כתב נושא: צה''ל זה בכל זאת הצבא הטוב בעולם  (נקרא 6926 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק מייקל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
צה''ל זה בכל זאת הצבא הטוב בעולם
« ב- : פברואר 19, 2010, 11:10:51 »
אני שומע לאחרונה כל מיני אנשים שמדברים על צה''ל דברים לא טובים, על איך חייל מפנה יהודי, ומפנים אצבע מאשימה כלפיי אותם חיילים, אני חייב לומר שיש גם מיעוט של מתנחלים שמגיע לו להירקב כמו האלה ששופכים חומצה על חיילים, זה לא מתנחלים, אלו עבריינים (אני מדבר על המיעוט הזה). כנראה שחיים אתה גם לא מבין שבלי הצבא   הערבים עוברים את הגבולות ומחסלים אותנו אחד אחד, חשבת על זה? הצבא לא אשם, המטרה שלו היא לבצע, אבל למרות שהם מפנים יהודים הם גם שומרים על הבטחון השוטף של המדינה ככה שאי אפשר בלעדיו, בממשלה צריך לטפל, ולא צריך לפנות אל חיילים שלא יפנו, חיילים צריכים לעשות את המוטל עליהם, פה צריך להיכנס בממשלה. כל השטויות האלה של פקודות בלתי חוקיות בעליל, זה בולשיט, זה ליברלי וטיפשי, חייל צריך להיות טיפש, המפקד והקצין והדרג העליון צריכים לשאת בתוצאות. בסופו של דבר גם לא הם אלא הממשלה השמאלנית והבוגדת.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : פברואר 19, 2010, 11:15:52 »
צה"ל הוא הצבא היחיד בעולם מאז הוורמאכט, שביצע טיהור אתני אלים ביהודים על רקע גזעם ודתם.

יתר החולאים הרעים של צה"ל (ויש רבים מספור) - מתגמדים לעומת מהותו הנפשעת של הגירוש שבוצע בהתלהבות ובשמחה יתרה.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 19, 2010, 13:13:17 »
עם כל הכבוד לצהל אסור לנו להיות תלויים בוא אנחנו צריכים לדעת להגן על עצמינו עם נשק והכל(להרבה אנשים בהתנחלויות יש נשק ורובי סער)אם נשאר תלויים בצהל  אנחנו נחיה עם מדינה ערבית בתוכינו ונסבול מהשתלטות ערבית על שאר הארץ פשוט כך וחשוב לזכור צהל בסופו של דבר הוא צבא הממשלה לא צבא העם הצבא עושה שטוב לממשלה ונתון ללחצים מבחוץ כולל אלו של האוייב ואף חושף אותנו להרבה יותר ביקורת ותעמולה נאצית(הרבה יותר קל להאשים ארגונים מסודרים מאשר אוכלוסיות..)מאשר פעילות שבאה מהתושבים וזאת אחת הסיבות שהרבה פעמים בוכרים בעולם לקחת את הצד שלהם(פרט לבורות ותעמולה)שזה ארגון נגד אוכלוסיה פושעת אפילו שהערבים התחילו את זה ועשו הכי הרבה בעיות פה,מה גם שצהל כמו המדינה לא יצליחו לפנות את הארץ מערבים לא משנה מי יעלה לשלטון(שגם ככה שייך רק לשמאלנים ולאנשי מרכז ושאר אנשים אינטרסנטים)כך שאני ממש אבל ממש נגד הגישה הזאת של להיות תלויים בצהל ובממשלה ולסמוך עליהם שיעשו הכל בשבילנו וזאת הסיבה גם שהערבים עושים מה שבא להם ומצליחים להשתלט לאט לאט על הארץ הם עושים דברים מהציבור עצמו ולא סומכים על ממשלה שתעשה בשבילהם הכל וכך גם הם נשארים מאוחדים נגדנו בניגוד אלינו שחלק גדול מהמדינה קונים את השקרים שהם מפיצים ופונים נגדנו ביחד איתם..
אל תצביע תשפיע

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : פברואר 19, 2010, 13:45:52 »
אנו חייבים את צה"ל כדי לשרוד במזה"ת זאת עובדה,
אבל ההנהגה הבוגדנית של מדינת ישראל מנצלת את התלות הזו כדי להפוך את צה"ל למוציא לפועל של תוכנית ההתאבדות שלהם.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : פברואר 19, 2010, 13:52:47 »
צה"ל הוא הצבא היחיד בעולם מאז הוורמאכט, שביצע טיהור אתני אלים ביהודים על רקע גזעם ודתם.

