כתב נושא: פראי האיטי רוצחים אנשים שבאים לסייע  (נקרא 5613 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פראי האיטי רוצחים אנשים שבאים לסייע
« ב- : ינואר 18, 2010, 17:13:15 »
בס"ד

לכל האווילים שתמכו בסיוע.
« עריכה אחרונה: ינואר 23, 2010, 17:46:19 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : ינואר 18, 2010, 18:16:45 »
אבל זה לא באשמת כל הפראים ... רק 30-40% שהם עבריינים אלימים ... כל השאר סובלים בשקט ...

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #2 ב- : ינואר 18, 2010, 18:24:39 »
מה הקשר לתמיכה או לא תמיכה בסיוע?

אם משהו משוגע\אלים\אומלל\חסר כל אז אסור לעזור לו?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 21, 2010, 15:00:14 »
בס"ד

מה הקשר לתמיכה או לא תמיכה בסיוע?

אם משהו משוגע\אלים\אומלל\חסר כל אז אסור לעזור לו?

אתה באמת רוצה שאני אענה על שאלה כה דבילית?

אני לא רוצה לסכן את האנשים שלי בגלל קומץ משוגעים ברברים רצחניים ומזוכיסטיים.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #4 ב- : ינואר 21, 2010, 17:11:17 »
אז תפרק את משטרת ישראל....  כי הלחימה בפשיעה מסוכנת...
וגם בבתי חולים, אל תטפל במשוגעים ואנשים אלימים כי הם מרביצים לרופאים.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #5 ב- : ינואר 21, 2010, 18:27:08 »
בס"ד

אני חושב שצריך לעזור ולשלוח סיוע.

הבעיה נמצאת במקום אחר... באיזה סדר גודל צריך להיות הסיוע ובזה אני דווקא חושב שהגזימו היו צריכים לשלוח צוות בסיסי שיעזור במה שאפשר בלי להסתכן יותר מדי, בכל זאת מדובר על גויים ועניי ביתך קודמים. זה לא שאנחנו שוויץ ואין לנו צרות משלנו...
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 21, 2010, 18:44:21 »
בס"ד

אז תפרק את משטרת ישראל....  כי הלחימה בפשיעה מסוכנת...
וגם בבתי חולים, אל תטפל במשוגעים ואנשים אלימים כי הם מרביצים לרופאים.

יחי ההבדל הקטן בין יהודים וגויים.
אם לא הבנת, האנשים שלי - יהודים, קומץ משוגעים ברברים רצחניים ומזוכיסטיים - במקרה הנ"ל הם גויים.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #7 ב- : ינואר 21, 2010, 19:27:03 »
אני מאחל לכולנו שלא יגיע היום שבו תהיה פה רעידת אדמה כזו וכל הבתים שלנו יקרסו ונהיה תלויים בכ"א מחו"ל ע"מ להוציא אותנו מההריסות בימים הראשונים.

או שבעצם... לא תהיה רעידת אדמה כזו אם הימין האמיתי יהיה בשלטון כי אז אלוהים יסור למרותנו כידוע.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 21, 2010, 19:50:33 »
אני מאחל לכולנו שלא יגיע היום שבו תהיה פה רעידת אדמה כזו וכל הבתים שלנו יקרסו ונהיה תלויים בכ"א מחו"ל ע"מ להוציא אותנו מההריסות בימים הראשונים.

או שבעצם... לא תהיה רעידת אדמה כזו אם הימין האמיתי יהיה בשלטון כי אז אלוהים יסור למרותנו כידוע.

מילים כדורבנות.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 22, 2010, 12:57:54 »
ניאו - אני חושב שאפשר לסייע (בתנאי ההלכה) ,אבל לרקורד, רון צודק , בכך שאם יש סכנה לכוחות היהודיים שמנסים לסייע ..זה יוצר בעייה

דבר שני ,כמובן שכולם צריכים להתפלל שלא יהיה אסון טבע כזה לעולם במחוזותינו , אבל להשוות בין ישראל להאיטי זה מגוחך .. המבנים בישראל בנויים הרבה יותר טוב ,לישראל יש צוותים רבים שמאומנים לטפל במצבי קיצון בשלל סוגי תרחישים .

