כתב נושא: כנסו אם אתם רוצים לצחוק כמו שלא צחקתם כל החיים שלכם חחחחחחחחחח  (נקרא 7121 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ט45

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :laugh: :laugh: :laugh: :::D :::D :::D :::D :P :P :P :P :P :dance: O0 O0 O0 O0 O0

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
סיחה על חוסר חוש ההומור, אך ממה אני אמור בידיוק לצחוק.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
תגיד ט45, אפשר למסור ד"ש לאבישי ?

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
חוש ההומור שלי לא מספיק משובח.

אני מבין למה יש אנשים שיהיו מאושרים לשמוע זאת, אבל למה זה צריך להצחיק?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

:::D :::D :::D :::D התפגר המניאק  :P :P 8) 8)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

תגיד ט45, אפשר למסור ד"ש לאבישי ?

מצטרף.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ט45, אני מאמין שאתה יהודי טוב עם כוונות טובות.
יתכן שאתה צוחק על חיסול רבין כי הוא רצח בדם קר 16 גיבורי האצ''ל שהיו ניצולי השואה באלטלנה.
יתכן שאתה צוחק על חיסול רבין כי הוא היה אחראי לרצח של מאות יהודים כתוצאה מהסכמי אוסלו הבוגדניים.
אבל ט45, היחס שלך מרתיע את רוב עם ישראל. אנו רוצים לקרב את העם לתורתנו הקדושה ולשכנע את העם לתמוך ברעיונות של מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד.
אולי אתה סבור שצריך לומר את האמת וכל האמת אפילו אם הרוב לא מקבל את זה כעת. יתכן שאתה צודק. לפעמים חייבים לומר דברים לא פופולריים כדי לנסות לעורר את העם.
אבל אני רוצה שתבין למה אני חייב להסתייג מהסגנון שלך. יש למעשה 2 סיבות:
א. זה עלול לסבך את התנועה והפורום שלנו משפטית אם נאמץ גישה כזאת. אנו שומרי חוק כי אחרת ניפסל.
ב. רוב העם לא יתמוך בנו אם לא נהיה שומרי חוק, כי אנשים פשוט פוחדים לתמוך בארגון בלתי חוקי. ואנו שואפים להשיג תמיכה מהרבה יהודים כדי להפוך לתנועה המונית.
לכן ט45, אני מסתייג מהסגנון שלך והסגנון הזה לא מייצג את תנועתנו.
אך אם אתה יהודי טוב עם כוונות טובות, אני מאוד אוהב אותך למרות שיש לנו חילוקי דעות על איך מציגים את הרעיונות שלנו לעם ישראל.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בס''ד

יתכן שאתה צוחק על חיסול רבין כי הוא רצח בדם קר 16 גיבורי האצ''ל שהיו ניצולי השואה באלטלנה.
יתכן שאתה צוחק על חיסול רבין כי הוא היה אחראי לרצח של מאות יהודים כתוצאה מהסכמי אוסלו הבוגדניים.
אבל ט45, היחס שלך מרתיע את רוב עם ישראל. אנו רוצים לקרב את העם לתורתנו הקדושה ולשכנע את העם לתמוך ברעיונות של מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד.
אולי אתה סבור שצריך לומר את האמת וכל האמת אפילו אם הרוב לא מקבל את זה כעת. יתכן שאתה צודק. לפעמים חייבים לומר דברים לא פופולריים כדי לנסות לעורר את העם.
א. זה עלול לסבך את התנועה והפורום שלנו משפטית אם נאמץ גישה כזאת. אנו שומרי חוק כי אחרת ניפסל.
ב. רוב העם לא יתמוך בנו אם לא נהיה שומרי חוק, כי אנשים פשוט פוחדים לתמוך בארגון בלתי חוקי. ואנו שאופים להשיג תמיכה מהרבה יהודים כדי להפוך לתנועה המונית.
אך אם אתה יהודי טוב עם כוונות טובות, אני מאוד אוהב אותך למרות שיש לנו חילוקי דעות על איך מציגים את הרעיונות שלנו לעם ישראל.

חיים, למרות שאני מסכים עם הגישה שלך, מי אמר ש-ט45 הוא יהודי טוב כמו שאתה חושב?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

חיים, למרות שאני מסכים עם הגישה שלך, מי אמר ש-ט45 הוא יהודי טוב כמו שאתה חושב?

בס''ד

אני לא מכיר אותו, אז אני לא יכול לדעת אם הוא יהודי טוב או סתם פרובוקטור שמנסה להזיק לנו. כשאני לא יודע, אני דן לכף זכות. אם הוא יהודי טוב, אני לא רוצה להוציא דיבה נגדו ח''ו או לעשות לו אי צדק ח''ו.

