כתב נושא: מכה לפרקליטות: אמירות בשבח ברוך גולדשטיין, אינן הסתה  (נקרא 10041 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אם הנשק שלו היה גליל והוא השתמש בגליל אז אין הבדל, אם הנשק שלו היה משהוא אחר והוא השתמש בנשק גליל או נשק לא שלו, הוא יכל לגנוב, לקחת ממשהוא אחר וכן הלאה. זה לא כזה בעיה להשיג נשק. זה לא כזה רלוונטי.

השאלה היא האם הנשק היה נשקו האישי או נשק גנוב, אם זה נשק גנוב זה מעלה את הסוגיה איך הוא השיג נשק בהתראה של כמה שעות? ולא תגיד אקדח, רובה סער. זה ממש לא פשוט. אלו שאלות מהותיות מכיוון שמדובר בחלון זמן מצומצם.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השאלה היא האם הנשק היה נשקו האישי או נשק גנוב, אם זה נשק גנוב זה מעלה את הסוגיה איך הוא השיג נשק בהתראה של כמה שעות? ולא תגיד אקדח, רובה סער. זה ממש לא פשוט. אלו שאלות מהותיות מכיוון שמדובר בחלון זמן מצומצם.

אתה מנסה לרמוז שהיו לו שותפים?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה מנסה לרמוז שהיו לו שותפים?

לא, אני מנסה לגלות האם הסיפור שהוצג בפנינו ע"י גור אריה הגיוני או לא. (ללא כוונה לפגוע בך גור אריה אני לא קורא לך שקרןף אבל הגיוני שאתה טועה?) אני ר אומר שמאור קשה להשיג נשק בהתרעה של שעות, ובטח שלא רובה סער. ואם אכן הייתה פגישה כזו, והוא אכן החליט שהדרך היחידה לעשות עוצר היא לפגוע בערבים, והוא הגיע להחלטה הזו בלילה,  ולפנות בוקר הדבר כבר נעשה, מניין הנשק? אם נשקו האישי, כנראה שיש משהו בסיפור, אבל אם מדובר בנשק שאינו שייך לו, הכיצד השיג נשק בהתראה כל כך קצרה?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בנוגע ל-3 אם אני לא טועה הוא בכלל השתמש ברובה גליל ולא עוזי או M-16, אבל זה פחות רלוונטי
אם זה M-16 או גליל זה פחות רלוונטי, אתה צודק, אבל אם זה עוזי שזה תמ"ק למול M-16 או גליל שהם רוס"רים, כאן יש חשיבות גדולה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
קישור לספר ברוך פודה ומציל:
http://kahane.org.il/bg/podef1.html

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
נץ בקשר לעניין הזה שבג"ץ קבע שזה בסדר לשבח את גולדשטיין, איך אתה מסביר את זה ואת כל עניין האליטה שבג"ץ בראשה?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נץ בקשר לעניין הזה שבג"ץ קבע שזה בסדר לשבח את גולדשטיין, איך אתה מסביר את זה ואת כל עניין האליטה שבג"ץ בראשה?

רק דגש, הבג''ץ קבע שזה לא הסתה(למרות שזה גבולי), לא שזה בסדר גמור, אבל יתכן ואפשר להעמיד לדין, או לתבוע אדם פרטי על סעיף אחר במידה וזה יהיה רלוונטי, ויתכן ולא.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
פשוט מאוד, כדי שתמשיך לחיות באשליות שאתה חי בחברה חופשית, במדינה חופשית עם חופש ביטוי אמיתי, האליטה "מאפשרת" לך כמה פתיתים כדי שתרגיש חופשי, בעוד שזה שקר גס ועלוב.
נותנים לך לרקוד על הקו האדום מבחינתם ולהרגיש מלך הגבעה, אבל אתה בסך הכל נתין עלוב.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תגיד גור אריה יש סיפור כזה גם על נתן זאדה? גם הוא קיבל התראה שמישהו הולך לבצע פיגוע או שהוא באמת "יהודי שחטף את הג'ננה" כלשונך?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
תגיד גור אריה יש סיפור כזה גם על נתן זאדה? גם הוא קיבל התראה שמישהו הולך לבצע פיגוע או שהוא באמת "יהודי שחטף את הג'ננה" כלשונך?

אינך חייב לקבל את דבריו, אבל גור אריה משתדל לגבות את דבריו בנתונים.

בניגוד אליך באשכול זה:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,24697.0.html

כך שלפני שאתה מנסה להחריב דיון נוסף, נסה להפעיל על עצמך את הסטנדרטים אותם אתה דורש מאחרים.