הקב"ה מסייע לעמו   ...היה מספיק מגה-ניסים מעבר ליכולת האנושית מאז שמדינת ישראל קמה שאיפשרו למדינה הזאת להמשיך לשרוד (מלחמת השחרור , קליטת המונים בניגוד לכל הגיון כלכלי וצמיחת הכלכלה לכח רציני מתוך כלכלה חלשה שצריכה להמציא תחליפים לביצים ואורז, פעולות יחידים שהצילו את החזית הצפונית במלחמת יום כיפור וכו' וכו') כך שלמשפט ה"ריאליסטי"-ציני שלך אין שום ערך.  תמיד צריך לקחת את הקב"ה אלוקי ישראל ככח משמעותי ... הערבים והיוונים לא לקחו ...אם הם היו לוקחים , היה נמנע מהם השפלות שלא ידע עדיין המין האנושי אם הם היו מכופפים קצת את כבודם לפני בורא עולם ונסוגים בשקט חזרה לבתיהם

LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #10 ב- : ינואר 22, 2010, 13:33:45 »
אין מה להשוות בין ישראל להאיטי, אך רעש אדמה רציני יגרום פה לנזקים שאנחנו לא נוכל להתמודד עמם ומי שחושב אחרת לא יודע איפה הוא חי.
מה לעשות, מדינה קטנה לא יכולה להתמודד עם רעש אדמה גדול שפוקד אותה.  די בחצי שכונה הרוסה כדי להשבית את כל פיקוד העורף מבחינת כ"א ולכן כן זקוקים לסיוע בעת משבר כזה.

לגבי סכנת החיים המדוברת - לא נפגע או אויים אף איש סיוע ישראלי, הפשע המשתולל שם ברחובות ובית החולים נמצא במתחם סגור (איצטדיון כדורגל בבעלות יהודית נדמה לי) והערכות שלנו כוללת אבטחה נאותה ובימים האחרונים אף ארה"ב שלחה סיוע גדול של כוחות קרקע להשלטת סדר.
הטיעונים שהעלתם כנגד הגשת סיוע להאיטי בהקשרים של תקציב, "עניי עירך קודמים", "ההאיטים ברברים" וכו' מובנים לי לחלוטין אך לבוא ולומר שהפחד מפרחחים ברחוב זה מה שצריך להרתיע את צה"ל הוא ממש בדיחה.

המשפט הציני שלי אינו בא כנגד הקב"ה או שומרי מצוות חס וחלילה.  הוא נכתב כיוון שמרבים לשאת את שמו לשווא כאן ולספר מה הוא מתכוון ולא מתכוון לעשות לנו, נראה שדווקא החבר'ה היותר אמוניים ובקיאים כאן אינם מאיימים בשמו.
מזכיר לי כל הזמן את הקמפיין של ש"ס שהיה בזמנו "מי לה' אלי" שבעיניי הוא חילול השם.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 22, 2010, 14:22:35 »
ניאו :מאמנים כוחות למצבי קיצון ,גם יותר גרועים מרעידת אדמה , והם יכולים לקלוט ולהדריך כוחות יותר גדולים איך לבצע את המשימות.
אוהלים צבאיים לא מושבתים מרעש אדמה ..

מדינה קטנה ועניה כמו האיטי ,בהחלט לא . אנחנו לא מדינה עניה ,בכלל .רחוק מזה .

אמריקה מדינה גדולה ועצומה ...וראית מה הוריקן אחד עשה להם .  לעצמם הם לא יכלו לעזור ... אין מה להסתמך על אף אחד אחר, צריך להיות מוכנים בעצמנו ושלא נדע מצרות כאלה, אבל להיות מוכנים צריך להיות בלי קשר.

עובדה היא ,שמכל המשלחות להאיטי , כולם גילו סחבת , רק הכח הישראלי הצליח לארגן במהירות ביה"ח שדה בתוך כמה שעות

"לא נפגע או אויים אף איש סיוע ישראלי"

לא נפגע מילא , לא אויים מאין לך ?  איך אתה יודע ?

