כתב נושא: הגליל הערבי  (נקרא 4716 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק adirco

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הגליל הערבי
« ב- : פברואר 15, 2010, 00:40:24 »
שלום לכולם אני חדש בפורום
אני מעריץ גדול של חיים בן פסח
בכל אופן אני גר בעיר עכו ומאז מהומות יום הכיפורים עכו פורחת
היתישבות היהודית חוזרת לעיר ונרשם אחרי 10 שנים של הגירה שלילית הגירה חיובית
עכו זה מבחן לאומי, עכו של היום זה ארץ ישראל של עוד 10 שנים. מה שקורה היום בעכו זה מה שיקרה בארץ ישראל. אנחנו החזית שנותנים כבוד למדינה וצריך בכל דרך לחזק ולעמוד למבחן הלאומי בכבוד".
הבעיה היא לא רק עכו הבעיה היא הגליל לצערי הרב הגליל רובו ערבי
לפני יומיים אשתו של אחי ילדה בבית חולים נהריה ילד אך עם השמחה בא גם העצב
העצב הוא שכל מחלקת יולדות אשתו של אחי היית היהודיה היחידה במחלקה
זה לא היה מחלקת יולדות זה היה ניראה כמו המוקטה
 צריך לחשוב על עתידה של מדינת ישראל כמדינה יהודית! איך נוכל להמשיך להתקיים בא"י אם הערבים אוכלים לנו את הגליל והנגב?! הם נמצאים בכל מקום, אנחנו מפסידים את הארץ שלנו. במקום להיאבק על השטחים שלנו, אנו נאבקים על שטחים שיש בהם המון ערבים! ואז מה? גם הם יקבלו אזרחות, יצביעו חס וחלילה לממשלה, יתפרנסו על חשבוננו? צריך לחשוב גם על זה.
צריך להפנות חלק מן המשאבים של אנשי הציונות הדתית והימנים בכלל להתיישבות באזור בגליל והנגב.
אני גם חולם עם ארץ ישראל השלמה ובעזרת השם כשיבוא המשיח הוא יקרע את הערבים מכל המקומות ששיכים לעם ישראל
אני ימיני אבל ימין כמו ליברמן שמחייב שיהיה מדינה יהודית ועם יהיה לכלבים מדינה אז רק בחילופי שטחים (אום אל פאחם תמורת אריאל וכו)
לגבי ירושלים אין מצב שיחזירו את הכותל ואת הרובע היהודי
לגבי הר הבית הוא ממש לא בידנו לצערי
בבוקר הקיצי ההוא של יוני 67, הדהדו שלוש המילים באזניהם של הצנחנים ... "הר הבית בידינו". באותו זמן היה אפשר לגלח את ההר
דגל ישראל, שהתנוסס 4 שעות בלבד על כיפת הסלע ב-1967, מסמל את הוויתור של מדינת ישראל על ריבונותה בהר הבית

אדיר

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #1 ב- : פברואר 15, 2010, 01:43:54 »
ברוך הבא לפורום O0
הפיתרון היחיד הוא הגירה ערבית מארץ ישראל וזה כולל מין הסתם את יהודה ושומרון,ישוב יהודי לבדו לא יפתור את הבעיה לרוע המזל.
אל תצביע תשפיע

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #2 ב- : פברואר 15, 2010, 02:30:42 »
בס''ד

