כתב נושא: ברצוני להודות לחיים בן פסח על הסירטון שהוא עשה בו הוא מצטט מהקוראן הנאצי  (נקרא 4870 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
זהו הסרט :

אני נכנסתי לאתר של ערבים מוסלמים נאצים בו מופיע כול הקוראן ביחד עם תרגום לאנגלית. חוץ מהציטוטים שחיים ציטט קראתי עוד הרבה פסוקים נאצים.
לא האמנתי כמה הספר הזה הוא נאצי ואכזרי.

העלתי ציטוטים בפורום די גדול והרבה אנשים מאוד תמכו בי שהעליתי אותם.
לשמאלנים לא היה שום טיעון אמיתי להגיד לי והם רק ניסו להתקיף אותי ולהקניט אותי.

אני מאוד מודה לחיים ואני מאחל לו ולכול שאר חברי הפורום הכהניסטים שבוע טוב וחג פורים שמח

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חיים היקר ושאר חברי הפורום אני אשמח אם תוכלו להעלות לפורום ציטוטים גם מהחדית' ומשאר ספרי הקודש והמצוות של האיסלאם הנאצי.

מנותק sarit

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

אף אחד ממי שאני אומרת לו מה מופיע בספר התועבה קורן לא מאמין לי שזה באמת כתוב שם אחת התגובות שאומרים "זה לא באמת כתוב שם אין מצב שזה כתוב שם" גם שאני שמעתי או קראתי קצת באנגלית מה יש שם הזדעזתי. משם יש"ו הנאצים לקחו את כל הדיאולוגיות המטורפות שלהם.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אף אחד ממי שאני אומרת לו מה מופיע בספר התועבה קורן לא מאמין לי שזה באמת כתוב שם אחת התגובות שאומרים "זה לא באמת כתוב שם אין מצב שזה כתוב שם" גם שאני שמעתי או קראתי קצת באנגלית מה יש שם הזדעזתי. משם יש"ו הנאצים לקחו את כל הדיאולוגיות המטורפות שלהם.

הנאצים יו"ש שר"י פסלו את כול הדתות חוץ מהדת הנאצית של המוסלמים ימ"ו.
המופתי של ירושלים החזיר המנוול חאג' אמין אל חוסייני הוזמן ע"י הנאצים הארורים לאירופה שם פגש את כול ההנהגה שלהם וכרת ברית איתם.
זאת הסיבה למה המוסלמים הנאצים בהפגנות שלהם מצדיעים במועל יד.
הענין הוא שבקוראן הנאצי המסולמים כתבו גם כמה שורות של שלום כביכול וסובלנות.
הם עשו זאת כמובן במכוון כדי להטעות את האויבים שלהם.
המוסלמים חיים על השקרים המתועבים שלהם לאורך כול ההיסטוריה , מזל שלא כול העם שלנו מאמין לנאצים האלה וישנם יהודים טובים כמו הגיבורים ביו"ש שיודעים בדיוק מי הם.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *

זה מזכיר לי את הזעזוע שחשתי כשגיליתי שהתנ"ך מצווה על היהודים לטבוח בעמלקים כולל נשים וילדים...

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
זה מזכיר לי את הזעזוע שחשתי כשגיליתי שהתנ"ך מצווה על היהודים לטבוח בעמלקים כולל נשים וילדים...

מתאים לעוכר ישראל מתיוון וילד כאפות עלוב להגיד דברים כאלו מלאים בשנאה עצמית.

תראה לי איפה זה כתוב ילד מפגר שכמוך?

חוץ מזה האם ישנם יהודים שעושים מעשי טבח אכזריים בלא יהודיים.
החברים "הפלשיתנאים" הנאצים שלך טבחו בלבנון בעשרות אלפי נוצרים. רצחו אותם בדם קר באכזריות נאצית איומה.
הערבים הנאצים הרגו את אחינו המזרחיים במדינות ערב.
ערבים נאצים הורגים אחד את השני במצוות חוקי השרייה. רוצחים וסוקלים באבנים ובתלייה הומואים כמוך.

