אני לא יודע איפה נכללה לוד בתכנית החלוקה מ-1947, אני רק יכול להגיד לך שלא משנה מה ייקבע בהסדרי הקבע, אני אקבל את זה. גם אם יחליטו לתת את איפה שאני גר, את רמת השרון, לפלסטינים, אני מודה שיהיה לי קשה עם זה, אבל אני גם אבין שאין מה לעשות ואם ככה נקבע בהסדר הקבע אז זה מה שצריך להיות.
1. אתה יכול להיכנס ולקרוא בויקיפדיה לגבי כל עיר ועיר למי היא הייתה שייכת ב 1947.
2. עזוב את מה שאתה מרגיש/חושב באופן אישי. אתה מודע לזה שדבר כזה שאתה אומר משמעותו הסוף למדינה היהודית/ציונית/ישראלית. אתה
אומר שאין לנו זכות על אף חלק מהארץ הזו. אם זה באמת מה שאתה מרגיש אני מציע לך לתפוס את המטוס הראשון שיוצא מהמדינה ולהמריא מפה
לא משנה לאן, כי לפי דעתך אתה גנב שמחזיק במשהו שלא שייך לך.
יש הסכמה בין לאומית על הגבולות האלה, אם נרצה לתת משהו מעבר זה כבר עניין שלנו. ומה שבעייתי יותר הוא ההתנחלויות ולא הכיבוש.
1. מי אמר שזו ההסכמה הבין לאומית על הגבלות האלו ?
אני דווקא שומע המון גויים שאומרים שאין בכלל זכות קיום למדינת ישראל, כי כולה מושתת על הכיבוש (וזה נכון).
אני מבטיח לך שגם אם נפנה את כל השטחים שנכבשו עד 67, עדיין יבואו אלינו בתלונות ודרישות, גם הערבים וגם שאר העולם,
לסגת גם מכל מה שכבשנו ב 1948. אני מוכן לשים את כל כספי שזה מה שיהיה.
2. אני לא מבין את הסיפא של המשפט שלך, כי ההתנחלויות הם חלק מתהליך הכיבוש. אי אפשר לפרק התנחלויות בלי להחזיר את השטחים.
אם מפרקים התנחלות אז גם מחזירים את השטח כמו שהיה בעזה.
3. גם לוד, רמלה, עכו ובאר שבע הן התנחלויות, כי גם אותן כבשנו אז האם גם אותן לפי דעתך צריך לפנות ? (עזוב את מה שהעולם חושב)