כתב נושא: שאלה להונלולו או לכל השמאלנים/הימניים המזויפים בפורום  (נקרא 11702 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אתם סוברים שצריך להחזיר את כל השטחים עד גבולות המדינה ב 67, בגלל שאלו שטחים כבושים שאנחנו כבשנו

במלחמה. כיבוש הוא לא מוסרי, ולכן צריך להחזיר את השטחים.

אני חייב להודות שיש בזה היגיון מסוים- ביצעת מעשה לא מוסרי עכשיו לפחות תתקן אותו.

אבל השאלה שלי היא למה שהרגרסיה תיעצר רק ב 1967, למה לא נמשיך איתה הלאה ?

זאת אומרת אם למשל כבשנו את לוד ב 1948 אחרי שב 1947 האו"ם הכריז שזו חלק מהמדינה הערבית, אז אנחנו

צריכים להחזיר גם את לוד. מה זה משנה שהיא נכבשה ב 1948 ? כיבוש זה כיבוש וזה דבר לא מוסרי וצריך להחזיר את השטחים

בלי קשר לשנה שבה הם נכבשו. אותו דבר גם על באר שבע, רמלה, עכו וכו' וכו' וכו'.

*לכל מי שמנסה לענות על השאלה, אנא אל תשתמשו בתירוץ שב 1948 המלחמה נכפתה עלינו ולכן הכיבוש היה מוצדק וב 1967 אנחנו

פתחנו במלחמה ולכן הכיבוש הוא לא מוצדק, כי לפי ההיגיון הזה ב 1973 אחרי מלחמה שנכפתה עלינו היה לנו זכות

לכבוש את קהיר ואת דמשק . . .

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
יש הסכמה בין לאומית על הגבולות האלה, אם נרצה לתת משהו מעבר זה כבר עניין שלנו. ומה שבעייתי יותר הוא ההתנחלויות ולא הכיבוש.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא יודע איפה נכללה לוד בתכנית החלוקה מ-1947, אני רק יכול להגיד לך שלא משנה מה ייקבע בהסדרי הקבע, אני אקבל את זה. גם אם יחליטו לתת את איפה שאני גר, את רמת השרון, לפלסטינים, אני מודה שיהיה לי קשה עם זה, אבל אני גם אבין שאין מה לעשות ואם ככה נקבע בהסדר הקבע אז זה מה שצריך להיות.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני לא יודע איפה נכללה לוד בתכנית החלוקה מ-1947, אני רק יכול להגיד לך שלא משנה מה ייקבע בהסדרי הקבע, אני אקבל את זה. גם אם יחליטו לתת את איפה שאני גר, את רמת השרון, לפלסטינים, אני מודה שיהיה לי קשה עם זה, אבל אני גם אבין שאין מה לעשות ואם ככה נקבע בהסדר הקבע אז זה מה שצריך להיות.

קומוניסט חולה בראש - אותך לאשפוז כפוי.
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה להונלולו או לכל השמאלנים/הימניים המז
« להגיב #4 ב- : מרץ 02, 2010, 11:43:33 »

1. אתה יכול להיכנס ולקרוא בויקיפדיה לגבי כל עיר ועיר למי היא הייתה שייכת ב 1947.

2. עזוב את מה שאתה מרגיש/חושב באופן אישי. אתה מודע לזה שדבר כזה שאתה אומר משמעותו הסוף למדינה היהודית/ציונית/ישראלית. אתה

אומר שאין לנו זכות על אף חלק מהארץ הזו. אם זה באמת מה שאתה מרגיש אני מציע לך לתפוס את המטוס הראשון שיוצא מהמדינה ולהמריא מפה

לא משנה לאן, כי לפי דעתך אתה גנב שמחזיק במשהו שלא שייך לך.
יש הסכמה בין לאומית על הגבולות האלה, אם נרצה לתת משהו מעבר זה כבר עניין שלנו. ומה שבעייתי יותר הוא ההתנחלויות ולא הכיבוש.