מה שאתה וליברמן מציעים יביא לנו לא מדינה יהודית אלא שואה חס וחלילה. אתה וליברמן תחריבו את הגליל עם התבוסתנות שלכם.
יש למוסלמים הנאצים 66 מדינות, הרבה מהן גדולות ועשירות. יש לנו רק מדינה אחת קטנטונת. ואתה וליברמן רוצים לתת למוסלמים הנאצים עוד מדינה טרוריסטית בלב ליבה של ארץ ישראל.
יש לערבים הנאצים פי 600 מהאדמה שיש לנו. אבל לפיך ולפי ליברמן, זה לא מספיק לערבים הנאצים. אתם רוצים ליצור מדינה חמאסית-פת''חית עצמאית ביהודה ושומרון שפירושה התאבדות לאומית לישראל ר''ל.
רוחב גבולות ישראל יהיה רק 10 קילומטר. אפילו אבא אבן השמאלן הקיצוני קרא לגבולות האלה "גבולות אוישוויץ". גולדה מאיר השמאלנית אמרה שיהודי שתומך בנסיגה לגבולות האלה חייב להיות בוגד.
אתה וליברמן לא למדתם כלום מהגירוש מגוש קטיף. לא למדתם שכל נסיגה תמיד מביאה יותר מלחמה, יותר טרור, יותר דם. כעת אתם מציעים נסיגה שהיא גרועה מגוש קטיף עשרת מונים.
ואתה (כמו ליברמן) אפילו מוכן לתת חלקי ירושלים לערבים הנאצים.
מה שחמור ביותר הוא שאין לך או לליברמן שום דאגה על שאתם מורדים בבורא עולם במסירת ארץ הקודש לבני עמלק. זה יביא עונש אלוקי איום ונורא על עם ישראל ח''ו.
המצע שלך ושל ליברמן הרמאי הוא מצע של מרץ ו"שלום עכשיו".
כי יש רק פיתרון אחד לבעיה הערבית בגליל ובנגב - עידוד הגירה ערבית המונית תמורת פיצויים. אבל ליברמן לא היה מציע זאת כי הוא שקרן, אופורטוניסט ונוכל.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #3 ב- : פברואר 15, 2010, 04:16:25 »
אני לא בוגד אני מוכן להקריב את עצמי למען המדינה ( כל מה שמשתמע מכך)
אני גר בעכו בגלל שאני ציוני ולא בגלל שבעכו זול לגור
אני גר בעכו בעיר העתיקה (כמעט אין יהודים שם)
חלום שלי זה ארץ ישראל שלמה הומגנית ליהודים בלבד
לך תשכנע את העולם שהכלבים האלה גנבו לנו את הארץ שהובטחה לנו
אני נתתי לגולשים רקע למה שקורה בעכו ובגליל בלבד כי אני נימצא ונלחם את הציונות שלי מעכו
בעכו היו פעם 70 אלף תושבים רוב מוצק של יהודים היום יש 45 אלף
ערבים ויהודים לא יכולים לחיות ביחד חייבים לעשות הפרדה ברורה
מה לעשות יהודים פחדנים בורחים בגלל שהערבים קונים דירות במרכז עכו
רק אחרי המהומות בעכו התעוררה הגירה חייובית לעכו
ערבים מכל הגליל קונים לא  רק דירות בעכו אלה בלוגים שלמים
זה מאוד עצוב לגור ברחוב לוחמי הגטאות שכולו ערבים
או שכונת וואלפסון שהיתה השכונה היהודית הראשונה בעכו והיום הוא רחוב הומוגני מיהודים
אני בעד לגרש את כולם
אבל זה לא יקרה העולם לא יתן לזה

בס''ד

אם תדאג על העולם, אין סיכוי לשרוד. כי העולם רוצה שישראל תושמד. העולם רוצה נפט ערבי, השקעות ערביות, ופיוס עם מעל מיליארד מוסלמים. ובנוסף רוב הגויים אנטישמיים.
זוהי המציאות. הגויים רק מכבדים אנשים חזקים ואמיצים. הגויים מזלזלים ביהודים שמוכנים לוותר על חלקי המולדת.
אני ממליץ שתשאר איתנו בפורום קצת, שתצפה בסרטונים שלנו (יש לנו מאות סרטונים ביוטיוב ובפליקס) ושתראה את הנימוקים שלנו.
ברוך הבא לפורום. כאן תשמע דברים שלא תשמע באף מקום אחר.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #4 ב- : פברואר 15, 2010, 09:51:19 »
אני חושב שאסור להסתמך דווקא על השלטון שיגרום להגירת ערבים מישראל הרי השלטון בישראל ובכלל חשוף ליותר מידי ביקורת ולחצים בשביל שיוכל לפעול בצורה יעילה בנושא הזה ובמקרים דומים בכלל, וזה לא צריך להיות דווקא משהו דרסטי אלה יותר הדרגתי,עלו לי כל מיני רעיונות לראש בנושא הזה(חלקם לא ממש חוקיות..)אבל הכי בטוחה וקלה היא לנסות לשכנע ערבים(לרוב בקשיים כלכלים ולא חסר כאלה..)למכור את אדמתם(אדמתינו ליתר דיוק..)ולסדר להם ויזה למדינה אחרת ולקנות/לדרוש מהם דרכון ת.ז וכל מסמך אחר שיאפשר להם לחזור לארץ.
אל תצביע תשפיע

