כתב נושא: כנסו אם אתם רוצים לצחוק כמו שלא צחקתם כל החיים שלכם חחחחחחחחחח  (נקרא 7114 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אבל עדיין יש הבדל מוחץ ביני לבינו, עם כל הכבוד ועם כל הענווה. יש הבדל במה שידוע שאני עושה לבין מה שידוע שהוא עושה (אני לא פוסל בהכרח).

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
לא הבנתי מה כול כך מצחיק.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בהבדל אחד קטן. מעולם לא האשמתי אדם בהיותו ההיפך ממה
שהוא מציג את עצמו, אלא הוכחתי אותו הן על דעותיו הגלויות והן
על מעשיו הגלויים.

וזה בדיוק להיפך ממה שאתה עושה. אם יש לך בעיה עם מה שכותב
מאן דהוא, דון אותו לפי מה שהוא כותב נטו, לא לפי דימוי קונספירטיבי
שנוצר במוח פרנואידי. זכותך לומר שהכותב הוא אהבל, שהוא כותב שטויות,
שהוא קיצוני מדי\מתון מדי, אבל אין לך זכות לתלות בו קונספירציות כל
עוד אין בידך הוכחות חותכות. וזה נכון גם, ובעיקר, בעולם הלא מרושת.

שבת שלום.

אני הבעתי בו חשד ולא יותר מזה. אני לא אוהב להסתכן ולא אוהב לקחת סיכונים שאין בלקיחתם מימוש תועלת כלשהי.
לא ענית לטענות שלי ורק השמצת אותי והשווית אותי לשמאל - אני בטוח שאי פעם בחיים שלך לא הבנת קומוניזם מהו (ולא, המפלצת שיש פה, לעומת הדמיון האידיאולוגי, לא מתקרבת) - חבל שלא קראת לי נאצי וזהו.

אין לך את הזכות להשוות אותי לשמאל ואין לך את הזכות לתקוף אותי בשעה שאתה השצמת והשווית את צלהר לסזוניסטים. במה אתה שונה מהשמאל בצביעות הזו?

אני הבעתי את דעתי ורציתי תשובה. אתה יכול "להוכיח" (על מה?) בדרכים אחרות אבל ההשוואה שלך ביני לשמאל היא מגוחכת וילדותית במקרה הטוב, במקרה הגרוע היא מקרה רפואי של אובססיה לצומי ופיגור שכלי שבאופן מגיקאלי מערב צביעות ורצון בלתי רציונלי להיות אנטי.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש סיבה לצחוק, באבוד רשעים רנה (משלי יא, י).

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
יש סיבה לצחוק, באבוד רשעים רנה (משלי יא, י).
אין שום סיבה לצחוק,כמו כן "רינה" משמע שמחה וזה גם לא מדוייק,יש הבדל תהומי בין צחוק לשמחה.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
בס''ד

ט45, אני מאמין שאתה יהודי טוב עם כוונות טובות.
יתכן שאתה צוחק על חיסול רבין כי הוא רצח בדם קר 16 גיבורי האצ''ל שהיו ניצולי השואה באלטלנה.
יתכן שאתה צוחק על חיסול רבין כי הוא היה אחראי לרצח של מאות יהודים כתוצאה מהסכמי אוסלו הבוגדניים.
אבל ט45, היחס שלך מרתיע את רוב עם ישראל. אנו רוצים לקרב את העם לתורתנו הקדושה ולשכנע את העם לתמוך ברעיונות של מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד.
אולי אתה סבור שצריך לומר את האמת וכל האמת אפילו אם הרוב לא מקבל את זה כעת. יתכן שאתה צודק. לפעמים חייבים לומר דברים לא פופולריים כדי לנסות לעורר את העם.
אבל אני רוצה שתבין למה אני חייב להסתייג מהסגנון שלך. יש למעשה 2 סיבות:
א. זה עלול לסבך את התנועה והפורום שלנו משפטית אם נאמץ גישה כזאת. אנו שומרי חוק כי אחרת ניפסל.
ב. רוב העם לא יתמוך בנו אם לא נהיה שומרי חוק, כי אנשים פשוט פוחדים לתמוך בארגון בלתי חוקי. ואנו שואפים להשיג תמיכה מהרבה יהודים כדי להפוך לתנועה המונית.
לכן ט45, אני מסתייג מהסגנון שלך והסגנון הזה לא מייצג את תנועתנו.
אך אם אתה יהודי טוב עם כוונות טובות, אני מאוד אוהב אותך למרות שיש לנו חילוקי דעות על איך מציגים את הרעיונות שלנו לעם ישראל.
חיים לא צריך לקחת את זה רצינית זאת לא תגובה רצינית שהוא רוצה לפרסם זה קצת הומור מהסגנון האישי שלו שום דבר שצריך לקחת ברצינות
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92