כתב נושא: האלבנים המוסלמים יש''ו עורכים סרטונים מקצועיים מאוד נגד חיים בן פסח וJTF  (נקרא 1638 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

זה מדהים איך מוסלמים מכל רחבי העולם מפחדים מתנועתנו הצנועה! המוסלמים רשעים אבל הם נורמלים - לא כמו היהודים בדור הזה לצערי הרב. המוסלמים מבינים שאנו הגורם היהודי היחיד שמסוגל להביס אותם. המוסלמים מבינים שאילו היינו תנועה המונית בארץ ישראל, כל המצב שבעולם היה משתנה לטובתנו ולרעתם.

הנה סרטונים מקצועיים מאוד ממוסלמים אלבנים דוקא נגד חיים בן פסח ותנועת הימין האמיתי. כואב לי שהמוסלמים הרשעים האלה יותר נבונים מרוב היהודים המסכנים בדור העלוב הזה. המוסלמים יודעים שאילו היינו תנועה המונית, היינו מעוררים את כל העולם המערבי נגד האיסלאם.

ומי הכינו וערכו את הסרטונים האלה למען המוסלמים הנאצים שרצחו אלפי יהודים בשואה? שני יהודונים!

בכל מקרה, שתדעו שאנו משגעים את אוייבינו. אם יום יבוא ונהיה בשלטון בע''ה, נעשה להם הרבה יותר מרק לשגע אותם.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חיים אני כבר אמרתי לך שיש יהודים שהם יותר גרועים מהערבים הם הסרטן שבתוכנו
ולמי שלא זוכר או יודע הסרטן זה המחלה היחידה שהיא הגוף עצמו תא אחד שרוצה להרוג את כל הגוף

שמאלנים זבל הם לא יכולים להתמודד מולך לבד אז הם מערבים את הערבים כדי לקבל את חיזוק הגויים
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
ואוו, אילו גמורים....

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

שניי חזירים לא יהודונים!!! >:(