אתה פשוט בן אדם עלוב שמלא בשנאה עצמית אם אתה מסוגל להשוות את העם שלך שחיי שנים בין הגויים ומעולם לא פגע בהם לנאצים האלה .

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הנה מאמר בשבילך:
מתינותו המופלגת של מו"ר הרה"ג מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,10648.msg74354.html#msg74354

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

הגויים בדיוק אוהבים "יהודונים" כמוך - חתיכת Kike פאתטי.
רואים שהבקיאות שלך בתורת ישראל שואפת לאפס המוחלט.
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני לא ארד לרמה שלכם. רק אשאל בנימוס: האם אין ציווי מפורש בתנ"ך למחות את זכר עמלק כולל נשים וילדים? זה שרוב היהודים למזלנו אינם דתיים ולא מקשיבים לצו הזה  זה משהו אחר - ואני שמח מאד על כך. אבל האם הציווי לא קיים?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא ארד לרמה שלכם. רק אשאל בנימוס: האם אין ציווי מפורש בתנ"ך למחות את זכר עמלק כולל נשים וילדים? זה שרוב היהודים למזלנו אינם דתיים ולא מקשיבים לצו הזה  זה משהו אחר - ואני שמח מאד על כך. אבל האם הציווי לא קיים?

לפי אחד מחיילים שהיו איתי בבסיס:
היה מצווה ספציפית משמואל הנביא לשאול המלך למחוק את זכר עמלק, כולל הטף ובהמות, זה לא בהכרח ציווי היום לכל יהודי למחוק את זכר עמלק.
יש הרואים היום בעמלק כיצר הרע, מול היצר הטוב, האלוקי, והכוונה היא למחוק את היצר הרע בלבד מהאדם.

אבל אני מניח שהחברה פה מבינים בזה יותר. 

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לפי אחד מחיילים שהיו איתי בבסיס:
היה מצווה ספציפית משמואל הנביא לשאול המלך למחוק את זכר עמלק, כולל הטף ובהמות, זה לא בהכרח ציווי היום לכל יהודי למחוק את זכר עמלק.
יש הרואים היום בעמלק כיצר הרע, מול היצר הטוב, האלוקי, והכוונה היא למחוק את היצר הרע בלבד מהאדם.

אבל אני מניח שהחברה פה מבינים בזה יותר.
מבחינת החברה פה הערבים הם עמלק והשמאלנים הבוגדניים המרושעים הם ערב רב.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם אתה מכיר מישהו עם אזרחות עמלקית? מדינת עמלק? עם עמלקי? דת עמלקית? אידאולוגיה עמלקית? קבוצה אנושית כלשהי עלי אדמות שמזדהה תחת שם כזה? אז מה אתה רוצה?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
האם אתה מכיר מישהו עם אזרחות עמלקית? מדינת עמלק? עם עמלקי? דת עמלקית? אידאולוגיה עמלקית? קבוצה אנושית כלשהי עלי אדמות שמזדהה תחת שם כזה? אז מה אתה רוצה?
כמו חברו אדר מזרחי הוא רוצה ליצור פרובוקציה זולה.

דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני רוצה לשאול שאלה פשוטה. תפסיקו להתחמק ולתרץ ותנו תשובה לעניין. האם יש או אין בתנ"ך ציווי למחוק את העמלקים כולל טפם? כלומר, האם אלוהי ישראל לא מצווה לרצוח ילדים? כן או לא? עזבו, אתמול, היום, זה לא תקף, זה כן תקף, זה לא ככה, זה אחרת, הכוונה לזה, הכוונה להוא. כן או לא?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני רוצה לשאול שאלה פשוטה. תפסיקו להתחמק ולתרץ ותנו תשובה לעניין. האם יש או אין בתנ"ך ציווי למחוק את העמלקים כולל טפם? כלומר, האם אלוהי ישראל לא מצווה לרצוח ילדים? כן או לא? עזבו, אתמול, היום, זה לא תקף, זה כן תקף, זה לא ככה, זה אחרת, הכוונה לזה, הכוונה להוא. כן או לא?
אלוקים גם ציווה לרצוע את אוזנו של עבד כנעני שלא רוצה להשתחרר, מה זה רלוונטי בכלל?!
אתה שואל שאלות לא רלוונטיות, ולהזכירך ידידי, יש גם תורה שבעל פה, כנראה שכחת....
וכמאמר חז"ל -מאז שסנחריב בלבל את האומות אין משמעות מעשית לציווי להשמדת עמלק, סה טו.
זה בדיוק רלוונטי כיום כמו שאלה, האם זה מוסרי למכור קטינה לעבדות (כן או לא?) או האם יש לשרוף בת כהן שזינתה.
נקסט.
מאידך, ועל זה הדיון, היחס של האסלאם לכופרים הוא מאוד מאוד מאוד רלוונטי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני חושב שזה מאד רלוונטי. אם בשלב מסוים ה' ציווה על עם ישראל לרצוח ילדים אז היהדות לא גרועה באופן משמעותי מהאסלאם והנצרות. זה לא משנה אם הציווי הזה רלוונטי להיום או לא, הנקודה היא שבשלב מסויים זה קרה.

למרות שבמאמר מוסגר, שמעתי לא מעט אנשים טוענים שהם מצדיקים הרג חסר הבחנה של פלסטינים באמצעות ציווי תנכי, ביניהם גם כמה בפורום הזה.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מבחינת החברה פה הערבים הם עמלק והשמאלנים הבוגדניים המרושעים הם ערב רב.

מה תאמר על זה נץ-נץ? האם באמת הציווי הזה לא רלוונטי ברמה המעשית?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

שמע מדובר באמירה כלכלית, אין הוכחה שהערבים או הפלסטינים בפרט הם צאצאיו של עמלק.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

אני אנסה לענות לך איך שאני מבין את זה. אני חושב שההסבר שלי הוא די טוב.

קודם כל כפי שנץ הסביר בהודעה הקודמת, הציווי הזה לא רלוונטי להיום, משום שהיום אנחנו לא יודעים בדיוק

מי זה עמלק ואין לנו גם את היכולות לקבוע, ולכן הציווי הזה נכון לעכשיו לא ישים.

ואם אתה שואל איך יתכן שבתנ"ך הקדוש, הקב"ה בעצמו מורה לבצע רצח של נשים זקנים וילדים של עם שלם

שהם בחזקת חפים מפשע ולא חטאו - התשובה היא כזו : זה משהו לא רציונאלי. משהו שאנחנו לא מסוגלים להבין.

זה נושא מאד כבד, אבל בתורה וביהדות אין מוסר - יש ציווי וחייבים לציית לו. למה הציווי נראה לא טוב ? - שוב

זה משהו שאנחנו כבני אנוש פשוטים לא מסוגלים להבין.

אבל אני יכול להעלות אפשרות - תתאר לך שאם שאול היה מבצע את ציווי ה' באופן מוחלט כפי שכתוב את בספר שמואל א'

ולא היה חונן על המלך שלהם (אגג), אולי ההשלכה של זה על ימנו הייתה שלא הייתה שואה.

זו רק סברה או אפשרות, אבל זה יכול להיות מאד. ולכן בגלל ששאול לא מילה את ציווי ה' לחלוטין שישה מיליון יהודים נרצחו בשואה

דבר שלא היה קורה אם שאול היה מבצע את צו ה' במלואו.

תתאר לך שעכשיו יחזירו אותך יותר ממאה שנה אחורה בזמן ויגידו לך להרוג אישה בהריון בלי להסביר לך למה אתה צריך לעשות את זה.

