כתב נושא: עדנה מהאח הגדול  (נקרא 2486 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
עדנה מהאח הגדול
« ב- : פברואר 01, 2010, 09:12:54 »
ראיתי שהיא יצאה מהאח הגדול בטענה של בריאת אני אישית מאחל מוות אבל לא נראה לי שזה בגלל בריאות נראה לי משזה בגלל שהיא הבינה שהיא עשתה כמה וכמה טעויות ושאין לה מחילה עליהם אחרי שהיא השוותה את ספר יהושוע לשואה אמנם אני לא כל כך זוכר מה כתוב שם אבל לדעתי היא הגזימה אז מגיעה לה עונש מוות !!!!!!!!!!
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #1 ב- : פברואר 01, 2010, 12:02:16 »
לא יודע מי זאת עדנה
אבל אם היא יהודיה אז הייתי מאחל לה החלמה מהירה ממחלת נפש שנקראת "שמאלניות"

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #2 ב- : פברואר 01, 2010, 12:41:46 »
השמאלנות היא מחלה קשה ולעדנה הזו יש את הסוג שיש לגדעון לוי... אני חושב שמדובר במקרים שלא ניתן להציל כבר החולה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #3 ב- : פברואר 01, 2010, 14:22:48 »
השמועות אומרות שהתגלה אצלה גידול במוח.

בכל מקרה, נאחל לה מוות איטי ומייסר.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #4 ב- : פברואר 01, 2010, 14:29:14 »
אני איתך מוות לעדנה

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #5 ב- : פברואר 01, 2010, 14:29:53 »
עונשו של הקב"ה לכל עוכר ישראל אמן

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #6 ב- : פברואר 01, 2010, 15:44:09 »
בס"ד

חבר'ה מה קורה אתכם איך אתם יכולים לאחל ליהודים דברים כאלה רחמנא לצלן.

גם לי קשה לסבול את האנשים האלה ואת דעותיהם החולניות, אבל בואו לא נשכח שאנחנו יהודים רחמנים בני רחמנים ונאחל לה ולשאר ת/טועים שרובם תינוקות שנשבו שיחזרו בתשובה שלמה ויזכו לראות את האמת.
שנשמע רק בשורות טובות.
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #7 ב- : פברואר 01, 2010, 15:58:15 »
אחי בן אדם שקורא לחיילים שמגנים עליו נאצים זה מה שלדעתי מגיעה לו ואני לא חוזר בי

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #8 ב- : פברואר 01, 2010, 16:32:14 »
בן אסור לרחם על רשעים גמורים שסירבו לקבל תוכחה! היא מרשעת גמורה היא עושה במזיד כך שהיא לא תינוק שנשבה!
תינוק שנשבה זה אדם ממוצע שהרחיקו אותו מהאמת כמו רוב האחים החילונים שלנו שפשוט שיקרו אותם והרחיקו אותם לגמרי מהאמת של הקב"ה דהיינו תורת-ישראל וחובה עלינו לאהוב אותם ממש ולקרב אותם לאביהם שבשמיים.

אבל לרשעים דוגמת יוסי שריד,שולמית אלוני,אורי אבנרי,יונתן פולק,טלי פחימה,עדנה קנטי,מרדכי וענונו וכל הרשעים הללו יש מצווה לשנוא אותם ממש מאחר שהם סירבו לקבל תוכחה כך שהם בכלל לא תינוקות שנשבו!!!!!

העם הוא תמים ותינוק שנשבה רק המנהיגים ששיקרו אותם דוגמת אותם אנשים הם רשעים מרושעים....!
אתה מבין למה אני מתכוון?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #9 ב- : פברואר 01, 2010, 16:43:53 »
בס"ד

אני מבין אחי וכבר "הלא משנאיך ה' אשנא ובתקוממיך אתקוטט, תכלית שנאה שנאתים, לאויבים היו לי" אני מבין את כל זה אבל יש גם עניין של צורה.

כתוב - "בנפול אויבך אל תשמח, ובכשלו אל יגל לבך"  וגם "מעשה ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה? "

יש דרך לכל דבר ואני לא חושב שהדברים שנכתבו הם דרך התורה.

הבהרה - אני לא מצדד בה או מלמד עליה זכות.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #10 ב- : פברואר 01, 2010, 17:19:45 »
מה עם "באבוד רשעים רינה"?
חוץ מזה גם הרב עובדיה יוסף שליט"א אמר למשל על שולמית אלוני "זאתי צריכים לעשות משתה ביום שתמות" ועל יוסי שריד "ארור המן ארור יוסי שריד" וגם הרב כהנא זצוק"ל הי"ד אמר על שריד "יימח שימו וזיכרו שם רשעים ירקב"

לפי הבנתי יש לבוגדים כמותה דין רודף מאחר שהיא מהווה סכנה לשאר היהודים ובאמת היא מהווה סכנה כי היא מנשות-ווטש שהם הולכות למחסומים ביהודה-ושומרון ומונעות מהחיילים לבצע את תפקידם לבדוק ביסודיות את הערבים כי הם מצלמות אותם ומאיימות על החיילים בתביעה אם החיילים מתנהגים "באלימות" עם הערבים ובכך החיילים נרתעים מלבצע את תפקידם וקרו מקרים שבגלל נשות-ווטש המחבלים הצליחו לעבור במחסומים ולפגוע ביהודים.

