כתב נושא: האנטישמיות עולה בהודו: "הישראלים נוכלים ומכורים לסמים"  (נקרא 9165 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

"דתו האנטישמית" הבעיה תמיד אצל אחרים אה? הפאק לעולם לא אצלינו? אנשים מתעללים בנו כי אנחנו נותנים להם לא כי הם אנטישמים כי אנחנו קוקסינלים, אם מחר האסלאם יחליט שהוא מסרס את עצמו ויחליט שהוא הופך להיות זונת האומות ואנחנו נהיה הבלגאניסטים אני מבטיח לך יחס אחר מכולם. אבל זה לא המצב.

למה אתה מתעסק בקטנות במקום להתעסק בנושא? קראת להם אנטישמים, אולי, אני לא מכיר אותם אישית וגם אתה לא. אתה מעביר עליהם ביקורת, על כך שהם אמרו הורגים. מה רצית שהם יגידו? מה היית אתה אומר? ולא נשמע לך הגיוני ההסבר שלו? אני כיהודי אומר ואלה הוא צודק, אני מבין מה הוא אומר אני יודע על מה הוא מדבר מהכירות אישית עם אנשים כאלה.

ה"פרופגנדה" זה לא הנושא עכשיו באשמת מי זה וממה זה נובע, אבל זה לפחות 50% אשמתינו כשאנו לא מציגים נכון את עמדותינו.

אתה אוהב להכנס לפרט של כל מילה ומילה, אז שם לב מדובר בישראלים לא ביהודים.

לא אמרתי שאין בעיות אצלנו (אם היית שם לב להודעתי הקודמת במקום להתעסק רק בקטנות כמו שאתה מאשים אותי, היית רואה שאני מבקר!! את אלה שיוצאים לחו"ל בכלל ובפרט להודו בפרט בפרט להתעסק בדברים כאלה, אבל זה לא מנקה מאשמה את האנטישמים, תרצה, לא תרצה, לא מעניין), אני מדבר על העובדה שהוא אנטישמי והכוונות שלו הן אנטישמיות, אני אומר את זה הן מהיכרות אישית עם הנצרות (על כל גווניה), הן מהסתכלות על הרטוריקה שלו (ועלילת הדם, נוכלים?? נו באמת!!), וכו'.

אני אומר לך שלא, עובדה, שהעולם ממשיך לנסות לעשות את זה (כפי שכבר הוכחתי לך מיליון ואחד פעמים ואתה ממשיך עם עניין הכבוד העצמי, מסכים שאין כעת [תלוי גם איפה] אבל היה!!! והם המשיכו), להשמיד אותנו, להתעלל בנו, ומה לא, לא שמעתי מעולם!!! שכ"ך וה-JDL היו החסרות כבוד עצמי שאתה מאשים את כל העם ואשתו בהיותן כאלה, עדיין שנאו, הפרופגנדה הייתה, השנאה הייתה, לא מעניין אותי לחבוט או לא לחבוט, השנאה והפרופגנדה קיימות!!! עד שהמשיח יגמור את כל שונאי השם וישראל.

לא מעביר עליהם ביקורת בגלל שהם אומרים להרוג (תקנה משקפיים), אלא בגלל הכוונות והרטוריקה!! שחבויים במילים כולל המילה להרוג (למרות שזה לא מזיז לי ואני גאה בזה שהרגנו ערבים, חבל שלא מספיק, אתה מכיר אותי ויודע שאני לא מנסה להתייפייף בעיני אומות העולם), זה הכל.

לא ממש, דווקא בשנים עברו כשהמדינה הייתה יהודית בצורה כלשהי ושמה פס על העולם, דווקא אז כשהייתה הסברה, הייתה גם אנטישמיות, זה חלק בלתי נפרד, תבין, בהר סיני ירדה שנאה לעולם.