אני יודע שזה ישמע לך קשה ואולי אפילו לא תבצע את זה, אבל אם הייתה יודע שהאישה הזו נושאת ברחמה את היטלר אז בטוח הייתה מחסל אותה.

אני יודע שנקודת ההשקפה הזו נשמעת מאד קשה לעיכול, אבל זו נקודת מבט הגיונית שבן אדם מאמין יכול להסתכל ממנה.

אני לא יודע אם אתה מאמין, אבל תנסה לחשוב טוב על מה שרשמתי ותראה שיש בזה היגיון רב.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבה נתחיל,
א.) נדב, קורס בפרופורציה שיעור 1:
1. האסלאם מגדיר את כל מי שלא אסלאם בתור כופר שדינו מוות או אסלאם, בעוד ביהדות היה פעם הגדרה לעם ששמו עמלק בתנאים מסויימים שהוא בן מוות, ממש בר השוואה איינשטיין......
2. לאסלאם ולנצרות ישנם מטרות כלל עולמיות בעוד ליהדות זה עומד על הגבולות שבין הנילוס לפרת.
3. הנצרות והאיסלם, סקלו, אנסו, רצחו, עינו, שיפדו, ערפו, חתכו, ביתרו, תלו, צלבו, דקרו, ירו, פוצצו, שרפו, הטביעו וצרבו אנשים שמיענו להצטרף לדתם, ביהדות מאידך היו עסוקים בלדחות אנשים שרצו להצטרף, פרופורציה נדב......

ב.) במישור העובדתי, בלימוד פשוט של התנ"ך והתורה כשלעצמה, וכן בתורה שבע"פ (משנה, גמרא, ומקורות תנאיים ואמוראיים אחרים, מקורות סבוראיים, גאונים, ראשונים ואחרונים) עולה כי:
1.) אין עם עמלקי כיום.
2.) כדי להיות מוגדר כצאצא רוחני של עמלק, עליך לעמוד בקריטריונים הבאים:
     I.) להיות שייך לציויליזציה המערבית, שכן, עמלק הוא נכדו של עשיו הוא אדום, ואדום הוא המערב שמסומל בחיה ספיציפית שהיא הנשר (עיין חזון עובדיה, עיין נבואת ירמיהו על אדום, עיין פרשת כי תבוא בספר דברים) שהייתה סמלו של הלגיון הרומי, סמלה של גרמניה הנאצית, סמל בית המלוכה הפולני, האוסטרו-הונגרי, הצארי-רוסי, חותם נשיא ארה"ב (מופיע גם על הדולר), סמל גרמניה הקייזרית וכו'.
     II.) להיות אתאיסטי מבחינת תפיסה,אידאולוגיה וסוג משטר.
     III.) מטרת העל שלך היא השמדת העם היהודי.
בניתוח פשוט של הקריטריונים עולה כי הערבים שמוצאם בשבטים הנוודים שפלשו מחצי האי ערב במאה ה-7 לספירה ושקיבל את כינויו בספרות חז"ל תחת ההגדרה "ישמעאל" ודתם היא אסלאם , אין שום אפשרות לעמוד בקריטריונים הללו, בייחוד הראשון והשני.

ערב רב זה כבר דיון צדדי.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הבה נתחיל,
א.) נדב, קורס בפרופורציה שיעור 1:
1. האסלאם מגדיר את כל מי שלא אסלאם בתור כופר שדינו מוות או אסלאם, בעוד ביהדות היה פעם הגדרה לעם ששמו עמלק בתנאים מסויימים שהוא בן מוות, ממש בר השוואה איינשטיין......
2. לאסלאם ולנצרות ישנם מטרות כלל עולמיות בעוד ליהדות זה עומד על הגבולות שבין הנילוס לפרת.
3. הנצרות והאיסלם, סקלו, אנסו, רצחו, עינו, שיפדו, ערפו, חתכו, ביתרו, תלו, צלבו, דקרו, ירו, פוצצו, שרפו, הטביעו וצרבו אנשים שמיענו להצטרף לדתם, ביהדות מאידך היו עסוקים בלדחות אנשים שרצו להצטרף, פרופורציה נדב......

