אוהד הפועל - אם אתה קורא לאותם ימים ימי הזוהר שלך, אז איזה מסקנה אמור המשקיף מהצד להסיק ?
"ומאיפה אתה יודע מה אני עשיתי? מה אם כן גירשתי?"
אני רואה שלא רק מדברי אתה מתעלם,אלא גם מהדברים שאתה כתבת ,הרשה לי לצטט "הגדוד שלי רק שמר מסביב וכלל לא נכנס לישובים לפנות"
יכול להיות שגירשת, התכוונתי בזמן הגירוש הגדול, על פי דבריך .
"וואלה, חסר לך מקרים של קבוצות חרדיות שזורקות אבנים על שוטרים וחיילים על "חילול שבת"?"
כמגמה? ...זה דברים שבודדים עושים
שוטרים מילא, חיילים מאין ? ..
אותם שוטרים לא בדיוק דובוני אכפת לי בעצמם, לא חסר מקרים בהפגנות האלה שהשוטרים התחילו באלימות ולכן צעירים הגיבו כך
"יהודים רוצחים יהודים או מתכוונים לרצוח, זה שאתה לא מתייחס לזה זה רק למען נוחות."
המקרים שאתה מביא הם דוגמאות בודדות, לא מגמה , להבדיל מאוכלוסיות סוניות ושיעיות שנמצאות במצב מלחמה מתמיד בשלל איזורים על הרקע הזה
אין בעם היהודי מגמה של השמדת הצד השני
הדוגמא למשל שהבאת אני מניח שהיא מדברת על אמיל משלום עכשיו ... מי בדיוק בימין תמך בזה? אתה מוזמן למצוא לי אחד ..הוא עשה את זה על דעתו בלבד .
בקשר לאוהדי כדורגל , אני לא יודע על מי אתה מדבר ,אבל כשאוהדי בית"ר רבים מכות זה עם ערבים לא מול יהודים,אז לא מבין את הקשר של זה לדיוננו, ערבים הם לא חלק מהעם היהודי (למרבה צערך כנראה)
לא, אני שונא את מי שההלכה מגדירה כבוגד . וענונו ,טלי פחימה ,וכו' , יצורים כאלה, הם בעיני בוגדים, וגם בעיני המדינה. אין לזה קשר לימין-שמאל, לא כל השמאלנים בוגדים חלילה, רק תינוקות שנשבה מוחם ושכלם ועברו שטיפת מח. אבל משום מה כל בוגד הוא בדרך כלל שמאלני.
"אה, ערכים יהודים, זה מה שצריך. ומה עם כל "היהודים הצדיקים" שרצחו, אנסו וגנבו?"
מי שעושה דברים כאלה... הוא לא צדיק. ערכים יהודיים אמורים למנוע את הדברים האלה, אז איך בדיוק הדברים האלה קשורים? הרי הם אסורים בתורה,שהיא היא ה"ערכים" היהודיים
" שאני יתחיל להביא לך כתבות?"
תביא מה שאתה רוצה ...
" או הבחור החרידי שדקר הומו בהפגנה"
שלייסל , שהשם יברך אותו יום יום .
", או השני שריסס כמה מהם בבית ההומו-לסבי?"
מי? לא גילו מי עשה את זה .. זה שאתה מנחש שזה היה אדם דתי זה דעתך בלבד. מכל בחינה אחרת זה נראה כפיגוע פת"ח קלאסי שבו המחבל הצליח לברוח (אולי בגלל שכולם חיפשו "דתי" חמוש ,כמוך)
"אז מה כל הדתיים הם צמאי דם, אנסים, גנבים ורוצחים? "
מי בכלל שאל שאלה הזויה כגון זאת? רוב הפשע במדינה מבוצע על ידי חבריך ואהוביך הערבים
לפי הסטטיסטיקות של חברות הביטוח - המגזר הדתי לאומי-חרדי שותה פחות,לא לוקח סמים, יותר זהיר על הכביש, ולא מעורבב בקטטות ופשעים
או בקיצור, ההשוואה שלך לא חופפת עם המציאות.
"בנוגע לחייל הדרוזי-
1. או אולי הוא ציוני? אולי הוא מרגיש חלק מהארץ? "
חחח נכון! אני בטוח שכל פעם שהוא שומע "נפש יהודי הומיה" זולגת לו דמעה ... וכשהוא שומע "התקווה בת שנות אלפיים" הוא כולו רועד מהתרגשות... הגיוני.
חלק לא קטן מהמגרשים בגירוש הגדול בעמונה ובעוד מאחזים , הם חיילים דרוזים ובדוואים... לרקורד.אז אל תבלבל לי במח
"מאיפה אתה ממציא את השטויות האלו?"
אני אמור לנחש על איזה סעיף אתה מדבר?
