כתב נושא: ח"כ בן ארי: הגיע הזמן שנשליך את זחאלקה לפרלמנט הסורי  (נקרא 2676 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ח"כ ד"ר מיכאל בן ארי (האיחוד הלאומי) אמר לפני זמן קצר כי "זחאלקה הוא אויב סדרתי. הנוכחות שלו בכנסת מתאפשרת בזכות הפתיחות המטורפת של פוליטיקאים מבולבלים ומערכת משפט שמחבקת את אויבי ישראל, ורודפת את אוהבי ישראל. הגיע הזמן שנשליך אותו לפרלמנט הסורי".
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/201253

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יש רק חבר כנסת אחד מתוך 120 שהוא לא מפחד מאויב הערבי המוסלמי הנאצי ימ"ו שר"י וגם מלומר את האמת.
ח"כ מיכאל בן ארי פועל רק מתוך אהבת הארץ ואהבת ישראל.
אני מעריך מאוד את היהודי היקר הזה שפועל נמרצות למען המולדת שלנו.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש רק חבר כנסת אחד מתוך 120 שהוא לא מפחד מאויב הערבי המוסלמי הנאצי ימ"ו שר"י וגם מלומר את האמת.
ח"כ מיכאל בן ארי פועל רק מתוך אהבת הארץ ואהבת ישראל.
אני מעריך מאוד את היהודי היקר הזה שפועל נמרצות למען המולדת שלנו.

למען ההגינות אני רוצה לציין שעל השארת זחאלקה בכנסת אי אפשר להפנות אצבע מאשימה כלפי הח"כים כי לפני הבחירות האחרונות
ועדת הבחירות של הכנסת הצביעו כמעט פה אחד (כולל כנופיית קדימה) להוציא אל מחוץ לחוק את מפלגת רע"מ תע"ל ובל"ד.
אבל כמובן שחברי המפלגות הללו היו רגועים כיוון שידעו שחבריהם  בבג"צ יעזרו להם לצאת מהבוץ הזה, והם צדקו..
כך שאת האצבע המאשימה לגבי זחאלקה יש להפנות אך ורק כלפי מערכת המשפט הממוסדת שלנו.

אגב אחר כך אנשים מתפלאים שזורקים נעליים על שופטים, אחרי שהשופטים זרקו מאות נעליים על ביטחון המדינה...

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

כמה מנדטים האיחוד הלאומי קיבל בבחירות האחרונות? כל הכבוד לבן ארי שלא מפחד לומר את האמת
זה רק הדיקטטורה של השמאל יכולה לתת לעוכרי ושונאי ישראל המשוקצים לשבת בכנסת ישראל !

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כמה מנדטים האיחוד הלאומי קיבל בבחירות האחרונות? כל הכבוד לבן ארי שלא מפחד לומר את האמת
זה רק הדיקטטורה של השמאל יכולה לתת לעוכרי ושונאי ישראל המשוקצים לשבת בכנסת ישראל !
לצערנו האיחוד הלאומי קיבלה רק ארבעה מנדטים.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

חבל מאוד בבחירות האחרונות לא הצבעתי (וגם לאף מפלגה לא) שלא נדע רציתי עוד להצביע לציפי לבני :old_huh: התפקחתי חודשיים אחרי בזכות מאמר שקראתי של איש יקר צפריר רונן ז"ל בפעם הבאה אני מצביעה איחוד לאומי !

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
למען ההגינות אני רוצה לציין שעל השארת זחאלקה בכנסת אי אפשר להפנות אצבע מאשימה כלפי הח"כים כי לפני הבחירות האחרונות
ועדת הבחירות של הכנסת הצביעו כמעט פה אחד (כולל כנופיית קדימה) להוציא אל מחוץ לחוק את מפלגת רע"מ תע"ל ובל"ד.
אבל כמובן שחברי המפלגות הללו היו רגועים כיוון שידעו שחבריהם  בבג"צ יעזרו להם לצאת מהבוץ הזה, והם צדקו..
כך שאת האצבע המאשימה לגבי זחאלקה יש להפנות אך ורק כלפי מערכת המשפט הממוסדת שלנו.

אגב אחר כך אנשים מתפלאים שזורקים נעליים על שופטים, אחרי שהשופטים זרקו מאות נעליים על ביטחון המדינה...

כמובן שאני לא אשכח את אותה פסיקה ארורה שהמתיוונים הבוגדניים מבג"ץ פסקו ונתנו לנאצים כאלה להגיע לכנסת.