ב.) במישור העובדתי, בלימוד פשוט של התנ"ך והתורה כשלעצמה, וכן בתורה שבע"פ (משנה, גמרא, ומקורות תנאיים ואמוראיים אחרים, מקורות סבוראיים, גאונים, ראשונים ואחרונים) עולה כי:
1.) אין עם עמלקי כיום.
2.) כדי להיות מוגדר כצאצא רוחני של עמלק, עליך לעמוד בקריטריונים הבאים:
     I.) להיות שייך לציויליזציה המערבית, שכן, עמלק הוא נכדו של עשיו הוא אדום, ואדום הוא המערב שמסומל בחיה ספיציפית שהיא הנשר (עיין חזון עובדיה, עיין נבואת ירמיהו על אדום, עיין פרשת כי תבוא בספר דברים) שהייתה סמלו של הלגיון הרומי, סמלה של גרמניה הנאצית, סמל בית המלוכה הפולני, האוסטרו-הונגרי, הצארי-רוסי, חותם נשיא ארה"ב (מופיע גם על הדולר), סמל גרמניה הקייזרית וכו'.
     II.) להיות אתאיסטי מבחינת תפיסה,אידאולוגיה וסוג משטר.
     III.) מטרת העל שלך היא השמדת העם היהודי.
בניתוח פשוט של הקריטריונים עולה כי הערבים שמוצאם בשבטים הנוודים שפלשו מחצי האי ערב במאה ה-7 לספירה ושקיבל את כינויו בספרות חז"ל תחת ההגדרה "ישמעאל" ודתם היא אסלאם , אין שום אפשרות לעמוד בקריטריונים הללו, בייחוד הראשון והשני.

ערב רב זה כבר דיון צדדי.

נ''צ שאלה, האם לפי התורה שבעל פה, אותו עם עמלקי בעידן המודרני שדוחה את אחד מ-3 הסעיפים(או שהוא אינו אתאיסט או שאינו מעוניין לבצע השמדה של העם היהודי) אינו בן מוות?
האם יש סעיף אחר המתיר את דמו במידה והוא אתאיסט או רוצה להשמיד את העם היהודי(אם בפן הדתי)?

אשמח לדעת

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הימני, אני חושב שנתת פה הסבר נפלא.

ציטוט
זה נושא מאד כבד, אבל בתורה וביהדות אין מוסר - יש ציווי וחייבים לציית לו. למה הציווי נראה לא טוב ? - שוב

זה משהו שאנחנו כבני אנוש פשוטים לא מסוגלים להבין.

אני מבין את זה. דת לא יכולה להיות מוסרית, כי ערכי מוסר לא יתכן שיהו מותנים בציווי חיצוני כלשהו. אבל, מה ההבדל אם כן בינך לבין המוסלמים? גם הם חושבים שהרג של יהודים הוא רצון אללה, ואללה הרי הוא מעל המוסר האנושי וחייבים לציית לו. "אנחנו לא מסוגלים להבין" יכול להגיד לך גם השאהיד. אתה אולי תגיד לי משהו כמו "כי אנחנו עם האמת והם עם שקרי" אבל אתה יודע מה הבעיה עם זה? זה בדיוק מה שגם הם יגידו.