אם אתה אכן מדבר על "סעיף 2" של התשובה שלי . אז זה לא שטויות בכלל, הדרוזים לא נחשבים אומה, אצל המוסלמים הם לא נחשבים כעם,אלא ככת במקרה הטוב .מבחינתם הסונים, הם כופרים, כמו השיעים.
כל השליטים הערבים רואים בדרוזים כאל קבוצה שאמורה אוטומטית לשרת אותם, אף אחד לא טורח לתת להם זכויות....או להכיר בהם כעם, ישראל כן. לכן זה לא "המצאה" .. זה אמת היסטורית שבורותך מסרבת להכיר .
"היו שלל מקרים שדרוזים הצילו יהודים. אז?"
והיו שלל מקרים שדרוזים ניסו לרצוח יהודים, אז?
כמו שאמרתי , הדרוזים נאותו להלחם עם מדי צה"ל, רק אחרי שהם ניסו להשמיד ישובים יהודיים כגון רמת רחל , ורק אחרי שהם הובסו ,הם החליטו לבגוד בעמם ולהצטרף לצה"ל , ולצערנו, ההנהגה שלנו במקום להשמיד אותם על הנסיון שלהם להשמיד ישובים יהודיים ,הסכימה לקבל אותם. זה הכל
האם זה מחייב אותי להתייחס לדרוזים כאל "אחים לנשק"? הצחקת אותי .. הדבר היחיד שזה מחייב אותנו לעשות זה להסתכל עליהם במאה עיניים בכל רגע נתון שלא יחליטו לבגוד בנו
" ויש אנשי ימין שמאיימים על יהודים לא פחות. למה? כי גם בימין יש תת אדם, בדיוק כמו בכל מקום וכל פינה בעולם."
מאיימים על יהודים ? איפה? מי ?
"חיילים זרים ולא שלנו? אין בעיה, אז אל תדרוש מהם להלחם בשבילך. "
מי דורש מהם ? אני לא רוצה שהם ילחמו בצה"ל , להפך , אני לא חושב שהם ראויים בכלל להיות בארץ ישראל , ואפילו אם הם היו גוים צדיקים , צה"ל זה ליהודים בלבד , מבחינתי.
"פעם הבאה שיבוא מחבל, אם תראה חייל דרוזי שרודף אחריו תומר לו את זה, ותתמודד אתה מול המחבל."
אם היינו תלויים בחסדי הדרוזים, לא היינו קיימים .אנחנו פה בזכות הקב"ה , ובזכות המאמץ האנושי שלנו, לא של הדרוזים.
"בנוגע לחיילי הקריה- נכון יש יהודים דתיים בעמדות הכי נחשבות בצה''ל, בדיוק כמו שיש אנשי קיבוץ שמאלנים בוגדניים. "
לא כל הקיבוצניקים בוגדניים , חלילה . לא טענתי טענה כזאת לרגע . אבל רוב הקרביים הם מסורתיים ודתיים לאומיים הווה אומר ,אנשים אמוניים , וזה עובדה .
"יש גם דתיים לאומניים שהחליטו שהם לא מתגייסים"
אחרי שזרקו אותם לרחוב והפכו את הבית שלהם לעיי חורבות..
"בדיוק כמו השמאלנים."
תביא לי נתון סטטיסטי שמראה שאחוז הג'ובניקים השמאלניים והדתיים לאומיים שווה...אז יהיה על מה לדבר. כרגע זה נראה לי השוואה מאולצת שאתה מקווה שאני אקבל, אבל הוכחות בשטח אין לך
חח אתה רוצה המלצות לראיית בדוואים ? תלך לציר קרית גת -באר שבע , ותראה כמה בדוואים המשטרה עוצרת\רודפת אחרי כל רגע..
"וברגע שאתה מכליל את הדרוזים כלא יותר מאינטרסנטיים בוגדניים שאי אפשר לסמוך עליהם, אתה מזלזל בדמם של חיילנו הדרוזים הנפלאים שהגנו עליך."
אוהו , חיילנו, הנפלאים....
דרוזים הם באמת אינטרסנטיים בוגדניים , COULDN'T SAY IT BETTER MYSELF .
אני לא מזלזל בדמם, כי אם בכנותם . ובצדק.
שאני אתבייש לעצמי ?
אתה צודק .. אני מתבייש ... שהממשלה שהייתה אז נתנה לזבלים האלה לחיות, אחרי שהמגמה שלהם הייתה לעזור לערבים לזרוק אותנו לים והממשלה שהייתה אז במקום להחזיר להם באותו מטבע הלבישה אותם במלתחת חאקי עם מדבקה נוצצת הנקראת "צה"ל" כאילו שזה משנה משהו בקשר לטיבם