כתב נושא: מוזיקת רוק כהניסטית מתנועתנו!  (נקרא 12194 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק popmart

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מוזיקת רוק כהניסטית מתנועתנו!
« להגיב #25 ב- : פברואר 25, 2010, 23:40:04 »
זה נכון שאת כלי הנגינה המציאו לבנים ולא שחורים אבל זה מאוד נכון שמקורה של מוסיקת הרוק היא בלוז וגוספאל שמקורם אצל האפרו-אמריקאים.אין שום קשר בין רוב לבין מוסיקת קלייזמרים.
השחורים באמריקה הם אלה שפיתחו את מוסיקת הבלוז והגוספאל ומשם פרצה לתודעתינו מוסיקת הרוק.
« עריכה אחרונה: פברואר 26, 2010, 01:47:21 על ידי popmart »
להעלות את חיים בן פסח לישראל!!!!
כהנא צדק!!!!
יגורשו הערבים הנאצים!!!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : פברואר 26, 2010, 05:40:02 »
זה נכון שאת כלי הנגינה המציאו לבנים ולא שחורים אבל זה מאוד נכון שמקורה של מוסיקת הרוק היא בלוז וגוספאל שמקורם אצל האפרו-אמריקאים.אין שום קשר בין רוב לבין מוסיקת קלייזמרים.
השחורים באמריקה הם אלה שפיתחו את מוסיקת הבלוז והגוספאל ומשם פרצה לתודעתינו מוסיקת הרוק.

בס''ד

בכלל לא נכון.
השחורים חיכו את היהודים והלבנים.
אם לא, ואם הם הביאו את המוזיקה הזאת מאפריקה כמו שהם טוענים, תראו לי סרטון עם מוזיקה אפריקנית ישנה ומקורית שדומה למוזיקה אמריקנית מודרנית. אין, כי כל זה שקר גמור.
ופופמארט, אתה מאכזב אותי. עכשיו אתה בצד של שחורים אנטישמים ואתה מכחיש את התרומה היהודית לרוק ולכל המוזיקה האמריקאית.
אני לעומתכם לא רק גר בארה''ב 53 שנים - אני מכיר אישית הרבה זמרים שחורים מפורסמים. השחורים המפורסמים בדרך כלל אנשים בלי כישרון מיוחד שקיבלו קריירה כי יהודים חולי נפש העדיפו לקדם אותם על פני יהודים מוכשרים וגאוניים.
« עריכה אחרונה: פברואר 26, 2010, 05:53:05 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק popmart

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #27 ב- : פברואר 26, 2010, 10:22:18 »
אין ספק שיהודים הם גאונים בהכל אבל לצערי הרב לא ראיתי אומנים יהודים מוכשרים.תיראה את האומנים שלנו בישראל,חבורת שמאלנים קיצוניים חולי נפש והם קוראים לזה אומנות.מציגים כל מיני "תערוכות אומנות" עם תמונות מפוברקות של חיילי צהל כחיילים נאצים וכרוצחים צמאי דם ובשירים שלהם הם מביעים שינאה לישראל וליהודים.כך גם אומנים יהודים אמריקאים.
לצערי דווקא באומנות לא ראיתי שהיהודים עשו משהו מיוחד פרט להלקאה עצמית.
להעלות את חיים בן פסח לישראל!!!!
כהנא צדק!!!!
יגורשו הערבים הנאצים!!!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #28 ב- : פברואר 28, 2010, 20:08:52 »
בס''ד

זו לא מוזיקה שחורה. מוזיקה שחורה היא מאפריקה. כל הכלים יומצאו על ידי יהודים ולבנים, השפה האנגלית היא שפה לבנה, "I ain't gonna study war no more" זה מהנביא היהודי ישעיהו ע''ה, ואפילו הסגנון הוא של כנסיות לבנות בדרום ארה''ב.