מדינת ישראל היא המייצגת את העם היהודי כיום במקום האינדיבידואל היהודי בגלות.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש אנטישמיות אני לא אומר שלא, אבל לא כל פעם שמישהו אומר משהו על יהודים או ישראלים ישר צריך לצעוק אנטישמיות, חכה תבדוק מה הוא אומר, על מי זה נאמר, האם הדבר נכון? במקרה הזה הוא נכון. הוא אנטישמי? אולי, אבל הוא עדיין צודק אז מה זה משנה?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

ואני שוב חוזר, אם הוא מדבר כמו אנטישמי (רטוריקה), חושב כמו אנטישמי (נוצרי קתולי דתי), ועושה כמו אנטישמי (מפיץ את זה) אז הוא אנטישמי, סה טו.
הוא לא צודק כי אנחנו לא נוכלים ששולטים בסחר ותצרוכת הסמים בהודו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

ואני שוב חוזר, אם הוא מדבר כמו אנטישמי (רטוריקה), חושב כמו אנטישמי (נוצרי קתולי דתי), ועושה כמו אנטישמי (מפיץ את זה) אז הוא אנטישמי, סה טו.
הוא לא צודק כי אנחנו לא נוכלים ששולטים בסחר ותצרוכת הסמים בהודו.

איפה הוא אומר שאנחנו שולטים בסחר הסמים? הוא אומר שאנחנו צורכים סמים והוא צודק, שאנחנו משתגעים שם כל הזמן עם סמים אלכוהול ומוזיקה, וגם זה נכון. הוא אנטישמי? אולי, זה לא חשוב, הוא צודק.

בקשר לנוכלים זה עניין של השקפה, כיצד אתה מגדיר נוכל?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

איפה הוא אומר שאנחנו שולטים בסחר הסמים? הוא אומר שאנחנו צורכים סמים והוא צודק, שאנחנו משתגעים שם כל הזמן עם סמים אלכוהול ומוזיקה, וגם זה נכון. הוא אנטישמי? אולי, זה לא חשוב, הוא צודק.

בקשר לנוכלים זה עניין של השקפה, כיצד אתה מגדיר נוכל?

בכתבה באנגלית זה מצויין כמדומני. זה שאנחנו צורכים סמים הוא לא צודק כי לא כולנו עושים את זה, גם לא רוב הישראלים שנוסעים להודו (ולא, רובם לא חיילים בכלל, רחוק מרוב).
נוכל -
(ת'/ש"ע) רמאי, בן-בלייעל, שרלטן, נבל, מנוול, שפל, נבזה, מאחז עיניים, מוליך שולל, גונב דעת, זייפן, שקרן, מתחזה

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בכתבה באנגלית זה מצויין כמדומני. זה שאנחנו צורכים סמים הוא לא צודק כי לא כולנו עושים את זה, גם לא רוב הישראלים שנוסעים להודו (ולא, רובם לא חיילים בכלל, רחוק מרוב).
נוכל -
(ת'/ש"ע) רמאי, בן-בלייעל, שרלטן, נבל, מנוול, שפל, נבזה, מאחז עיניים, מוליך שולל, גונב דעת, זייפן, שקרן, מתחזה

הוא מדבר על איזור בשם גואה, אני מניח שזה איזור שכן מגיעים אליו חיילים משוחררים, נוכלים? לא ההגדרה הכי מתאימה, אני אישית הייתי אומר ברברים. כי ההתנהגות של ישראלים בחו"ל לא מאוד רחוקה מההתנהגות של הערבים בארץ.

ורוב החיילים המשוחררים כן צורכים סמים כשהולכים להתפרק. צורכים המון סמים או המון אלכוהול או משלבים זה לא משנה, ההתנהגות זהה. שוב לא אצל כולם, אצל הרוב המוחלט.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
אני חושב שמה שהכתב אמר די נכון, ובנוסף - הוא גם אנטישמי.

עובדתית רוב מוחלט (מעל 90% לעניות דעתי) של הטסים להודו עושים זאת ע"מ לצרוך סמים בזול.
רק לפני שבוע נפרדתי זוג שטס לשם כעת בפעם השישית והם מספרים בהתלהבות שאחרי צום ארוך מסמים בארץ, יוכלו להתנסות שם שוב.
מכל מקום שומעים את זה וזה בדיוק מה שהישראלים עושים שם - צורכים סמים.  עושים זאת גם בדרום אמריקה כמובן.  מעטים מטריחים עצמם להצטלם עם הטאג' מאהל ע"מ לצאת ידי חובה ואלו שכן - כדי שיהיה משהו לשלוח לאבא ואמא.

