בס''ד
הרמב''ם חולק עלי? איפה?
אם החיים במרוקו היו כל כך טובים, עבור לשם. זה מעניין ש99.5% מהיהודים במרוקו עזבו. אתה יודע כמה נדיר זה למצוא מדינה שבה 99.5% מקבוצה אתנית עזבו ברצון ולא רוצים לחזור? והיהודים עזבו למרות שאיבדו את רוב הרכוש שלהם ולמרות שהתנאים בארץ ישראל היו די קשים בשנות הארבעים והחמישים. ואל תגיד לי שסבא שלך חי כמו "מלך" במורוקו. זה באמת בולשיט. אילו היהודים היו חיים כמו "מלכים" במרוקו, 99.5% לא היו עוזבים. ואחוז ניכר היו חוזרים לגור שם אחרי שהם מצאו שהחיים בישראל היו קשים מאוד במעברות עם כל האפלייה הגזענית נגד המזרחיים מהממסד השמאלני בישראל. (אנשי הממסד הגזעני היו צוחקים אילו היו רואים שאתה יהודי מזרחי שמדבר ממש כמוהם עכשיו - הם היו שמחים לראות ששטיפת המוח שלהם הצליחה איתך לגמרי).
אתה מטייח למען הערבים הנאצים שאומרים בריש גלי שהם רוצים לרצוח אותך ואת העם שלך. ואתה משווה אותנו לKKK ולאנטישמיים. לא, זה אתה שמטייח למען האנטישמים הגרועים ביותר שבעולם - הערבים הנאצים. זה באמת עצוב.
אסור לך להעביד גוי בשבת אז להרוג אותו? לגרש אותו? לרצוח אותו? להשפיל אותו?
http://www.7for70.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1230272שבעת מצוות בני נוח
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%91%D7%A2_%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%95%D7%AA_%D7%91%D7%A0%D7%99_%D7%A0%D7%97לחילופין כל עוד גויים לא רוצחים יהודים, גוזלים יהודים וכו' אים לך שום זכות לעשות להם דבר. גם גוי ערבי ישראלי שחי במדינת ישראל שלא חולק שזו היא מדינת ישראל(אם כי חולק על גבולותיה). ואם הוא מקבל שכל הארץ היא מדינת ישראל אפילו לך אסור לגרש אותו.
באסה אה?
ולמה יהודי מרוקו עזבו? לא יודע לא שאלתי אותם. רק הבאתי את סבא שלי להראות לך שזה לא מוחלט. מין הסתם הרמת חיים בישראל גבוה מרמת החיים ממרוקו. תראה לחילופין את כמות היהודים וישראלים שיש בארצות הברית למרות הפוגרומים הקיימים שם, והאנטישמיות מקבוצות נאו נאציות, נאו פשיסטיות, מוסלמיות, שחורים, איטלקים ושאר הירקות.
ואני חצי מזרחי(אולי אבא שלי עשה לי שטיפת מוח?) ובתור מזרחי אתה בכלל מדבר כמו אמריקאי עם מבטא אז? אולי גם לך עשו שטיפת מוח?
ובכלל מי שאמר שהיהודים במדינות ערב סבלו היו האליטה השמאלנית(שמאל אז היה יותר שמאל חברתי מאשר שמאל מדיני, ראה מקרה שר הפנים בימי מפ''א ופס''ד כל העם).
בכל אופן אני הוא לא זה שחי בעולם שחור ולבן בו כל מה שנאמר שהוא נגד העמדה שלי הוא תוצר של שטיפת מוח שמאלנית אשכנזית בולשביקית בוגדנית...
וכל פיסת מידע שתומך בדעה שלי הוא אוטומטית תורה מסיני.
אני לא זה שמצד אחד מצדיק אלימות ואפילו רצח אם זה תומך בדעה שלי ומונע מאותו דבר אם זה פועל נגדי.
ואני לא מטייח דבר. אמרתי שכל הערבים צדיקים אוהבי ישראל? רחוק מכך. אתה קבעת עובדה. כל הערבים כולל מצרים וירדן רוצים להשמיד אותנו. ואנחנו בסכנה מתמדת. עובדה היה פוגרום במרוקו לפני מילארד שנה ונשרטו 2 יהודים.
ומה זאת אומרת אני משווה אותך ל-KKK? אני אומר לך שכרגע אין מניעה ל-KKK להגיד את אותו דבר שאתה אומר על הערבים, רק על יהודים בשינוי פרטים מזעריים, והוספת טעונים דתיים עם שינוי מאוד מזערי ובכך להצדיק התעללות וגירוש של יהודים מארצות הברית.
מה הבעיה כאן? אתה רוצה לשמור על ארץ ישראל השלמה ללא גויים הם רוצים את ארצות הברית השלמה ללא יהודים. אם לך מותר להם מותר אחרת זו היא צביעות.
וזו היא אחת מהסיבות המשניות למה אתה מחר לא תיהיה ראש ממשלה ולמה המפלגה שלכם נפסלה בחוק הישראלי. פרס ושמיר לא פחדו על הכיסא שלהם הם פחדו על המדינה.
אה כן שכחתי הכל שטיפת מוח של הממסד השמאלני. שום מחשב רציונלית לא עברה מפי.
כנראה שטיפת המוח עבדה על רוב היהודים במדינת ישראל, אולי תנסו לשטוף את המוח שלנו חזרה?