אני מניח שכולם מכירים אותי בפורום, אני חבר ותיק פה
ולאחרונה לא הייתי חביב על הרבה אנשים ואפילו גרמתי לכמה לשנוא אותי קצת...אפילו לקחו לי את הV.I.P שקיבלתי אותו ממש ממזמן.
כמו ששמתם לב השתתפתי רק בדיונים שנגעו לצה"ל ותקפתי פה אנשים ולפעמים הדיונים ירדו לרמה נמוכה, בכמה מהפעמים זה היה בגללי אני חייב לציין.
ניסיתי להעביר את המסר שאין לנו צבא אחר ומה לעשות לא כל כך הלך לי, אני לא עיוור, נכון שהצבא גירש יהודים ולא רק אתם בכיתם בגירוש מגוש קטיף וכולנו
ראינו את התמונות האיומות מעמונה... אבל צה"ל יש רק אחד ומישהו צריך לעשות את העבודה ברגע האמת ולא משנה כמה שתנסו לשכנע אותי שמי שלא הולך לצבא הוא מביע מחאה שהיא צודקת ושזה עוזר במשהו - אני בחיים לא יסכים עם זה!
מי שמכיר אותי יודע שאני מאוד מאמין בדרך של הרב כהנא ואני לא מתפשר על ארץ ישראל השלמה ושאני בחיים לא יגרש יהודי מביתו ושאני בן אדם אידיאליסט.
בכל מקרה אני מחר מתגייס לקרבי כמובן (לא חשוב לאן) ואני מקווה להצליח שמה =] אני לא עוזב לצמיתות, מידי פעם אני יבוא לבקר במוצאי שבת אני יבדוק שהכל בסדר

לפני כן אני חייב לפנות לכמה אנשים באופן אישי...
האלקשי, אני לא שונא אותך כמו שאתה חושב ... עושה רושם שאתה בן אדם טוב, אולי אתה אזרח לא טוב כי לא מילאת את חובתך למדינה אבל נשאיר לך לעשות עם עצמך את החשבון נפש. בכל מקרה מצטער אם פגעתי בך.
נץ וגאה בזה, אתה בן אדם חכם, אולי הכי חכם שיצא לי להכיר! אני מקווה שתמשיך לנצל את הידע שלך להחזיר אנשים בדרך הישר.
חיים בן פסח, שמחתי להכיר אותך, אני מקווה שיום אחד ניפגש !
רון בן מיכאל, שמע.... אני בחיים לא יסלח לך על זה:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,24990.msg169664.html#msg169664ושאלת אותי אם זה "מחרמן אותי" ... נשארתי עם שאלה אחת, למה יש לך תמונה של היטלר וסטלין מתנשקים על המחשב?
באמת שהצלחת לגרום לי לכעוס...וסביר מאוד להניח שאם היית לידי באותו רגע הייתי מעיף לך איזה לאטמה לפנים...
אבל בסדר נשים את זה רגע בצד, ואללה יחסית לבחור צעיר יש לך ידע מרשים ואני מאחל לך הצלחה בהמשך הדרך ! אתה תגיע רחוק, בלי ציניות!
גם בשן וגם גלעד, איתך ממש התחברתי אתה בן אדם סימפטי מצחיק שכיף לדבר איתו!
רן הכהניסט, אתה תותח תאמין לי ! באמת הפורום לא היה אותו דבר בלעדיך!
ואללה הכרתי פה עוד הרבה חבר'ה שמאוד אהבתי כמו: אלמ, NOE, ימני, דניאל בן יהושע, שלמה... סליחה אם שחכתי מישהו!
בקיצור היה לי חשוב להשאיר טעם טוב לפני שאני זז לדרכי החדשה...
אז מי שמאחל לי בהצלחה, תודה מכל הלב!
מי שיקרא לי בוגד ויאחל למותי.... הוא נמצא בבעיה רצינית עם עצמו !
בקיצור אני מאחל לכם בהצלחה עם הפורום ואני מקווה שכמות האנשים תוכפל ותשלש את עצמה בפעם ה באה שאני יכנס!