מתנחלים שם בחורים ובמשך החודשיים הראשונים של הטיול, רואים את הודו דרך החלון שבתא השירותים בשל שלשולים חריפים ובשאר הזמן שוכבים במיטה עם חום גבוה.  אח"כ כשהבטן נרגעת, יורד החום ויורדים 5-6 ק"ג, יש שבורחים מהמדינה ונשבעים שלא יחזרו, והשאר נשארים.  השיעמום כבד בחורים הללו ועל כן, מפיגים אותו בעיקר במסיבות טבע, משחקי קלפים, חוגים (יוגה, בישול וכו') כשהכל מלווה בסמים, חלקם קשים מאוד.  בתי החולים בארץ מלאים בישראלים צעירים שנדפק להם המוח בהודו ואיבדו את אישיותם (לפני שבוע היינו עדים למטורף אחד כזה שניסה להציל את שליט ונהרג, הוא נפגע לצמיתות מסמים קשים).

באשר להתנהגות של הישראלים.  נכון, אנחנו גסים בד"כ.  אבל - ממה שאני ראיתי, הבריטים הצעירים הרבה יותר גרועים!  אבל מה?  הם פריירים, ישלמו פי 10-20 על כל דבר והמקומיים עושים מהם צחוק.  על כן, לא כ"כ שונאים אותם.
כבר בשעה 1700 כל הבריטים שיכורים ומנפצים בקבוקי זכוכית על הרצפה, מקללים, מרביצים וכו'.  אז הישראלים מתמקחים בצורה שמתפרשת כביריונית מטעמים של הבדלי תרבויות... אפשר לחשוב.

כל הסיפור הזה, שיש קשר בין הצבא וה"רצח" לעודף המוטיבציה הזה לצרוך סמים הוא הזוי לגמרי.
אחרי תקופה של שירות ארוך, כל אחד היה שמח לחופשה כלשהי (לא שאני כ"כ מבין למה היא צריכה להיות חצי שנה, אבל זה כבר דיון אחר), עצם זה שישראלים רבים בוחרים דווקא בהודו זה מטעמי חינוך ומושלך לא מעט על האופי של מה שהולך פה בארץ בהחבא.

הודו עצמה, היא מדינה מדהימה.  יש בה נופים עוצרי נשימה, תרבויות מעניינות, אנשים בעלי אופי נוח, אזורים שבהם חיים האנשים העשירים בעולם ועל כל הנ"ל, קיים גם ההיפוך הגמור.

חבל שמכל המקומות בהודו, הישראלים מוצאים את המיץ של הזבל ומשתכנים בו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הקטע של הצבא וההרג זה לא שברגע שאתה יורה ברובה או הורג מחבל אתה נהיה נרקומן או סופרים אחורה עד שתתחיל להשתמש בסמים, פשוט אחרי תקופת שירות של 3 שנים ולפעמים אף יותר תלוי באיזו יחידה קרבית שירתת אתה מגיע למקום שבו כמעט הכל מותר והתוצאה היא שכמו שאמרת בערך 90% מאותם חיילים מתפרקים בעזרת אלכוהול סמים או שניהם.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
לא כולם חיילים כמובן, רבים חוזרים לשם לאחר מכן וכן יש הרבה סטודנטים שטסים לשם (נראה לי שזה די ממצא את עיקר האוכלוסיה).

גם הבריטים והגרמנים הצעירים משתחררים להם אחרי 12 שנות לימוד קשות.  עבורם זה טיול בגרות שכזה...
אני לא חושב שזה דווקא הצבא שמוביל לזה כמו שאתה טוען.