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #5 ב- : פברואר 15, 2010, 14:09:10 »
זה לא יקרה האפרופלסטינים לא יסכימו
הם עוד מסתובבים עם מפתחות שלהם מ48
בן גוריון היה צריך לישר את כל ארץ ישראל מישובים כובשים ערבים בדיוק כמו שהוא עשה בישובי החוף צפונית לעזה
יש כאלה שיסכימו במיוחד אלה שזקוקים לכסף כשהמצב מספיק קשה הם דוחפים את הלאומניות המזויפת שלהם אתה יודע לאיפה..למשל בעזה רוב האוכלוסיה רוצה להגר למדינות אחרות אפילו ששטפו להם את המוח עם לאומניות "פלסטינית" זה הכל עניין של העדפה אישית ועם קצת מאמץ אפשר לשכנע לא קצת ערבים להגר חזרה לירדן שם מקומם.בכל מיקרא גם במי שמסרב אפשר לטפל..
אל תצביע תשפיע

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הגליל הערבי
« להגיב #6 ב- : פברואר 15, 2010, 14:47:34 »
מדינת ישראל לא תשרוד בקווי 67', (עיינו דו"ח ראש המטות המשולבים גנרל 4 כוכבים ארל ווילר לפנטגון נוב' 67') גם עם כמה תיקונים וחילופי שטחים שמציע ליברמן, והגיע הזמן שתפנימו, הסיפור הוא לא לאום "פלסטינאי" והוא גם לא סיפור של לאום ערבי, אלא סיפור של דת והיא אסלאם!! והכל מתחיל ונגמר שם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #7 ב- : פברואר 15, 2010, 15:06:09 »
וישראל תשרוד עם מיליוני ערבים בתוכה???????
בקוי 67 המתוקנים כמובן ניפתר מ700 אלף ערבים עוינים
ונעשה בדק בית עם כל השאר עם חוקי נאמנות וכו

הערבים המוסלמים הנאצים יעשו לך עוד עזה בתוך המדינה ואלפי רקטות יעופו לכיוון כול בית בישראל.
יש רק דרך אחת להציל את המדינה היהודית והיא לעודד הגירה ערבית המונית מא"י.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #8 ב- : פברואר 15, 2010, 15:26:23 »
חוק הנאמנות יכול לעזור רק עם בוגדים לא נגד אויבים ואין מה לעשות כל עוד הערבים ימשיכו להיות מיעוט משמעותי בארץ הם ימשיכו לשאוף ללאומניות ולהלחם באנו מתוך שטחי ארץ ישראל בין אם יהיה להם מדינה או לא הרי כל עניין המדינה ה"פלסטינית" בתוך שטחי ארץ ישראל היא כדי לעזור להתנגדות לישראל ובזה גם הודו לא פעם פשיסטים ערבים.
אל תצביע תשפיע

