בס"ד
אני מניח שהגיע הזמן לבדוק גם את מידת הצביעות הנשית בימינו.
חחחחח אתה אדם טיפש.
איינשטיין בהשוואה אלייך.
בחיים לא הזכרתי איזשהי הצדקה למה שעשו למגורשים מהיישובים.
תתחילי לקלוט - צה"ל גירש את היהודים - ביצע בהם טיהור אתני על סמך רקע דתי ואתני. כל הזדהות עם הארגון הנ"ל הוא הזדהות עם מעשיו - רעים וטובים כאחד.
כיום, נראה לנגד עינינו כי אין סיכוי שצה"ל ישתנה. מי ששולט בו - הטעמתם נכון - הוא האליטה. העלובים הם חלק מהאליטה, וכל סיכוי לשינוי דרך מוסדות האליטה וביניהם צה"ל - כפי שניתן לראות מפרשת הנפת השלטים בכפיר - לא קיים.
בחיים לא הלכתי עם הזרם, אלא נגדו! עשיתי דברים למען הדעות שלי שגרמו להורים שלי התקפי לב לא מעט פעמים.
ההליכה שלך נגד הזרם מזכירה את ההליכה נגד הזרם אצל השמאל.
אלמוני אומר, "נגרש את כל היהודים מיו"ש עכשיו". פלוני אומר, "זה יהרוס את כל מה שבנינו - התמיכה בנו תהיה אפסית ואין לנו זמן למסע תעמולה כזה כרגע; נגרש רק את היהודים מהמאחזים".
הפואנטה היא שההבדל בינך לבין הזרם הוא מינורי. הזורם דוגל בנאמנות לאליטה בכל מצב - לטוב ולרע. לפיכך אנשים כמוך רק מחמירים את הבעיה - ככל שהתלות והנאמנות המוחלטת שלנו לאליטה הולכות וגדלות, כך הסיכוי למנוע או להחליש את מימדי הפשעים של האליטה הולכים וקטנים. אם נשחק במשחק שלהם, רק נפסיד - וזה לא משנה אם אנחנו צודקים או לא.
אני לא שיבחתי שום מדינה, להפך. אני תמיד אמרתי שהאוייב הכי גדול של ארץ ישראל היא מדינת ישראל.
מדינת ישראל היא אזרחיה. מדינת ישראל איננה אויבו של העם היהודי - האליטה לגווניה כן. אבל כרגע, האליטה שולטת במדינה. צה"ל הוא הצבא של האליטה, וזה לא משנה מי מתגייס אליו. בסופו של דבר, מי שמחזיק שם היא האליטה ואין כל סיכוי לשנות אותו מבפנים. ללכת עימו - להתגייס ולתמוך בו - זה ללכת עם האליטה - ולפיכך מהווה הליכה עם הזרם.
צה"ל כבר לא רלוונטי. לשניה לא שללתי את הפוטנציאל שבו להגן עלינו - חלילה; אבל הוא לא מבצע אותו ואין סיכוי לשנות את זה. במקום ללכת עם הראש בקיר, צריך לפנות לדרכים אחרות. ובמקום להניח הנחות א-פריורי כאילו אין, את צריכה לשאול ולא ללכת עם הזרם כמו שאת עושה עכשיו.
להשמיץ אותך? אתה משמיץ את עצמך עם ירידות זולות למישור אישי. בנתיים מי שמנסה לרדת עליי זה אתה. שלא תאמין לעצמך גם.
אין לי בעיה להתייחס אלייך בכבוד כי כבודך כיהודייה - ולא בגלל הישג אישי כלשהו ממך - הוא חשוב. אבל גם כבודי הוא חשוב, ואם תתחילי להשמיצני כפי שעשית - תקבלי את אותה הגישה.
והאמת? שקיומו של כל יהודי מוצדק.
אני זה שלא צריך לקחת אותך ברצינות. את לא צריכה לקחת ברצינות את התשובות הלא רציניות שלי לשטויות שאת פולטת מהמקלדת.
אבל הבעיה שלך שאתה מתחכם ומגיע למקומות אישיים במקום להתווכח על העיניין לגופו. והאמת? אם חושבים על זה טוב טוב- הקיום שלי מוצדק יותר משלך- זה בטוח.
לא ענית תשובה אחת לאף אחת ממסכת הטיעונים שלי. נכנסתי ישר לעניין, ואת נכנסת להשמצות. גם עכשיו כשחזרתי על הנקודה - לא ענית.