תגיד חיים אתה בכלל קורא מה שאני כותב? כי לא רק שאתה מתייחס בדיוק לרבע משפט שנוח לך להתייחס, אתה גם מאלץ אותי לחזור 100 פעם על אותו דבר. אני אסביר שוב. ב"מוזיקה שחורה" הכוונה היא למוזיקה אפרו-אמריקאית. לא אפריקאית, אפרו-אמריקאית. מוזיקה שהיא מיזוג של תרבות שחורה ותרבות מערבית(וכמובן שהמוזיקה הזו מושפעת מאד מהמוזיקה האפריקאית המקורית). בקטגוריה הזו מכניסים בדרך כלל גוספל, בלוז, אר&בי, רית'ם אנד בלוז, סול, פ'אנק וכו'. אני אשלח אותך שוב לדודה ויקי שתסביר לך:

http://en.wikipedia.org/wiki/African-American_music

אני שוב מפציר בך לתת לי כלי נגינה אחד שהומצא על ידי יהודים.

זה שהשפה היא אנגלית והכלים הם מערביים אמרת כבר 100,000 פעם ואני הסכמתי איתך. אני לא טוען שהאפריקאים הביאו איתם את המוזיקה הזו מאפריקה. אני טענתי שזו מוזיקה שפותחה בארה"ב על ידי שחורים ולבנים ושהיא מושתתת על יסודות אפריקאים כמו גם על יסודות אירופאים. אף אחד לא מחכה כאן אף אחד. אני טענתי מנגד שהמבנה של השירים האלה לקוח מאפריקה וכמו כן השימוש הנרחב בblue notes, כמו גם מוטיב האלתור שעליו מבוסס הג'אז. אתה לא ענית על זה. למה? איזה יהודי הכנמניס את הבלו נוטס לשימוש נרחב בג'אז ובלוז, בוא תספר לי.

" יש הקלטות של מוזיקה אפריקנית מקורית והעליתי שני סרטונים עם מוזיקה אפריקנית אמיתית כזאת. "

לא. זו מוזיקה אפריקאית "מקורית" כי אתה החלטת שהיא כזו, אי אפשר לסכם תרבות של יבשת לתוך סרטון ביו טיוב, אם אני אביא לך מוזיקה אפריקאית אתה תטען שהם העתיקו מארה"ב. ובוודאי שמוזיקה אפריקאית לא נשמעת כמו רוקנרול, לא היה רוקנרול באפריקה ולא טענתי את זה מעולם, ד"א רוקנרול גם לא נשמע כמו מוזיקה אירופאית אלא בדיוק כמו מה שהוא - שילוב בין אלמנטים מערביים לאפריקנים.

"נדב יכול להיות שאני טועה אבל אני חושב שהכוונה של חיים היא לא אנשים שחורים כגזע, אלא כתרבות."

אז כנראה לא ראית מספיק סרטונים שבו הוא משווה את כל השחורים לקופים שמתנדנדים על עצים, והוא מספר איך שכל פעם שהוא רואה שחור בעמדת מפתח הוא בטוח שהוא הגיע לשם רק בזכות העדפה מתקנת, ושהוא עושה את הסרטונים בשפה פשוטה כדי ששחורים יבינו אותו. הסרטונים שם אמנם די מצחיקים רק שהבדיחות ברובן ישנות - הן לקוחות היישר מה"דה שטירמר".

חיים אני לא מכחיש את התרומה היהודית לרוק, זה שתחזור על זה שוב ושוב לא יהפוך את זה לאמת.  אני שוב מבקש ממך למצוא לי פרופסור אחד שיתמוך בטענות שלך, אחד. אני שוןב מבקש ממך להסביר לי על מקורות המבנה של ה 12bar blues איזה מקור יש לזה אם לא אפריקאי. כנ"ל לגבי הבלו נוטס.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : פברואר 28, 2010, 23:14:46 »
תגיד חיים אתה בכלל קורא מה שאני כותב? כי לא רק שאתה מתייחס בדיוק לרבע משפט שנוח לך להתייחס, אתה גם מאלץ אותי לחזור 100 פעם על אותו דבר. אני אסביר שוב. ב"מוזיקה שחורה" הכוונה היא למוזיקה אפרו-אמריקאית. לא אפריקאית, אפרו-אמריקאית. מוזיקה שהיא מיזוג של תרבות שחורה ותרבות מערבית(וכמובן שהמוזיקה הזו מושפעת מאד מהמוזיקה האפריקאית המקורית). בקטגוריה הזו מכניסים בדרך כלל גוספל, בלוז, אר&בי, רית'ם אנד בלוז, סול, פ'אנק וכו'. אני אשלח אותך שוב לדודה ויקי שתסביר לך:

http://en.wikipedia.org/wiki/African-American_music

אני שוב מפציר בך לתת לי כלי נגינה אחד שהומצא על ידי יהודים.