יתר החולאים הרעים של צה"ל (ויש רבים מספור) - מתגמדים לעומת מהותו הנפשעת של הגירוש שבוצע בהתלהבות ובשמחה יתרה.

טיהור אתני? בחיי הפעם הגזמת...
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 19, 2010, 14:18:22 »
אנו חייבים את צה"ל כדי לשרוד במזה"ת זאת עובדה,
אבל ההנהגה הבוגדנית של מדינת ישראל מנצלת את התלות הזו כדי להפוך את צה"ל למוציא לפועל של תוכנית ההתאבדות שלהם.
אנחנו חייבים אם אנחנו נמשיך להישען עליו ועל הממשלה ואנחנו גם נפסיד בהתאם אם נהיה תלויים בצהל ובממשלה ונחשוב שהם יעשו יעזרו לנו במקומנו,אל תשכח ששרדנו בעבר ללא צהל עוד בתקופת המחתרות אז לא היה לאנשים איזה צבא גדול וממשלה שסמכו עליהם בעיניים עצומות ואנשים הלכו בעצמם להילחם והשיגו תוצאות הרבה יותר טובות ממה שצהל עושה כיום בחסות המדינה,ההנהגה מטבעה מוגבלת שלא נדבר על כך שהיא מלאה בשמאלנים ובאנשים צבועים אבל גם אפילו אם נאכל לשנות את זה עדיין זה יהיה מאד מוגבל מהרבה מאד בחינות ולא מהווה תחליף לפעולות מהאוכלוסיה עצמה פשוט כך.
« עריכה אחרונה: פברואר 19, 2010, 14:30:49 על ידי 500sw »
אל תצביע תשפיע

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : פברואר 19, 2010, 19:33:30 »
טיהור אתני? בחיי הפעם הגזמת...
מה האלקשי צודק!! לא שמעת ?!
זרקו תינוקות מבניינים וגזזו לדתיים את הזקנים היכו נשים בהריון וסגרו את כל המתנחלים בתוך גטו והרעיבו אותם ועד היום אנחנו לא יודעים מה עלה בגורלם...
(כמובן שזה ציניות גמורה)

האלקשי אתה צריך טיפול וטיהור אתני בראש.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 19, 2010, 21:25:45 »
זרקו תינוקות מבניינים וגזזו לדתיים את הזקנים היכו נשים בהריון וסגרו את כל המתנחלים בתוך גטו והרעיבו אותם ועד היום אנחנו לא יודעים מה עלה בגורלם...
(כמובן שזה ציניות גמורה)

צהל שיטף פעולה עם הרצון הערבי ל"טיהור אתני" הוא לא ניראה לי באמת השווה אותם לנאצים אלה פשוט מראה שהצבא שיטף פעולה עם זה וזה מה שהוא עשה ככה זה..צריך להבין שלצהל אין החלטות על מה שהם עושים ובסופו של דבר צהל הוא בובה של הממשלה ועל דבר כזה מסוכן להישען כולל על ממשלה בכלל ובמצב בוא אנחנו נמצאים.
אל תצביע תשפיע

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : פברואר 19, 2010, 21:27:12 »

לקרוא לפינוי טיהור אתני זה כמו לקרוא לשריקה לבחורה ברחוב אונס.

מנותק מייקל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : פברואר 19, 2010, 22:28:51 »
כמה מיץ עגבניות בטופיק אחד.
סליחה, אתם צריכים לחשוב על זה שצה''ל גם מגן על המדינה, אני מצטער חבורה קטנה של מתנחלים מול צבא סוריה או מצריים (?), צה''ל בכל זאת עושה פעולות למען המדינה, אני מסכים שהממשלה מובילה אותנו לאבדון אך לא כולם בשלטון מושחתים לגמרי
האלקשי אתה לא קיצוני אתה פשוט לא נורמטיבי בתגובות שלך,

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : פברואר 19, 2010, 22:36:31 »
כמה מיץ עגבניות בטופיק אחד.
סליחה, אתם צריכים לחשוב על זה שצה''ל גם מגן על המדינה, אני מצטער חבורה קטנה של מתנחלים מול צבא סוריה או מצריים (?), צה''ל בכל זאת עושה פעולות למען המדינה, אני מסכים שהממשלה מובילה אותנו לאבדון אך לא כולם בשלטון מושחתים לגמרי
האלקשי אתה לא קיצוני אתה פשוט לא נורמטיבי בתגובות שלך,