בכל מקרה, זה לא יזיק לנו כל עוד שאני כותב פומבית שאנו לא מסכימים עם גישה זו. זה אפילו עשוי לעזור לנו כי אנו נראים יותר מתונים לעומת מה שכתוב כאן.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בס''ד

אני לא מכיר אותו, אז אני לא יכול לדעת אם הוא יהודי טוב או סתם פרובוקטור שמנסה להזיק לנו. כשאני לא יודע, אני דן לכף זכות. אם הוא יהודי טוב, אני לא רוצה להוציא דיבה נגדו ח''ו או לעשות לו אי צדק ח''ו.

בכל מקרה, זה לא יזיק לנו כל עוד שאני כותב פומבית שאנו לא מסכימים עם גישה זו. זה אפילו עשוי לעזור לנו כי אנו נראים יותר מתונים לעומת מה שכתוב כאן.

זה נראלי אישית מוזר מדי שהא תמיד כותב בעניין מעשים שקשורים לחוק (העניין של רן עם רוני הנאצי/שריפת המסגד/חיסול רבין וכו') ו/או בענייני רבנים שיש מצב לא קטן שהם סוכני היבסקציה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

זה נראלי אישית מוזר מדי שהא תמיד כותב בעניין מעשים שקשורים לחוק (העניין של רן עם רוני הנאצי/שריפת המסגד/חיסול רבין וכו') ו/או בענייני רבנים שיש מצב לא קטן שהם סוכני היבסקציה.

בס''ד

אולי הוא חושב שאנו יותר מדי מתונים וזה מפריע לו. אני מכיר כהניסטים ותיקים שחושבים שאני יותר מדי מתון. הם לא אוהבים שאני רוצה לרוץ לכנסת למשל. הם חושבים שהכנסת כה מרושעת שהיא פסולה ואסור שנהיה חלק ממנה. על אף שאני לא מסכים עם כהניסטים שחושבים כך, אני מאוד מכבד את דעתם ואני מאוד אוהב אותם. כי יש משהו במה שהם אומרים ויתכן שהם צודקים ואני טועה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בס''ד

אולי הוא חושב שאנו יותר מדי מתונים וזה מפריע לו. אני מכיר כהניסטים ותיקים שחושבים שאני יותר מדי מתון. הם לא אוהבים שאני רוצה לרוץ לכנסת למשל. הם חושבים שהכנסת כל מרושעת שהיא פסולה ואסור שנהיה חלק ממנה. על אף שאני לא מסכים עם כהניסטים שחושבים כך, אני מאוד מכבד את דעתם ואני מאוד אוהב אותם. כי יש משהו במה שהם אומרים ויתכן שהם צודקים ואני טועה.

אני גם חושב שאתה "מתון" מדי אבל זה לא קשור לנושא לדעתי. הבנאדם מופיע תמיד בעניינים האלה ואם אני זוכר נכון גם מגיב רק בנושאים כאלה שעלולים לשמש כחומר להסתה נגדנו (לא שקשה לערוך ולזייף כמו שרוני הנאצי עשה). אם הוא באמת היה חושב ככה הוא היה צריך מלכתחילה להשתתף בפורום גרידא ולא רק לבוא בעניינים כאלה, כאילו הוא יודע מראש שהם יופיעו.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מי שמנסה לעשות לינץ' אינטרנטי בכל אדם שמחזיק בדעה קצת שונה
משלו, לא שונה במאומה מהשמאל.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
מי שמנסה לעשות לינץ' אינטרנטי בכל אדם שמחזיק בדעה קצת שונה
משלו, לא שונה במאומה מהשמאל.

הדעות שהוא מציג לא שונות משלי. כמו כן, אני לא מעוניין להזכיר לך את סדרות הלינצ'ים האינטרנטיים שביצעת במשתמשים כמו ראש פתוח (לא שאני מגן על גוש השנאה העצמית ההוא אבל הפוסל במומו פוסל).

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
הדעות שהוא מציג לא שונות משלי. כמו כן, אני לא מעוניין להזכיר לך את סדרות הלינצ'ים האינטרנטיים שביצעת במשתמשים כמו ראש פתוח (לא שאני מגן על גוש השנאה העצמית ההוא אבל הפוסל במומו פוסל).

בהבדל אחד קטן. מעולם לא האשמתי אדם בהיותו ההיפך ממה
שהוא מציג את עצמו, אלא הוכחתי אותו הן על דעותיו הגלויות והן
על מעשיו הגלויים.

וזה בדיוק להיפך ממה שאתה עושה. אם יש לך בעיה עם מה שכותב
מאן דהוא, דון אותו לפי מה שהוא כותב נטו, לא לפי דימוי קונספירטיבי
שנוצר במוח פרנואידי. זכותך לומר שהכותב הוא אהבל, שהוא כותב שטויות,
שהוא קיצוני מדי\מתון מדי, אבל אין לך זכות לתלות בו קונספירציות כל
עוד אין בידך הוכחות חותכות. וזה נכון גם, ובעיקר, בעולם הלא מרושת.

