כתב נושא: שלום לכולם!  (נקרא 13282 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שלום לכולם!
« ב- : פברואר 17, 2010, 17:34:27 »
שמי עדן ואני חדש כאן בפורום... שמתי לב לכך שחיים ממש תומך בסרביה ובעם הסרבי.. האם מישהו יוכל להסביר לי למה.
זה ממש מעניין אותי (כי אני בעצמי ממוצא סרבי) :)
תודה
עדן איסקוביץ

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
שלום לכולם!
« להגיב #1 ב- : פברואר 17, 2010, 17:56:16 »
ברוך הבא
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #2 ב- : פברואר 24, 2010, 20:43:50 »
נעים להכיר. שמי אדר ואני חבר חדש-ישן בפורום. אני לא יודע אם חיים כמו שאתה אומר "תומך בסרבים", צריך לבדוק את זה, אבל אם זה נכון, סביר להניח שהוא "תומך בסרבים" כי הסרבים שחטו מוסלמים בבוסניה ובקוסובו...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שלום לכולם!
« להגיב #3 ב- : פברואר 24, 2010, 21:34:57 »
בס''ד
אדר, הסרבים עשו את מה שהיה צריך לעשות.
אני לא מכיר אותך ואת רמת ידיעותיך בהיסטוריה הבלקנית. אך עליי לציין שהעם הסרבי סבל רבות מידיהם של האלבנים והבוסנים הנאצים, והם בהחלט נאצים, במלוא מובן המילה. יוגוסלביה לשעבר נשלטה בידי שליטים עריצים ואנטי-סרבים כגון טיטו הקרואטי יש''ו, אשר המיט אסון על העם הסרבי, בכך שהוא שלך מאות אלפי מוסלמים אלבנים לתוך שטחי סרביה, ובהם קוסובו. מה שעשה סלובודן מילושוביץ', לא היה פשעי מלחמה, אלא גירוש של אותם מוסלמים צמאי דם שרצחו ואנסו אינספור סרבים. שרפו בתים, הרסו כנסיות, ועוד מעשים מכוערים שאופייניים לבני הדת הארורה שלהם.
המוסלמים הבוסנים והאלבנים, יחד עם הקרואטים הם העמים האכזריים ביותר באירופה. הרבה יותר מהגרמנים. אני מציע לך לקרוא על האוסטאשה. ועל העוצבה שהקים הכלב הנאצי חאג' אמין אל חוסייני בבוסניה.
דרך אגב, אני עצמי חצי יהודי וחצי סרבי, מבחינה אתנית.
אך מבחינה דתית אני יהודי, כך שאני חש הזדהות עם מאבקם הצודק והדומה של שני העמים, היהודים והסרבים גם יחד.
עדן איסקוביץ

מנותק משה בן אליעזר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #4 ב- : פברואר 24, 2010, 21:42:15 »
חיים עשה סרטונים באנגלית בנושא הזה. הינה דוגמה.

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2319650

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שלום לכולם!
« להגיב #5 ב- : פברואר 24, 2010, 23:37:57 »
בס''ד
תודה משה. סרטון מעניין מאוד.
עדן איסקוביץ