הפואנטה היא שיש סכנה, לא אם היא מאיימת ,והשאלה היא האם צריך להשאר שם במצב כזה?
"ובימים האחרונים אף ארה"ב שלחה סיוע גדול של כוחות קרקע להשלטת סדר."
על הפשע בסאות סנטרל הם לא שולטים, אז על האיטי הם ישלטו ?

אין זה צריך להרתיע את צה"ל ...  זה לא הנקודה כאן מן הסתם .. השאלה האמיתית היא , אם באת להציל אותם ואתה נמצא במצב שאתה אולי תצתרך לירות בהם ,אז למה מלכתחילה ללכת לשם או להשאר שם ?

אני לא חושב שהם פראים ... אנשים שם חיים בעוני , ופתאום נפל עליהם ברוך כזה... במילא רוב השנה העניים שם אוכלים עוגות חול כדי לשבוע ...אז אני יכול לתאר לעצמי באיזה מצב הם מרגישים , ומן הסתם הם מנסים לשרוד

לא זו השאלה ... השאלה היא למה לעזאזל ישראלים(ואחרים) צריכים להשים את עצמם במצב כזה?

LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #12 ב- : ינואר 22, 2010, 14:31:40 »
אחרים ואני כבר הסברנו בעבר למה לדעתנו כן צריך להיות שם.

מאין לי שלא נפגע ולא אויים?  מאין לך שכן?? (חובת ההוכחה היא עליך ולא עלי)

אנחנו צריכים להיות ערוכים בעצמנו לכל תרחיש, אבל אין ביכולתנו להתמודד עם אסונות שכוללים הרס של מבנים רבים שבתוכם אנשים לכודים.

הדוגמא שלך של ארה"ב שלא הייתה צריכה עזרה בהוריקן אינה רלוונטית, כי הדגשתי שהבעייתיות נובעת במדינות קטנות.  בארה"ב אם מדינה אחת נפגעת מגיעות אחרות לסייע והן ע"פ רוב כלל לא נפגעו.  אני מבטיח לך נאמנה אם כל המדינות בארה"ב נפגעות מרעש אדמה, גם הן תזדקקנה לסיוע.

כוחות הסיוע והרפואה שצריך כאשר קורס בניין אחד בלבד הם עצומים ואתה מקל ראש בעניין הזה כאילו מדובר פה במגדל קלפים עם בובות.

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : ינואר 22, 2010, 15:09:22 »
אלה שרוצחים ואלה שמשתוללים, רוב הסיכויים שהם אותם אלה שברחו מבתי הכלא שם שהתמוטטו.
אני לא רואה סיבה שזה שבאים לעזור לו, לתת לו אוכל, מים, טיפול רפואי וצרכים בסיסיים- יהרוג את זה שבא לעזרתו.

הם גויים, אבל עדיין בני אדם- צריך לעזור להם.
אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #14 ב- : ינואר 22, 2010, 15:40:26 »
נופר, יש שם התנהגות ברברית שלא קשורה לבית הכלא שקרס והיא בקנה מידה גדול עד כדי כך שיש צורך ללכת עם נשק ברחובות.
לאנשים אין מים, מזון, בגדים ומחסה.

הסיוע בחלק מהמקומות לא מגיע בצורה מסודרת והכמות לעיתים דלה בכל הקצבה ועל כן אנשים בוזזים איש את רעהו ומתנהגים כמו חיות ע"מ להאכיל את משפחותיהם.  בלהט הבאלגן גם נציגי סיוע עשויים להפגע ולכן אסור להיות שאננים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : ינואר 23, 2010, 17:23:20 »
בס"ד

לא זכור לי שטורקיה שלחה סיוע לנזקקים ישראלים.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : ינואר 23, 2010, 17:43:59 »
בס"ד
רון היקר!
תודה שאתה מעדכן אותנו רק פעם הבאה תנסה להביא קישור עם בלי תמונות פרוצות!
תודה
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : ינואר 23, 2010, 21:47:11 »
נופר, יש שם התנהגות ברברית שלא קשורה לבית הכלא שקרס והיא בקנה מידה גדול עד כדי כך שיש צורך ללכת עם נשק ברחובות.
לאנשים אין מים, מזון, בגדים ומחסה.