אני כבר מעלה בשבילך סרטון בשביל שתראה מי אלו נשות-ווטש ותראה איזה חלאות המין האנושי מטונפות הם.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #11 ב- : פברואר 01, 2010, 18:38:52 »
בס"ד

אני מבין אחי וכבר "הלא משנאיך ה' אשנא ובתקוממיך אתקוטט, תכלית שנאה שנאתים, לאויבים היו לי" אני מבין את כל זה אבל יש גם עניין של צורה.

כתוב - "בנפול אויבך אל תשמח, ובכשלו אל יגל לבך"  וגם "מעשה ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה? "

יש דרך לכל דבר ואני לא חושב שהדברים שנכתבו הם דרך התורה.

הבהרה - אני לא מצדד בה או מלמד עליה זכות.

והקשו חז"ל הרי הקב"ה איננו שמח במפלתם של רשעים, וכמו שאמר למלאכי השרת בעת קריעת ים סוף "מעשה ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה?" אלא השואל שאלה כזאת לא סיים כל דברי חז"ל שבאותו דף גמרא. שם אמרו "הוא אינו שש, אבל לאחרים הוא משיש". כלומר ודאי הקב"ה עצמו איננו שמח שהרשע מת בלי תשובה, אבל אותם הניצולים ממנו הם ודאי צריכים להגיד הלל ושבח. וכן כתב מהרש"א שם במקום."

אבל לכאורה כקיר ברזל עומד נגדנו מאמר בפרקי אבות, "בנפול אויבך אל תשמח, ובכשלו אל יגל לבך". והוא גם פסוק בספר משלי (כ"ד, י"ז). והא כיצד ניישב סתירה זו נגד "ובאבוד רשעים רנה"? אלא החילוק כל כך פשוט, שאחרי ששומעים אותו תמהים אנו על שלא הבננו בתחילה. מאמר זה בפרקי אבות מדבר על "אויבך", מי שהוא אויב פרטי שלך, המצער אותך בדיני ממונות או בצרכי הגוף. [עיין "תורה שלמה", משפטים פרק כ"ג, פסקא מ"ו, בשם מכילתא, ר' נתן]. אבל לא מדובר על רשע מוחלט שהוא אויבו של הקב"ה. בזה נאמר "ובאבוד רשעים רנה". וכך מפורש במדרש "תנא דבי אליהו רבה" (סוף פרק י"ח) שאם מי שהוא נצחך בויכוח, אל תשמח במפלתו. "אבל אם אחד מישראל שהוא רוצה לשמוח במפלתן של רשעים, באותם המבקשים לעשות רעה לישראל חברו, שהם רשעים גמורים, מותר לשמוח ברעתם" עכ"ל.

[וב"ספר חסידים", פסקא תר"ז, "וכל המצטער על צער רשעים שהיו אכזרים, נפרעים ממנו, וכתיב "ובאבוד רשעים רנה"].
מקור: http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/5322

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #12 ב- : פברואר 01, 2010, 19:29:38 »
,תראה מה הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד אמר בנושא:

יהודי חייב להיות יהודי טוב באופן אישי. ללא ניבול פה. כמובן שכאשר מישהו קם ואומר: "יוסי שריד ימ"ש", זה לא ניבול פה, זה מצווה דאורייתא. "וכל מי שהוא מזכיר את הרשע ואינו מקללו עובר בעשה... שנאמר 'ושם רשעים ירקב' (משלי י:ז)" (בראשית רבה מט:א) אני מדבר על ניבולי פה כמשמעו, או על סתם חוסר הבנה שצריך יחס לזולת
וחייבים להבין מה זה רשע? לא כל אדם שהוא נגד תנועת "כך" הוא רשע. רוב האנשים הם לא רשעים. רוב האנשים לא מבינים. יש הבדל עצום בין אדם שלא מבין לרשע. אפילו בכנסת, הייתי אומר שרובם לא רשעים. בורים, ריקים, פוחזים, כן. אבל להיות רשע זה כבר מדרגה. יש שם רשעים, אבל חייבים להיות מאוד זהירים בביטויים, בשפה.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עדנה מהאח הגדול
« להגיב #13 ב- : פברואר 01, 2010, 19:39:55 »
בס"ד

"אבל חייבים להיות מאוד זהירים בביטויים, בשפה." זה מחזק את דבריי אם הי כותבים עליה יש"ו או משהו בסגנון אז לא הייתי מגיב.
ושוב אני חוזר אני לא מצדד בה או מלמד עליה זכות אני סך הכל אומר שיש רמה שלא ראוי לנו לרדת אליה...
לגביי הבחינה ההלכתית שבדבר אולי אתה צודק (אני התייחסתי לדברים כפשוטם) אבל יש הבדל בין לשמוח לבין לכתוב דברים כאלה, זה סתם מוריד את הרמה של הפורום...
זה בטח לא ראוי לנו להתבטא בצורה כזו.