1. מי אמר שזו ההסכמה הבין לאומית על הגבלות האלו ?

אני דווקא שומע המון גויים שאומרים שאין בכלל זכות קיום למדינת ישראל, כי כולה מושתת על הכיבוש (וזה נכון).

אני מבטיח לך שגם אם נפנה את כל השטחים שנכבשו עד 67, עדיין יבואו אלינו בתלונות ודרישות, גם הערבים וגם שאר העולם,

לסגת גם מכל מה שכבשנו ב 1948. אני מוכן לשים את כל כספי שזה מה שיהיה.

2. אני לא מבין את הסיפא של המשפט שלך, כי ההתנחלויות הם חלק מתהליך הכיבוש. אי אפשר לפרק התנחלויות בלי להחזיר את השטחים.

אם מפרקים התנחלות אז גם מחזירים את השטח כמו שהיה בעזה.

3. גם לוד, רמלה, עכו ובאר שבע הן התנחלויות, כי גם אותן כבשנו אז האם גם אותן לפי דעתך צריך לפנות ? (עזוב את מה שהעולם חושב)

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 02, 2010, 11:56:34 »
1. אתה יכול להיכנס ולקרוא בויקיפדיה לגבי כל עיר ועיר למי היא הייתה שייכת ב 1947.

2. עזוב את מה שאתה מרגיש/חושב באופן אישי. אתה מודע לזה שדבר כזה שאתה אומר משמעותו הסוף למדינה היהודית/ציונית/ישראלית. אתה

אומר שאין לנו זכות על אף חלק מהארץ הזו. אם זה באמת מה שאתה מרגיש אני מציע לך לתפוס את המטוס הראשון שיוצא מהמדינה ולהמריא מפה

לא משנה לאן, כי לפי דעתך אתה גנב שמחזיק במשהו שלא שייך לך.

אני דווקא שומע המון גויים שאומרים שאין בכלל זכות קיום למדינת ישראל, כי כולה מושתת על הכיבוש (וזה נכון).

אני מבטיח לך שגם אם נפנה את כל השטחים שנכבשו עד 67, עדיין יבואו אלינו בתלונות ודרישות, גם הערבים וגם שאר העולם,

2. אני לא מבין את הסיפא של המשפט שלך, כי ההתנחלויות הם חלק מתהליך הכיבוש. אי אפשר לפרק התנחלויות בלי להחזיר את השטחים.

3. גם לוד, רמלה, עכו ובאר שבע הן התנחלויות, כי גם אותן כבשנו אז האם גם אותן לפי דעתך צריך לפנות ? (עזוב את מה שהעולם חושב)

1. ויקיפדיה אינה מקור אמין במיוחד. כל מרצה באוניברסיטה יגיד לך את זה.
2. שוב אתם מכניסים לי מלים לפה. מתי אמרתי שאין לנו זכות על אף חלק מהארץ הזאת?

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 02, 2010, 12:05:13 »

1. אתה יכול לחפש החלטות בנושא, אבל יש הסכמה בין לאומית באו"ם שהשטחים מעבר לקו הירוק הם שטחים כבושים ושם ראוי שתוקם המדינה הפלסטינית.
לפי בית הדין הבין לאומי נקבע שההתנחלויות בשטחים האלה הן לא חוקיות.

אז הגויים האלה יכולים לומר מה שהם רוצים זה לא ממש משנה. מדינת ישראל כולה מושתתת על כיבוש זה נכון, אבל ככה גם הרבה מאוד מדינות אחרות, השאלה היא מה עושים עם זה הלאה.

אם יבואו בדרישות לכל שטח מדינת ישראל זו כבר דעתך, אולי היא נכונה ואולי לא, אבל אתה שאלת למה דווקא גבולות 67' ועניתי לך.

2. זה לא נכון. שלטון צבאי לא בהכרח גורר התנחלויות של אזרחים פרטיים בשטח.