הסיוע בחלק מהמקומות לא מגיע בצורה מסודרת והכמות לעיתים דלה בכל הקצבה ועל כן אנשים בוזזים איש את רעהו ומתנהגים כמו חיות ע"מ להאכיל את משפחותיהם.  בלהט הבאלגן גם נציגי סיוע עשויים להפגע ולכן אסור להיות שאננים.

כדי שהמשפחה שלי לא תגווע ברעב- גם אני הייתי מתנהגת ככה.
ובוא נהיה כנים? גם אתה. וכל אחד אחר.
אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #18 ב- : ינואר 23, 2010, 23:22:03 »
נכון, זה בדיוק מה שאמרתי.
את זו שאמרת שמי שמתנהג ככה זה הפושעים שיצאו מבתי הכלא...

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #19 ב- : ינואר 23, 2010, 23:22:51 »
רון, מתי ישראל הייתה זקוקה לסיוע מתורכיה?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : ינואר 24, 2010, 00:51:18 »
בס''ד

יש לי שאלה לכל אלה שרוצים לעזור לברברים בהאיטי: אילו הייתה רעידת אדמה בעזה שהייתה פוגעת רק בערבים, הייתם בעד לתת עזרה לערבים? כי גם הערבים בעזה הם "בני אדם". ואולי יש קומץ של ערבים שם שלא שונאים אותנו. אז לעזור להם?

אם תאמרו כן לעזור, אתם עוזרים לנאצים מרצחי יהודים ואתם מתעלמים מהאזהרה של חז''ל: "כל המרחם על אכזרים, סופו להתאכזר לרחמנים". אותם יהודים "הומניים" שעוזרים לערבים מתאכזרים לאחים שלהם כשהם תומכים בהסכמים עם מחבלים נאצים שרוצחים אלפי יהודים וכשהם תומכים בגירושים אנטישמיים כמו בגוש קטיף וימית.

ואם תאמרו לא לעזור לערביי עזה, אז אתם לא היגיוניים. כי יש לברברים בהאיטי תרבות אכזרית דומה לתרבות של הערבים הנאצים. כמו הערבים, השחורים בהאיטי מתנהגים באלימות, שנאה, קנאה, עצלנות, רצח, פשע, אונס, גזל, ואמונה תפלה.

מעניין שכמעט כולם בפורום האנגלי שלנו מתנגדים לעזרה להאיטי. מדוע? כי הם אמריקאים והם מכירים את האיטים. אתם לא מכירים אותם.

כמעט כל ההאיטים בארה''ב תומכים בברק חוסיין אוסמה שלוחץ עלינו להתאבד. אלפי האיטים מצטרפים לאסיפות של לויס פרחן שאומר ש"היטלר היה גבר גדול. היטלר היה גבר גדול מאוד". ההאיטים מצביעים לפוליטיקאים אנטישמיים כמו ג'סי ג'קסון ואל שראפטון. ההאיטים התפרעו נגד היהודים בפוגרום בקראוון הייטס.

בהאיטי עצמה כל הממשלות והשלטונות מושחתים לגמרי. כנופיות רצחניות שולטות ברחובות. אין לרוב הילדים אבות כי האבות מזניחים את הנשים והילדים שלהם. וכשאנשים "נאורים" באים להאיטי לעזור, ה"נאורים" הללו צריכים שומרי ראש חמושים כי אחרת ההאיטים יהרגו את אלה שבאו לעזור להם.

