כתב נושא: שאלה חשובה לחיים בן פסח היקר  (נקרא 1682 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה חשובה לחיים בן פסח היקר
« ב- : פברואר 23, 2010, 00:04:42 »
ביו"ש מתחת לישוב עטרת נבנת עיר מוסלמית נאצית. זהו בהחלט שיא הטימטום לאפשר לדבר כזה לקרות.
בזמן שנעשית הקפאה בכול היישובים היהודים ביו"ש נותנים לערבים הנאצים לבנות עיר שלמה שעשרות אלפי ערבים נאצים יתגוררו בה ויסכנו חיי יהודים.

אני מקווה מאוד שישנם גורמים שפויים שמנסים לסכל פעולה התאבדותית שכזאת.

מה לדעתך צריך לעשות כדי למנוע מדבר נורא כול כך להתרחש? כיצד אתה היית נוהג?

קישור לכתבה:

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/200999
« עריכה אחרונה: פברואר 23, 2010, 09:29:16 על ידי הלוחם באנרכיסטים »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה חשובה לחיים בן פסח היקר
« להגיב #1 ב- : פברואר 23, 2010, 00:46:15 »
ביו"ש מתחת לישוב עטרת נבנת עיר מוסלמית נאצית. זהו בהחלט שיא הטימטום לאפשר לדבר כזה לקרות.
בזמן שנעשית הקפאה בכול היישובים היהודים ביו"ש נותנים לערבים הנאצים לבנות עיר שלמה שעשרות אלפי ערבים נאצים יתגוררו בה ויסכנו חיי יהודים.

אני מקווה מאוד ישנם גורמים שפויים שמנסים לסכל פעולה התאבדותית שכזאת.

מה לדעתך צריך לעשות כדי למנוע מדבר נורא כול כך להתרחש? כיצד אתה היית נוהג?

קישור לכתבה:

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/200999

בס''ד

אתה צודק כמובן.
זוהי מדיניות הכניעה של ממשלת נתניהו-ליברמן-ברק-ש''ס. בוגדי הימין המזוייף עושים את הכל כדי לעזור לערבים הנאצים להשתלט על לב ליבה של ארץ ישראל.
ממשלת נתניהו-ליברמן מקפיאה בנייה יהודים אך מעודדת בנייה ערבית.
ממשלת נתניהו-ליברמן מכריזה קבל עם ועדה שהיא רוצה להקים מדינת "פלסטין" העצמאית ביהודה ושומרון, שזה באמת התאבדות לאומית ח''ו.
תנועתנו תומכת כספית בגיבורים ביהודה ושומרון שמסרבים לקבל את ההקפאה הבוגדנית של פיפי (ביבי) על בנייה יהודית. גיבורי יו''ש ממשיכים לבנות, מקיימים מאחזים חדשים, בונים מחדש מאחזים שממשלת פיפי-ליברמן הרסה, ומטיפים התנגדות המונית לכל גירוש של יהודים מאדמתם.
אילו היינו תנועה המונית, היינו יכולים ליצור לחץ ציבורי עצום על ממשלת פיפי לא לבנות עיר מוסלמית נאצית טרוריסטית חדשה. דוקא חייבים לבנות ערים יהודיות חדשות ביו''ש. וחייבים לעודד את הערבים הנאצים לעזוב עם פיצויים. אני משוכנע שרוב העם היה מסכים עם תוכנית כזאת אילו היינו יכולים להחשף לעם כולו באופן תדיר.
אז הפיתרון הוא שאנו חייבים להפוך לתנועה המונית וחזקה כדי להגן על עם ישראל וארץ ישראל.