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #6 ב- : פברואר 25, 2010, 16:10:10 »
בס''ד
אדר, הסרבים עשו את מה שהיה צריך לעשות.
אני לא מכיר אותך ואת רמת ידיעותיך בהיסטוריה הבלקנית. אך עליי לציין שהעם הסרבי סבל רבות מידיהם של האלבנים והבוסנים הנאצים, והם בהחלט נאצים, במלוא מובן המילה. יוגוסלביה לשעבר נשלטה בידי שליטים עריצים ואנטי-סרבים כגון טיטו הקרואטי יש''ו, אשר המיט אסון על העם הסרבי, בכך שהוא שלך מאות אלפי מוסלמים אלבנים לתוך שטחי סרביה, ובהם קוסובו. מה שעשה סלובודן מילושוביץ', לא היה פשעי מלחמה, אלא גירוש של אותם מוסלמים צמאי דם שרצחו ואנסו אינספור סרבים. שרפו בתים, הרסו כנסיות, ועוד מעשים מכוערים שאופייניים לבני הדת הארורה שלהם.
המוסלמים הבוסנים והאלבנים, יחד עם הקרואטים הם העמים האכזריים ביותר באירופה. הרבה יותר מהגרמנים. אני מציע לך לקרוא על האוסטאשה. ועל העוצבה שהקים הכלב הנאצי חאג' אמין אל חוסייני בבוסניה.
דרך אגב, אני עצמי חצי יהודי וחצי סרבי, מבחינה אתנית.
אך מבחינה דתית אני יהודי, כך שאני חש הזדהות עם מאבקם הצודק והדומה של שני העמים, היהודים והסרבים גם יחד.

אני חייב להודות שלפחות כרגע אין לי ידע עשיר במיוחד בכל הנושא להיסטוריה של הבלקנים, אבל אני יכול להגיד לך שאני הולך ומתעניין בנושא הזה ברמה הולכת וגוברת. אבל אני יודע שבמלחמות יוגוסלביה בסוף המאה הקודמת הסרבים לא היו יותר טובים מהמוסלמים. גם הסרבים עמדו מאחורי מעשי טבח אכזריים של אזרחים חפים מפשע. ודאי שמעת על הטבח בסרבריצה שהאחראי לו היה סרבי מבוסניה בשם ראדובאן קאראדזיץ', שלפי מה שהבנתי בימים אלו הוא עומד למשפט בהאג. רבבות אזרחים מוסלמים חפים מפשע נטבחו באופן שיטתי באירוע הזה. 
באשר לשואה ולמלחמת העולם השנייה, שמעתי גם שמעתי על דיוויזיית חנג'ר של חאג' אמין אלחוסייני וגם שמעתי על האוסטאשה. תראה, גם בצרפת הייתה ממשלת משתפי פעולה שישבה בעיר וישי, אז זה אומר על הצרפתים שהם אנשים אכזריים? הקרואטים הם לא אנשים אכזריים באופיים בכלל. זה נכון שעמי מזרח אירופה הם פראי אדם, אבל זה יותר הכוונה לעמים המזרחיים-אורתודוכסים. הקרואטים הם קתולים ובתור שכאלה הם לא ממש אכזריים.
אתה אומר שאתה סרבי ויהודי? אז תרשה לי להמליץ לך על איזה ספר שקראתי. הספר, שנכתב בעברית, נקרא "עד הפתרון הסופי: היהודים בבלגראד 1521-1942" מאת ג'ני לבל. למדתי שם דברים מאלפים. 

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שלום לכולם!
« להגיב #7 ב- : פברואר 25, 2010, 18:00:13 »
הסרבים הם היחידים שהבינו כיום את הבעיה העולמית וקמו להלחם בה בגזרתם, ומה שהם עשו למסלמים, אפילו לא היה פרומיל ממה המסלמים עשו להם מאז העות'מאנים ועד היום, אז עשה לי טובה.
והקרואטים היו בעלי בריתו הגדולים של היטלר ואתה מסנגר עליהם, נו...מה כבר ניתן לבקש מראש עקום ואנטישמי כמוך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #8 ב- : פברואר 25, 2010, 18:03:14 »
הסרבים הם היחידים שהבינו כיום את הבעיה העולמית וקמו להלחם בה בגזרתם, ומה שהם עשו למסלמים, אפילו לא היה פרומיל ממה המסלמים עשו להם מאז העות'מאנים ועד היום, אז עשה לי טובה.
והקרואטים היו בעלי בריתו הגדולים של היטלר ואתה מסנגר עליהם, נו...מה כבר ניתן לבקש מראש עקום ואנטישמי כמוך.

