כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח היקר!  (נקרא 2069 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח היקר!
« ב- : ינואר 12, 2010, 20:47:15 »
בס"ד

Life Good evening (Good Afternoon in your case).
I wanted to ask how about "Israeli Arabs", in all respects.

חיים ערב טוב (צהריים טובים במקרה שלך).
רציתי לשאול מה דעתך על "ערביי ישראל", בכל המובנים.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
שאלה לחיים בן פסח היקר!
« להגיב #1 ב- : ינואר 12, 2010, 22:21:40 »
בס"ד

זאת שאלה רטורית?
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח היקר!
« להגיב #2 ב- : ינואר 13, 2010, 05:30:28 »
בס"ד

זאת שאלה רטורית?
בס"ד

לא רציתי לדעת בדיוק מה הוא חושב עליהם ימח שמם וזכרם.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח היקר!
« להגיב #3 ב- : ינואר 13, 2010, 13:03:58 »
בס''ד

שאלה מצויינת ירין.
הערבים שגרים בתוך "הקו הירוק" הם אזרחי מדינת ישראל. אבל הם שונאים ומקנאים ביהודים.
כל הנציגים הנבחרים של הערבים בכנסת תומכים בהשמדת ישראל ובמחבלים המוסלמים הנאצים של פת''ח חמאס וחיזבאללה שלא מסתירים את כוונתם לבצע שואה נגד כל עם ישראל ח''ו. עלינו לזכור שחברי הכנסת הנאצים האלה נבחרו על ידי האזרחים הערבים של מדינת ישראל.
כל מוסלמי אמיתי חייב להאמין בג'יהאד שפירושו הוא כיבוש איסלמי של העולם כולו. לפי הדת הנאצית שנקראת איסלם, כל המדינות המוסלמיות הן "דר אל איסלם". וכל המדינות הלא מוסלמיות הן "דר אל חארב" - כלומר אלה מקומות מלחמה עד כניעתם המוחלטת לאיסלם.
לכן המוסלמים מצווים להחשיב את ארה''ב, אירופה, הודו, סין וכל המדינות הלא מוסלמיות כמדינות בלי שום זכות קיום. מדינות ה"כופרים" האלו הן זמניות ואין להן שום לגיטימציה.
כלפי ישראל, היחס המוסלמי הנאצי הזה בר תוקף אלף מונים. כי ישראל היא מדינה יהודית קטנטונת באמצע העולם הערבי ובאמצע העולם המוסלמי. זה לא מקובל על אף מוסלמי.
המוסלמים כבשו ושלטו על ארץ ישראל מאות שנים למרות שמעולם לא הייתה להם מדינה עצמאית כאן ומעולם לא היה עם "פלסטיני". אבל כן היה רוב ערבי ורוב מוסלמי בארץ ישראל. ובכן ארץ ישראל עברה משלטון מוסלמי לשלטון יהודי - אין דבר יותר חמור בעיני המוסלמים.
הערבים והמוסלמים לעולם לא יקבלו קיום של מדינה יהודית כלשהי באמצע העולם המוסלמי. הם תמיד ינסו להשמיד את ישראל עד בואו של המשיח כשכל אוייבינו יושמדו לעולם ועד בבאכי''ר.
המוסלמים הם 83% מהערבים בתוך "הקו הירוק". ברור שהם שונאים אותנו ורוצים להשמידנו.
הנוצרים הם 9% והדרוזים הם 8% מהערבים ב"קו הירוק".
הרוב הגדול של הנוצרים גם שונאים אותנו, כי הם מחשיבים את עצמם כערבים והם תומכים בהשמדתנו מסיבות לאומיות. יש לא מעט נוצרים בארגוני הטרור פת''ח ואש''ף. ורוב הנוצרים מצביעים בבחירות לכנסת כמו האחים המוסלמים שלהם - הווי אומר הנוצרים מצביעים למען מפלגות שתומכות בחיזבאללה וחמאס.
הדרוזים הם האופורטוניסטים הגדולים ביותר. הם תומכים בחזקים. בלבנון הם רצחו הרבה חיילי צה''ל והם קוראים לחיסול ישראל. בסוריה ובעולם הערבי הם שונאי ישראל לא פחות מהמוסלמים.
בארץ ישראל, מיעוט של הדרוזים משרתים בצה''ל. אבל גם יש לא מעט דרוזים ששונאים אותנו ומקנאים בנו. יש דרוזים שתוקפים יהודים פיזית ומילולית, והדרוזים התפרעו נגדנו כמה פעמים. מסקנה: אי אפשר לסמוך עליהם, והם בכלל לא חסידי אומות העולם.
ירין היקר, אני מודה לך על השאלה ואני מודה לך על כל מה שאתה תורם לתנועתנו. שהקב''ה יברך אותך ואת המשפחה שלך.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח היקר!
« להגיב #4 ב- : ינואר 13, 2010, 15:04:07 »
בס''ד