3. אתה באמת לא יודע מה ההבדל בין לוד, רמלה, עכו ובאר שבע לבת עין ויצהר למשל?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אתם סוברים שצריך להחזיר את כל השטחים עד גבולות המדינה ב 67, בגלל שאלו שטחים כבושים שאנחנו כבשנו

במלחמה. כיבוש הוא לא מוסרי, ולכן צריך להחזיר את השטחים.

אני חייב להודות שיש בזה היגיון מסוים- ביצעת מעשה לא מוסרי עכשיו לפחות תתקן אותו.

אבל השאלה שלי היא למה שהרגרסיה תיעצר רק ב 1967, למה לא נמשיך איתה הלאה ?

זאת אומרת אם למשל כבשנו את לוד ב 1948 אחרי שב 1947 האו"ם הכריז שזו חלק מהמדינה הערבית, אז אנחנו

צריכים להחזיר גם את לוד. מה זה משנה שהיא נכבשה ב 1948 ? כיבוש זה כיבוש וזה דבר לא מוסרי וצריך להחזיר את השטחים

בלי קשר לשנה שבה הם נכבשו. אותו דבר גם על באר שבע, רמלה, עכו וכו' וכו' וכו'.

*לכל מי שמנסה לענות על השאלה, אנא אל תשתמשו בתירוץ שב 1948 המלחמה נכפתה עלינו ולכן הכיבוש היה מוצדק וב 1967 אנחנו

פתחנו במלחמה ולכן הכיבוש הוא לא מוצדק, כי לפי ההיגיון הזה ב 1973 אחרי מלחמה שנכפתה עלינו היה לנו זכות

לכבוש את קהיר ואת דמשק . . .

שאלה ממש לא קשורה.
אתה מבין שהמטרה הכללית היא להגיע להסדר קבע בו יש גם ישראל וגם פלסטין כדי שכל הסכסוך הזה יפסק?
לוד לא קשורה לשום הסדר קבע, ואין זה רלוונטי לאותו הסדר.
אם ההסדר יכול או לא יכול להתקיים זה דיון אחר.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
1. ויקיפדיה אינה מקור אמין במיוחד. כל מרצה באוניברסיטה יגיד לך את זה.
2. שוב אתם מכניסים לי מלים לפה. מתי אמרתי שאין לנו זכות על אף חלק מהארץ הזאת?

1. אם אתה לא מסתמך על ויקיפדיה או על מה שכתוב באינטרנט קח ספר היסטוריה של כיתה יא' או לך לספריה הקרובה לביתך תוכל לקרוא על זה שם.

דרך אגב, זה נכון לא רק על לוד, אלא על עוד אזורים רבים.

2. מה זאת אומרת "שוב אתה מכניס לי מילים לפה" מתי עשיתי את זה לפני כן ?

אני הסקתי מדבריך שאתה סובר שאין לנו זכות על אף חלק מהארץ הזו, כי אם אתה אומר שאתה

מוכן לעזוב את הבית שלך תמורת הסדר. אם אתה סובר כך לפי דעתי אתה לא באמת מאמין שהבית הזה שייך לך.

אני מבקש מאד ממך ומשמאלנים אחרים שתענו לי על השאלה הבאה :

יצהר שוכנת על שטחים שנכבשו ב - 1967 (עובדה). אני מניח שאתם בעד לפנות אותו, בגלל שהיא נמצאת בשטח כבוש.

לוד שוכנת על שטחים שנכבשו ב 1948 (עובדה). האם אתם בעד לפנות גם את לוד ? ? ?

אם אתם נגד אנא הסבירו מדוע.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

2. זה לא נכון. שלטון צבאי לא בהכרח גורר התנחלויות של אזרחים פרטיים בשטח.

3. אתה באמת לא יודע מה ההבדל בין לוד, רמלה, עכו ובאר שבע לבת עין ויצהר למשל?

2. נכון מסכים איתך. שלטון צבאי זה לא כמו הקמת התנחלויות. אבל שניהם תוצאה של כיבוש, ולכן אני מניח לפי דעתם של שמאלנים

גם שלטון צבאי וגם התנחלויות הינם דבר מוקצה ואת שניהם צריך לסיים.