זה שהשפה היא אנגלית והכלים הם מערביים אמרת כבר 100,000 פעם ואני הסכמתי איתך. אני לא טוען שהאפריקאים הביאו איתם את המוזיקה הזו מאפריקה. אני טענתי שזו מוזיקה שפותחה בארה"ב על ידי שחורים ולבנים ושהיא מושתתת על יסודות אפריקאים כמו גם על יסודות אירופאים. אף אחד לא מחכה כאן אף אחד. אני טענתי מנגד שהמבנה של השירים האלה לקוח מאפריקה וכמו כן השימוש הנרחב בblue notes, כמו גם מוטיב האלתור שעליו מבוסס הג'אז. אתה לא ענית על זה. למה? איזה יהודי הכנמניס את הבלו נוטס לשימוש נרחב בג'אז ובלוז, בוא תספר לי.

" יש הקלטות של מוזיקה אפריקנית מקורית והעליתי שני סרטונים עם מוזיקה אפריקנית אמיתית כזאת. "

לא. זו מוזיקה אפריקאית "מקורית" כי אתה החלטת שהיא כזו, אי אפשר לסכם תרבות של יבשת לתוך סרטון ביו טיוב, אם אני אביא לך מוזיקה אפריקאית אתה תטען שהם העתיקו מארה"ב. ובוודאי שמוזיקה אפריקאית לא נשמעת כמו רוקנרול, לא היה רוקנרול באפריקה ולא טענתי את זה מעולם, ד"א רוקנרול גם לא נשמע כמו מוזיקה אירופאית אלא בדיוק כמו מה שהוא - שילוב בין אלמנטים מערביים לאפריקנים.

"נדב יכול להיות שאני טועה אבל אני חושב שהכוונה של חיים היא לא אנשים שחורים כגזע, אלא כתרבות."

אז כנראה לא ראית מספיק סרטונים שבו הוא משווה את כל השחורים לקופים שמתנדנדים על עצים, והוא מספר איך שכל פעם שהוא רואה שחור בעמדת מפתח הוא בטוח שהוא הגיע לשם רק בזכות העדפה מתקנת, ושהוא עושה את הסרטונים בשפה פשוטה כדי ששחורים יבינו אותו. הסרטונים שם אמנם די מצחיקים רק שהבדיחות ברובן ישנות - הן לקוחות היישר מה"דה שטירמר".

חיים אני לא מכחיש את התרומה היהודית לרוק, זה שתחזור על זה שוב ושוב לא יהפוך את זה לאמת.  אני שוב מבקש ממך למצוא לי פרופסור אחד שיתמוך בטענות שלך, אחד. אני שוןב מבקש ממך להסביר לי על מקורות המבנה של ה 12bar blues איזה מקור יש לזה אם לא אפריקאי. כנ"ל לגבי הבלו נוטס.

בס''ד

נדב, אני לא תמיד עונה לכל נקודה שלך כי זה לוקח יותר מדי זמן ואין לי. מה לעשות, הזמן שלי מוגבל.
שוב הויכוח שלנו היה על מקורו של רוקנרול. אתה טוען שהמקור הוא מערבי ואפריקני, ואני טוען שהמקור הוא יהודי ומערבי. יתרה מזו, אתה טוען שמקורה של מוזיקה אמריקאית בכלל הוא מערבי ואפריקני. ואני טוען שהוא יהודי ומערבי, ושלא הייתה השפעה משמעותית מאפריקה.
כל הויכוחים והנימוקים שלנו לא שווים פרוטה אם אין הוכחה ממשית, אם לא תוכל להביא לנו דוגמאות של מוזיקה אפריקנית מקורית שנשמעת כמו רוקנרול או כמו מוזיקה אמריקנית אחרת.

כבר העליתי לפורום שלושה סרטונים עם מוזיקה אפריקנית מקורית משלושה מקומות שונים באפריקה השחורה כדי להוכיח שאין שום דימיון בין מוזיקה אפריקנית מקורית לבין רוקנרול, רוק, ג'אז, גוספל, בלוס, פאנק וכו'.