נץ:

ציטוט

אין פרופורציות ברצח. מה שאתה אומר אומר זה שהאסלאם הוא מאד רצחני והיהדות היא רק קצת רצחנית? אני אמור להאמין בדת שהיא רק "טיפה רצחנית?" לבנות את המוסר שלי על דת שלא רצחה וסקלה עמים רבים אלא "רק" עם אחד... אתה מצחיק אותי כמו בדיון הקודם כשטענת "המוסלמים רוצחים הומוסקסואלים ואני "רק" אשלול מהם זכויות ואכפה עליהם טיפול"... רק?! תודה רבה לך באמת... העיקר שיש לנו פרופורציות :laugh:... פרופורציה זה דבר חשוב.

לגבי השאר, אני לא יודע אם הערבים של היום נכנסים תחת הגדרת עמלק או לא, זה לא התחום שלי, אני רק אומר לך שישנם רבים בימין הקיצוני ששואבים את זכותם האלוהית לטבוח בערבים מהציווי התנ"כי, מהם כמה בפורום הזה ממש ולדעתי חיים בן פסח בכבודו ובעצמו טען כך בסרטון, הוא לא טען שהערבים הם צאצאי עמלק אלא שמותר לנו לטבוח ולגרש אותם כמו שאז מותר היה לעם ישראל לטבוח בעמלקים. מפתיע אותי שאתה לא מתקומם כנגד אמירות מסוג זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הימני, אני חושב שנתת פה הסבר נפלא.

אני מבין את זה. דת לא יכולה להיות מוסרית, כי ערכי מוסר לא יתכן שיהו מותנים בציווי חיצוני כלשהו. אבל, מה ההבדל אם כן בינך לבין המוסלמים? גם הם חושבים שהרג של יהודים הוא רצון אללה, ואללה הרי הוא מעל המוסר האנושי וחייבים לציית לו. "אנחנו לא מסוגלים להבין" יכול להגיד לך גם השאהיד. אתה אולי תגיד לי משהו כמו "כי אנחנו עם האמת והם עם שקרי" אבל אתה יודע מה הבעיה עם זה? זה בדיוק מה שגם הם יגידו.

זו בדיוק האמונה. אתה בוחר אם להאמין לאמירות של היהודים, לאמירות של המוסלמים, או לא להאמין בכלל.

נושא האמונה הוא כבד מאד ואפשר לחקור אותו מהרבה מאד נקודות. אם זה מעניין אותך יש המון ספרים/מאמרים שעוסקים

בנושא דת ומוסר. אתה יכול לבדוק בהם.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הארץ צריכה להיות נקייה מהם, כך או כך. "לא תחיה כל נשמה" שאתה מוצא, אבל אם הם יברחו, שיברחו. יש לכל ערבי דין מוות! "לא תחיה" חל לא רק על הממשלה, אלא גם על כל יחיד ויחיד. אם יהודי רואה אחד מז' העמים, הוא חייב להורגו, בתנאי שזה לא יכניס אותו לסכנה - היחיד פטור אם יש סכנה, אך רבים אינם פטורים גם אם יש סכנה. אמנם יש רב שפסק שהאינתיפאדה אינה מלחמה, אבל לנו זה לא חשוב. גוי שיש עליו דין לצאת מהארץ, ולא יוצא, ההורגו עושה מצווה.
מקור: http://www.rabbikahane.org/kahane/index.php?option=com_content&view=article&catid=36:2008-05-22-13-13-38&id=343:2008-08-18-10-04-02&Itemid=68

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
זו בדיוק האמונה. אתה בוחר אם להאמין לאמירות של היהודים, לאמירות של המוסלמים, או לא להאמין בכלל.

נושא האמונה הוא כבד מאד ואפשר לחקור אותו מהרבה מאד נקודות. אם זה מעניין אותך יש המון ספרים/מאמרים שעוסקים

בנושא דת ומוסר. אתה יכול לבדוק בהם.

או שאתה יכול לבחור להיות אתאיסט. אבל אתה מבין אותי כאחד שמסתכל מהצד ולא ממש רואה הבדל בין הצדדים, כל אחד מהצדדים טוען שהוא פועל למען רצונו של האל האמיתי.