אני לא מכיר אדם שהוא  נגד התנחלויות, אבל בעד שלטון צבאי ואני מניח שגם אתה לא כזה.

3. באמת שבהקשר של הכיבוש אני לא מוצא שום הבדל, חוץ מהעובדה שהשטחים של לוד ובאר שבע

נכבשו ב 48 והשטחים של יצהר ובת עין ב 67. אני מאד אשמח אם תוכל להסביר לי מה ההבדל חוץ מ 19 שנה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
1. אם אתה לא מסתמך על ויקיפדיה או על מה שכתוב באינטרנט קח ספר היסטוריה של כיתה יא' או לך לספריה הקרובה לביתך תוכל לקרוא על זה שם.

אני הסקתי מדבריך שאתה סובר שאין לנו זכות על אף חלק מהארץ הזו, כי אם אתה אומר שאתה

מוכן לעזוב את הבית שלך תמורת הסדר. אם אתה סובר כך לפי דעתי אתה לא באמת מאמין שהבית הזה שייך לך.

יצהר שוכנת על שטחים שנכבשו ב - 1967 (עובדה). אני מניח שאתם בעד לפנות אותו, בגלל שהיא נמצאת בשטח כבוש.

אולי זאת פעם ראשונה שאתה ספציפית מכניס לי מלים לפה אבל באופן כללי אתם הכהניסטים אתם מכניסים לי מלים לפה כל הזמן. ותשמע, אני לא אומר שצריך לתת את כל הארץ לפלסטינים, אני רק אומר שצריך להיות הסדר קבע שיהיה הוגן לשני הצדדים.  

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה ממש לא קשורה.
אתה מבין שהמטרה הכללית היא להגיע להסדר קבע בו יש גם ישראל וגם פלסטין כדי שכל הסכסוך הזה יפסק?

איך אתה יכול להגיד שזו שאלה לא קשורה. הנושא הזה מאד רלוונטי וקשור.

כי כמעט כל המוסלמים בעולם ועוד מיליונים שאינם מוסלמים, חושבים שאנחנו צריכים

להחזיר את כל השטחים שכבשנו ולא רק את השטחים שכבשנו עד 67. אתה לא יכול

להתעלם בדעתם של רבים כל כך. תן את דעתך לנושא הזה בלי קשר להסדר עתידי כזה או אחר.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

שאלה ממש לא קשורה.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איך אתה יכול להגיד שזו שאלה לא קשורה. הנושא הזה מאד רלוונטי וקשור.

כי כמעט כל המוסלמים בעולם ועוד מיליונים שאינם מוסלמים, חושבים שאנחנו צריכים

להחזיר את כל השטחים שכבשנו ולא רק את השטחים שכבשנו עד 67. אתה לא יכול

להתעלם בדעתם של רבים כל כך. תן את דעתך לנושא הזה בלי קשר להסדר עתידי כזה או אחר.

אז מה אם הם אומרים. הסדר כלשהוא צריך להיות נוח לש-2 הצדדים, גם לצד שלך.
מהות ההסדר הוא תנאי לקיומה של מדינת ישראל, אם לא אין טעם להסדר.
לכן מה שאותם מוסלמים, אנטישמים וכן הלאה רוצים, לא מעניין.

אה:
כמדומני שלתושבי לוד יש אזרחות ישראלית, לפלסטינים באיו''ש לא.

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
2. נכון מסכים איתך. שלטון צבאי זה לא כמו הקמת התנחלויות. אבל שניהם תוצאה של כיבוש, ולכן אני מניח לפי דעתם של שמאלנים

גם שלטון צבאי וגם התנחלויות הינם דבר מוקצה ואת שניהם צריך לסיים.

אני לא מכיר אדם שהוא  נגד התנחלויות, אבל בעד שלטון צבאי ואני מניח שגם אתה לא כזה.

