמרת ואל תתייחס למה שאומרים פה אנשים על הצבא, אם אין אני לי מי לי כמו שאומרים.

אגב אתה תהיה בנח"ל? אם כן שתדע שגם אני הייתי והשתחררתי לפני מספר חודשים, אתה מאוד תהנה שם יש הרבה שמאלנים להתווכח איתם ויש גם הרבה ביינישים שהם באמת האנשים כנראה הכי איכותיים בצה"ל, ואם יש לך חששות לגבי המפקדים שתדע שבנח"ל
יש את המפקדים הכי עדינים בכל חיל הרגלים, התנאים של בסיס הטירונות והאימון המתקדם לא משהו, אבל אין לי ספק שתתרגל.
בכל מקרה אני מאחל לך המון הצלחה ושתסיים את השירות בריא ושלם. :old_smiley:

מנותק קישקשתא

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 10, 2010, 11:54:26 »
שיהיה המון בהצלחה!
תחזור בריא ושלם אמן

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 10, 2010, 13:19:06 »
אני דיי חדש פה ולא מכיר פה אנשים אבל בהצלחה לך(:
ולחיים בן פסח,בקשר לרון בן מיכאל הוא אדם חכם והכל אבל לדעתי יש לו גישה נורא תוקפנית ומזלזלת בדיון והרבה פעמים זה הופך את הדיון לריב של ממש..
אל תצביע תשפיע

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #8 ב- : מרץ 10, 2010, 15:47:24 »
יחיאל,
יפה כתבת, חבל שנוכחותך כאן תצומצם כיוון שתרמת רבות לפורום.  ידעת לעמוד על שלך וחשוב מכך - לסגת ולהתנהג בג'נטלמניות כשהיה צורך בכך.

אני בטוח שהשירות הצבאי יעשה לך טוב ומאחל לך שתסיים אותו איתן בגופך ורוחך.

גיוס נעים  :old_afro:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #9 ב- : מרץ 10, 2010, 18:54:33 »
יחיאל תודה ובהצלחה בדרכך, ויהי ה' עמך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #10 ב- : מרץ 11, 2010, 15:14:12 »
ישר כוח רבות תרמת לפורום, אי נוכחותך תחסר לנו מאוד.
גיוס קל ונעים תחזיק חזק עמוד איתן נפשית ופיזית, וה' יהיה איתך ויברכך בכל אשר תלך. :old_smiley:
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #11 ב- : מרץ 11, 2010, 15:24:10 »
יחיאל שיהיה לך המון בהצלחה :old_afro: ואני מקווה מאוד שלא תעזוב את הפורום ושיהיה לך זמן תחזור אלינו כי אנחנו אוהבים אותך כי אתה יהודי יקר וטוב ולכן אני אישית אוהב אותך O0.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!