בסופו של דבר סוריה ומצרים הם האיומים הקטנים שלנו והאיום הכי גדול זה הערבים מבפנים נגדם אנחנו צריכים להלחם והצבא מה לעשות לא יכול לעשות כלום תשכחו מיזה
לא משנה איזה שלטון יהיה לנו,וכן תאמין מה קבוצה של אנשים מאורגנים וחמושים היטב יכולים לעשות למעשה יש אומנות שלימה מאחורי זה וזה גרילה..וזה הוכיח את עצמו בהרבה מקרים בעולם בהם לאנשים לא היה צבא לסמוך עליו למרות שהם נלחמו נגד צבא.
אל תצביע תשפיע

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : פברואר 19, 2010, 22:37:42 »
בסופו של דבר סוריה ומצרים הם האיומים הקטנים שלנו והאיום הכי גדול זה הערבים מבפנים נגדם אנחנו צריכים להלחם והצבא מה לעשות לא יכול לעשות כלום תשכחו מיזה
לא משנה איזה שלטון יהיה לנו,וכן תאמין מה קבוצה של אנשים מאורגנים וחמושים היטב יכולים לעשות למעשה יש אומנות שלימה מאחורי זה וזה גרילה..

כן חבורת אנשים חמושים מול... מיראז'ים של המצרים?

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : פברואר 19, 2010, 22:42:06 »
כן חבורת אנשים חמושים מול... מיראז'ים של המצרים?
דיי לקטנוניות נו מה אמרתי עכשיו? מה הקשר יש גבול גם לציניות\:
לא יעזור כלום צהל לא יעזור לנו בסיכסוך האמיתי לישוב הארץ ונגד פרעות הערבים ואנחנו צריכים לדעת לפעול גם מול ארגוני טרור שהממשלה עושה איתם הסכמים.
הקיצר אם נסתמך על צהל שיפתור לנו את כל הבעיות וילחם בשבילנו כל הזמן אנחנו גמורים פשוט כך ואנחנו רואים את זה כבר במציאות של היום הערבים משתלטים באלימות על אזורים(כמו חברון)בין אם זה ביהודה ושומרון ובין אם זה בשאר ישראל וצה"ל לא משנה כמה הוא "כל יכול" ובאמת עם כל הכבוד אליו הוא חסר עונים ברוב המקרים ולמעשה אם לא היה הגדר והמחסומים אז הוא היה הרבה פחות יעיל גם כנגד מחבלים כמו שהיה לפני שנים.
« עריכה אחרונה: פברואר 19, 2010, 22:58:54 על ידי 500sw »
אל תצביע תשפיע

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : פברואר 20, 2010, 02:32:55 »
צהל שיטף פעולה עם הרצון הערבי ל"טיהור אתני" הוא לא ניראה לי באמת השווה אותם לנאצים אלה פשוט מראה שהצבא שיטף פעולה עם זה וזה מה שהוא עשה ככה זה..צריך להבין שלצהל אין החלטות על מה שהם עושים ובסופו של דבר צהל הוא בובה של הממשלה ועל דבר כזה מסוכן להישען כולל על ממשלה בכלל ובמצב בוא אנחנו נמצאים.
הוא השווה ועוד איך את הצבא לנאצים וזאת לא הפעם הראשונה.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : פברואר 20, 2010, 17:41:54 »
(כמובן שזה ציניות גמורה)

הוא השווה ועוד איך את הצבא לנאצים וזאת לא הפעם הראשונה.

יחיאל... בתור אח ורע, ידיד ושותף לשירות הסדיר, שנינו יודעים מה הם העמדות הפוליטיות של האלקשי, עמדות קיצוניות לצערי הרב, אבל בא ננסה לא לחמם את המדורה הזאת שהוא מנסה להצית כל פעם מחדש... האלקשי, מי שיורק לבאר שממנה הוא שותה, שלא יתפלא לאחר מכן למה למים שהוא שותה יש טעם סרוח ומר.
דין יהושע בסיף! אמן.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : פברואר 20, 2010, 20:59:24 »
יחיאל... בתור אח ורע, ידיד ושותף לשירות הסדיר, שנינו יודעים מה הם העמדות הפוליטיות של האלקשי, עמדות קיצוניות לצערי הרב, אבל בא ננסה לא לחמם את המדורה הזאת שהוא מנסה להצית כל פעם מחדש... האלקשי, מי שיורק לבאר שממנה הוא שותה, שלא יתפלא לאחר מכן למה למים שהוא שותה יש טעם סרוח ומר.