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הגליל הערבי
« להגיב #9 ב- : פברואר 15, 2010, 15:57:28 »
וישראל תשרוד עם מיליוני ערבים בתוכה???????
בקוי 67 המתוקנים כמובן ניפתר מ700 אלף ערבים עוינים
ונעשה בדק בית עם כל השאר עם חוקי נאמנות וכו
לא, אלא זה:
א.) הכל מתחיל בחקיקה ויישום בתוך ביתם פנימה של מדינה שסובלת ממיעוט מוסלמי:
1.) הוצאת האיסלם אל מחוץ לחוק באופן גורף, על כל המשמעויות העולות מכך כדלקמן-
1.א.) הרס גורף של כל המסגדים במדינה.
1.ב.) הרס של כל המדרסות ומושבי שיפוט של קאדים במדינה.
1.ג.) איסור מוחלט על לימוד של האיסלם בכל מקום במדינה.
1.ד.) איסור על קיום תפילה מוסלמית בכל שטח המדינה.
1.ה.) ביטול גורף של הזכות להתאגדות כלשהי של מוסלמים לכל צורך שהוא במדינה.
1.ו.) הגבלת חופש הביטוי המוסלמי בכל הנוגע ליחסם למדינה המארחת ובדגש על עינייני חתרנות נגדה.
1.ז.) העונש על מבריחים מוסלמים שנתפסים בגבולות- מוות בבית דין שדה מיידי במקום, כח שמוענק לכל קצין צבא/משטרה/מג"ב/שב"כ מדרגת סגן משנה ומעלה (ומקביליו המשטרתיים/שב"כ בהתאם, נכון גם לכל מדינה אחרת לצורך העניין).
1.ח.) כל פעולת רצח/אונס/פיגוע טרור/שוד מזויין/תקיפה שנעשה על ידי מוסלמי במטרה לגרום נזק גופני כלפי אדם מהרוב במדינה הנדונה יגרור עונש מוות למוסלמי, ביטול אזרחות אוטומטי למשפחתו הקרובה וגירוש והרס בית המשפחה.
1.ט.) כל פעולת גנבה של מוסלמי תענה ב- ביטול אזרחות הגנב וגירוש מיידי, הקפאת כל חשבונות המשפחה לתקופה של חודש וחילוט ערך הגנבה ונתינתו לגורם שממנו נגנב+ מתן קנס בגובה 100% מגובה הגנבה (סוג של תשלומי כפל).
1.י.) כל פעולת זיהום של מוסלמים מקורות מים, קרקע ייענה בהרס מיידי של הגורם המזהם (עסק/מפעל/בית/מקום יישוב)
1.י"א.) כל פעולת בנייה בלתי חוקית-הרס מיידי של כל הבית ללא האפיוס קורפוס (הזכות להליך הוגן).
1.י"ב.) לא יהיה שילוט בערבית במדינה.
1.י"ג.) פיזור כל בתי ספר המוסלמים, פיטורין של כל המורים המוסלמים, אי הכרה בלשון הערבית כשפת לימוד לגיטימית בבתי ספר בו לומדים מוסלמים, הלימוד יעשה באנגלית ו/או בעברית, המורים והמנהלים כולם לא יהיו מוסלמים.
1.י"ד.) אי הכרה בקאדים/מואזינים/אימאמים/שייח'ים או כל תפקיד דתי אחר בעולם המוסלמי באותה מדינה, פיטורין מיידים של כל אלו הממלאים תפקיד ממשלתי, מאסר מיידי ללא הגבלת זמן וללא זכויות לנציג דת המסית כנגד המדינה הנדונה.
1.ט"ו.) פיטורין של כל מוסלמי המשרת במגזר הציבורי באותה מדינה, איסור על מינוי מוסלמי למשרה ציבורית כלשהי במדינה.
1.ט"ז) ביטול תעודות עיתונאי לכל העיתונאים שלהם, סגירת כל כלי התקשורת שלהם (עיתונים, ערוצי טלוויזיה, ימי שידור וביטול תכניות שמיועדות לקהל שלהם, ערוצי רדיו, ואתרי אינטרנט בעלי שרתים הפועלים במדינה הנדונה).
1.י"ז) ביטול הזכות להבחר ו/או להקים מפלגות במדינות דמוקרטיות הרלווטיות.
1.י"ח) זמן קצר לפני הגירוש הסופי, ביטול הזכות לבחור במדינות הדמוקרטיות הנ"ל.
1.י"ט) יישום מלא של נומרוס קלאוזוס- הרחקה מוחלטת ממוסדות להשכלה גבוהה.

2.) הכנת הקרקע להגירתם של המוסלמים במדינות אלה למדינות בעלות רוב מוסלמי מובהק, במצב של שקט יחסי.
3.) גירוש המיעוטים המוסלמים, במתכונת הודו-פקיסטן, פולקסדויטשה במזרח אירופה פוסט מלחמת העולם השנייה, טורקיה-יוון וכו'- במצב של מלחמה חמה כוללת.

ב.) "הטקטיקה המונגולית" שעליה דברתי, היא עצם עשיית דוגמאות לא בהכרח באותו דרך שבה השתמשו המונגולים עצמם (הר הגולגלות) אלא יותר בקו של אייר מרשל ארתור "המפציץ" האריס במלחמת העולם השניה- דהיינו מחיקת ריכוזי אוכלוסין מוסלמים מובהקים מהאוויר ע"י מפציצים נושאי נשק תרמובארי (נאפלם ודלק אוויר) כאשר דרזדן והמבורג והערים היפניות (לא כוונתי להירושימה ונאגאסקי, אלא לערים שהופצצו בדרך קונבנציונלית ע"י מאות פצצות תבערה) משמשות מודל לרעיון, אפשר להפוך את רצועת עזה לטסט קייס.
המטרה של זה היא להכאיב לציויליזציה המוסלמית ולשלוח איתות חד משמעי על רצינות כוונותיתו ושהג'יהאד שלהם הוא בלתי נסבל באופן מוחלט, ולא נסבול את זה עוד בעתיד.