אם אין שום דימיון בין מוזיקה אפריקנית מקורית לבין רוקנרול, זה מפריך לגמרי את כל המילים הריקות שלך. והנה הסרטון הרביעי שאני מעלה של מוזיקה אפריקנית מקורית כדי להוכיח עוד פעם שהמפגרים האלה מאפריקה לא יצרו רוקנרול בפרט או מוזיקה אמריקנית בכלל:

נדב, אתה חושב ששחורים יותר מוכשרים מיהודים. אני חושב שיהודים יותר מוכשרים משחורים. זהו באמת שורש הויכוח שלנו.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #30 ב- : מרץ 02, 2010, 04:07:47 »
אדרבא, אם הזמן שלך מוגבל למה אתה כל כך ממהר לענות? קח שבוע, חודש או שנה ותן תשובה רצינית, ככה זה לא רציני, או שמנהלים דיון או שלא מנהלים דיון, כשאתה מתייחס לרבע נקודה שלי שנוח לך להתייחס אליה אז בשביל מה הדיון?

ציטוט
אתה טוען שהמקור הוא מערבי ואפריקני, ואני טוען שהמקור הוא יהודי ומערבי.

אבל סתם "לטעון" זה לא מספיק. אני הצבעתי על מספר אלמנטים שקיימים בבלוז שהוא אימץ אליו מאפריקה. האלמנטים האלה יכלו לבוא רק מהפריקה, לא משום מקום אחר, והם (בין השאר):

*מבנה ה  12 bar, 12 התיבות.

* מוטיב השאלה תשובה.

*השימוש הנרחב בבלו נוטס. (blue notes)

עכשיו בלי התחמקויות. עד שלא תסביר לי מה המקור של האלמנטים האלה אין טעם להמשיך.

ציטוט
יתרה מזו, אתה טוען שמקורה של מוזיקה אמריקאית בכלל הוא מערבי ואפריקני.

תפסיק להעליל, מעולם לא טענתי דבר כזה. ישנם זרמים במוזיקה האמריקאית שהם מאד "לבנים", למשל סצנת הגראנג' לכיוון המטאל על סגנונותיו השונים, כמעט לא תראה להקות שמנגנות את הסגנונות האלה שחבריהן שחורים. אם תשמע את המוזיקה הזו אתה תבין שהיא מאד נוגדת את התרבות האפריקאית - היא ברוטאלית, רעשנית ומדוייקת.

ציטוט
ואני טוען שהוא יהודי ומערבי, ושלא הייתה השפעה משמעותית מאפריקה.

אני רק רוצה להדגיש שוב שכל האקדמאים הבכירים לחלוטין בצד שלי ואין כמעט אף פרופסור שיתמוך בגרסא שלך. ואני בא מהאקדמיה.

ציטוט
כל הויכוחים והנימוקים שלנו לא שווים פרוטה אם אין הוכחה ממשית, אם לא תוכל להביא לנו דוגמאות של מוזיקה אפריקנית מקורית שנשמעת כמו רוקנרול או כמו מוזיקה אמריקנית אחרת.

שטויות. בלוז לא נשמע כמו מוסיקה אפריקאית, ועוד פחות מכך הוא נשמע כמו מוזיקת כליזמר או מוזיקה אירופאית אחרת. בלוז הוא אנומליה, הוא לא דומה באופן מובהק לאף אחד מהסגנונות שמרכיבים אותו, משל למה הדבר דומה? זה כמו שאני אראה לך עוגה ואטען שהכנתי אותה מקקאו, חלב, ביצים וקמח, אתה תבקש ממני להראות לך את המרכיבים וכשאראה לך אתה תגיד "שקרן, זה (הקמח והביצים) לא נראה כמו עוגה, זה אפילו לא מזכיר עוגה!"

הבלוז פותח בארה"ב, על ידי שחורים ולבנים ויש בו יסודות מערביים ואפריקאים. כדי להבין את התהליך וה"אבולוציה" שיצרה לבסוף את התוצאה יש צורך בלימוד מעמיק. הוא לא ממש נשמע כמו מוזיקה אירופאית למרות שיש בו אלמנטים ממנה, ולא ממש כמו מוזיקה אפריקאית למרות שיש בו גם אלמנטים ממנה.