תאמין לי שאתה אחד האנשים האהובים עליי בפורום...
כמו שאמרת, האלקשי יורק בבאר שממנה הוא שותה.
צה"ל באופן יומיומי עושה בט"ש ביהודה ושומרון ומגן על אחינו המתנחלים
צה"ל הקים חטיבה שלמה(חטיבת כפיר, למי שמעוניין לקרוא עליה http://www.yehida.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=24) שהממומחיות שלה זה לוחמה זעירה באיו"ש
ומעצרים של מבוקשים.
האלקשי יכול לשקר לעצמו כמה שהוא רוצה אבל אם לא היה את הצבא באזור כל ההתנחלויות לא היו שורדות.

אהה דרך אגב אני עוד לא בשירות סדיר, אני מתגייס בעזרת השם במרץ הקרוב ^_^

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : פברואר 20, 2010, 21:41:26 »
תאמין לי שאתה אחד האנשים האהובים עליי בפורום...
כמו שאמרת, האלקשי יורק בבאר שממנה הוא שותה.
צה"ל באופן יומיומי עושה בט"ש ביהודה ושומרון ומגן על אחינו המתנחלים
צה"ל הקים חטיבה שלמה(חטיבת כפיר, למי שמעוניין לקרוא עליה http://www.yehida.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=24) שהממומחיות שלה זה לוחמה זעירה באיו"ש
ומעצרים של מבוקשים.
האלקשי יכול לשקר לעצמו כמה שהוא רוצה אבל אם לא היה את הצבא באזור כל ההתנחלויות לא היו שורדות.

תודה יחיאל!
בתור מתנחל(כן האלקשי מתנחל - ולא לייט בכלל לא לייט) אני מודה לצה"ל מדי יום - הסדירניק לא אשם במדיניות הממשלה.
גם אני עדיין לא בדיוק בסדיר, אני גם מתגייס במרץ, אולי אנחנו אפילו מתגייסים באותו יום - דבר איתי בה.פ.
דין יהושע בסיף! אמן.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : פברואר 20, 2010, 22:25:42 »
ומעצרים של מבוקשים.

דוגמא מצוינת. הידעת, שחטיבת כפיר הופעלה בכ-50 "פינויים" (כפי שאתם מכנים זאת, לבושתכם) באיזור השומרון בשנה האחרונה בלבד?

מעולם לא כתבתי שצה"ל אינו פועל נגד ערבים כלל. צה"ל פועל גם נגד ערבים וגם נגד יהודים, בדיוק כמו
הצבא הבריטי בזמן המנדט. מי שהיה מתגייס לצבא הבריטי לפני מלחמת השחרור, הוא זה שמתגייס לצה"ל
של היום.

למרות שישנו הבדל מרכזי בין הצבא המנדטורי לצה"ל: והוא שהצבא המנדטורי לא ביצע טיהור אתני אלים ביהודים
על רקע דתם וגזעם. כבוד זה שייך לשני צבאות בלבד בעולם בעת המודרנית: הצבא הנאצי וצבא ההגנה לישמעאל.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : פברואר 20, 2010, 22:30:23 »
דוגמא מצוינת. הידעת, שחטיבת כפיר הופעלה בכ-50 "פינויים" (כפי שאתם מכנים זאת, לבושתכם) באיזור השומרון בשנה האחרונה בלבד?

מעולם לא כתבתי שצה"ל אינו פועל נגד ערבים כלל. צה"ל פועל גם נגד ערבים וגם נגד יהודים, בדיוק כמו
הצבא הבריטי בזמן המנדט. מי שהיה מתגייס לצבא הבריטי לפני מלחמת השחרור, הוא זה שמתגייס לצה"ל
של היום.

למרות שישנו הבדל מרכזי בין הצבא המנדטורי לצה"ל: והוא שהצבא המנדטורי לא ביצע טיהור אתני אלים ביהודים
על רקע דתם וגזעם. כבוד זה שייך לשני צבאות בלבד בעולם בעת המודרנית: הצבא הנאצי וצבא ההגנה לישמעאל.

איך אתה יכול לקרוא לפינוי טיהור אתני על רקע דתם וגזעם?

