כתב נושא: כנס הפת'ח: דברי שבח למבצעי הפיגועים  (נקרא 3001 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
כנס הפת'ח: דברי שבח למבצעי הפיגועים
« להגיב #1 ב- : פברואר 28, 2010, 11:20:59 »
גם אתם משבחים את ברוך גולדשטיין, אז אין הבדל...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 28, 2010, 13:40:04 »

אני אישית נגד פגיעה מכוונת באזרחים ערבים כי היא רק משרתת את הערבים המוסלמים הנאצים.

אתה ממש לא יכול להשוות את היקף התמיכה של הערבים המוסלמים הנאצים בפיגועים ובשהידים שלהם שנשרפים עכשיו באש ג'יהנום.
הערבים המוסלמים הנאצים , החברים שלך , אומרים יום יום בתקשרות ובמיסגדים שהם רוצים בחיסולו של העם היהודי ושל מדינת ישראל.
בהפגנות הנאציות שלהם כמו שעשו אצלי באוניברסיטה הם קוראים לאויבים שלנו להשמיד אותנו ,הם נותנים קריאות לחמאס , לחיזבאללה ולאיראן להשמיד את מדינת ישראל.
רק מטורף כמוך יכול לעשות השוואה כזאת.....

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : פברואר 28, 2010, 13:45:29 »
אני אישית נגד פגיעה מכוונת באזרחים ערבים כי היא רק משרתת את הערבים המוסלמים הנאצים.

אתה ממש לא יכול להשוות את היקף התמיכה של הערבים המוסלמים הנאצים בפיגועים ובשהידים שלהם שנשרפים עכשיו באש ג'יהנום.
הערבים המוסלמים הנאצים , החברים שלך , אומרים יום יום בתקשרות ובמיסגדים שהם רוצים בחיסולו של העם היהודי ושל מדינת ישראל.
בהפגנות הנאציות שלהם כמו שעשו אצלי באוניברסיטה הם קוראים לאויבים שלנו להשמיד אותנו ,הם נותנים קריאות לחמאס , לחיזבאללה ולאיראן להשמיד את מדינת ישראל.
רק מטורף כמוך יכול לעשות השוואה כזאת.....

נכון, רוב הישראלים לא מזדהים עם ברוך גולדשטיין. אבל רק רוב הישראלים - לא כולם. ומה לעשות שאתם נמנים עם המיעוט שכן מזדהה עם ברוך גולדשטיין.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : פברואר 28, 2010, 13:46:28 »
נכון, רוב הישראלים לא מזדהים עם ברוך גולדשטיין. אבל רק רוב הישראלים - לא כולם. ומה לעשות שאתם נמנים עם המיעוט שכן מזדהה עם ברוך גולדשטיין.

בניגוד לרוב הערבים שכן מזדהים עם המחבלים?

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 28, 2010, 13:51:38 »

אתה יודע הרי בוודעות שהערבים המוסלמים הנאצים אינם מאמינים במדינה היהודית ורובם המוחץ תומך מוצהר בטירור וברצח יהודים.
רק אתה מתיוון עם שנאה עצמית כול כך גדולה שאתה לא מוכן להודות בכך ולחזור בך מההשוואה המטורפת שעשית.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : פברואר 28, 2010, 13:59:44 »
למה שאני אתרץ לך את מי אני משבח ואת מי לא?
אני משבח גם את דוד רזיאל ז"ל הי"ד, אב"א אחימאיר ז"ל, יאיר(אברהם) שטרן ז"ל, יצחק שמיר הי"ו וגם את עולי הגרדום - דמויות מופת בחברה הישראלית, או לפחות היו - אבל ניחא... מה לקומוניסט כמוך זה אומר? שום דבר... בשבילך סמל הטוהר הוא ו.א. לנין, י.ו. סטאלין,ל. טרוצקי, נ. חרושצ'וב, ל.א. ברז'נייב וכן את כל הפמלייה הנלווית - מולטוב, גורקי, בריה וכן הלאה והלאה... והעיקר אנחנו משבחים מחבלים - בעוד אתה משבח אנשים אשר רצחו עשרות מיליוני אנשים.
לא אתפלא אם אתה משבח את א. היטלר... אני בעצם לא מתפלא, אני בטוח שאתה משבח אותו.
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 28, 2010, 19:38:44 »
בס"ד
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/201140
זה לא מפתיע.תודה לביבי.לא משנה שהם משבחים פיגועים מה שחשוב זה ה"שלום" והמ"ומ". אלו הם ה"מתונים".

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : פברואר 28, 2010, 20:29:19 »
ההבדל הוא שאנחנו יהודים והם ערבים.