3. באמת שבהקשר של הכיבוש אני לא מוצא שום הבדל, חוץ מהעובדה שהשטחים של לוד ובאר שבע

נכבשו ב 48 והשטחים של יצהר ובת עין ב 67. אני מאד אשמח אם תוכל להסביר לי מה ההבדל חוץ מ 19 שנה.
2. לא אמרתי אם אני בעד שלטון צבאי או נגד שלטון צבאי. שלטון צבאי בשטחים האלה אולי הוא לא הכי מוסרי, אבל הוא כן חוקי מבחינת החוק הבין לאומי והוא גם יותר מוסרי משלטון צבאי + התנחלויות.
סיפוח השטחים שמעבר לקו הירוק והענקת אזרחות לפלסטינים יהיה למשל חוקי מבחינת החוק הבין לאומי שישראל מתיימרת לציית לו, אבל לא בהכרח הוגן כי זה מניעה של מימוש השאיפות הלאומיות של הפלסטינים וגם כנראה מהלך לא ממש חכם מבחינת ישראל.

3. אז ככה: לוד ובאר שבע יושבות בשטח שסופח באופן רשמי למדינת ישראל ובשטח הזה יש לתושבים אזרחות ישראלית, מעבר לקו הירוק המצב שונה.
« עריכה אחרונה: מרץ 02, 2010, 12:29:37 על ידי Nammer »

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ותשמע, אני לא אומר שצריך לתת את כל הארץ לפלסטינים, אני רק אומר שצריך להיות הסדר קבע שיהיה הוגן לשני הצדדים. 

אנא השתדל להיות יותק ממוקד בתשובותיך ולענות במדויק על השאלה.

1. האם אתה בעד להחזיר את השטח של העיר לוד שנכבש בש 1948 ? אם לא אז נמק מדוע

2. מה ההבדל בין שטח שנכבש ב 48 לשטח שנכבש ב 67 ?

ענה את תשובותיך בלי קשר להסדר עתידי כזה או אחר, אלא רק באופן עקרוני.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

3. אז ככה: לוד ובאר שבע יושבות בשטח שסופח באופן רשמי למדינת ישראל ובשטח הזה יש לתושבים אזרחות ישראלית, מעבר לקו הירוק המצב שונה.

נו בטח שיש לכל תושבי לוד ובאר שבע אזרחות ישראלית, כי מרבית התושבים הערבים ברחו מהאזורים האלו ב 1948.

לוד ובאר שבע סופחו למדינה בגלל שנשארו שם מעט מאד ערבים.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אנא השתדל להיות יותק ממוקד בתשובותיך ולענות במדויק על השאלה.

1. האם אתה בעד להחזיר את השטח של העיר לוד שנכבש בש 1948 ? אם לא אז נמק מדוע

2. מה ההבדל בין שטח שנכבש ב 48 לשטח שנכבש ב 67 ?

ענה את תשובותיך בלי קשר להסדר עתידי כזה או אחר, אלא רק באופן עקרוני.

אני נורא מצטער, אבל קשה לי לנהל דיון עם אחד שהולך עם הראש בקיר ובשבילו הכל או שחור או לבן בלי אפור באמצע...

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
נו בטח שיש לכל תושבי לוד ובאר שבע אזרחות ישראלית, כי מרבית התושבים הערבים ברחו מהאזורים האלו ב 1948.

לוד ובאר שבע סופחו למדינה בגלל שנשארו שם מעט מאד ערבים.
אולי, אבל זה לא קשור לדיון. לוד ובאר שבע נמצאות במעמד חוקי שונה מיצהר ובת עין.
ולא חסרים יישובים ערביים שסופחו לישראל, כך שזה לא ממש משנה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

אז מה הבעיה אני אקנה לך כרטיס טיסה לאירן ותתחפף מכאן,פשוט גועל נפש לשמוע אנשים כמוך.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני נורא מצטער, אבל קשה לי לנהל דיון עם אחד שהולך עם הראש בקיר ובשבילו הכל או שחור או לבן בלי אפור באמצע...