"מה כבר ניתן לבקש מראש עקום ואנטישמי כמוך".
אתה יודע משהו, מר נץ וגאה בזה, בהתחלה דווקא מאוד החזקתי ממך. אפילו האמנתי לך כשאתה אמרת על עצמך "אני לא כהניסט". אבל עכשיו אני רואה שבכל זאת התדרדרת. הפכת לכהניסט.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שלום לכולם!
« להגיב #9 ב- : פברואר 25, 2010, 18:08:51 »
"מה כבר ניתן לבקש מראש עקום ואנטישמי כמוך".
אתה יודע משהו, מר נץ וגאה בזה, בהתחלה דווקא מאוד החזקתי ממך. אפילו האמנתי לך כשאתה אמרת על עצמך "אני לא כהניסט". אבל עכשיו אני רואה שבכל זאת התדרדרת. הפכת לכהניסט.
מצטער, אני עדיין לא כהניסט, ובין כה וכה לא רואה בזה הדרדרות.
ובפעם האחרונה שבדקתי, אינני זקוק לאישורים שלך לשום דבר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #10 ב- : פברואר 25, 2010, 18:11:22 »
מצטער, אני עדיין לא כהניסט, ובין כה וכה לא רואה בזה הדרדרות.
ובפעם האחרונה שבדקתי, אינני זקוק לאישורים שלך לשום דבר.

מה שבטוח אתה עדיין מתנהג כמו ילד קטן. אבל זה בסדר, אפשר להבין את זה, אחרי הכל אתם הדוסים אתם ידועים בתור שכאלה...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שלום לכולם!
« להגיב #11 ב- : פברואר 25, 2010, 18:17:44 »
מה שבטוח אתה עדיין מתנהג כמו ילד קטן. אבל זה בסדר, אפשר להבין את זה, אחרי הכל אתם הדוסים אתם ידועים בתור שכאלה...
אני מתנהג כמו ילד קטן? תאמר לי משהו, למה סריקת המוח שלך על ידי MRI נמצא כדוגמה מובהקת, בלימודי חקר המוח בכל אוניברסיטה, למוח שנעצרה התפתחותו בגן חובה.
אה, אולי זה האבחון שעברת שלא המליץ עליך בתור תלמיד אפשרי לכיתה א', הבנתי, לך נתנו מסלול לימודים מיוחד באברבנאל, אחלה בית ספר דרך אגב...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #12 ב- : פברואר 25, 2010, 18:21:14 »
אני מתנהג כמו ילד קטן? תאמר לי משהו, למה סריקת המוח שלך על ידי MRI נמצא כדוגמה מובהקת, בלימודי חקר המוח בכל אוניברסיטה, למוח שנעצרה התפתחותו בגן חובה.
אה, אולי זה האבחון שעברת שלא המליץ עליך בתור תלמיד אפשרי לכיתה א', הבנתי, לך נתנו מסלול לימודים מיוחד באברבנאל, אחלה בית ספר דרך אגב...

אני רוצה לדעת דבר אחד: כל ה"עלבונות" שאתה מטיח בי ברבע שעה האחרונה, אתה גם מראה אותם לאשתך?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שלום לכולם!
« להגיב #13 ב- : פברואר 25, 2010, 18:31:31 »
אני רוצה לדעת דבר אחד: כל ה"עלבונות" שאתה מטיח בי ברבע שעה האחרונה, אתה גם מראה אותם לאשתך?
אין צורך, היא סומכת עליי בעיניים עצומות.

אגב העלבונות הם דו צדדיים, אל תהפוך את עצמך לצדיק.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #14 ב- : פברואר 25, 2010, 18:34:44 »
אין צורך, היא סומכת עליי בעיניים עצומות.

אגב העלבונות הם דו צדדיים, אל תהפוך את עצמך לצדיק.

