כתב נושא: סתימת פיות של ישראלים במדינות דמוקרטיות  (נקרא 3058 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס"ד
שימו לב, מה קורה בבריטניה ובארה"ב
כתבה מרגיזה ומקוממת ביותר >:(

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/062/347.html
עדן איסקוביץ

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
סתימת פיות של ישראלים במדינות דמוקרטיות
« להגיב #1 ב- : פברואר 18, 2010, 14:19:02 »
נמאס לי מהצבועים הטיפשים האלה שמקשיבים לתעמולה הערבית כמו פטים,מישהו צריך לעשות משהו נגד הטיפשים האלה כבר!!.
אל תצביע תשפיע

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 18, 2010, 14:38:53 »
פשוט מבחיל, ולחשוב שבריטניה באמת נחשבת לאחת המדינות הדמוקרטיות הנאורות (לא במרכאות) ביותר בעולם, וזה רק עוד דוגמא אחת ממיליון של כניעה מוחלטת של המערב לפאשיזם האיסלאמי.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #3 ב- : פברואר 18, 2010, 14:53:03 »
פשוט מבחיל, ולחשוב שבריטניה באמת נחשבת לאחת המדינות הדמוקרטיות הנאורות (לא במרכאות) ביותר בעולם, וזה רק עוד דוגמא אחת ממיליון של כניעה מוחלטת של המערב לפאשיזם האיסלאמי.
בס"ד

יפה אמרת. זוהי אכן כניעה. כניעה של מדינות חלשות שבעבר היו חזקות ובעלות שליטה אדירה בארצות רבות בעולם, אך כיום הן נכנעות כניעה הדרגתית אך עיקבית, לפולשים המוסלמים שממלאים את אירופה.
אני ממליץ לכל מי שחולק על דעתי, לעשות טיול לאירופה, לבריטניה, צרפת, שבדיה, דנמרק והולנד... שימו לב מה קורה בערים הגדולות שם. מסגדים בכל מקום, בתי ספר מוסלמיים צצים בכל פינה, כמו פיטריות לאחר הגשם.. לפני שנתיים, הרב שלי נסע לבקר את משפחתו בצרפת, הוא ספג של מכות מחבורה של צעירים שחורים, כנראה מוסלמים מסודן, ואנחנו עוד מקבלים את הסודנים האלה כאן בארץ ישראל!!!?!? מה קורה לנו??
עדן איסקוביץ

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : פברואר 18, 2010, 15:32:51 »
בס"ד

יפה אמרת. זוהי אכן כניעה. כניעה של מדינות חלשות שבעבר היו חזקות ובעלות שליטה אדירה בארצות רבות בעולם, אך כיום הן נכנעות כניעה הדרגתית אך עיקבית, לפולשים המוסלמים שממלאים את אירופה.
אני ממליץ לכל מי שחולק על דעתי, לעשות טיול לאירופה, לבריטניה, צרפת, שבדיה, דנמרק והולנד... שימו לב מה קורה בערים הגדולות שם. מסגדים בכל מקום, בתי ספר מוסלמיים צצים בכל פינה, כמו פיטריות לאחר הגשם.. לפני שנתיים, הרב שלי נסע לבקר את משפחתו בצרפת, הוא ספג של מכות מחבורה של צעירים שחורים, כנראה מוסלמים מסודן, ואנחנו עוד מקבלים את הסודנים האלה כאן בארץ ישראל!!!?!? מה קורה לנו??
זה 100% נכון, וזה מזכיר לי שלפני כמה שנים גם אני נסעתי לטיול בפריז ולונדון, ובלונדון נתקלתי באנטישמיות מצד מוסלמים באיזה חנות מזכרות שלהפתעתי זיהו ישר שאני יהודי, וזה למרות שאני לא חובש כיפה ואני אשכנזי ונכד לניצולי שואה ואני ממש לא נראה שונה מהאירופאי הגוי הממוצע, זה נראה כאילו למוסלמים יש חוש שישי בנוגע ל"יהודונים".
ובפריז אני גם נתקלתי באנטישמיות ממוכר צרפתי (נוצרי) שנכנסתי לשיחה איתו ואחרי שסיפרתי לו שאני מישראל הוא הביא לי (100% בכוונה!) פחות עודף ממה שהגיע לי התעצבנתי ויצאתי משם בסערה.
אני ממש לא מבין איך היהודים באירופה יכולים לחיות ככה, זה עצוב מאוד.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #5 ב- : פברואר 18, 2010, 16:01:13 »
בס"ד