גם מוזיקת הכליזמר אפילו לא מזכירה רוקנרול או מוזיקה אמריקאית אחרת, היא דומה להפליא למוזיקה בלקנית. כך שגם הטיעון שלך לגבי מקורותיו היהודיים של הרוקנרו'ל נפל.

ציטוט
נדב, אתה חושב ששחורים יותר מוכשרים מיהודים. אני חושב שיהודים יותר מוכשרים משחורים. זהו באמת שורש הויכוח שלנו.

יפה, כשהעניינים מסתבכים אתה פשוט מתחיל להמציא שקרים? מתי טענתי דבר כזה? זו שאלה מורכבת, יש תחומים שבהם שחוריםפ בהחלט יותר מוכשרים מיהודים - למשל ספורט. במוזיקה... כנראה שכן אם כי לא בהרבה. יש מוזיקאים יהודים אדירים כמו גם שחורים. בכל הקשור למדעים, פיסיקה טכנולוגיה וכו' - יהודים הרבה יותר מוכשרים משחורים.

אני פשוט מתנגד לניסיון הגזעני שלך להציג את השחורים בתור שימפנזות מהג'ונגל, "המפגרים האלה מאפריקה" - ולניסיון המגוחך שלך לטעון שהם לא תרמו שום דבר מעולם. אין לי ספק שזה נובע אך ורק מהשנאה שלך כלפי שחורים, ואני מתנגד לגזענות.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #31 ב- : מרץ 02, 2010, 06:47:16 »
בס''ד

ציטוט
אדרבא, אם הזמן שלך מוגבל למה אתה כל כך ממהר לענות? קח שבוע, חודש או שנה ותן תשובה רצינית, ככה זה לא רציני, או שמנהלים דיון או שלא מנהלים דיון, כשאתה מתייחס לרבע נקודה שלי שנוח לך להתייחס אליה אז בשביל מה הדיון?

נדב, אתה כבר מצחיק אותי. אני לא עונה לך מספיק? הרי עשיתי חמישה סרטונים מלאים רק כדי לענות לך. ואני עונה להודעות שלך לפעמים נקודה נקודה. אפילו הקטעים שאתה טוען שאני לא עניתי, למעשה אני כן עניתי.

אתה משווה אותי לנאצים וקורא לי גזען, ואני נותן לך לעשות זאת. האם אתה חושב שאני הייתי יכול לתקוף ולהעליב ולהשמיץ מנהלי פורומים שמאלניים ולהשאר שם? הם היו חוסמים אותי תכף ומייד. אתה יודע שפסלו את הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד אך ורק בגלל דעותיו. ולא נותנים לי לעלות לארץ ישראל הרבה שנים בגלל דעותיי. ואחרי שאתה מקובל בפורום הזה ואנו נותנים לך לומר מה שאתה רוצה ומעולם לא צינזרו אותך, אתה מתאונן על היחס שלי כלפיך? האם אתה מוכן להיות קצת הוגן ולהודות שאנו הרבה יותר סובלנים מהחברים ה"נאורים" שלך שפוסלים, מגרשים וכולאים יהודים טובים אך ורק בגין דעותיהם? ושרצחו בדם קר 16 ניצולי שואה מהאצ''ל באלטלנה?

אתה קורא לנו נאצים ופשיסטים. האם אתה באמת קיבלת יחס נאצי ופשיסטי בפורום הזה?

ציטוט
אבל סתם "לטעון" זה לא מספיק. אני הצבעתי על מספר אלמנטים שקיימים בבלוז שהוא אימץ אליו מאפריקה. האלמנטים האלה יכלו לבוא רק מהפריקה, לא משום מקום אחר, והם (בין השאר):

*מבנה ה  12 bar, 12 התיבות.

* מוטיב השאלה תשובה.

*השימוש הנרחב בבלו נוטס. (blue notes)

עכשיו בלי התחמקויות. עד שלא תסביר לי מה המקור של האלמנטים האלה אין טעם להמשיך.