מדובר בעצם העובדה שסוף סוף בן אדם מרגיש חופשי ופנוי ל"חיים האמיתיים" וכך הוא בוחר לפתוח אותם.
התופעה נראת אצל כלל התיירים הצעירים, רק שאצלם חשוב גם לטייל וללמוד על העולם ולא להפוך את הסמים לעיקר החווייה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לא כולם חיילים כמובן, רבים חוזרים לשם לאחר מכן וכן יש הרבה סטודנטים שטסים לשם (נראה לי שזה די ממצא את עיקר האוכלוסיה).

גם הבריטים והגרמנים הצעירים משתחררים להם אחרי 12 שנות לימוד קשות.  עבורם זה טיול בגרות שכזה...
אני לא חושב שזה דווקא הצבא שמוביל לזה כמו שאתה טוען.

מדובר בעצם העובדה שסוף סוף בן אדם מרגיש חופשי ופנוי ל"חיים האמיתיים" וכך הוא בוחר לפתוח אותם.
התופעה נראת אצל כלל התיירים הצעירים, רק שאצלם חשוב גם לטייל וללמוד על העולם ולא להפוך את הסמים לעיקר החווייה.

ברור שגם סטודנטים בחו"ל עושים זאת, ואני מסכים איתך שזו החוויה הזו של "סוף סוף עצמאות" שכולם חווים ישראלים ואנשים מחו"ל הבאים להודו. אבל אצל הישראלים זה חזק פי כמה וכמה חי זה לא 12 שנות לימוד, זה 12 שנות לימוד +3 שנות שירות שבהם המשמעת הרבה יותר חזקה מאשר התיכון. כך שזה כמו להשוות ארוחה חמה אחרי שלא אכלת יום או אחרי שלא אכלת שבוע.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
נכון, אבל מן העבר השני הם יותר בוגרים מהילדים המערביים האחרים שמטיילים וזה ניכר...

אני באמת חושב שעיקר הטענות על ישראלים מופיעות כיוון שהם אינם מתפשרים בהתמקחויות והם אינם בבחינת "מכרה של זהב" למקומיים.
זה נכון שהם צורכים יותר סמים, אבל זה אופי הטיול.

הם ממש לא מהווים מטרד גדול יותר.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
נכון, אבל מן העבר השני הם יותר בוגרים מהילדים המערביים האחרים שמטיילים וזה ניכר...

אני באמת חושב שעיקר הטענות על ישראלים מופיעות כיוון שהם אינם מתפשרים בהתמקחויות והם אינם בבחינת "מכרה של זהב" למקומיים.
זה נכון שהם צורכים יותר סמים, אבל זה אופי הטיול.

הם ממש לא מהווים מטרד גדול יותר.

לא חשבתי על זה, יש בזה משהו, בכל מקרה גם ללא הסמים כולנו מכירים את הראש הישראלי של מגיע לי אני שילמתי והם יביאו ויעשו. לדעתי זה בשילוב הסמים בשילוב הם הגורם העיקרי, עכשיו האם זו אנטישמיות? אני לא בטוח, כי הם לא מתעצבנים כי בא לחיות שם יהודי, הם מתעצבנים בגלל איך שהיהודי חי שם.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
זה עניין ישראלי ולא יהודי לדעתי.
כמו שציינתי לעיל, אני מסכים עם זה שהעצבים על ישראלים באים בגלל שהם מתמקחים בבריונות וגם יודעים את מחירי השוק.

כל ההשלכה שעושים על זה שהדבר כאילו הגיע מהצבא, הכיבוש וכו'.... זה פשוט עלילות דם אנטישמיות ו\או אנטי-ישראליות, צריך לבחור.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ברצוני להעיר שזה לא נכון לומר שהשירות הצבאי (בקרבי) דופק לחיילים את המוח. נכון שיש מקרים של הלם קרב ופגיעות נפשיות, אבל זה לא הכלל. כשחיילים נלחמים בצורה מוסרית (לעתים מוגזמת) עבור מטרה צודקת אין השחטה מוסרית ונפשית. למשל דור הווטרנים של מלחמת העולם השניה היה אחד הכי מוצלחים במאה העשרים מהרבה בחינות כולל מוסרית. לעומת זאת דור "הבייבי בום" שבא אחריו הוא דור שפל, וגם זה שאחריו.