אני כן אהפוך את עצמי לצדיק כי אתה זה שהתחיל, לא אני. אתה זה שהתחיל עם כל ה- :::D :::D :::D למיניהם בלי שום פרובוקציה מצדי. ואני חושב שאתה נוהג בחוכמה שאתה לא מראה את כל ה"עלבונות" האלה לאשתך, כי אני יכול להגיד לך שאם אני הייתי נשוי, והייתי רואה שאשתי מתנהגת ככה, הייתי חושב שאולי בדיעבד זאת הייתה טעות להתחתן איתה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שלום לכולם!
« להגיב #15 ב- : פברואר 25, 2010, 18:36:35 »
עכשיו אתה עוד מעז לשקר?
אתה התחלת עם הפרוקטולוג.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #16 ב- : פברואר 25, 2010, 18:40:56 »
עכשיו אתה עוד מעז לשקר?
אתה התחלת עם הפרוקטולוג.

כי אתה לפני זה התחלת עם ה- :::D :::D :::D

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שלום לכולם!
« להגיב #17 ב- : פברואר 25, 2010, 18:46:10 »
כי אתה לפני זה התחלת עם ה- :::D :::D :::D
אם זה העליב אותך, אז אני חוזר בי.
לא חשבתי שתראה בזה משהו פוגע.
קבל את התנצלותי הכנה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
שלום לכולם!
« להגיב #18 ב- : פברואר 25, 2010, 18:46:54 »
סליחה שאני נדחף... אך מה זה אמור להביע מצידך? מה פשר ההכללה הנ"ל?
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #19 ב- : פברואר 25, 2010, 18:47:13 »
אם זה העליב אותך, אז אני חוזר בי.
לא חשבתי שתראה בזה משהו פוגע.
קבל את התנצלותי הכנה.

ההתנצלות מתקבלת.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #20 ב- : פברואר 25, 2010, 18:48:13 »
סליחה שאני נדחף... אך מה זה אמור להביע מצידך? מה פשר ההכללה הנ"ל?

מה לא ברור פה? הרבה דתיים מתנהגים כמו ילדים קטנים. עובדה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #21 ב- : פברואר 25, 2010, 18:51:23 »
איזה טענה מגוחחת, על מה אתה מתבסס?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שלום לכולם!
« להגיב #22 ב- : פברואר 25, 2010, 18:51:30 »
תופעה שנמצאת בכל חברה וסקטור, אמירה לא חכמה מצידך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #23 ב- : פברואר 25, 2010, 18:54:14 »
תופעה שנמצאת בכל חברה וסקטור, אמירה לא חכמה מצידך.

אבל בחברה שלנו אצל הדתיים זה הכי גרוע. נכון למשל יש פה בפורום את הקליפ של נועם פדרמן תוקף איזה מדריך טיולים פשוט כי הוא כביכול "השחית קבר של צדיק"? לפי איך שמר פדרמן התנהג בקליפ הזה, נראה לי הוא לא התפתח מאז כיתה א'. שלא לדבר גם על המתנחלת ההיא שעשתה היסטוריה כשהיא אמרה "שרמווווווווווטה"...

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לכולם!
« להגיב #24 ב- : פברואר 25, 2010, 18:57:28 »
אבל בחברה שלנו אצל הדתיים זה הכי גרוע. נכון למשל יש פה בפורום את הקליפ של נועם פדרמן תוקף איזה מדריך טיולים פשוט כי הוא כביכול "השחית קבר של צדיק"? לפי איך שמר פדרמן התנהג בקליפ הזה, נראה לי הוא לא התפתח מאז כיתה א'. שלא לדבר גם על המתנחלת ההיא שעשתה היסטוריה כשהיא אמרה "שרמווווווווווטה"...
איני מכיר את המקרים הללו, אך את המקרה הראשון הייתי מצדיק.
ואיך אתה יכול להכליל סקטור שלם בטענה מגוחחת כזו?