בס"ד
א) המילה "כושי", למרות שהיא תואמת את הרמה הכללית של ההודעות שלך אינה במקומה. אמנם במקור אין שום בעיה במילה הזו אך היא נחשבת למעליבה החל משנות ה 80 בגלל הקשרים חברתיים לא נעימים שיש למילה הזו, לכן מוטב להמנע ממנה. כמו גם המילה "נוצרון", אני יודע שקשה לך אבל לפחות תנסה לדבר כמו בן אדם.
ב) כשמשווים את השחורים לקופים מהג'ונגל וטוענים שהם טיפשים, אישית אני חושב שכל אדם שחור (וגם לא) אמור להעלב מזה בלי שום קשר לתרבות. ההתיחסות לשחורים כאל מפגרים לא קשורה בכלל לתרבות. (על אחת כמה וכמה שכפי שהוכחתי כל התרבות האמריקאית מבוססת על תרבות שחורה, לפחות בהקשר המוזיקלי).
א.) המילה "כושי" היא המילה שבה הם עצמם מתקראים בה. המילה "כושי" היא
המילה שהכי תואמת לשמם [על שם כוש בן חם]. זה שבעולם האורווליאני שלך
ושל חבריך מהלובליאנקה [או עולם הפוליטיקלי קורקטנס] קוראים להם "שחור" [כך קראו
להם הקולוניאליסטים בראש ובראשונה] ולא נהוג לקרוא להם בשמם הראוי, זו בעיה שלך. גם
בגרמניה המילה "יהודי" לא הייתה ראויה אלא "גרמני בן דת משה" וגם היום לא
ראוי להיקרא "ציוני" אלא "פלסטיני" - לא אתה הוא שתקבע איזו מילה ראויה ואיזו לא.
ב.) אז תחשוב. זה לא טיעון רציני. הרי הוא לא תוקף את הכושים כקולקטיב בעל מאפיין גנטי משותף [זה מה שהם - אני לא מאמין בגזעים כידוע] אלא אך ורק את הכושים האנטישמיים, המרושעים, בני דת הדמים החייזרית - כמו שהוא יתקוף את הקומוניסטים בגיחוך מילים רוסיות וירידה על הבתולין של בנות רוסיה אבל לא את העם הרוסי כקולקטיב.
כל אדם רציונלי ישנא את תרבות הדמים הזו אשר הורסת את ארצות הברית בפרט והמערב בכלל - ויצחק להנאתו מהבדיחות שחיים משתמש בהן.
התרבות האמריקנית האמיתית מבוססת על שילוב בין אלמנטים יהודיים לתרבות אירופאית, דבר
שמתבטא והתבטא בעיקר בדרום ארה"ב ולא בצפונה. כל הטיעונים שלך הופרכו ע"י חיים [ואם הוא
לא ענה - זה בגלל שאפילו לא הבאת טענות, בדיוק כמו עכשיו, אלא הטפות מוסרניות אשר מבוססות על
שכל אנושי מוגבל לתקופה ומלא בצביעות].
כל אדם מוסרי יירקב מזעם על זה שקראת ליהדות "נאצית" - האשמה שמימדיה זהים לזו של
הכחשת שואה, אנטישמיות מובנית ויסודית והטפת מלחמה נגד עם ותורת ישראל - שהם מחוברים יחדיו במהות.
ולבסוף - אני מזכיר שוב כי אתה נותן יחס לא-רציונלי למילים המדויקות שבהם השתמש
חיים בעוד אתה מתעלם מכוונותיו שהוא הסביר. חיים אדם שעומד על עקרונותיו ואם באמת
היה שונא את הכושים בגלל היותם כאלה [אנשים שחורי/כהי עור] הוא לא היה נפגש עם
הכושון הנ"ל אפילו אם היה מציע לו מיליארד דולר.