ג.) מציאת אלטרנטיבות בתחום האנרגיה כדי להפוך את מקור כוחם בנפט ובגז הטבעי לחסרי שימוש.

ד.) פיזור האו"ם, והקמת ארגון עולמי ללא מדינות מוסלמיות.

ולבסוף-

ה.) השמדה מוחלטת של 4 המדינות (על תושביהם) המובילות בעולם המוסלמי והמקדמות הגדולות שלו- 1.) מצרים, 2.) סעודיה+מדינות הלווין משופעות הנפט שלה, 3.) איראן, 4.) פקיסטן- במצב של קאזוס בלי

ו.) השמת אמברגו סחר מוחלט על כל שאר המדינות המוסלמיות, סנקציות דיפלומטיות (כולל סגירת כל הנציגויות שלהם במדינות הנדונות) ואיסור כניסת אזרחים מוסלמים למען מטרה כלשהי למדינה.

והמשך- סעיף 3 וסעיף 2 הקודמים שלי, אתה יודע מה, בסדר, 2 במצב של שקט יחסי, 3 במצב מלחמה.
לגבי סעיף ב', אני מזכיר את התגובה המדודה של הבריטים לירי טילי ה- V-1 וה V-2 של הגרמנים על הערים שלהם.
כך שזה לא השמדת עם שכן הם לא עם!, תעשו חשבון פשוט, מליון מתוך 1.5 מליארד, זה לא ג'נוסייד, זה טעות בסטטיסטיקה.
השמדת המדינות הנ"ל כפי שהטעמתי, נעשות בסוף! המדינות הנ"ל לא יתפרקו מנשקן בהסכמה/ברצון, וגם מצרים וסעודיה כנ"ל הם חלק מהעניין, כמקדמי הפצת האיסלם החולני בעולם והפצת אנטישמיות זאולוגית, אני מזכיר לך ש-19 המחבלים בפיגועי ה-11/9 היו סעודים ומצרים ולא איראנים או פאקיסטנים.
השמדת המדינות הנ"ל כמובן תעשה במסגרת מלחמתית, לאחר שאלו יתגרו ויעשו בעיות לנוכח הפגיעה בהפצת האיסלם בעולם, אמברגו סחר כללי, וכן גילוי סירוב להתפרקות מנשקן, קאזוס בלי כבר אמרנו?!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הגליל הערבי
« להגיב #10 ב- : פברואר 15, 2010, 17:00:07 »
אדיר ברוך-הבא לפורום :old_afro: דבר שני הימין היחידי שקיים כיום הוא מפלגת האיחוד-הלאומי ואנשיו הם ח"כ הרב מיכאל בן-ארי,אריה אלדד,יעקב כץ כצ'לה,אורי אריאל ואנשי הימין הנוספים ברוך מרזל ואיתמר בן-גביר שהם גם העוזרים הפרלמנטרים של חבר-הכנסת מיכאל בן-ארי והם לא מזוייפים כמו אביגדור ליברמן הרמאי.

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #11 ב- : פברואר 16, 2010, 10:09:03 »
אביגדור ליברמן רחוק מלהיות מזויף למרות שהוא תבוסתן ופשרן יחסית למה שצריך להיות אבל הוא איש ימין אמיץ שמתמודד יום יום עם יחס עויין מצד הממשלה השמאלנית דווקא בגלל שהוא אמיתי ולא מסתיר את דעותיו,מגיע לו לפחות קצת קרדיט על זה.
אל תצביע תשפיע

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #12 ב- : פברואר 16, 2010, 10:24:08 »
לא מגיע לליברמן מיל של קרדיט. הוא מושחת מהיסוד ומוכן לחלק את המדינה לערבים הנאצים ימח שמם וזיכרם. הוא רוצה לחוקק חוקים שיאפשרו נישואים אזרחיים בישראל. הוא רוצה מדינה חילונית לגמרי.
הוא מוכן לבגוד באמונותיו של ולחבור לפיפי נתניויו המושחת שהורס את המדינה ומוכן לתת את המדינה לערבים הנאצים.

רק האיחוד הלאומי והימין האמיתי הן המפלגות היחידות שנלחמות על עקרונותיהן.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #13 ב- : פברואר 16, 2010, 10:45:37 »
לא מגיע לליברמן מיל של קרדיט. הוא מושחת מהיסוד ומוכן לחלק את המדינה לערבים הנאצים ימח שמם וזיכרם. הוא רוצה לחוקק חוקים שיאפשרו נישואים אזרחיים בישראל. הוא רוצה מדינה חילונית לגמרי.
הוא מוכן לבגוד באמונותיו של ולחבור לפיפי נתניויו המושחת שהורס את המדינה ומוכן לתת את המדינה לערבים הנאצים.