אינני מבין בבר תיבות או בלו נוטס. לא למדתי מוזיקה בבית ספר.
אך אני יודע שאין שום דימיון בין מוזיקה אפריקנית מקורית כמו שהעליתי לפורום ארבע פעמים כבר לבין בלוס ובטח אין שום דימיון עם רוקנרול שזה היה הויכוח שלנו.
הזמרים השחורים חיקו את הלבנים והיהודים ולא ההפך.
אתה טוען שמקורה של המוזיקה הזאת מאפריקה אך לא תוכל להעלות לו דוגמה אחת כדי שנוכל לשמוע את זה במו אוזנינו. כי מוזיקה מקורית מאפריקה היא לא מוזיקה. היא רעש מהג'ונגל בלי כלים, בלי יצירתיות, בלי כלום.
בלו נוטס שלו נוטס....אני רוצה דוגמה שאפשר לשמוע ממנה את הדימיון. אין. הכל בלוף.

ציטוט
"נדב, אתה חושב ששחורים יותר מוכשרים מיהודים. אני חושב שיהודים יותר מוכשרים משחורים. זהו באמת שורש הויכוח שלנו."

יפה, כשהעניינים מסתבכים אתה פשוט מתחיל להמציא שקרים? מתי טענתי דבר כזה? זו שאלה מורכבת, יש תחומים שבהם שחוריםפ בהחלט יותר מוכשרים מיהודים - למשל ספורט. במוזיקה... כנראה שכן אם כי לא בהרבה. יש מוזיקאים יהודים אדירים כמו גם שחורים. בכל הקשור למדעים, פיסיקה טכנולוגיה וכו' - יהודים הרבה יותר מוכשרים משחורים.

אני פשוט מתנגד לניסיון הגזעני שלך להציג את השחורים בתור שימפנזות מהג'ונגל, "המפגרים האלה מאפריקה" - ולניסיון המגוחך שלך לטעון שהם לא תרמו שום דבר מעולם. אין לי ספק שזה נובע אך ורק מהשנאה שלך כלפי שחורים, ואני מתנגד לגזענות.

עכשיו אני לא רק נאצי וגזען אלא גם שקרן. מדוע? כי אני אומר שאתה חושב ששחורים יותר מוכשרים מיהודים במוזיקה.
ואתה בעצמך אומר את זה ככה: "במוזיקה...כנראה שכן [השחורים יותר מוכשרים מיהודים!] אם כי לא בהרבה". סוף סוף הגענו לעיקר של הויכוח ביננו - אתה חושב ששחורים יותר מוכשרים במוזיקה מיהודים!!! אין לי מילים אפילו להגיב.
יש רק 5 מיליון יהודים בארה''ב והם יצרו את עולם הבידור שם. עיין לספר "The Jews Invented Hollywood" (היהודים המציאו את הוליווד):
http://www.amazon.com/Empire-Their-Own-Invented-Hollywood/dp/0385265573#reader_0385265573
הוליווד הייתה המקור של רוב המוזיקה הפופולרית בארה''ב בין 1920 עד 1960.
המיעוט היהודי הקטן הזה ממש כבש את אמריקה תרבותית. ואתה חושב שהם פחות מוחשרים במוזיקה ממאות מיליוני שחורים בעולם?
אתה לא יודע כלום על השחורים ולא היית שורד חודש אילו היית צריך לחיות ביניהם. אני גר איתם כאן 53 שנים. אני מדבר את השפה שלהם (שזה לא כמו האנגלית של רוב האמריקאים) ולא תמצא יהודי אחר שמכיר אותם יותר טוב ממני. והם כן אנשים בורים וטיפשים ואכזרים ואנטישמיים ומקנאים ומכוערים וחסרי כישרונות.
לעומתם היהודים באמריקה גאונים מוכשרים מדהימים(למרות שלדאבוני הרב הם מתבוללים).
« עריכה אחרונה: מרץ 02, 2010, 07:00:05 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #32 ב- : מרץ 02, 2010, 07:24:12 »
נדב תאמין לי אני לא יודע למה חיים משאיר אותך בפורום אחרי שאתה משווה אותו לנאצי אתה יהודי לא ?! אני מאמין שלמדתה בבית ספר מה הנאצים עשו ליהודים איך אתה בכלל מעז לקרוא ליהודי טוב כמו חיים בן פסח שאני מאמין שהוא טיפה יותר מבוגר ממך והוא חי עם השחורים בארה"ב לצערו הוא הציל מלא יהודים בברית המועצות ואני מאמין שבעוד כמה וכמה ארצות איך אתה יהודי יכול להגיד כזה דבר על יהודי אחר שרוצה שיהיה ליהודים קצת שקט בעולם רק תגיד לי איך אני מאמין שהוא יודע יותר ממך אתה חוצפן !!!!!!!
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #33 ב- : מרץ 04, 2010, 03:40:07 »
חיים, אני באמת לא מבין למה המסכנות והאומללות הזו הכרחיים. אם אתה משקר (ומיד ארחיב) אז מה אתה רוצה שאני אכתוב "חיים אתה אינך דובר אמת ומטעה"? אתה רוצה דיון מתחנחן ומכובס או דיון אמיתי? הנה, אתה אומר:

ציטוט
"נדב, אתה חושב ששחורים יותר מוכשרים מיהודים. אני חושב שיהודים יותר מוכשרים משחורים. זהו באמת שורש הויכוח שלנו."

זה שקר. נקודה. מעולם לא אמרתי דבר כזה, אתה מסוגל להבדיל בין המשפטים "שחורים יותר מוכשרים מיהודים" ו "שחורים יותר מוכשרים מיהודים במוזיקה" (וגם את זה טענתי אחרי ולא לפני שאמרת שאני חושב ששחורים מוכשרים מיהודים)? אתה רואה את ההבדל בין שני המשפטים האלה? השקרים האלה לא מוסיפים כבוד לאף אחד. חבל.

שקר נוסף: מעולם לא כיניתי אותך נאצי או פאשיסט. טענתי לקווי דימיון ועל אמירות מסוימות שלך שהן גבלסיות, אבל שוב, אתה לא מבין כמה הדימיון מדהים, אתה יודע שגבלס כינה את מוזיקת הבלוז "the art of the subhuman"  כי זו מוזיקה של שחורים... הוא טען כמוך שכל המוזיקה האפריקאית היא זבל ומוזיקה של ג'ונלים, יש דמיון מרשים למדי גם ביחס להומוסקסואלים, אז אני מצביע על זה, כי אני אוהב לדבר בישירות ולא לכבס מילים כדי שאף אחד לא יפגע. אבל לא טענתי שאתה נאצי.

בוא נבהיר נקודה נוספת. אתה לא עושה לי טובה שאתה לא חוסם אותי. אין לי בעיה שתעשה את זה, אם תחליט שזה פורום לימנים בלבד, בכיף. בינתיים לפי מה שהבנתי אתה משאיר אותי כי אתה רוצה להראות לשאר חברי הפורום כמה הטיעונים שלי חלשים ואיך עונים לאנשים כמוני, אז מה אתה רוצה? החלטה שלך, תעשה מה שאתה מבין. אם תחליט לחסום אותי, אין שום צורך, פשוט תבקש ממני פעם אחת לא לכתוב כאן יותר ולא תשמע ממני שוב לעולם.

אני לא מתלונן שאתה לא עונה לי מספיק, פשוט טוען שככה אי אפשר לנהל דיון כשאתה מגיב על רבע נקודה כל פעם וגם זה בלי ממש לקרוא את ההודעות שלי. אתה היית רוצה לנהל כזה דיון? או שמנהלים דיון או שלא מנהלים. ככה זה בזבוז זמן.

מי אלה החברים שלי שרצחו 16 יהודים באלטלנה? אין לי שום חברים שבכלל ראו את אלטלנה, או שכולאים ומגרשים יהודים בגלל דעותיהם. אני יודע שאתה אוהב להכניס אנשים לקבוצות. תמנע מזה בבקשה במקרה שלי. והניסיון היחיד שלי בפורומים שמאלניים הוא בפורום "פאצפיזם" שהיה פעם בתפוז, ואני דווקא זוכר שכתבו שם כמה ימנים ואף אחד לא צינזר אותם.

ציטוט
אינני מבין בבר תיבות או בלו נוטס. לא למדתי מוזיקה בבית ספר.