המוסלמים מעוררים את שנאת ישראל בקרב אומות העולם.
בכל מדינה ומדינה באירופה יש אנטישמיות, אך הגידול באוכלוסיה המוסלמית משפיע בצורה משמעותית על גילויי השנאה למדינת ישראל ולעם ישראל.
עדן איסקוביץ

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : פברואר 18, 2010, 16:05:18 »
זה 100% נכון, וזה מזכיר לי שלפני כמה שנים גם אני נסעתי לטיול בפריז ולונדון, ובלונדון נתקלתי באנטישמיות מצד מוסלמים באיזה חנות מזכרות שלהפתעתי זיהו ישר שאני יהודי, וזה למרות שאני לא חובש כיפה ואני אשכנזי ונכד לניצולי שואה ואני ממש לא נראה שונה מהאירופאי הגוי הממוצע, זה נראה כאילו למוסלמים יש חוש שישי בנוגע ל"יהודונים".
ובפריז אני גם נתקלתי באנטישמיות ממוכר צרפתי (נוצרי) שנכנסתי לשיחה איתו ואחרי שסיפרתי לו שאני מישראל הוא הביא לי (100% בכוונה!) פחות עודף ממה שהגיע לי התעצבנתי ויצאתי משם בסערה.
אני ממש לא מבין איך היהודים באירופה יכולים לחיות ככה, זה עצוב מאוד.

חחחח תסלח לי אבל זה עלוב, כשנהג מונית מחזיר לי פחות עודף זו גם אנטישמיות? אתה תייר והוא מוכר, התפקיד שלו זה "לדפוק" אותך.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : פברואר 18, 2010, 16:11:43 »
חחחח תסלח לי אבל זה עלוב, כשנהג מונית מחזיר לי פחות עודף זו גם אנטישמיות? אתה תייר והוא מוכר, התפקיד שלו זה "לדפוק" אותך.
אתה לא היית שם, אז אינך יודע במה מדובר, הוא התחיל לדבר בטון שונה לחלוטין ועשה לי פרצופים וזה רק אחרי שאמרתי לו שאני מישראל

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : פברואר 18, 2010, 16:13:29 »
פשוט מזעזע. אם תמשיך בקצב הזה, בריטניה עלולה להדרדר לרמה של מדינת ישראל ולחלק מעצרים מנהליים לבעלי דעות מסוימות.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1644511

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #9 ב- : פברואר 18, 2010, 16:24:02 »
פשוט מזעזע. אם תמשיך בקצב הזה, בריטניה עלולה להדרדר לרמה של מדינת ישראל ולחלק מעצרים מנהליים לבעלי דעות מסוימות.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1644511
בס"ד

זה כבר קורה במדינות מסויימות באירופה שיש בהן מספר גבוה של מוסלמים, לדוגמה הולנד, אחד מהפוליטיקאים הימניים "קיצוניים" בהולנד ששמו הוא Geert Wilders מקבל איומי מוות במשך כמה שנים, מכיוון שפרסם סרט על האיסלאם והשנאה שבספר הקוראן המתועב. הוא נחשב לאוייב הגדול ביותר של האיסלאם ומתייחסים אליו כאילו הוא גזען או נאצי, כשלמעשה הוא רק אומר את האמת.
בבריטניה לא מרשים לו אפילו לדבר ולהביע את דעתו בפומבי, רק בגלל שהוא מתנגד לאיסלאם ותומך בציונות.
ניתן לומר, שהמוסלמים כבר עכשיו שולטים באירופה, וכל אדם שרק יעז לומר משהו נגד האיסלאם יהיה נרדף ואף יפתחו נגדו תיקים משפטיים בעוון הסתה נגד האיסלאם. בדיוק מה שעושים עכשיו לפוליטיקאי הנ"ל.
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #10 ב- : פברואר 18, 2010, 16:29:56 »
ובישראל המצב גרוע יותר.... :old_embarrassed:
עדן איסקוביץ