שאלה מצויינת ירין.
הערבים שגרים בתוך "הקו הירוק" הם אזרחי מדינת ישראל. אבל הם שונאים ומקנאים ביהודים.
כל הנציגים הנבחרים של הערבים בכנסת תומכים בהשמדת ישראל ובמחבלים המוסלמים הנאצים של פת''ח חמאס וחיזבאללה שלא מסתירים את כוונתם לבצע שואה נגד כל עם ישראל ח''ו. עלינו לזכור שחברי הכנסת הנאצים האלה נבחרו על ידי האזרחים הערבים של מדינת ישראל.
כל מוסלמי אמיתי חייב להאמין בג'יהאד שפירושו הוא כיבוש איסלמי של העולם כולו. לפי הדת הנאצית שנקראת איסלם, כל המדינות המוסלמיות הן "דר אל איסלם". וכל המדינות הלא מוסלמיות הן "דר אל חארב" - כלומר אלה מקומות מלחמה עד כניעתם המוחלטת לאיסלם.
לכן המוסלמים מצווים להחשיב את ארה''ב, אירופה, הודו, סין וכל המדינות הלא מוסלמיות כמדינות בלי שום זכות קיום. מדינות ה"כופרים" האלו הן זמניות ואין להן שום לגיטימציה.
כלפי ישראל, היחס המוסלמי הנאצי הזה בר תוקף אלף מונים. כי ישראל היא מדינה יהודית קטנטונת באמצע העולם הערבי ובאמצע העולם המוסלמי. זה לא מקובל על אף מוסלמי.
המוסלמים כבשו ושלטו על ארץ ישראל מאות שנים למרות שמעולם לא הייתה להם מדינה עצמאית כאן ומעולם לא היה עם "פלסטיני". אבל כן היה רוב ערבי ורוב מוסלמי בארץ ישראל. ובכן ארץ ישראל עברה משלטון מוסלמי לשלטון יהודי - אין דבר יותר חמור בעיני המוסלמים.
הערבים והמוסלמים לעולם לא יקבלו קיום של מדינה יהודית כלשהי באמצע העולם המוסלמי. הם תמיד ינסו להשמיד את ישראל עד בואו של המשיח כשכל אוייבינו יושמדו לעולם ועד בבאכי''ר.
המוסלמים הם 83% מהערבים בתוך "הקו הירוק". ברור שהם שונאים אותנו ורוצים להשמידנו.
הנוצרים הם 9% והדרוזים הם 8% מהערבים ב"קו הירוק".
הרוב הגדול של הנוצרים גם שונאים אותנו, כי הם מחשיבים את עצמם כערבים והם תומכים בהשמדתנו מסיבות לאומיות. יש לא מעט נוצרים בארגוני הטרור פת''ח ואש''ף. ורוב הנוצרים מצביעים בבחירות לכנסת כמו האחים המוסלמים שלהם - הווי אומר הנוצרים מצביעים למען מפלגות שתומכות בחיזבאללה וחמאס.
הדרוזים הם האופורטוניסטים הגדולים ביותר. הם תומכים בחזקים. בלבנון הם רצחו הרבה חיילי צה''ל והם קוראים לחיסול ישראל. בסוריה ובעולם הערבי הם שונאי ישראל לא פחות מהמוסלמים.
בארץ ישראל, מיעוט של הדרוזים משרתים בצה''ל. אבל גם יש לא מעט דרוזים ששונאים אותנו ומקנאים בנו. יש דרוזים שתוקפים יהודים פיזית ומילולית, והדרוזים התפרעו נגדנו כמה פעמים. מסקנה: אי אפשר לסמוך עליהם, והם בכלל לא חסידי אומות העולם.
ירין היקר, אני מודה לך על השאלה ואני מודה לך על כל מה שאתה תורם לתנועתנו. שהקב''ה יברך אותך ואת המשפחה שלך.
בס"ד

תודה על התשובה חיים היקר,חידשת לי כמה דברים שלא ידעתי עלךיהם תודה!
ושהקב"ה יברך גם אותך!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח היקר!
« להגיב #5 ב- : ינואר 13, 2010, 15:15:29 »
בס"ד

לא הבנתי למה ירין מדבר אנגלית

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח היקר!
« להגיב #6 ב- : ינואר 13, 2010, 15:55:38 »
בס"ד

לא הבנתי למה ירין מדבר אנגלית
בס"ד

התקבלתי ב"ה לעבודה שמצריכה לדבר באנגלית ברוב היום,ככה שאני מחזק את האנגלית שלי עם דוד שלי שגם עובד באותה עבודה,הוא יודע אנגלית מצויין הוא עובד בעבודה הזאת 4 וחצי שנים והוא טס כל שנה לארה"ב.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח היקר!
« להגיב #7 ב- : ינואר 13, 2010, 16:05:36 »
בס"ד

אם כך הרשה לי לתקן אותך

ציטוט
Life Good evening (Good Afternoon in your case).
I wanted to ask how about "Israeli Arabs", in all respects.

הצורה הנכונה היא:
Good evening, Chaim (in your case, good afternoon).
I wanted to ask you about the Israeli Arabs, regarding all aspects of the problem.