אני חושב שהשאלות ששאלתי פשוט קצת כבדות עליך, נוצר אצלך קונפליקט די חזק ואתה לא יכול לענות עליהן, כי אתה לא בטוח באף

תשובה שתענה. (זו לפחות דעתי).

אני מקווה לפחות שאתה לא בעד להחזיר את השטח הכבוש של לוד ,באר שבע או מערב ירושלים.

לפחות תנסה לענות על השאלה השנייה, היא לא שחור או לבן. פשוט תסביר מה בין כיבוש ב 67 ל 48 לפי דעתך. 

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שהשאלות ששאלתי פשוט קצת כבדות עליך, נוצר אצלך קונפליקט די חזק ואתה לא יכול לענות עליהן, כי אתה לא בטוח באף

תשובה שתענה. (זו לפחות דעתי).

אני מקווה לפחות שאתה לא בעד להחזיר את השטח הכבוש של לוד ,באר שבע או מערב ירושלים.

לפחות תנסה לענות על השאלה השנייה, היא לא שחור או לבן. פשוט תסביר מה בין כיבוש ב 67 ל 48 לפי דעתך. 

זאת כן שאלה של שחור או לבן. אני כל הזמן מנסה להסביר לך שמה שייקבע בהסדר הקבע אני אקבל ואתה בשלך.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אולי, אבל זה לא קשור לדיון. לוד ובאר שבע נמצאות במעמד חוקי שונה מיצהר ובת עין.
ולא חסרים יישובים ערביים שסופחו לישראל, כך שזה לא ממש משנה.

קשה לי להתווכח איתך, אני מודה. עושה רושם שיש לך ידע בעיקר בנושאי חוק שאין לי, ולכן קצת קשה

לי לענות לך.

שאתה אומר שלוד נמצאת במעמד חוקי שונה מבחינת יצהר אני מניח שאתה מדבר על החוק הבינלאומי.

קשה לי להבין למה המצב כזה ואני אשמח מאד אם תוכל לנסות להסביר.

לפי דעתי המצב של יצהר דווקא צריך להיות יותר טוב מבחינת החוק הבינלאומי הזה, כי אמנם גם לוד וגם יצהר נכבשו בפעולות מלחמתיות,

אבל במקרה של לוד גורשו/ברחו תושבים מבתיהם ובמקרה של יצהר (כדוגמא) אם אני לא טועה, נכבש שטח גרידא. אם כך אז

המצב של יצהר אמור להיות אפילו טוב יותר, לא ?

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
זאת כן שאלה של שחור או לבן. אני כל הזמן מנסה להסביר לך שמה שייקבע בהסדר הקבע אני אקבל ואתה בשלך.
ונניח שהוחלט במסגרת הסדר הקבע, שלמדינת ישראל בתור מדינת היהודים אין זכות קיום ועל היהודים לחזור לאירופה ולשאר ארצות מוצאם - האם אתה תקבל את זה?
דין יהושע בסיף! אמן.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
קשה לי להתווכח איתך, אני מודה. עושה רושם שיש לך ידע בעיקר בנושאי חוק שאין לי, ולכן קצת קשה

לי לענות לך.

שאתה אומר שלוד נמצאת במעמד חוקי שונה מבחינת יצהר אני מניח שאתה מדבר על החוק הבינלאומי.

קשה לי להבין למה המצב כזה ואני אשמח מאד אם תוכל לנסות להסביר.

לפי דעתי המצב של יצהר דווקא צריך להיות יותר טוב מבחינת החוק הבינלאומי הזה, כי אמנם גם לוד וגם יצהר נכבשו בפעולות מלחמתיות,

אבל במקרה של לוד גורשו/ברחו תושבים מבתיהם ובמקרה של יצהר (כדוגמא) אם אני לא טועה, נכבש שטח גרידא. אם כך אז

המצב של יצהר אמור להיות אפילו טוב יותר, לא ?
מה אתה מתרפס בפניו, נמושה?!  >:( :old_Angry2:
בוז למשטינים ולגיבורים עצלים...
דין יהושע בסיף! אמן.