שבת שלום.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

ב. רוב העם לא יתמוך בנו אם לא נהיה שומרי חוק, כי אנשים פשוט פוחדים לתמוך בארגון בלתי חוקי. ואנו שואפים להשיג תמיכה מהרבה יהודים כדי להפוך לתנועה המונית.
בס''ד

פירטנו את הדברים כאן !

שב-ת שלו-ם וחודש טוב ומבורך ,וחג-חנוכה שמח ורוב ישועות בב''א

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ל-"ט45" יש כאן מספר קטן של הודעות וחלקן הן על גבול הפרובוקציה. זכותו להביע את דעתו, אבל אם הוא מזדהה עם הימין האמיתי כפי שהוא טוען, אז צריך להבין שיצירת תדמית של ארחי פרחי ששונאים ערבים וסמולנים לא ממש עוזרת לנו.

נ.ב. האלקשי, כשאמרת עלי שהייתי מצטרף לסזון איך זה בדיוק מתיישב עם מה שאמרת עכשיו ?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

רגע חברה, אנא לא להתחיל ויכוח מיותר. האלקשי ורון, שניכם צדיקים.

רון, אני לא מכיר את היהודי הזה אבל יש לי הרגשה שהוא יהודי טוב. אני יודע שאתה לא היית רוצה להאשים יהודי טוב חס ושלום.

גם אתה רון לא הסכמת איתי במיוחד בפורום האנגלי וביקרת אותי, אך תמיד הגנתי עליך. כי יש לך את הזכות לא להסכים איתי ויש לך את הזכות להביע את הדעות שלך. גם יש ליהודי הזה אותה זכות.

זה לא עוזי זלכה מרמת גן ("רוני הנאצי"). הIP שלו שונה וסגנון הכתיבה שלו שונה לגמרי.

אם יום יבוא ונהיה אנו בשלטון בע''ה, תהיה לכל יהודי את הזכות לומר מה שט45 אומר. תהיה לנו מדינה הרבה יותר חופשית ממה שיש לנו כעת.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אני חוזר שוב, אין הבדל כלל בין הדעות שהוא מציג לבין דעותיי האישיות. אני שואל אותו איך זה הגיוני שהוא תמיד יגיע בזמנים הנ"ל שהחומר שהוא כותב יכולים לשמש כהסתה ברורה נגדנו.

אני אולי ביקרתי אותך אבל אני מזכיר לך שגם הגנתי עליך (מ"לא משנה" ומ"ראש פתוח" לדוגמא) וגם עזרתי לך וגם הסכמתי איתך. אני לא נמצא פה על תקן המבקר התמידי ולא מגיב רק תגובות לא חוקיות או תגובות שקשורות לחוק ולשב"כ.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

נ.ב. האלקשי, כשאמרת עלי שהייתי מצטרף לסזון איך זה בדיוק מתיישב עם מה שאמרת עכשיו ?

מצטרף.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

רון, אתה צודק שאילו היינו מדברים ככה (שחיסול רבין מצחיק למשל או שצריך לחגוג את שריפת המסגד), השלטונות היו פוסלים אותנו. אפילו בארה''ב, זה בלתי חוקי לדבר ככה.

אז אני מסתייג בשם תנועתנו ממה שט45 כותב.

אבל זה לאו דוקא אומר שט45 פרובוקטור. יש לי הרגשה שהוא יהודי טוב.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ושוב זה לא יזיק לנו כל עוד שאנו אומרים באופן ברור שמה שהוא כותב לא מייצג אותנו ואנו מסתייגים ממה שהוא כותב.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אתה יוצר לי פוזה כאילו אני כפוי טובה שמנצל את ההגנה שלך עליי (ואני מודה שיש אותה), אגב.
בכל אופן, אני אמשיך לדבר איתך בפרטי, האשכול מיצה את עצמו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אתה יוצר לי פוזה כאילו אני כפוי טובה שמנצל את ההגנה שלך עליי (ואני מודה שיש אותה), אגב.
בכל אופן, אני אמשיך לדבר איתך בפרטי, האשכול מיצה את עצמו.

בס''ד

לא בני, אני בכלל לא רוצה ליצור לך שום פוזה. אני יודע שיש לך רק כוונות טובות.

הזכרתי מה שקרה בפורום האנגלי כי רציתי שתזדהה עם ט45. כמו שתקפו אותך אז כי לא הבינו אותך, גם תוקפים את ט45 עכשיו כי אולי לא מבינים אותו.

אך רון, אתה צדיק וברור שהכוונות שלך טהורות.
« עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2009, 16:08:51 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני רק רוצה להבהיר שאני לא התכוונתי לומר שצריך לחסום את ט45. מי שמפרסם הודעות פרובוקטיביות והזמנות למסיבות שנאה מקוונות צריך לצפות לביקורת שלילית.