אתה מדבר רק על זה שהוא לא דתי זה לא אומר כלום על העקרונות שלו בנושא,הוא באותה מידה יכל להיות כמו נטורי קרתא האלה שישרפו שהם "יהודים דתיים" אבל שונאים יהודים ואוהבים את הערבים ואף מבקרים את כל האוייבים הנאצים שלנו.
אל תצביע תשפיע

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #14 ב- : פברואר 16, 2010, 11:14:45 »

אני ממש לא מחסידיו של ליברמן כי אחרי הכל הוא באמת מושחת ויש חקירות לגביו כבר שנים, אני גם לא מסכים איתו על רוב הדברים שהוא מציע, אבל אני חושב שבכל זאת מגיע לו קרדיט מינימלי גם מאיתנו ביחס לפעילות שלו במשרד החוץ, ליברמן בתור שר חוץ מתבטא בחריפות גדולה הרבה יותר מקודמיו בתפקיד כנגד האנטישמיות העולמית וכנ"ל גם הסגן שלו איילון.
ועוד דבר, אני לא נכנס עכשיו לאם זה צודק או לא, אבל למען העמדת דברים על דיוקם, אני חייב לציין שישראל ביתנו לא תומכים בנישואים אזרחיים אלא בברית הזוגיות, אני ממש לא דתי אז אני לא מומחה (בלשון המעטה) בענייני הלכה אבל עם המעט שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה) ברית הזוגיות לא נוגדת את ההלכה בשום צורה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #15 ב- : פברואר 16, 2010, 15:14:35 »
ליברמן בתור שר חוץ מתבטא בחריפות גדולה הרבה יותר מקודמיו בתפקיד כנגד האנטישמיות העולמית .
בגלל זה הוא התקפל מול הטורקים וביקש סליחה ?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #16 ב- : פברואר 16, 2010, 15:48:26 »
בגלל זה הוא התקפל מול הטורקים וביקש סליחה ?
אני מסכים שההתנצלות הייתה מבישה, אבל משחק הכיסאות שאיילון וליברמן שיחקו היה מביש לא פחות.
במקום זה הם היו צריכים לתקוף את הטורקים ולאמר דברים ענייניים, או אפילו לשקול לגרש את השגריר, אגב איילון דיבר על גירוש שגרירים מסוגו.
מה שאיילון עשה הייתה טעות, אבל גם התקשורת אשמה כשהם תקפו את איילון שוב ושוב ולא גינו אפילו פעם אחת בצורה חד משמעית את דברי האנטישמיות של הטורקים ימח שמם.
כוונתי שמשרד החוץ הנוכחי שלנו הוא טוב יחסית, הבעיה שאין גיבוי של הצעדים שלהם מגורמים חשובים אחרים כמו התקשורת ולכן לדעתי זאת לא תהיה ההתנצלות האחרונה של משרד החוץ בקדנציה הנוכחית לצערי.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #17 ב- : פברואר 16, 2010, 16:19:44 »
כוונתי שמשרד החוץ הנוכחי שלנו הוא טוב יחסית, הבעיה שאין גיבוי של הצעדים שלהם מגורמים חשובים אחרים כמו התקשורת ולכן לדעתי זאת לא תהיה ההתנצלות האחרונה של משרד החוץ בקדנציה הנוכחית לצערי.
פה בדיוק הבעיה שהתקשורת הפכה ליהיות חלק מהחלטות/צעדים מדיניים.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הגליל הערבי
« להגיב #18 ב- : פברואר 16, 2010, 16:39:08 »
פה בדיוק הבעיה שהתקשורת הפכה ליהיות חלק מהחלטות/צעדים מדיניים.

מבחינה טכנית התקשורת לא קובעת שום דבר, אבל היא כן מהווה איום לפוליטיקאים, ולכן היא נכללת כחלק מהשיקולים לצעדים הפוליטיים שהם רוצים לקחת, וזה ככה בכל המדינות הדמוקרטיות, ההבדל היחיד בינינו לבין שאר המדינות הדמוקרטיות הוא המונפול הכמעט מוחלט שיש לשמאל הקיצוני על התקשורת שלנו לצערי הרב.