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : פברואר 20, 2010, 22:39:32 »

עזוב את זה - איך הוא יכול להשוות יהודים לנאצים?
לפעמים אני מבין למה אתה לא חושף את פרצופך באזכרה לרב כהנא הי"ד זצוק"ל, האלקשי, אני לפעמים מבין זאת היטב.
דין יהושע בסיף! אמן.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : פברואר 20, 2010, 23:00:48 »

של היום.

דיי להשוות את צהל לנאצים זה מוגזם ולא במקום,צהל בסופו של דבר הוא צבא הממשלה לא צבא העם צהל עושה דברים בחסות הממשלה השמאלנית וההזויה כך שאת הטענות ואת הכינויים אתה יכול להשאיר למקבלי ההחלטה ולאחראים עליה שלהם אתה בהחלט יכול לקרוא נאצים כמו הערבים ועוזריהם ההזויים והטיפשים מהשמאל.
אל תצביע תשפיע

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #21 ב- : פברואר 21, 2010, 01:33:10 »
האמת צריכה להאמר, חצי האי סיני ורצועת עזה הם יודנריין (נקיים מיהודים), מי שביצע את המהלך בפועל הוא צה"ל.
אין כאן השוואה בצורה שבא השטח פונה לנאצים, אבל ההגדרה "טיהור אתני" במקומה עומדת!
שימו לב שהאלקשי לא אמר שהיה פה טבח, או שואה, או תאי גזים.
מצד שני, זה גם לא פינוי, אם בניין בוער מפנים אנשים ממנו, אם עיר כמו ניו-אורלינס חוטפת הוריקן ומפנים את העיר, זה פינוי.
אבל, אם לוקחים אוכלוסיה מדת ומוצא אתני מסויים, שולפים אותם בכח מבתיהם מתוך אוכלוסיה אחרת כאשר האוכלוסיה האחרת איננה אזרחי אותה מדינה, אבל האנשים שנשלפו כן, זה פשוט טיהור אתני, נקודה.
זה שזה לא נעשה באמצעים נאציים, עם מראות זוועה ופלצות משנות המאפליה, לא אומר שזה לא טיהור אתני.
צה"ל זה ארגון צבאי מיליציוני שכל מטרתו שמירה על האליטה, כל השאר הם בשר תותחים.

ואני חוזר ומדגיש, ביני ובין האלקשי יש גם הרבה מאוד מחלוקות, ושטחים בהם איננו רואים עין בעין
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : פברואר 21, 2010, 05:59:03 »
עזוב את זה - איך הוא יכול להשוות יהודים לנאצים?
לפעמים אני מבין למה אתה לא חושף את פרצופך באזכרה לרב כהנא הי"ד זצוק"ל, האלקשי, אני לפעמים מבין זאת היטב.

LOL - ומה ההתבטאות ההזויה הזו אמורה להביע?

בחיאת, לך טפס על עץ אחר. לא תקבלו ממני מלחמת קללות. תקבלו רק עובדות, גם אם זה נורא מעצבן,
כי הרי אין לך כל יכולת להתמודד עם עובדות וטענות לוגיות. תתבגר, דניאל. אל תבזה את עצמך.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : פברואר 21, 2010, 06:09:48 »

תבדוק בכל אינציקלופדיה, ותווכח שהגירוש (לא "פינוי" - עפר לפיך) ענה על כל התנאים של טיהור אתני.

למשל: ויקיפדיה
ציטוט
טיהור אתני הוא גירוש של אנשים בכוח, שמטרתו ליצור הומוגניות אתנית בטריטוריה מוגדרת, ובכך למחוק את המציאות האתנית הקודמת של אותה טריטוריה.

גירוש אנשים? יש.
בכוח? יש.
המטרה היא ליצור הומוגניות אתנית של ערבים בלבד? יש.
המטרה היא לבטל את המציאות האתנית היהודית? יש.

מה לעשות, מבחינה טכנית ועובדתית נטו, ללא כל דעה או רגש - צה"ל הינו הצבא היחיד בעולם כולו מאז הוורמאכט
שביצע טיהור אתני אלים ביהודים על רקע דתם וגזעם. תכניס את זה טוב טוב לאוזניים. זה נכון. זו עובדה פשוטה.

זה לא אומר שצה"ל זהה לנאצים, או אפילו מתקרב אליהם. זה רק אומר שהוא איפשהו במקום השני המכובד ברשימת
הצבאות האנטישמיים האלימים ביותר ב-70\80 השנים האחרונות.