ישראל מוציאה עשרות מיליוני שקלים לעזור להאיטים. אני הייתי נותן את הכסף הזה ליהודים נזקקים.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : ינואר 24, 2010, 01:24:42 »
חיים אני מניח שכל המטרה של המשלחת הישראלית היא לשפר את דימויה של ישראל בעולם ואף אולי לשנות את דעותיהם של ההאיטים שם. יתכן וזה יעבוד ויתכן ולא. אבל מה יש לנו להפסד? כמה מיליונים של כל הסיפור זה יחסית גרושים(זאת אומרת כסף קטן מבחינת תקציבית של מדינת ישראל).
אולי יהיה ניתן להחזיר את ההשקעה בעתיד על ידי ביצוע סחר יותר גדול שם אחרי שהכל יגמר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : ינואר 24, 2010, 02:20:29 »
חיים אני מניח שכל המטרה של המשלחת הישראלית היא לשפר את דימויה של ישראל בעולם ואף אולי לשנות את דעותיהם של ההאיטים שם. יתכן וזה יעבוד ויתכן ולא. אבל מה יש לנו להפסד? כמה מיליונים של כל הסיפור זה יחסית גרושים(זאת אומרת כסף קטן מבחינת תקציבית של מדינת ישראל).
אולי יהיה ניתן להחזיר את ההשקעה בעתיד על ידי ביצוע סחר יותר גדול שם אחרי שהכל יגמר.

בס''ד

מה?! כל ה"נאורים" האלה לא עושים זאת כי הם דואגים בכנות על ההאיטים? האם ה"נאורים" האלה עושים זאת רק כתחבולת יחסי ציבור? ואני חשבתי שה"נאורים" הם אנשים מוסריים!

זה לא ישפר את דמותה של ישראל במאומה. אף אחד לא יזכור שעשינו זאת וזה לא אכפת לאף אחד.

אין שום דבר בהאיטי הפרימיטיבית שיכול לעזור לישראל כלכלית.

התרפסות בפני הגויים מעולם לא עוזרת לנו. וזוהי כן התרפסות. ישראל הקטנטונת שלחה יותר עזרה ממדינות ענקיות.

זה נותן מסר נורא לעם שלנו. שוב אנו מתחננים בפני הגויים שהם יאהבו אותנו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : ינואר 24, 2010, 02:50:02 »
בס''ד

מה?! כל ה"נאורים" האלה לא עושים זאת כי הם דואגים בכנות על ההאיטים? האם ה"נאורים" האלה עושים זאת רק כתחבולת יחסי ציבור? ואני חשבתי שה"נאורים" הם אנשים מוסריים!

זה לא ישפר את דמותה של ישראל במאומה. אף אחד לא יזכור שעשינו זאת וזה לא אכפת לאף אחד.

אין שום דבר בהאיטי הפרימיטיבית שיכול לעזור לישראל כלכלית.

התרפסות בפני הגויים מעולם לא עוזרת לנו. וזוהי כן התרפסות. ישראל הקטנטונת שלחה יותר עזרה ממדינות ענקיות.

זה נותן מסר נורא לעם שלנו. שוב אנו מתחננים בפני הגויים שהם יאהבו אותנו.

מי אלו "הנאורים" האלה שאתה מדבר עליהם?

מה אתה חושב שבאמת למישהוא אכפת ממה שקורה שם?
וכמו שכתבתי יתכן ואתה צודק ואין כאן שום יתרון במשלחת השאלה היא מה מפסידים? בהנחה שגל הסיפור עולה לנו כמה גרושים מה רע?
ומה המסר הכל כך נורא לעם שלנו? מה רע שהגויים יאהבו אותנו? זה רק יכול לקדם את ישראל ומטרותיה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #24 ב- : ינואר 24, 2010, 13:40:38 »
לא הייתי עוזר לערביי עזה מיוזמתי כיוון שמדובר באויב רשמי שלנו, שיורה עלינו ומחזיק בחטוף ישראלי.

אני לא רואה סתירה בין עזרה לתושבי האיטי ואי עזרה לעזתים ואני בכלל לא רואה מקום להשוואה בין הערבים להאיטים בהקשרים ישראלים.

חיים, לצרפת או אנגליה היית עוזר בעת מצוקה?
כי נראה לי שהעניין הרבה יותר רחב מתושבי האיטי וכמעט לאף אחת מאומות העולם לא היית עוזר.
« עריכה אחרונה: ינואר 24, 2010, 13:54:50 על ידי Neo »