דודה ויקי כאן לשירותך תמיד:

http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_note

http://en.wikipedia.org/wiki/Twelve-bar_blues

אם לא למדת למה אינך נותן כבוד למומחים בתחום, לא אני אלא כל פרופסור רציני למוסיקה אף אחד מהם לא יטען שאין שום השפעה מאפריקה על הבלוז. אין לזה משקל בעיניך?

ציטוט
אך אני יודע שאין שום דימיון בין מוזיקה אפריקנית מקורית כמו שהעליתי לפורום ארבע פעמים כבר לבין בלוס ובטח אין שום דימיון עם רוקנרול שזה היה הויכוח שלנו.

נו, למה אני טוען שאתה לא קורא את ההודעות שלי? כי כבר עניתי על זה, פה:

ציטוט
שטויות. בלוז לא נשמע כמו מוסיקה אפריקאית, ועוד פחות מכך הוא נשמע כמו מוזיקת כליזמר או מוזיקה אירופאית אחרת. בלוז הוא אנומליה, הוא לא דומה באופן מובהק לאף אחד מהסגנונות שמרכיבים אותו, משל למה הדבר דומה? זה כמו שאני אראה לך עוגה ואטען שהכנתי אותה מקקאו, חלב, ביצים וקמח, אתה תבקש ממני להראות לך את המרכיבים וכשאראה לך אתה תגיד "שקרן, זה (הקמח והביצים) לא נראה כמו עוגה, זה אפילו לא מזכיר עוגה!"

הבלוז פותח בארה"ב, על ידי שחורים ולבנים ויש בו יסודות מערביים ואפריקאים. כדי להבין את התהליך וה"אבולוציה" שיצרה לבסוף את התוצאה יש צורך בלימוד מעמיק. הוא לא ממש נשמע כמו מוזיקה אירופאית למרות שיש בו אלמנטים ממנה, ולא ממש כמו מוזיקה אפריקאית למרות שיש בו גם אלמנטים ממנה.

גם מוזיקת הכליזמר אפילו לא מזכירה רוקנרול או מוזיקה אמריקאית אחרת, היא דומה להפליא למוזיקה בלקנית. כך שגם הטיעון שלך לגבי מקורותיו היהודיים של הרוקנרו'ל נפל.

תקרא בבקשה את ההסבר שלי ותתייחס אליו.

ציטוט
יש רק 5 מיליון יהודים בארה''ב והם יצרו את עולם הבידור שם. עיין לספר "The Jews Invented Hollywood" (היהודים המציאו את הוליווד):

הספר הזה מדבר על תעשיית הקולנוע בלבד ולא על תעשיית המוזיקה. במוזיקה, עובדתית היו הרבה יותר שחורים שהשפיעו על המוזיקה מאשר יהודים. זה שלשחורים האלה היו יהודים בתור אמרגנים או עורכי דין זה לא אומר כלום, אנחנו מדברים על אנשים עם כשרון מוזיקלי ולא כשרון אמרגני.

ציטוט
אתה לא יודע כלום על השחורים ולא היית שורד חודש אילו היית צריך לחיות ביניהם.

אני חושב שאני דווקא יודע לא מעט, דווקא שרדתי חודשיים באכסנייה באיסט הארלם בקיץ האחרון, אחת התקופות היותר כיפיות שלי.

ציטוט
והם כן אנשים בורים וטיפשים ואכזרים ואנטישמיים ומקנאים ומכוערים וחסרי כישרונות.

להגיב על זה?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #34 ב- : מרץ 04, 2010, 03:55:18 »
נערך

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : מרץ 04, 2010, 17:58:28 »
בס"ד

נדב במילה אחת או שתיים?

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #36 ב- : מרץ 04, 2010, 22:09:17 »
בס"ד

נדב במילה אחת או שתיים?

מה?

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #37 ב- : מרץ 07, 2010, 05:16:59 »
טוב אם נגמר הדיון אז נגמר, אבל אני סקרן לדעת למה התכוונת ב"מילה אחת או שתיים"? מה רצית?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #38 ב- : מרץ 07, 2010, 08:09:13 »

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #39 ב- : מרץ 07, 2010, 08:10:18 »
בס"ד
אבל אני סקרן לדעת למה התכוונת ב"מילה אחת או שתיים"? מה רצית?

במילה אחת או שתיים וכתבת "מה" וזה מספיק.